Jump to content

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο αθηνα για βουπαπεστη(και επιστροφη),υπαρχει καποια εταιρια που συμφερει?

το ταξιδι ειναι το μαιο,και μεχρι στιγμης ολυμπιακη εχω βρει.

δυστυχως η skyeurope εχει σταματησει αυτη την πτηση,και με easyjet μονο με ενδιαμεσο σταθμο,αλλα δεν ταιριαζουν και οι ωρες,και δεν συμφερει τελικα.

Την ουγγρική κρατική εταιρία (Malev) την σκέφτηκες; ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 569
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω πολύ καλές εμπειρίες από Malev. Πολύ καλή εξυπηρέτηση... :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ρε παιδια στο site της click4sky στο βημα Payment δεν μου βγαζει να συμπληρωσω καπου τα στοιχεια της καρτας!

μονο τα στοιχεια των επιβατων και τον τυπο της καρτας!τι συμβαινει;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

μπας κ χει βρει κανεις καμμια πτηση για Λονδινο 5μαρτη που ναι κ ο αγωνας...ολες οι γνωστες εταιριες κατω απο 400ε δεν πεφτουν...

μπας κ χει βρει κανεις καμμια πτηση για Λονδινο 5μαρτη που ναι κ ο αγωνας...ολες οι γνωστες εταιριες κατω απο 400ε δεν πεφτουν...

Και καλά αεροπορικά - εισιτήρια για τον αγώνα έχεις;

sto site ths chelsea exei αλλα κεντρο 70ε.αμα ηταν κανα 250 πηγαινε ελα οκ αλλα οχι να ξεκιναμε απο 400 ε για ημερισια ετσι κ αλλιως ολα τσαρτερ θα ναι

κοιταξα στο site της,αλλα εχει σχεδον τα ιδια λεφτα με την ολυμπιακη ;)

sto site ths chelsea exei αλλα κεντρο 70ε.αμα ηταν κανα 250 πηγαινε ελα οκ αλλα οχι να ξεκιναμε απο 400 ε για ημερισια ετσι κ αλλιως ολα τσαρτερ θα ναι

Εγώ έκλεισα εδώ και λίγο καιρό με την British Airways και μου βγήκε 430€ πήγαινε-έλα για 2 άτομα. Φεύγουμε από Θεσ/νίκη Δευτέρα μεσημέρι και από Λονδίνο Πέμπτη πρωί.

Εισιτήρια για τον αγώνα πήρα από Αθήνα αλλά κι αυτά ακριβούτσικα (45£). Τα on-line νομίζω τα ακύρωσε η Chelsea γιατί προφανώς υπήρξε μεγάλη ζήτηση από Ελλάδα και φοβήθηκαν πιθανά επεισόδια...

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Στο Stamford Bridge htrul18 οι τύποι είναι απίστευτοι. Είχαμε πάει το Νοέμβριο στο Chelsea - Wesh Ham και δεν μας δώσανε το τελευταίο εισητήριο που υπήρχε διότι ρωτήσαμε σε ποια θύρα αντιστοιχεί και αυτοί θεώρησαν ότι είμαστε οπαδοί της West Ham και θα κάναμε επεισόδια....

• 4 weeks later...
Εχω κλεισει economy με ολυμπιακη και ανταποκριση καϊρο με egypt air για hurghada., Πεταω στις 12 Απριλη. Το θεμα ειναι οτι μαλλον παω για ακυρωση.. Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα?? τα κλαιω τα λεφτα μου?? εκανα κρατηση απο ταξιδιωτικο γραφειο μεσω νετ, πληρωσα με πιστωτικη κ τα εισητηρια δεν μου εχουν ερθει ακομη (τα στελνουν ταχυδρομικα οχι e-tickets) αν παιζουν ρολο αυτα!!
Shit Happens!!!

• 2 months later...

θελω βοηθεια.

η γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι θελει να παει Τιρανα για το καλοκαιρι ενα μηνα και δεν βρισκει κατω απο 500 ευρω για 2 ατομα. ξερει κανεις που μπορουμε να ψαξουμε για τυχον καλυτερες τιμες?

Don't give up! :!:

Η Aegean έχει ξεκινήσει αυτόν τον μήνα απευθείας πτήσεις Αθήνα-Τίρανα, το έχεις ψάξει καθόλου;

Επειδή δεν αναφέρεις ημερομηνίες, ενδεικτικά βρήκα αυτές τις τιμές:

Μετάβαση 27/6 2x28E

Επιστροφή 29/7 2x28E

Φόροι 140,94Ε

Σύνολο για δύο άτομα: 252,94Ε

μπηκα στην aegean και εχει απο 64 ευρω και πανω δεν εχει καμια προσφορα με 28 το ατομο :(

κριμα και η καιμενη εχει να παει στην οικογενεια της 3 χρονια.

ειναι πολυ ακριβα για εκεινη να δωσει 400 ευρω.

edit: βρηκα να παει με 28 αλλα για γυρισμο δεν εχει τοσο φτηνα

Don't give up! :!:

Εχει και την Αlbatrans.Πετάει με 28 και γυρνάει με λεωφορείο.

Αεροπλάνο είναι δε γίνεται να πάει τζάμπα.

Συντηρήσεις,θέλει,αεροσυνοδούς,πιλότους,πανάκριβο jet.....,ενοικιαση χωρου αεροδρομίου,φόρους

Τώρα τελευταία είδα ένα νέο Ελληνικό. Λέγεται http://www.figame.gr και έχει τα πάντα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια που σου έρχονται σπίτι 2 μέρες μετά με 3 euro courier (το δοκίμασα και ήταν μια χαρά), αεροπορικά πολύ πιο φτηνά από τα άλλα online και γενικά μοιάζει πολύ καλό.

Οι τιμές που δίνει για ξενοδοχεία στην Ελλάδα μοιάζουν πολύ οκ και οι πτήσεις του επίσης. Μέχρι και easycruise έχουν βάλει οι τύποι. Ελπίζω να βοήθησα

Τώρα τελευταία είδα ένα νέο Ελληνικό. Λέγεται http://www.figame.gr και έχει τα πάντα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια που σου έρχονται σπίτι 2 μέρες μετά με 3 euro courier (το δοκίμασα και ήταν μια χαρά), αεροπορικά πολύ πιο φτηνά από τα άλλα online και γενικά μοιάζει πολύ καλό.

Οι τιμές που δίνει για ξενοδοχεία στην Ελλάδα μοιάζουν πολύ οκ και οι πτήσεις του επίσης. Μέχρι και easycruise έχουν βάλει οι τύποι. Ελπίζω να βοήθησα

Του έριξα μία ματιά και εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλή προσπάθεια και αρκετά λειτουργικό...

• 1 month later...

γιατί μου φαίνεται ότι το ποστ το έκανε το ίδιο το figame.gr ????

"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Έλα τώρα υπερβάλλεις. Έχουν δει πολύ χειρότερα πράγματα τα μάτια μας εδώ μέσα...

• 4 weeks later...
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα αλλά ψάχνοντας για site με φτηνά εισητήρια βρήκα (ή μάλλον καλύτερα θυμήθηκα) το http://www.kayak.co.uk

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love