lewton Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 απο αθηνα για βουπαπεστη(και επιστροφη),υπαρχει καποια εταιρια που συμφερει? το ταξιδι ειναι το μαιο,και μεχρι στιγμης ολυμπιακη εχω βρει. δυστυχως η skyeurope εχει σταματησει αυτη την πτηση,και με easyjet μονο με ενδιαμεσο σταθμο,αλλα δεν ταιριαζουν και οι ωρες,και δεν συμφερει τελικα. Την ουγγρική κρατική εταιρία (Malev) την σκέφτηκες; ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Την ουγγρική κρατική εταιρία (Malev) την σκέφτηκες; ;) Έχω πολύ καλές εμπειρίες από Malev. Πολύ καλή εξυπηρέτηση... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 http://www.germanwings.com ΕDIT: Τώρα είδα ότι το έχει προτείνει και κάποιος άλλος παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ρε παιδια στο site της click4sky στο βημα Payment δεν μου βγαζει να συμπληρωσω καπου τα στοιχεια της καρτας! μονο τα στοιχεια των επιβατων και τον τυπο της καρτας!τι συμβαινει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 μπας κ χει βρει κανεις καμμια πτηση για Λονδινο 5μαρτη που ναι κ ο αγωνας...ολες οι γνωστες εταιριες κατω απο 400ε δεν πεφτουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 μπας κ χει βρει κανεις καμμια πτηση για Λονδινο 5μαρτη που ναι κ ο αγωνας...ολες οι γνωστες εταιριες κατω απο 400ε δεν πεφτουν... Και καλά αεροπορικά - εισιτήρια για τον αγώνα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 sto site ths chelsea exei αλλα κεντρο 70ε.αμα ηταν κανα 250 πηγαινε ελα οκ αλλα οχι να ξεκιναμε απο 400 ε για ημερισια ετσι κ αλλιως ολα τσαρτερ θα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Την ουγγρική κρατική εταιρία (Malev) την σκέφτηκες; ;) κοιταξα στο site της,αλλα εχει σχεδον τα ιδια λεφτα με την ολυμπιακη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 μπας κ χει βρει κανεις καμμια πτηση για Λονδινο 5μαρτη που ναι κ ο αγωνας...ολες οι γνωστες εταιριες κατω απο 400ε δεν πεφτουν... sto site ths chelsea exei αλλα κεντρο 70ε.αμα ηταν κανα 250 πηγαινε ελα οκ αλλα οχι να ξεκιναμε απο 400 ε για ημερισια ετσι κ αλλιως ολα τσαρτερ θα ναι Εγώ έκλεισα εδώ και λίγο καιρό με την British Airways και μου βγήκε 430€ πήγαινε-έλα για 2 άτομα. Φεύγουμε από Θεσ/νίκη Δευτέρα μεσημέρι και από Λονδίνο Πέμπτη πρωί. Εισιτήρια για τον αγώνα πήρα από Αθήνα αλλά κι αυτά ακριβούτσικα (45£). Τα on-line νομίζω τα ακύρωσε η Chelsea γιατί προφανώς υπήρξε μεγάλη ζήτηση από Ελλάδα και φοβήθηκαν πιθανά επεισόδια... Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Στο Stamford Bridge htrul18 οι τύποι είναι απίστευτοι. Είχαμε πάει το Νοέμβριο στο Chelsea - Wesh Ham και δεν μας δώσανε το τελευταίο εισητήριο που υπήρχε διότι ρωτήσαμε σε ποια θύρα αντιστοιχεί και αυτοί θεώρησαν ότι είμαστε οπαδοί της West Ham και θα κάναμε επεισόδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Εχω κλεισει economy με ολυμπιακη και ανταποκριση καϊρο με egypt air για hurghada., Πεταω στις 12 Απριλη. Το θεμα ειναι οτι μαλλον παω για ακυρωση.. Εχει καποιος εμπειρια απο αυτα?? τα κλαιω τα λεφτα μου?? εκανα κρατηση απο ταξιδιωτικο γραφειο μεσω νετ, πληρωσα με πιστωτικη κ τα εισητηρια δεν μου εχουν ερθει ακομη (τα στελνουν ταχυδρομικα οχι e-tickets) αν παιζουν ρολο αυτα!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 θελω βοηθεια. η γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι θελει να παει Τιρανα για το καλοκαιρι ενα μηνα και δεν βρισκει κατω απο 500 ευρω για 2 ατομα. ξερει κανεις που μπορουμε να ψαξουμε για τυχον καλυτερες τιμες? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnx Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Η Aegean έχει ξεκινήσει αυτόν τον μήνα απευθείας πτήσεις Αθήνα-Τίρανα, το έχεις ψάξει καθόλου; Επειδή δεν αναφέρεις ημερομηνίες, ενδεικτικά βρήκα αυτές τις τιμές: Μετάβαση 27/6 2x28E Επιστροφή 29/7 2x28E Φόροι 140,94Ε Σύνολο για δύο άτομα: 252,94Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Εναλλακτικά, αεροπλάνο ως τα Γιάννενα με τις προσφορες της Aegean και μετά οδικώς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 μπηκα στην aegean και εχει απο 64 ευρω και πανω δεν εχει καμια προσφορα με 28 το ατομο :( κριμα και η καιμενη εχει να παει στην οικογενεια της 3 χρονια. ειναι πολυ ακριβα για εκεινη να δωσει 400 ευρω. edit: βρηκα να παει με 28 αλλα για γυρισμο δεν εχει τοσο φτηνα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Εχει και την Αlbatrans.Πετάει με 28 και γυρνάει με λεωφορείο. Αεροπλάνο είναι δε γίνεται να πάει τζάμπα. Συντηρήσεις,θέλει,αεροσυνοδούς,πιλότους,πανάκριβο jet.....,ενοικιαση χωρου αεροδρομίου,φόρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 kserete kanena site me aktoploika eisitiria??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 http://www.ferries.gr Google It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 http://www.ferries.gr Google It thanks.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelo Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Τώρα τελευταία είδα ένα νέο Ελληνικό. Λέγεται http://www.figame.gr και έχει τα πάντα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια που σου έρχονται σπίτι 2 μέρες μετά με 3 euro courier (το δοκίμασα και ήταν μια χαρά), αεροπορικά πολύ πιο φτηνά από τα άλλα online και γενικά μοιάζει πολύ καλό. Οι τιμές που δίνει για ξενοδοχεία στην Ελλάδα μοιάζουν πολύ οκ και οι πτήσεις του επίσης. Μέχρι και easycruise έχουν βάλει οι τύποι. Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Τώρα τελευταία είδα ένα νέο Ελληνικό. Λέγεται http://www.figame.gr και έχει τα πάντα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια που σου έρχονται σπίτι 2 μέρες μετά με 3 euro courier (το δοκίμασα και ήταν μια χαρά), αεροπορικά πολύ πιο φτηνά από τα άλλα online και γενικά μοιάζει πολύ καλό. Οι τιμές που δίνει για ξενοδοχεία στην Ελλάδα μοιάζουν πολύ οκ και οι πτήσεις του επίσης. Μέχρι και easycruise έχουν βάλει οι τύποι. Ελπίζω να βοήθησα Του έριξα μία ματιά και εκ πρώτης όψεως φαίνεται καλή προσπάθεια και αρκετά λειτουργικό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Τώρα τελευταία είδα ένα νέο Ελληνικό. Λέγεται http://www.figame.gr και έχει τα πάντα. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια που σου έρχονται σπίτι 2 μέρες μετά με 3 euro courier (το δοκίμασα και ήταν μια χαρά), αεροπορικά πολύ πιο φτηνά από τα άλλα online και γενικά μοιάζει πολύ καλό. Οι τιμές που δίνει για ξενοδοχεία στην Ελλάδα μοιάζουν πολύ οκ και οι πτήσεις του επίσης. Μέχρι και easycruise έχουν βάλει οι τύποι. Ελπίζω να βοήθησα γιατί μου φαίνεται ότι το ποστ το έκανε το ίδιο το figame.gr ???? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έλα τώρα υπερβάλλεις. Έχουν δει πολύ χειρότερα πράγματα τα μάτια μας εδώ μέσα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα αλλά ψάχνοντας για site με φτηνά εισητήρια βρήκα (ή μάλλον καλύτερα θυμήθηκα) το http://www.kayak.co.uk Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Bratislava - Θεσσαλονίκη έκλεισα με 60€...μόλις 3 βδομάδες νωρίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts