manos the greek Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 βασικα και ενα review απο χρηστη ΕΔΩ για το N560 η C550 υπαρχει΄;; Τι ακριβώς θες να μάθεις για το n560; Είμαι πρόθυμος να απαντήσω :D :lol: :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 δεν ξερω τι να πρωτορωτησω.. ποια ειναι η αισθηση σε μεγεθος, βαρος.. η εισαγωγη κειμενου, το πολυπληκτρο στα παιχνιδια.. τα ΜΑΜΕ, γενικα τα παιχνιδια, το παιξιμο video κυριως .wmv.. κανενα συγκριτικο με palm T3 η ΤΧ.. αυτα για την ωρα.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 δεν ξερω τι να πρωτορωτησω.. ποια ειναι η αισθηση σε μεγεθος, βαρος.. η εισαγωγη κειμενου, το πολυπληκτρο στα παιχνιδια.. τα ΜΑΜΕ, γενικα τα παιχνιδια, το παιξιμο video κυριως .wmv.. κανενα συγκριτικο με palm T3 η ΤΧ.. αυτα για την ωρα.. :) Γενικά η ποιότητα κατασκευής του είναι από τις καλύτερες, πανάλαφρο, πολύ λεπτό για ppc και η οθόνη του απίστευτη. Η εισαγωγή κειμένου όπως σε όλα τα ppc. Με SPB full screen keyboard είναι πάρα πολύ εύκολη η εισαγωγή κειμένου. Πολύ καλή η απόκριση της οθόνης του. Το πολυπλήκτρο στα παιχνίδια είναι ιδανικό είναι πλατύ και εγώ που δεν βολεύομουν στα μικρά λόγω μεγάλων δακτύλων το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Έχει και πολλά hardware keys και μπορείς να βάλεις διάφορες λειτουργίες των παιχνιδιών σε αυτά. Ραλάκι παίζεις άνετα, και συγκεκριμένα τώρα έχω κολλήσει με το απίστευτο Krally. Mame δεν έχω βάλει γιατί βαριέμαι να ψάψνω για roms κ.τ.λ. Τα παιχνίδια όσο αναφορά την ανάλυση λόγω vga οθονάρας τα ευχαριστιέσαι και λόγω hardware keys. Πολύ καλή απόδωση σε όλα τα παιχνίδια δεν μου έχει κολλήσει κανένα συμβατό με WM5 και VGA παιχνίδι και δεν μου έχει εμφανίσει lag σε κάποιο. Η αναπαραγωγή avi,mpeg,mpg,flv,wmv και διαφόρων τύπων αρχείων είναι απίστευτη (ξανά μανά) λόγω οθόνης αλλά και λόγω 624άρη επεξεργαστή. Ακόμα και VGA αν βάλεις μεγαλύτερο buffer size το παίζει καλά. Όλα τα παίζω με TCPMP Palm ούτε είχα ούτε έχω δει από κοντά οπότε ατύχησες... EDIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι οι υπέρυθρες είναι πολύ γρήγορες όπως και το bluetooth, Wi-Fi δεν χρησιμοποιώ και πως οι υπέρυθρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κανονικό τηλεκοντρόλ από πολύ μακρινή απόσταση είναι SIR ή CIR δεν ξέρω ποιες είναι αυτές που πιάνουν μακριά πάντως έχω καταφέρει να αλλάξω κανάλι σε μια philips 14'' 6-7 μέτρα μακριά. Απίστευτο εργαλείο για πλάκες! Καλή χρονιά σε όλους! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 ευχαριστω πολυ για το αναλυτικο review.. :) διοτι η κοινωτητα πολυ σημαντικη για καθε συσκευη.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esiros Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Εχω το Ν560 και βάζοντας σπασμένο το destinator PN εμφανίζει τεράστια τα κουμπιά στο μενού (δηλαδή το Διεύθυνση, Χρήσιμα, Ιστορικόι κλπ) με αποτέλεσμα να χωράνε μόνο 4 επιλογές στην οθόνη. Συμβαίνει κάτι με την ανάλυση της οθόνης του; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
girapas Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αφού διάβασα τα πάντα στο φόρουμ σχετικά με το LOOX N560 και εν όψει ενός μεγάλου ταξιδιού στην Ευρώπη, το αγόρασα τελικά τον περασμένο Ιούλιο και μαζί αρκετά αξεσουάρ (εξωτερική κεραία, 3 κάρτες SD δύο του 1 GB και 1 των 4GB, αλουμινένια θήκη, βραχίονα αυτοκινήτου ARKON, φορτιστή αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη) και software (Destinator 6, TomTom, IGO και διάφορα προγραμματάκια). Στο ταξίδι (9 χώρες κεντρικής Ευρώπης μέχρι και Αγγλία) συμπεριφέρθηκε άψογα, σε κάποιες περιπτώσεις όμως χρειάστηκε και η εξωτερική κεραία. Χρησιμοποίησα επίσης άνετα το WiFi για σύνδεση στο Internet. Επιβεβαιώνω τα σχετικά με τον επεξεργαστή, την άριστη οθόνη, τις multimedia δυνατότητες που έχουν αναφερθεί από πολλούς φίλους στο φόρουμ. Μετά όμως από αυτά το μηχανάκι έμεινε στο ράφι. Για διάφορους σοβαρούς λόγους δεν έχω κάνει από τότε το παραμικρό ταξίδι και δεν πρόκειται για αρκετά μεγάλο χρονικό να το χρησιμοποιήσω. Βλέπετε ο κύριος λόγος που το αγόρασα ήταν το GPS. Ως PDA δεν το χρησιμοποιώ αφού οι ανάγκες μου επιβάλλουν τη χρήση desktop PC και όχι pocket PC. Το πουλάω λοιπόν με όλα τα "συνοδευτικά" του. Είναι σε άριστη κατάσταση και η εγγύηση φυσικά ισχύει. Η τιμή του; Καταλαβαίνετε ότι ούτε εμπόριο κάνω και γνωρίζω ότι θα χάσω οικονομικά από αυτή την ιστορία, ενώ από την άλλη χρειάζομαι οποιοδήποτε ποσόν. Αν δώσω λοιπόν μια καλή τιμή -ας πούμε 180 ευρώ λιγότερα από την τιμή που πωλείται σήμερα μόνο το PDA, τα άλλα δίνονται έτσι- ελπίζω να προελκύσω το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστώ και αναμένω τις απαντήσεις σας στα email: girapas@tellas.gr ή gipalto@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 μιας και πηρα το N560 του φιλου.. να ρωτησω στην αναπαραγωγη mp3, με τον wmp πως κλεινει το φως; και πως του λεμε, να ξεχασει ολα τα παλια που ειχε στοlibrary.. και να παρει ολα τα καινουργια που ειναι στον φακελο audio; ευχαριστω.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 παιδια σκοπευω να αναβαθμιστω εχω το qtek s100 και λεω να αλλαξω συσκευη για να εχει και το gps ενσωματωμενο μια απο τις συσκευες που με ενδιαφερει ειναι και το LOOX N560 GPS, καπου ομως διαβασα πως το gps που εχει ειναι προβληματικο αληθευει? επισης για να μη διαβαζω ολες τις σελιδες απο συγχρονισμο με τον υπολογιστη πως παει επαφες εργασιες ημερολογιο? και απο προγραμματα τι γινεται υπαρχουν αρκετα? γιατι διαβαζω πως κατι δεν παει καλα λογω της αναλυσης της οθονης. απο ηχο τι λεει? αν το εχω μεσα στην τσεπη μου την ωρα που οδηγω μηχανη θα πιανει καλα το gps? επισης σημαντικο ελληνικα εχει ? καμια απαντηση ??? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 παιδια, δεν καταφερνω να κανω activesync.. υπαρχει αλλος τροπος να περναω προγραμματα;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 παιδια, δεν καταφερνω να κανω activesync.. υπαρχει αλλος τροπος να περναω προγραμματα;.. ΜΕ blue tooth, αλλα γιατι δεν μπορεις να συγχρονισεις το ppc me to activesync Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 και αλλος τροπος τα cab, απο την sd.. τελικα ηταν το zonealarm το θεμα.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 εκει που επαιζε mp3 χωρις να τρεχει κατι αλλο βεβαια δυνατα.. η μπαταρια ηταν 85% ξαφνικα δειχνει αυτο: ? και λεει battery very low και κανει soft reset.. ειναι normal αυτο.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkri Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 παιδια σκοπευω να αναβαθμιστω εχω το qtek s100 και λεω να αλλαξω συσκευη για να εχει και το gps ενσωματωμενο μια απο τις συσκευες που με ενδιαφερει ειναι και το LOOX N560 GPS, καπου ομως διαβασα πως το gps που εχει ειναι προβληματικο αληθευει? επισης για να μη διαβαζω ολες τις σελιδες απο συγχρονισμο με τον υπολογιστη πως παει επαφες εργασιες ημερολογιο? και απο προγραμματα τι γινεται υπαρχουν αρκετα? γιατι διαβαζω πως κατι δεν παει καλα λογω της αναλυσης της οθονης. απο ηχο τι λεει? αν το εχω μεσα στην τσεπη μου την ωρα που οδηγω μηχανη θα πιανει καλα το gps? επισης σημαντικο ελληνικα εχει ? καμια απαντηση ??? Όσον αφορά το GPS η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και τόσο ισχυρό σήμα και γι αυτό κι εγώ σκέφτομαι την αγορά εξωτερικής κεραίας για χρήση στο αυτοκίνητο (εσύ με τη μηχανή μάλλον τη ξεχνάς αυτή τη λύση - όχι γιατί δε γίνεται αλλά δεν θα είναι καθόλου βολικό). Ο συγχρονισμός γίνεται μια χαρά μέσω του activesync. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα εγώ (και γι αυτό πρέπει να καταλήξω σε λύση software εκτός activesync) είναι ότι το activesync σου δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίσεις τα contacts μόνο με αυτά που είναι στο default directory του Outlook και δεν μπορείς να επιλέξεις άλλα folder για συγχρονισμό. Για μένα που έχω διάφορα contact folders π.χ. ένα για τα contacts του κινητού, άλλο για τα professional, κλπ. αυτό είναι bug. Από προγράμματα μην ανησυχείς υπάρχουν αρκετά και μάλιστα τα must have προγράμματα έχουν όλα υποστήριξη για WM5 & VGA. Σχετικά με την ερώτηση σου για ελληνικά, εξαρτάται τι εννοείς? Αν εννοείς ελληνικά windows από όσο ξέρω (μιας και το αγόρασα από Γερμανία) δεν έχει. Ελληνικά όμως μπορείς να γράψεις εγκαθιστώντας κάποιο software όπως το interkey keyboard, resco keyboard, etc... Ελπίζω να βοήθησα αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterhs Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Kalhspera kai xronia polla!!!:) ystera apo poli poli psaxsimo den exo kataferei akoma na syndetho sto wifi tou spitiou mou gia na exo internet sto pda!!!:cry: exo diabasei olo to forum edo kai den dinei kapoios sygkekrimenes odhgies gia to ti akribos prepei na kanoume gia na syndethume!!!! an ginete sas parakalo kapoios pou to exei kanei kai douleuei as mas bohthisei kai emas tous amoirous:cry: bhma bhma mpas kai doume fos!!!!(imaste 5-6 pou den to exoume kataferei apoti exo katalabei :wacko: ) eyxaristo :D Σημερα ειναι η 1η μερα που εχω dsl σπιτι, οποτε δοκιμασα και το wifi connection με το Ν560 και μαλιστα με WPA security. Ειναι τελικα πολυ απλο. Ενεργοποιεις το wifi στο Ν560 απο το εικονιδιο κατω δεξια. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα βρισκει τον router και ζηταει το WPA key που λογικα αναγραφεται στο ταμπελακι που ειναι κολλημενο σε καποιο μερος του router. Το δινεις και συνδεεται κατευθειαν στο internet. Aν δεν μπορεις να κανεις κατι απο τα παραπανω ή δεν βρισκει τον router, μαλλον καποια στιγμη ετρεξες το προγραμματακι E2C. Δυστυχως, αν θες καποια στιγμη να συνδεσεις μεσω WiFi το Ν560 θα πρεπει να κανεις, οπως και εγω hard reset και να μην το ξανατρεξεις ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ξερουμε μηπως τι τυπο βισματος δεχεται η εξωτερικι κεραια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkri Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ξερουμε μηπως τι τυπο βισματος δεχεται η εξωτερικι κεραια? SSMB νομίζω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meddi Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 SSMB νομίζω:rolleyes: Γεια χαρα σε ολους.ενδιαφερομαι να αγορασα το Ν560 και διαβαζοντας προσεκτικα ολα τα θεματα εδω μπορω να πω οτι εχω μεινει ικανοποιημενος.θελω να ρωτησω κατι ακομα.Οταν θελεις να γραψεις ενα sms η γλωσσα ειναι στα ελληνικα η στα αγγλικα? Δηλαδη ειναι σαν τα HTC η ειναι μονο στα αγγλικα? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 το 560 δεν ΕΙΝΑΙ τηλεφωνο!!!και 2ον θα χρειαστεις αλλο keyboard!!κατι σε resco . ευχαριστω πολυ nkri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδιά ψάχνω να αγοράσω το Ν560. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί ή κάποιο site? Από που το αγοράσατε εσείς? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδιά ψάχνω να αγοράσω το Ν560. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί ή κάποιο site? Από που το αγοράσατε εσείς? Ευχαριστώ πολύ. κοιτα στο http://www.play247.gr απο εκει το αγορασα εγω πακετο και παρελκομενα. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδιά ψάχνω να αγοράσω το Ν560. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί ή κάποιο site? Από που το αγοράσατε εσείς? Ευχαριστώ πολύ. Ρίξε μια ματιά εδώ: www.skroutz.gr LOOX N560 Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο skroutz έψαξα. Έχει σαν φθηνότερο το Greek-Shops.de αλλά είναι με γερμανικά windows. Μετά έχει ένα κατάστημα από Ρόδο (http://www.syncom.gr) στο οποίο προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλά δεν απαντά κανείς. Και mail έστειλα και πάλι τίποτα. Δε ξέρω πόσο αξιόπιστο κατάστημα είναι κι έτσι αποφάσισα να ρωτήσω στο forum μήπως βρω κάποια άκρη. Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Στο skroutz έψαξα. Έχει σαν φθηνότερο το Greek-Shops.de αλλά είναι με γερμανικά windows. .......................................... κι έτσι αποφάσισα να ρωτήσω στο forum μήπως βρω κάποια άκρη. Το δικό μου το LOOX N560 το πήρα από το pda4u το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήταν ετοιμοπαράδοτο και το παρέλαβα την επόμενη μέρα της παραγγελίας με cοurrier. Από την pad4u αγόρασα και άλλα αξεσουάρ. Κανένα παράπονο. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το δικό μου το LOOX N560 το πήρα από το pda4u το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήταν ετοιμοπαράδοτο και το παρέλαβα την επόμενη μέρα της παραγγελίας με cοurrier. Από την pad4u αγόρασα και άλλα αξεσουάρ. Κανένα παράπονο. +1 Πολύ καλό το pda4u :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 +1 Πολύ καλό το pda4u :) Συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει καλύτερη τιμή αλλού γιά το Ν560. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts