Jump to content

tria12345_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    679
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tria12345_

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tria12345_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από ότι λέει όμως η microsoft στο άρθρο αυτό ισχύει μόνο για ΝΤ μηχανήματα.
  2. Σε μένα με upgrade από Office 2007 το spelling δουλεύει μια χαρά. Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει κάπου (μέσα από τη microsoft) ότι μόνο με upgrade παίζει spelling check παλαιότερης έκδοσης office σε καινούργια.
  3. Στα win7 έχεις επιλέξει το networks σου να είναι "Home Network"? . Ακόμα δεν και το firewall γιατί έχει αρκετές διαφορές από τα XP και από default έχει αρκετά πράγματα κομμένα.
  4. VGA cable σημαίνει αναλογικό σήμα. DVI cable σημαίνει ψηφιακό σήμα. Οπότε πάντα καλύτερα να χρησιμοποιείται DVI.
  5. Καλή χρονιά. Μήπως σου βγάζει κάποιο error κατά την αντιγραφή? Μήπως είσαι "user" στον υπολογιστή και για αυτό δεν σε αφήνει?
  6. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers.Κάπου έχουν φάει κόλλημα. Τα μελάνια θέλουν άλλγμα από τη στιγμή που τα έχεις 1 χρόνο αχρησιμοποιήτα. Πιθανότατα έχουν βουλώσει οι κεφαλές τους.
  7. Αν η εταιρία που έχει φτιάξει τον φορητό δεν έχει δώσει drivers τότε δεν μπορείς να βρεις από αλλού. Και η Sony για το συγκεκριμένο φορητό δεν έχει υποστήριξει για Win XP. Μόνο για Vista.
  8. Μπαίνεις με Safe Mode (πατάς F8 ακριβώς μετά από το POST του υπολογιστή) και στη συνέχεις Add/Remove Programms μέσα από το λειτουργικό.
  9. Απλά πας και να ρωτήσεις τον υπεύθυνο του καταστήματος τι ρυθμίσεις χρειάζεται να βάλεις στον φορητό για να παίξει. Μην ψάχνεις έτσι να βρεις λύση σε free internet.
  10. Πάρα πολλά laptop υποστηρίζουν πάνω από 2GB μνήμης. Τα Vista δεν θα χρησιμοποιήσουν παραπάνω μνήμη από αυτή που χρειάζονται για να παίξουν σωστά. Η motherboard του φορητού από την άλλη, απλά αν έχεις accelerator κάρτα γραφικών θα δώσει όσοι μνήμη χρειάζεται για να παίξει αυτό που του ζητάς. Οπότε στην ουσία στο λειτουργικό θα μείνει η υπόλοιπη. Τώρα από την άλλη μιας και ο φίλος παίζει Lineage, ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι, κατά μεγάλη πιθανότητα έχει κανονική κάρτα στο φοριτό άρα δεν χρειάζεται να κόψει από τη μνήμη του συστήματος. Τα 64bit λειτουργικά δεν είναι τα ιδανικά για οικιακή χρήση μιας και μπορεί να κάνουν ταχύτερη και καλύτερη διαχείριση των πόρων ένος μηχανήματος αλλά δεν υποστιρίζονται από την πλειοψηφία των εφαρμογών που χρειάζεται κάποιος για το σπίτι.
  11. Τότε αν θες βάλτες. Αλλά να θυμάσε ότι από στα properties του συστήματοσ θα βλέπεις μόνο 3,33GB. Μην πεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόνο τόσα μπορείς να διαχειριστείς. Τα υπόλοιπα περίπου 650MB δεν θα μπορείς να τα διαχειριστείς απλά θα υπάρχουν χωρίς να κάνουν τίποτα.
  12. Πρώτα από όλα θα πρέπει να κοιτάξεις όπως αναφέρει και ο Scottas αν το μηχάνημα σηκώνει 4GB μνήμης. Dual channel μπορείς να βάλεις μιας και οι τωρινές που έχεις τέτοιες είναι. Θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι όλα τα 32bit συστήματα μπορούν να διαχειριστούν μέχρι 3,33GB μνήμης. Οπότε σκέψου και αποφάσισε.
  13. Για να το λες θα συμφωνίσω μαζί σου. Ποτέ δεν είχα οθόνη υπολογιστή με HDMI είσοδο.
×
×
  • Create New...