Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο το νόημα να φωνάξω,αφού δε πρόκειται να αποδείξω τίποτα.Το μόνο που έκανα είναι να ξαναπάρω στην εξυπηρέτηση και να τους στείλω εγγράφος.

Πάντως σε παρόμιο περιστατικό κράτησαν το αίτημα μου και μετά από μερικές μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι θα με πιστώσουν 6,72ευρώ για δικό τους λάθος.;)

Πάντως σε παρόμιο περιστατικό κράτησαν το αίτημα μου και μετά από μερικές μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι θα με πιστώσουν 6,72ευρώ για δικό τους λάθος.;)

Και εμένα, παλιότερα το ίδιο κάνανε, αλλά για κάτι που μπορούσα να αποδείξω. Τώρα αν δε πάρω αναλητικό λογαριασμό δε μπορώ να αποδείξω τίποτα...

Και εμένα, παλιότερα το ίδιο κάνανε, αλλά για κάτι που μπορούσα να αποδείξω. Τώρα αν δε πάρω αναλητικό λογαριασμό δε μπορώ να αποδείξω τίποτα...

Αν συνεχισεις να διαμαρτυρεσαι εντονα τοτε ισως καταφερεις κατι. Αλλωστε εχεις δικιο οποτε δικαιουσαι να το βρεις. Επισης αν νιωθεις καπως απεναντι στη Vodafone που σε εκλεψε, τοτε φυγε με φορητοτητα.

Καλεσε εκ νεου στο 1380 και αν σου πουν τα ιδια ζητησε τον 5ψηφιο αριθμο τμηματος φορητοτητας οποιας εταιριας σε εκφραζει περισσοτερο μετα τη Vodafone. Ετσι θα εχεις μια υπεροχη πιστωση στο λογαριασμο σου;)

Φιλε μου Nikita το ιδιο ακριβως επαθα και εγώ...πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα...ενεργοποιησα 01/10 το πακετο με τα 250 λεπτά φωνης και μου ειπε οτι ενεργοποιηθηκε. Σημερα και ενω είχα 10€ στην καρτα ξαφνικά εκει που μιλαγα έκλεισε η γραμμή.Πατάω για να δω υπολοιπο και μου λεει 0€. Τους κάλεσα και μου ειπαν εντος 5 εργάσιμων θα μου απαντήσουν. Πήγα να ενεργοποιήσω ξανά σήμερα το πακέτο φωνής και δεν με άφηνε...κουκουρουκου η κατασταση. Υπομονή...το μονο καλό με εμενα ειναι οτι εχω δηλωμενα στοιχεια...καλο μας κουραγιο και ελπιζω να μην πήγαν χαμένα τα χρήματα...

:wacko:

Συγνωμη, δεν καταλαβα καλα μαλον, εαν εχεις καρτοκινητο στην βονταφον, πρεπει να ειναι επωνυμο για να κανουν ελεγχο χρεωσεων στην γραμμη σου?

Συγνωμη, δεν καταλαβα καλα μαλον, εαν εχεις καρτοκινητο στην βονταφον, πρεπει να ειναι επωνυμο για να κανουν ελεγχο χρεωσεων στην γραμμη σου?

ναι...εμενα τουλαχιστον έτσι μου είπαν... (άρα η χτεσινή ημερομηνία δεν θα είναι στον αναλητικό)

Περιεργο μου ακουγεται.....αλλου αν εχεις προβλημα καλεις να στο κοιταξουν, το καταχωρουν και μετα σε ενημερωνουν με sms εαν υπηρχε προβλημα κτλ!

Το να υπαρχουν στοιχεια ειναι απαραιτητο μονο εαν ζητησεις να λαβεις αναλυση χρεωσεων.

Το να κοιταξουν οι ιδιοι εαν εχουν κανει λαθος, δεν χρειαζεται......

Να απαιτησεις ελεγχο, χωρις να βαλεις τα στοιχεια σου!!

Μονο στα επωνυμα καρτοκινητα δηλαδη ειναι πιθανον να γινει λαθος?!

Φιλε μου Nikita το ιδιο ακριβως επαθα και εγώ...πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα...ενεργοποιησα 01/10 το πακετο με τα 250 λεπτά φωνης και μου ειπε οτι ενεργοποιηθηκε. Σημερα και ενω είχα 10€ στην καρτα ξαφνικά εκει που μιλαγα έκλεισε η γραμμή.Πατάω για να δω υπολοιπο και μου λεει 0€. Τους κάλεσα και μου ειπαν εντος 5 εργάσιμων θα μου απαντήσουν. Πήγα να ενεργοποιήσω ξανά σήμερα το πακέτο φωνής και δεν με άφηνε...κουκουρουκου η κατασταση. Υπομονή...το μονο καλό με εμενα ειναι οτι εχω δηλωμενα στοιχεια...καλο μας κουραγιο και ελπιζω να μην πήγαν χαμένα τα χρήματα...

:wacko:

Αρα αφου δε σε αφηνει να το ενεργοποιησεις σημαινει οτι ειχε γινει η ενεργοποιηση πριν τελειωσουν οι μοναδες σου. Να υποθεσω οτι μιλουσες με αριθμο CU νομιζοντας οτι χρεωνεσαι απο τα 250 του πακετου. Θα πιστωθει το ποσο μολις γινει εξεταση της γραμμης.

Επισης για τον φιλο που ζητησε αναλυση και δεν δεχεται η Vodafone να δωσει χωρις δηλωση στοιχειων, να πω οτι για ολες τις γραμμες οι εταιριες κρατουν λιστα και στοιχεια κλησεων για νομικους λογους και για ορισμενο χρονικο διαστημα, οποτε δικαιουμαστε νομιζω να υπαρχουν πιστωσεις απο λαθη... Δεν τους ζητησαμε να μας δωσουν τα στοιχεια, αλλα να ελεγχτουν.

ναι...εμενα τουλαχιστον έτσι μου είπαν... (άρα η χτεσινή ημερομηνία δεν θα είναι στον αναλητικό)

ξεχασε τον τον ανλυτικο, δεν προλαβαίνεις.

Για να σε πηγαίνανε σε κλήση μεγαλύτερης διαρκειας κτλ κτλ κάτι θα βλέπανε παραπάνω πάντως, δεν σου μιλάνε τυχαία.

Παιδιά για ανανέωση χρόνου σε a la carte τι συμφέρει καλύτερα να κάνεις; Αγορά από Ιnternet από μαγαζί ή κατι άλλο; Ποιος σου δίνει περισσότερο χρόνο με την ανανέωση; Ευχαριστώ

Hi.

Α)Πως ανανεωνεις απο ιντερνετ?(Δηλαδη χρειαζεται να κανεις εγγραφη σε καποιον λογαριασμο και να δωσει στοιχεια πιστωτικης) Με χρεωστικη η αλλο τροπο πληρωμης?Ειναι ασφαλης η μεθοδος αυτη?Και η ανανεωση γινεται αμεσα?

Β)Το φθηνοτερο απο συμβολαιο προς ολους μπορεις να το ανανεωσεις σε περιπτωσεις που τελιωσεις τα 30 λεπτα σε λιγοτερο απο βδομαδα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Β)Το φθηνοτερο απο συμβολαιο προς ολους μπορεις να το ανανεωσεις σε περιπτωσεις που τελιωσεις τα 30 λεπτα σε λιγοτερο απο βδομαδα?

Όχι, δεν μπορείς.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δλδ ποτε ακριβως πρεπει να κανω ανανεωσει ωστε να διατηρησω α μηνυματα και το χρονο ομιλιας?

Thn mera pou tha sou erthi minima oti prepei na kaneis ananeosi, mexri liges ores meta ta mesanixta tis epomenis (peripou mexri tis 9 to proi tis epomenis) kaneis ananeosi kai den xaneis tipota. Oso afora tin ananeosi meso internet einai se asfali server tis Emporiki bank kai den eixa pote provlima . an xreiazese polla lefta omilias pare kai to miniaio ton 30 lepton pros vodafone kai stathera gia na sou kanei oikonomia sto evdomadiaio .Exei tin idia xreosi 5 evro gia 30 lepta Sorry gia ta greeklish -vriskome ektos ellados

εγω παντως την δευτερη εβδομαδα που το εκανα μετα το μηνυμα εχασα τα προηγουμενα. και τωρα για σιγουρια το κανω πριν μου στειλουν το μηνυμα.

το μυνημα ποτε σου ερχεται δηλαδη,και ποσο νωριτερα μπορεις να κανεις την ανανεωση?

7 mερες ποιο μετα απο την ενεργοποιηση (την ωρα που το εκανες)

εγω το εκανα 10:30 πρωι και μου ερχετε 10:30 πρωι

Hi.

Η εννοια της εβδομαδας ειναι ημερολογιακη ή αναλογα με την ημερα ενεργοποιησης? Δηλαδη Δευτερα - Κυριακή ή μια βδομάδα απ όταν το ενεργοποιήσης?

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

εγω παντως την δευτερη εβδομαδα που το εκανα μετα το μηνυμα εχασα τα προηγουμενα. και τωρα για σιγουρια το κανω πριν μου στειλουν το μηνυμα.

Ποσο νετα το μυνημα το εκανες και τον εχασες τον χρονο?Παντως πριν στο στειλουν υποτιθεται πως δεν μπορεις να κανεις την ενεργοποιησεις,αρα πως κατοχυρονομαστε?

Γιατι η vodafone δεν υποστηριζει ενεργοποιηση υπηρεσιων και ενημερωση υπολοιπου μεσω sms και ολα πρεπει να γινονται μεσο ηχογραφημενων μενου.

Λιγο σπαστικο,δεν νομιζετε?

Offtopic-Λογω του οτι ημουν ο τελευτεος που ειχε απαντησει,θα επρεπε να ειχα κανει τροποποιηση το πανω ποστ,ασχετα του οτι ειχε γινει πριν μια εβδομαδα?

Γιατι η vodafone δεν υποστηριζει ενεργοποιηση υπηρεσιων και ενημερωση υπολοιπου μεσω sms και ολα πρεπει να γινονται μεσο ηχογραφημενων μενου.

Λιγο σπαστικο,δεν νομιζετε?

Offtopic-Λογω του οτι ημουν ο τελευτεος που ειχε απαντησει,θα επρεπε να ειχα κανει τροποποιηση το πανω ποστ,ασχετα του οτι ειχε γινει πριν μια εβδομαδα?

Υ στο 1252 ή κενο στο 1286.

Ενεργοποιηση και μεσω του live.

Η ενεργοποιησεις γινονται και απο το live?Ναι αλλα αυτο σημαινει ενα νταβαντζιλικι 5 ευρω για μηνιαιο live ή πληρωμη για την εισοδο...

thanx for the info though.

Η F2G της Wind έκανε μείωση τιμών στην κανονική χρέωση της προς όλους (νομίζω 34% αν θυμάμαι καλά) σε οποιαδήποτε δύκτιο. Ξέρει κανένας για αντίστοιχη κίνηση της Vodafone για την CU ή γενικά τίποτα καινούριο της CU; Συνήθως η μία εταιρία αντιγράφει την άλλη, αλλά εδώ στη μειώση ήδη έχουμε αργήσει στις απαντήσεις ανταγωνισμού :p

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked