tazio Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γίνεται να μετατρέψω το momad μου σε F2G...? Αν ναι , πώς ακριβώς γίνεται?? Γίνεται με μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα της Wind. Ή αν δεν ευκαιρείς να πας κάλεσε το 13846 (χωρίς χρέωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γίνεται να μετατρέψω το momad μου σε F2G...? Αν ναι , πώς ακριβώς γίνεται?? Εγώ νομίζω πως όχι... Μόνο με διπλή φορητότητα πρέπει να γίνεται! Εγώ όταν προσπάθησα να κάνω ένα νούμερο από F2Go σε Mo'MAD μου είπαν ότι δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 γινεται αλλα χρειαζεται να πληρωσεις.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Καλημερα. Ειμαι στην wind τον τελευταιο χρονο. Συμπληρωνω ημερολογιακα ενα ετος στις 30/05/2008. Ο λογαριασμος μου εκδιδεται καθε 17 του μηνος. Ποτε πρεπει να κανω αιτηση για φορητοτητα στην Κοσμοτε ωστε να μην χρεωθω τιποτα παραπανω στην wind? Γνωριζει κανεις για να με βοηθησει? Ευχαριστω Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Μπορείς να διακόψεις την ημέρα που συμπληρώνεις 11 μήνες. Δηλαδή την ημέρα που θα εκδοθεί ο λογαριασμός με το 12ο πάγιο (το οποίο το προπληρώνεις)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 γινεται αλλα χρειαζεται να πληρωσεις.. Γίνεται και φορητότητα επί πληρωμή για μετάβαση από FROG σε CosmoΚάρτα; Αν όχι, πόσος χρόνος απαιτείται για διπλή φορητότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Γίνεται και φορητότητα επί πληρωμή για μετάβαση από FROG σε CosmoΚάρτα; Αν όχι, πόσος χρόνος απαιτείται για διπλή φορητότητα; Δεν γίνεται φορητότητα επί πληρωμή (αν και από Frog σε Cosmokarta δεν θεωρείται φορητότητα). Για κάθε φορητότητα, χρειάζεσαι 10 εργάσιμες μέρες, δηλαδή μαζί με τα σαββατοκύριακα συνολικά περίπου 1 μήνα για τις δύο φορητότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 γινεται γιατι ηθελα να παω απο mo'mad σε wind και μου ειπαν να πληρωσω 13+€... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Μια ερώτηση παιδιά: Φορητότητα από συμβόλαιο Cosmote σε F2G γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μια ερώτηση παιδιά: Φορητότητα από συμβόλαιο Cosmote σε F2G γίνεται; Ναι γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ναι γίνεται! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Να σας ρωτήσω κάτι.. Αν ένα καρτοκινητό με δηλωμένα στοιχεία στην Κοσμοτέ έρθει με φορητότητα σε F2G πρέπει να εξακολουθήσει να έχει δηλωμένα τα στοιχεία; Γίνεται να μεταφερθεί ως ανώνυμο; Πρέπει να παρουσιαστεί το άτομο με την ταυτότητα του στο κατάστημα WIND για να γίνει η μεταφορά; Γιατί πηγα να κάνω μια φορητότητα και με μπέρδεψαν στο κατάστημα... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 παρε το 13846 και ρωτα αν και νομιζω οτι πρεπει να πας στην wind και επειτα μπορουν να στο κανουν ανωνυμο... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Αν ενώ είναι επώνυμο εγώ έκανα την αίτηση σαν ανώνυμο, θα προχωρήσει η διαδικασία ή θα ακυρωθεί; Και αν θα ακυρωθεί θα με ενημερώσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Έκανα και γω φορητότητα από cu σε f2g αλλά επειδή δεν έβγαλα άκρη από το cc της vodafone για το αν είναι σίγουρα ανώνυμο έκανα αίτηση επώνυμη. Το θέμα είναι ότι τους είπα να κρατήσουν και το νούμερο της σιμ σε περίπτωση που χρειαστεί αλλά δεν το κράτησαν..Μισές δουλειές,προβλέπω να ακυρώνεται η αίτηση και ξανά απ την αρχή μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Αν έχεις νούμερο με δηλωμένα στοιχεία, μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία είτε χωρίς στοιχεία είτε με στοιχεία. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητας είτε μέσω τηλεφώνου (συγκεκριμένου αριθμού για φορητότητα), είτε μέσω καταστήματος. Αν έχεις νούμερο χωρίς δηλωμένα στοιχεία τότε μπορείς να πας είτε με δηλωμένα στοιχεία είτε χωρίς στην νέα εταιρεία, αλλά η αίτηση φορητότητας γίνεται μόνο από κατάστημα. Αυτά ισχύουν και για τις 3 εταιρείες κινητής. Αν πάτε σε κατάστημα, να έχετε μαζί σας μόνο την ταυτότητά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Όταν πηγα από momad σε frog έγινε κανονικά τηλεφωνικά η φορητότητα ασχέτως αν ήμουν τελείως ανώνυμος! Το θέμα είναι ότι μου είπαν πως αν κάνουμε αίτηση ανώνυμη και μετά δουν ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία την απορρίπτουν.Δηλ θέλει πείραμα με αίτηση με στοιχεία και αν απορριφθεί κάνω πάλι σε ανώνυμο. Κανονικά έπρεπε να δίνεις όλα τα στοιχεία που μπορεί να χρειαστούν και αυτοί ας βγάλουν άκρη και όχι να πειραματίζομαςτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Αν σε δηλωμένο αριθμό κάνεις αίτηση ανώνυμα θα την ακυρώσουν; Και θα υπάρξει ενημέρωση για την ακύρωση ή θα περιμένω τζάμπα 15 ημέρες; Πολύ μπερδεμένη την κάνουν την διαδικασία χωρίς λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Αν σε δηλωμένο αριθμό κάνεις αίτηση ανώνυμα θα την ακυρώσουν; Και θα υπάρξει ενημέρωση για την ακύρωση ή θα περιμένω τζάμπα 15 ημέρες; Πολύ μπερδεμένη την κάνουν την διαδικασία χωρίς λόγο.. Από ότι μου είπαν στο 13846 ,που τους μιλούσα πόση ώρα, αν κάναμε την αίτηση ανώνυμα και τελικά είχε στοιχεία θα την απέρριπταν. Γιατί εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος αν τα στοιχεία που έχουν στη vodafone είναι σίγουρα συσχετισμενα με τον αριθμό μου τους είπα να κάνουμε ανώνυμη την αίτηση.αλλά είπαν όχι για τον παραπάνω λόγο.. Πάντως είπαν ότι σε 5 εργάσιμες θα ενημερωθώ με μήνυμα είτε γίνει αποδεκτή η αίτηση είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Από ότι μου είπαν στο 13846 ,που τους μιλούσα πόση ώρα, αν κάναμε την αίτηση ανώνυμα και τελικά είχε στοιχεία θα την απέρριπταν. Γιατί εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος αν τα στοιχεία που έχουν στη vodafone είναι σίγουρα συσχετισμενα με τον αριθμό μου τους είπα να κάνουμε ανώνυμη την αίτηση.αλλά είπαν όχι για τον παραπάνω λόγο.. Πάντως είπαν ότι σε 5 εργάσιμες θα ενημερωθώ με μήνυμα είτε γίνει αποδεκτή η αίτηση είτε όχι. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.. Οπότε μάλλον μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί να ξανακάνω την αίτηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πάντως όταν εγώ πήγα να κάνω έναν αριθμό μου απο WIND σε VODAFONE μου είπαν ότι πρώτα έπρεπε να πάω σε κάποιο κατάστημα WIND και να ζητήσω να μου κάνουν το καρτοκινητό επώνυμο:wacko::wacko:!.Πάντως η φορητότητα είναι ΔΩΡΕΑΝ γιατί στην αρχή του θέματος είδα το χρήστη zedzeus να λέει ότι η φορητότητα στοιχίζει 20€:lol::wacko:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Αυτο με τα επωνυμα/ανωνυμα ειναι λιγο ακυρο για τα καρτοκινητα. Απ τη στιγμη που κανεις την αιτηση με βαση τον αριθμο της sim γιατι πρεπει να γινει και αξακριβωση στοιχειων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πάντως όταν εγώ πήγα να κάνω έναν αριθμό μου απο WIND σε VODAFONE μου είπαν ότι πρώτα έπρεπε να πάω σε κάποιο κατάστημα WIND και να ζητήσω να μου κάνουν το καρτοκινητό επώνυμο:wacko::wacko:!.Πάντως η φορητότητα είναι ΔΩΡΕΑΝ γιατί στην αρχή του θέματος είδα το χρήστη zedzeus να λέει ότι η φορητότητα στοιχίζει 20€:lol::wacko:. Έχω κάνει τρία καρτοκινητά wind και ένα q φορητότητα στη vodafone και δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο. Η μεταφορά έγινε κανονικά και ας ήταν ανώνυμα τα καρτοκινητά. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πάντως όταν εγώ πήγα να κάνω έναν αριθμό μου απο WIND σε VODAFONE μου είπαν ότι πρώτα έπρεπε να πάω σε κάποιο κατάστημα WIND και να ζητήσω να μου κάνουν το καρτοκινητό επώνυμο:wacko::wacko:! Δεν ισχύει αυτό! Εκτός κι αν πήρες τηλ στο τηλ φορητότητας, αλλά και πάλι θα έπρεπε να σου εξηγήσουν ότι σε κατάστημα μπορείς με τη sim και την ταυτότητα να κάνεις κανονικά φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Πήγα στο κατάστημα WIND που είχα κάνει την αίτηση για φορητότητα σε F2G από επώνυμο what's up φοβούμενος ότι θα έχει ακυρωθεί η διαδικασία επειδή στην αίτηση το παρουσίαζα ως ανώνυμο.. Η κοπέλα εκεί μου είπε ότι έχει εγκριθεί κανονικά και ότι στις 18 Ιουλίου θα γίνει κανονικά η μεταφορά! Δεν έπαιξε ρόλο που είχα δηλώσει τα στοιχεία στην Κοσμοτέ.. Σήμερα έκανα και μια άλλη αίτηση για φορητότητα ενός φίλου από Q σε F2G.. Η κοπέλα στο κατάστημα δεν ήξερε αν έπρεπε να κάνει φορητότητα αφού ουσιαστικά η Q είναι το ίδιο δίκτυο με τη WIND, και μετά από ερώτηση που έκανε στο τηλέφωνο, της είπαν να καλέσω το 1212 από το κινητό μου και η αλλαγή θα γινόταν άμεσα με χρέωση γύρω στο 1 ευρώ! Ευτυχώς που κάλεσα εκείνη τη στιγμή γιατί μου έβγαλε μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει.. Τελικά έγινε κανονικά η φορητότητα.. Αλλά δε μου έδινε την καινούργια κάρτα εκείνη τη στιγμή! Θα με έπαιρνε τηλέφωνο λέει να περάσω να την πάρω μια μέρα πριν την αλλαγή. Γιατί να γίνει αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. Είπα λοιπόν και εγώ ψέματα ότι θα λείπω σε διακοπές και αναγκάστηκε να μου την δώσει από τώρα.. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν είναι σωστά ενημερωμένοι στα καταστήματα ακόμα και για μερικά βάσιμα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts