pzas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Παιδια εχω βγαλει ενα ηλεκτρονικο εισιτηριο με aegean και αντι να γραφει mr γραφει mrs...ρωτησα για αυτο στο πρακτορειο που μου εβγαλε το εισιτηριο και μου ειπε πως δε θα υπαρξει καποιο προβλημα και πως ετσι ειναι το συστημα !!! Εσεις τι λετε ρε παιδια ..θα υπαρξει καποιο προβλημα κατα τον ελεγχο του εισιτηριου???? παρακαλω βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ειδικά στις πτήσεις εσωτερικού. Αφού το όνομα είναι σωστό δεν θα υπάρξει θέμα. Άλλωστε είναι θέμα της εταιρίας που θα κάνει έλεγχο στοιχείων στο check in. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. +1.......... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Οκ ρε παιδια σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας .....γτ ειχα αρχισει να αγχωνομαι λιγακι....:D....αντε και καλα χριστουγεννα..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Αυτό το κάνουν γενικά, εδώ για Λάρνακα - Αθήνα λένε μία ώρα και 45 λεπτά... :p Μα αυτό είναι λογικό γιατι συνήθως οι πτήσεις αυτες έρχονται με embedded καθυστερήσεις καποιων λεπτων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Μα αυτό είναι λογικό γιατι συνήθως οι πτήσεις αυτες έρχονται με embedded καθυστερήσεις καποιων λεπτων:D Α, τις βάζουν στον συνολικό χρόνο για να είναι καλυμμένοι; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Και προς Λονδινο το κανει η Aegean. Every time την ωρα αφιξης εχουμε παρει ηδη μπαγκαζια. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/17/1606893.htm Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 @HEO, To εψαξα λιγο, και μαλλον αυτα που θεωρει η ολυμπιακη προσφορες για τους υπολοιπους ειναι τα μεσαια εισητηρια. Χτες εκλεισα με 100 ευρω πανε ελα βερολινο, και η ολυμπιακη εχει Θεσσαλονικη Κωνσταντινουπολη με τον καρβουνιαρη 160ε, one-way. Φυσικα εσυ καλως εδωσες το Link, την κατασταση σχολιαζω... Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 @HEO, To εψαξα λιγο, και μαλλον αυτα που θεωρει η ολυμπιακη προσφορες για τους υπολοιπους ειναι τα μεσαια εισητηρια. Χτες εκλεισα με 100 ευρω πανε ελα βερολινο, και η ολυμπιακη εχει Θεσσαλονικη Κωνσταντινουπολη με τον καρβουνιαρη 160ε, one-way. Φυσικα εσυ καλως εδωσες το Link, την κατασταση σχολιαζω... OK :) ..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς οι τιμές των εισητηρίων δεν αποτελούν πλέον συνάρτηση της απόστασης αλλά του ανταγωνισμού και του marketing. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του πλέον και αυτό είναι καλό,αρκεί από την άλλη,να υπάρχει το κράτος και να ασκεί εποπτεία τόσο των τιμών,όσο και της ασφάλειας των πτήσεων. Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ...για κοιταξτε αυτο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/16/1606405.htm ισως ενδιαφερει καποιον.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ...για κοιταξτε αυτο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/16/1606405.htm ισως ενδιαφερει καποιον.... Kαλά τα λέει η YΠΑ καλά τα λέει κι η ΕΕ, αλλά εγώ έχω 2 συγκεκριμένα περιστατικά: - στην Ολυμπιακή είχαμε φάει μια φορά καθυστέρηση. Άρα δικαιούμαστε κουπόνια για φαγητό. Έλα όμως που οι περισσότεροι επιβάτες είχαμε περάσει από τον έλεγχο και περιμέναμε στην αναμονή να ανακοινωθεί το Gate. Εκεί έπεσε η καθυστέρηση, οπότε που να βρούμε την Ολυμπιακή και η Ολυμπιακή εμάς για να μας δώσει φαγητό και νερό/αναψυκτικό;; Θα μου πεις έπρεπε να έχουμε αγοράσει κάτι και μετά να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων για αποδείξεις. Αυτό θα κάνω την επόμενη φορά. - 2ο περιστατικό. Σε καθυστέρηση με την Monarch μας είχαν δώσει κουπόνια ευτελούς αξίας. Αν θυμάμαι καλά £3-4 το άτομο για καθυστέρηση 4-5 ώρες. Με αυτό το ποσό στο Gatwick σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις και φαγητό (έστω μισό sandwich) και νερό ούτε με σφαίρες. Διαμαρτυρήθηκα και εκείνη την ώρα αλλά και αργότερα γραπτώς, μου απάντησαν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κάποιο συγκεκριμένο ποσό αλλά ότι θεωρούν αυτοί λογικό. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να το κυνηγάω (δεν άξιζε). Το νόημα είναι άλλο. Παίρνει που παίρνει η ΕΕ μέτρα για την προστασία μας, δεν το κάνει έτσι ώστε τουλάχιστον να έχουν και λίγο νόημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 @gmac, Πρεπει να το κυνηγησεις και λιγο, και με την Ολυμπιακη ενα περισσοτερο. Το minimum καθυστερησης ειναι 2 ωρες, απο εκει και περα αρχιζεις να δικαιουσαι. Με οποια εταιρια και αν πεταω, 2 ωρες και ενα λεπτο ειμαι με το σαντουιτs στο χερι :) :) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Υπαρχει καποιο φθηνοτερο site για τιμες εισητηριων "εσωτερικου" πλην του airtickets.gr; Εχω τσεκαρει και το παμεδιακοπες αλλα πλεον εχει ανεβασει +2-3€ το εισητηριο απ'το airtickets. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Υπαρχει καποιο φθηνοτερο site για τιμες εισητηριων "εσωτερικου" πλην του airtickets.gr; Εχω τσεκαρει και το παμεδιακοπες αλλα πλεον εχει ανεβασει +2-3€ το εισητηριο απ'το airtickets. Οταν κλεινω απο το site της καθε εταιριας συνηθως μου ερχεται πιο φθηνα. ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Την συγκεκριμενη περιοδο ισχυει το αντιθετο ειναι περιπου +3€. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Προσφορά από τη SkyEurope με 40€ all inclusive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfr Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 παιδιά καλησπέρα!!Ψάχνω εισιτήρια για Φιλανδία! έχετε κάτι να προτείνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παιδια εχει κανεις εμπειρια η γνωριζει αν η Air Arabia ειναι καλη και αξιοπιστη εταιρια?? Οποιος ξερει παραλακω ας με ενημερωσει.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Παιδια εχει κανεις εμπειρια η γνωριζει αν η Air Arabia ειναι καλη και αξιοπιστη εταιρια?? Οποιος ξερει παραλακω ας με ενημερωσει.. Ευχαριστω πρωτη φορα την ακουω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 πρωτη φορα την ακουω Eιναι η μεγαλυτερη εταιρια χαμηλου κοστους της μεσης ανατολης και εχει εδρα τα Αραβικα Εμιρατα και εκτελουνται πτησεις και για Αθηνα. Εχω βρει μια καλη προσφορα για Ντουμπαι και ειναι με την εν λοφω εταιρια. Μετα η Fly Emirates ξεφευγει κατα πολυ σε τιμες αλλα αν η αλλη ειναι πολυ χαλια ουτε που το σκεφτομαι γιαυτο και ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 παιδιά καλησπέρα!!Ψάχνω εισιτήρια για Φιλανδία! έχετε κάτι να προτείνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Finland μπορείς να πάς αν θές με απευθείας πτήση με την Blue 1 θυγατρική της SAS Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 καλησπερα,θελω φθηνα εισητηρια για λονδινο(μετ'ειστροφης)γυρω στις 29-30 σεπτεμβριου!!!ποια εταιρεια να κοιταξω??γιατι δεν εχω ιδεα:p... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 καλησπερα,θελω φθηνα εισητηρια για λονδινο(μετ'ειστροφης)γυρω στις 29-30 σεπτεμβριου!!!ποια εταιρεια να κοιταξω??γιατι δεν εχω ιδεα:p... Η Easyjet είναι η πρώτη και βασική επιλογή για budget εισιτήρια. Από κει και πέρα κοίταξε μήπως πετύχεις καμιά καλή τιμή στην Aegean. Ολυμπιακή και British είναι τα επόμενα βήματα, αλλά οι τιμές ξεφεύγουν. Ενδεικτικά, οι τιμές ξεκινάνε από ~200 ευρώ με Easyjet, ~250 με Aegean και μετά πάνε στα διπλάσια και βάλε για Olympic - British. Υ.Γ. Speaking of London, πριν λίγες μέρες έκλεισα τα δικά μου για Χριστούγεννα, από Λάρνακα, 270 ευρώ με British. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts