vitara Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 ναι καλε μου φιλε το κατάλαβα αυτο αλλα το κόστος πόσο το κόβεις περίπου κατω απο 50 ευρω η πανω (χοντρά χοντρά):D Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 ναι καλε μου φιλε το κατάλαβα αυτο αλλα το κόστος πόσο το κόβεις περίπου κατω απο 50 ευρω η πανω (χοντρά χοντρά):D 27 euro.τοσο εχω πηρωσει στο 9volto πριν 2 χρονια για ενα Z1010 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Αρα να υποθεσω οτι αξιζει να το παρει κανεις σημερα που κανει 85ε μονο. Και ας μην εχει φωτογραφικη καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Αρα να υποθεσω οτι αξιζει να το παρει κανεις σημερα που κανει 85ε μονο. Και ας μην εχει φωτογραφικη καλη Και καλή φωτοφραφική έχει και αξίζει να το αγοράσει κάποιος στην τιμή που είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 sobara MONO 85 EURW mammaei to kinhto paidia tsampa einai e? (kai xezw :X to unlock) Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 27 euro.τοσο εχω πηρωσει στο 9volto πριν 2 χρονια για ενα Z1010 :) euxaristw gia thn apanthsh kai sorry gia tis apanotes erwthseis:O Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 euxaristw gia thn apanthsh kai sorry gia tis apanotes erwthseis:O No problem :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Που το βρηκατε 85 Ε? Το χαμηλοτερο που εχω δει ειναι στα 160. Μονο με επιδοτηση κατεβαινει τοσο η τιμη. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 μια απο τα ιδια και εγω τσαμπα χάρηκα μάλλον για μεταχειρισμένο θα λέει ο φιλος:( Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 sorry αλλο εννοουσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εχω το w810 και περασα διαφορα firmware αλλα πάντα όταν ανοιγω το τηλ μοθ λεει σφαλμα διαμορφωσης. ξερει κανεισ τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 εχει κανεις ή ξερει που μπορω να βρω το παιχνιδι Trivial Pursuit και τον Εκατομμυριουχο?:rolleyes: τα ειχα αλλα τα εσβησα κατα λαθος... και κατι αλλο:τα παιχνιδια που εχω στο κινητο γινεται καπως να τα περασω στην καρτα μνημης??και οταν βαζω την καρτα μνημης στο pc να μου τα εμφανιζει μεσα σε καποιο φακελο? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Καλησπερα. Ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω το πισω καπακι, αυτο της μπαταριας..? ( η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ λασκαρισμενο-χαλαρο καλυμα). Το εχασε η κορη μου, και εβαλα μονοτικη ταινια για να συγκρατειται η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Καλησπερα. Ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω το πισω καπακι, αυτο της μπαταριας..? ( η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ λασκαρισμενο-χαλαρο καλυμα). Το εχασε η κορη μου, και εβαλα μονοτικη ταινια για να συγκρατειται η μπαταρια.. εδώ αν εισαι τυχερός.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε! Θα δοκιμασω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 εδώ αν εισαι τυχερός.;) Ακριβό είναι RAVER :p http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-Sony-Erics-W810-W810i-Battery-Back-Cover-Cases_W0QQitemZ220243311755QQcmdZViewItem?hash=item220243311755&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ακριβό είναι RAVER :p http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-Sony-Erics-W810-W810i-Battery-Back-Cover-Cases_W0QQitemZ220243311755QQcmdZViewItem?hash=item220243311755&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14 Εδω ειναι ευκαιρια :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Για άλλη μια φορά τα handsfree μου χαλάσανε. Την πρώτη φορά μου τα είχαν αλλάξει χωρίς δεύτερη κουβέντα μιας και δεν είχε συμπληρωθεί χρόνος από την αγορά του κινητού. Τώρα παρόλο που δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος από την ημέρα της αντικατάστασης και παρόλο που βάσει νόμου όταν ενα προϊόν αντικαθίσταται ανανεώνεται αυτομάτως και η εγγύησή του, αρνηθήκανε να μου το αλλάξουν. Ο λόγος; Η πολιτική της εταιρείας είναι να δίνει μόνο 3 μήνες εγγύησης σε κάθε προϊόν που αντικαθιστά κι όχι ένα χρόνο. Τα σχόλια δικά σας... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πολυ καο αυτο :mad: επιτηδες το κανουν για να αγορασεις αξεσουαρ :down: Η λυση στην ειχα πει και περυσι..αλλαζεις τα "μαμα" ακουστικα με αλλα της αγορας (ψειρες) και εισαι πιστευ ok ;) Τωρα αμα πας σε αλλο service..ισως εισαι τυχεροτερος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Καλησπέρα! Να κάνω μια ερώτηση σαν παιδί κι εγώ ;) Σε περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά (απο το βύσμα και πάνω) που δίνει η SE με το W810 σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή (Walkman, στερεοφονικό, MP3 Player κλπ) πως μπορώ να το κάνω; Αν κόψω το καλώδιο και του βάλω προέκταση, θα παίζει; το έχει κάνει κανείς; PS. Πιστεύω 13 ευρώ για το καπάκι είναι τραγικά πολλά! Ελεος! στο ebay παίζει με 4 λίρες. http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-Sony-Erics-W810-W810i-Battery-Back-Cover-Cases_W0QQitemZ320261521698QQihZ011QQcategoryZ75547QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Για άλλη μια φορά τα handsfree μου χαλάσανε. Την πρώτη φορά μου τα είχαν αλλάξει χωρίς δεύτερη κουβέντα μιας και δεν είχε συμπληρωθεί χρόνος από την αγορά του κινητού. Τώρα παρόλο που δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος από την ημέρα της αντικατάστασης και παρόλο που βάσει νόμου όταν ενα προϊόν αντικαθίσταται ανανεώνεται αυτομάτως και η εγγύησή του, αρνηθήκανε να μου το αλλάξουν. Ο λόγος; Η πολιτική της εταιρείας είναι να δίνει μόνο 3 μήνες εγγύησης σε κάθε προϊόν που αντικαθιστά κι όχι ένα χρόνο. Τα σχόλια δικά σας... Αφού η εταιρία δεν αλλάζει πολιτική, αλλάζεις εσύ εταιρία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πολυ καο αυτο :mad: επιτηδες το κανουν για να αγορασεις αξεσουαρ :down: Η λυση στην ειχα πει και περυσι..αλλαζεις τα "μαμα" ακουστικα με αλλα της αγορας (ψειρες) και εισαι πιστευ ok ;) Τωρα αμα πας σε αλλο service..ισως εισαι τυχεροτερος.:) Το πρόβλημα RAVER δεν είναι στα ακουστικά. Αν ήταν στα ακουστικά η λύση είναι όντως εύκολη. Το πρόβλημα είναι στο σημείο που ενώνεται το καλώδιο με το βύσμα. Αφού η εταιρία δεν αλλάζει πολιτική, αλλάζεις εσύ εταιρία. Σωστό. Αν και φανατικός Ericsson-άκιας δεν το κρύβω ότι τον τελευταίο καιρό η έλλειψη ουσιαστικά νέων μοντέλων με πραγματικά νέες λειτουργίες με έχει κάνει να σκέφτομαι να απατήσω την SE. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Εγω παντως εχω πέσει σε ενα πολυ καλο sony ericsson w810i που ακομη εχει ζωη,και θα περασει πολυ διαστημα ακομη για να αλλαξω το κινητο. πρωτη φορα κραταω τοσο πολυ καιρο ενα κινητο.συνηθως τα αλλαζα γιατι τα βαριομουνα.αυτο με εχει σκλαβωσει :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Αφού η εταιρία δεν αλλάζει πολιτική, αλλάζεις εσύ εταιρία. άλλες εταιρίες δεν δίνουν εγγύηση για τα αξεσουάρ τους:mad: Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Kαλησπερα,εχω ενα w810 και κατι επαθε,ανοιγοντας το βγαζει το σημα της SE και μενει εκει..Εχω ακουσει για αλλαγη filmware απο αλλα SE και διαφορα αλλα οπως αυξηση της εντασεις κτλ..Μπορειτε να με βοηθησετε με απλες οδηγιες κτλ,φανταζομαι πως δεν εχουνε δυνατοτητα να γινει format οπως σε Ν series η pda:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts