Jump to content

M_e_v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by M_e_v

  1. Παιδιά για το Redmi Note 4x Global edition, εχει καποιος αξιόπιστο λινκ απο σκρουτζομαγαζο? με ενδιαφέρει να εχει ελληνικό μενού και εγγύηση.. δεν είμαι σιγουρη αν τα πιο φθηνα που βγάζει το σκρουτζ ειναι global edition.
  2. Τελικά Γιάννη ποιο πήρες; Έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα εδώ και μέρες και δε μπορώ να αποφασίσω..:)
  3. Γεια σας παιδιά, μόλις παρέλαβα ένα samsung galaxy s4 mini από το phonegallery. Έχοντας διαβάσει το φόρουμ, ζήτηση από τον κούριερ να μου ανοίξει το πακέτο της μεταφορικής και αρνήθηκε. Αφού έφυγε το άνοιξα και ήδα ότι το κουτι του κινητού δεν ήταν μέσα σε ζελατίνα.. Εσείς το παραλάβατε σε ζελατίνα. Έπειτα πολύ προσεκτικά άνοιξα την ταινία ασφαλείας και διαπίστωσα ότι ήταν παραβιασμένη, είχε κοπεί και απλά είχαν ξανακολλήσει το αυτοκόλλητο προσεκτικά. Ανοίγοντας το κουτί, είδα ότι μέσα έχει οδηγίες σε Ελληνικά (?), και το καπάκι του κινητού ήταν μισοκουμπωμένο.. Πήρα τηλέφωνο στο σκρουτζομάγαζο, κ μου είπαν ότι αυτοί δεν ανοίγουν τα κινητά και ότι μπορεί να το είχαν ανοίξει από την αντιπροσωπεία της samsung. Και ότι μπορεί να πρόκειται για ελληνική παρτίδα αλλά αυτό δε το ξέρει η ίδια. Τι προτείνετε; Να ανησυχήσω; Πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα για να ελέγξει την προέλευση και κατάσταση η samsung...
  4. έχει κανείς πληροφόρηση αν θα παρει την ICS? πότε θα το ανακοινώσει η samsung? αξίζει να παρει κανείς καινούριο κινητό που δε μπορει να αναβαθμιστεί σε ICS?
  5. γεια σας παιδιά. εγκατέστησα σήμερα το τελευταίο firmware για το Ε52 και μετά έκανα φορμάτ. Προσπάθησα έπειτα να ξαναβάλω το HelloOX για να χακαριστεί η συσκευή αλλά κολλάει στο unpacking file.. Μάλλον έκανα κακά που έκανα το φορμάτ ε? μπορώ να λύσω κάπως το πρόβλημα ή το firmware είναι unhackable?
  6. νόμιζα οτι υπήρχε άλλο thread αλλά δε το βρίσκω τώρα! λοιπόν ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατι δεν είμαι από αθήνα! κάποιοι φίλοι μου έρχονται τον ιούλιο αθήνα για να πάνε πάτρα να πάρουν πλοίο για ιταλία. φτάνουν στο αεροδρόμιο της αθήνας στισ 8:00. 1) το πλοίο απο πάτρα φεύγει στις 18:00 προλαβαίνουν να δουν το κέντρο της αθήνας σε 4 ώρες περιθώριο; (ακρόπολη, σύνταγμα) 2) από σύνταγμα πρέπει να πάνε κηφισσό να πάρουν λεωφορείο για πάτρα. πόση ώρα κανει το λεωφορείο από σύνταγμα για κηφισσό? 3) τι ώρα πρέπει να φύγουν από αθήνα για να προλάβουν το πλοίο στην πάτρα? ευχαριστώω ρε παιδια!
  7. έγινε σύλληψη των διαχειριστών του gamato.info. :(
  8. Η εσωτερική μνήμη του κινητού έχει μειωθεί από τα 60 ΜΒ στα 29ΜΒ, χωρίς να εγκα8ιστώ εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη. γιατί γίενται αυτο; πως μπορω να την καθαρίσω?
  9. το πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα ένα search στο google για αρκετή ώρα, διαπίστωσα ότι το τελευταίο Nokia Pc Suite, δημιουργεί πρόβλημα συμβατότητας με JAF και Nemesis. Αφού απεγκατέστησα προσωρινά το Pc suite, έκανα τη διαδικασία κανονικά, και μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και τα δύο προγράμματα για την αλλαγή του product code.
  10. έκανα ένα ποστ σήμερα το πρωί, σχετικά με την μη αναγνωριση του κινητού από τα προγράμματα που αναφέρονται στους δύο τρόπους, και σβήστηκε. γιατί? κρίμα γιατί είναι ενα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει οποιοσδήποτε προσπαθήσει να αλλάξει το Product code του στο Ε52.
  11. παιδιά έσβησα καταλάθος το n-gage aπό τη συσκευή μου. μπορεί κάποιος να μου το στείλει?
  12. Θα σας φανεί γελοίο.. αλλά για κάθε εφαρμογή που θέλω να εγκαταστήσω, πρέπει να ζητήσω από το Opda, άλλο πιστοποιητικό και κλειδί?
  13. προσπαθώ να κατεβάσω την καινούρια έκδοση αλλά δε με συνδέει στο ιντερνετ (unable connect to internet), παρόλο που το ιντερνετ μου λειτουργει κανονικά με browser! εχω το Ε52 και wireless. γιατί συμβαίνει αυτό?
  14. καλημέρα παιδιά. εγώ έχω αγοράσει (ξανά) το Ε52 απο ολλανδία αυτή τη φορά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελληνικά φοντς στο κινητό. ξέρετε αν μπορώ να τα προσθέσω εγώ από μόνη μου? κυρίως όταν μπαίνω στο ιντερνετ απο το κινητό, χρειάζομαι τα ελληνικά! παιδιά προσπαθώ να συνδέσω το κινητό μου με το Nemesis Service Suite, αλλά κάνοντας scan device μου εμφανίζει τα παρακάτω: Reading Virtual USB device...Done. ->Serial: 98FDB33C, HW: 0.0 Testing Interfaces... ->USB DKU2....Supported. ->USB CA-53...Supported. Testing Directories... ->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->Products Dir('products').......Not Found. θέλω να αλλάξω το Product code, για να εγκαταστήσω ελληνικά στο Ε52. ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει στα FAQs αλλά δε μπορεί να συνδεθεί το Nemesis!
  15. για ρίξε μια ματιά στο wizzair.com. είναι τσέχικη Low cost :) επίσης ένα ψαχτήρι που εμπιστεύομαι είναι το sidestep.com. βρίσκει πραγματικά φθηνές πτήσεις
  16. μήπως μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες για voipdiscount? τα έχω λίγο μπλέξει!
  17. να κάνω μια ερώτηση. ποια η διαφορά του gps με το Ε52 ή με το 5800 navigation edition. Είναι το ίδιο πράγμα? και η πλοήγηση είναι σε όλα δωρεάν ή μόνο στο 6710 navigator?
  18. :( δυστυχώς εμένα δε πρόλαβε να κλείσει 5 μέρες.. μου το έκλεψαν σήμερα στη λαική, και είμαι απαρηγόρητη.. ήταν μόλις 1.5 μέρας.. περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό μου, για το αν μπορεί να εντοπιστεί. γνωρίζετε κάποιον τρόπο που να μπορεί να εντοπιστεί από νόκια ή από εταιρία δικτύου?
  19. βρήκα την εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι.. αλλά αναρωτιόμουν, το Ε52 έχει λινκ μπροστά μπροστά set up email, και αφού το φτιάξεις εμφανίζεται link για gmail στην αρχική οθόνη, και μέσα ακόμα στα μηνύματα. επίσης έχει ειδικό πλήκτρο ανάμεσα στα βελάκια και στο delete, που ανοίγει αυτό το gmail που έχεις δημιουργήσει. φαίνεται λοιπόν πολύ πρακτικό! γιατί δε δουλεέυι όμως και χρειάζομαι να κατεβάσω ειδική εφαρμογή?? ευχαριστώ παιδια!
  20. και μένα τα ίδια.. και το yahoo και το gmail.. μπορεί κανείς να μας βοηθήσει??
  21. παιδιά, προσπαθώ να ρυθμίσω το gmail στο κινητό, αλλά δε συνδέεται με τίποτα. έβαλα όλες τισ ρυθμίσεις για pop3 και εξερχόμενο διακομιστή, τις σωστές θύρες, αλλά και πάλι τίποτα. τι πρέπει να κάνω ακόμα?
  22. το βρήκα τελικά σε κατάστημα cosmote :) και ήταν το τελευταίο κομμάτι. θα προτιμούσα το μπρούτζινο αλλά υπήρχε μόνο το ασημί! και εγώ έψαχνα να βρω αρκετή ώρα από που βγαίνει το 3G, κάπου στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, και πατάς την επιλογή "δίκτυο". εγώ πάλι έχω μια άλλη ερώτηση. έχω κάποια μηνύματα στη SIM, αλλά δε μπορώ να τα διαβάσω! όποιο κουμπί πατάω, μου ζητάει διαγραφή των μηνυμάτων? τι δε βλεπω καλά?
  23. έχω επιδότηση cosmote αλλά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και το βιάζομαι. γιατι όμως δε το βλέπω στο site του πλαίσιου??? δεν το φέρνουν?? επειδή δε το χω ξανακάνει, που μπορώ να κάνω χρήση της επιδότησης εκτός από την cosmote? στο γερμανό μπορώ??
×
×
  • Create New...