Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Gia tis en logw syskeves... oxi kai mallon oute prokeitai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Gia tis en logw syskeves... oxi kai mallon oute prokeitai. ok tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 afto einai profanes.milaw gia cooked rom..exeis akousei tpt? Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω (μάλλον η δυσκολία extraction της αυθεντικής ROM) κανένας δεν ασχολείται με τροποποίηση των ROMs των Mio μας, οπότε μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό. Τα Ρ350/550/360/560 γενικά είναι κλειδωμένα και "δυστροπα" αλλά ίσως για αυτό το λόγο (ότι δεν είναι εύκολο να τα "πειράξεις") σπάνια παρουσιάζουν προβλήματα. :D Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Υπαρχει κανα προγραμμα για να δουλεψει το 550 με bluetooth ακουστικο για να κανουμε κλησεις με skype kai λοιπα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_713 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ΒΑCK AGAIN ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΟ 500 ΕΙΝΑΙ 550 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΧΩ . ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Χ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ROM EXEI ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΗΑΝΚΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Kane ena hard reset gia na deis ean tha eksakolouthei na emfanizetai to problima. Gia perissoteres leptomeries kalo tha itan na apefthyntheis sto antistoixo thread gia ti sygkekrimeni syskevi kai na min anoigeis kainourgio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 ΒΑCK AGAIN ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΟ 500 ΕΙΝΑΙ 550 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΧΩ . ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Χ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ROM EXEI ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΗΑΝΚΣ[/QUOT ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 2 ΦΟΡΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ HARD RESET ΕΠΑΝΗΛΘΕ .ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 To hard reset είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Σημερα επεσε στα χερια μου το p350 στο οποιο αξιοποιησα destinator 7. Θα σας κανω μερικες ερωτησεις γιατι εχω μεινει λιγο πισω στο 6... Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσει στην οθονη το μεγεθος των +,- ? Η γραμμη με το ονομα της οδου που εμφανιζε το 6 στο πανω μερος της οθονης μπορει να εμφανιζεται στο 7? Σε καποια συγκεκριμενα σημεια που κινουμαι με το αυτοκινητο κανει εναν συντομο ψηλο ηχο χωρις να εμφανισει κατι. Τι ειναι? Και τελος πως εμφανιζω τη συντομευση στα WM5 στο today για να ειναι στην αρχικη οθονη???;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Υπαρχει δυνατοτητα να μεγαλωσει στην οθονη το μεγεθος των +,- ? Η γραμμη με το ονομα της οδου που εμφανιζε το 6 στο πανω μερος της οθονης μπορει να εμφανιζεται στο 7? Ginontai afta pou les alla prepei na peirakseis kapoia pragmata sto skin (kai den einai toso aplo), i na ftiakseis diko sou. Yparxoun merika by panosha. Des edw ean yparxei kati pou se ikanopoiei. Σε καποια συγκεκριμενα σημεια που κινουμαι με το αυτοκινητο κανει εναν συντομο ψηλο ηχο χωρις να εμφανισει κατι. Τι ειναι? Ela mou nte! Και τελος πως εμφανιζω τη συντομευση στα WM5 στο today για να ειναι στην αρχικη οθονη???;) Gia afto xreiazesai extra programma. Kykloforoun polla, poly endiaferon kai apo ta pio dimofili einai to SPB Pocket Plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Σε καποια συγκεκριμενα σημεια που κινουμαι με το αυτοκινητο κανει εναν συντομο ψηλο ηχο χωρις να εμφανισει κατι. Τι ειναι? Ειδοποίηση για τα αγαπημένα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχουν όλα οπτική ειδοποίηση....δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Ειδοποίηση για τα αγαπημένα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχουν όλα οπτική ειδοποίηση....δυστυχώς. Με ειδοποιει με ηχητικα σε καποια αποσταση απο το αγαπημενο που εχω επιλεγμενο? Ο ηχος ειναι ιδιος για ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 ....και πάλι ναι, δυστυχώς...σε κάποιες κατηγορίες (όπως τούνελ διόδια και τέτοια) υπάρχει η δυνατότητα να έχεις και ήχο...όσα έχεις αποθηκεύσει εσύ σαν αγαπημένα, ή κάποια καταστήματα κτλ που έχεις περάσει , σε προειδοποιεί με ένα 2πλό γκλινγκ..;ρ ( δεν το έχω ψάξει και πολύ,....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 καλημερα και από μενα. έπεσε στα χέρια μου μια αναβάθμιση των mobile windows σε 6.1. έγραφε ότι γίνεται και σε wm5. έχει προσπαθήσει κανείς κάτι τέτοιο? μπορεί να γίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Eisai sigouros oti prokeitai gia ti sygkekrimeni syskevi? Poly amfibalw. H kathe ROM pou kykloforei, proorizetai gia sygkekrimeni syskevi. Den einai opws sta PC pou pairnoun ola ta idia XP h' Vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Eisai sigouros oti prokeitai gia ti sygkekrimeni syskevi? Poly amfibalw. H kathe ROM pou kykloforei, proorizetai gia sygkekrimeni syskevi. Den einai opws sta PC pou pairnoun ola ta idia XP h' Vista. Αν υπαρξει αναβαθμιση για τη συγκεκριμενη ROM θα μας την δωσει η MIO επισημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Min perimeneis kati tetoio pia. Hdi kykloforoun ta P360/P560 kai oti einai na bgei (an bgei) tha einai gia aftes tis syskeves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 αν είναι έκδοση wm6.1 για εμάς θα είναι...άντε μπας και δούμε και τίποτα καλύτερο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Πως είσαι τόσο σίγουρος; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 o uploader λέει ότι το έχει χρησιμοποιήσει σε mio 550. οποιαδήποτε σκέψη δεκτή. τι να πω και γω? αν ρισκαρω τη δοκιμή με ένα φορμάτ επανέρχεται έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 o uploader λέει ότι το έχει χρησιμοποιήσει σε mio 550. οποιαδήποτε σκέψη δεκτή. τι να πω και γω? αν ρισκαρω τη δοκιμή με ένα φορμάτ επανέρχεται έτσι? Εάν πειράξεις ROM το φορμάτ δε σε σώζει σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά! Πρέπει να έχεις dumped τη ROM που φοράει ήδη η συσκευή σου (ή αν υπάρχει κάπου στο net να την έχεις κάπου στο PC σου) σε περίπτωση που χρειαστείς να την επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Πως είσαι τόσο σίγουρος; :confused: ...σόρυ σε μπέρδεψα...έχω το 560 τώρα και έχει wm6 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flox Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Πρώτη μου φορά στο forum.... Καλησπέρα. Έχω το Μio P550 και οταν προσπαθώ να τρέξω το ΜSN μου ρίχνει το ακόλουθο κουφό ¨Logon to MSN Messenger Service failed because the service is not responding. Please try again later.¨ Τι εγινε ρε παιδιά κανείς και τίποτα ?......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flox Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Πρώτη μου φορά στο forum.... Καλησπέρα. Έχω το Μio P550 και οταν προσπαθώ να τρέξω το ΜSN μου ρίχνει το ακόλουθο κουφό ¨Logon to MSN Messenger Service failed because the service is not responding. Please try again later.¨ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Πρώτη μου φορά στο forum.... Καλησπέρα. Έχω το Μio P550 και οταν προσπαθώ να τρέξω το ΜSN μου ρίχνει το ακόλουθο κουφό ¨Logon to MSN Messenger Service failed because the service is not responding. Please try again later.¨ καλος ηρθες φιλαρακι Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts