Jump to content

efbi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    455
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efbi

  1. Παιδιά καλησπέρα την προηγούμενη εβδομάδα έγινα κι εγώ κάτοχος του sl780. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα στην καταχώρηση επαφών, δεν μου εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Μου τους εμφανίζει όμως στην αλλαγή ονόματος του τηλεφώνου, όπου και μπόρεσα να αλλάξω το όνομα κανονικά και με τόνους. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι σε όλες τις γλώσσες εμφανίζει την ίδια σειρά γραμμάτων. Η αγορά του έγινε από Γερμανία. Εκανα και την τελευταία ενημέρωση λογισμικού με το Gigaset Quick Sync. Ευχαριστώ!
  2. Καλημερα παιδια και καλη χρονια συνάδελφος μου πηρε με επιδοτηση(Vodafone) το παραπανω τηλέφωνο.Μου παραπονεθηκε οτι δεν μπορει να δουλεψει το gps γιατι δεν βρισκει σημα(εχει αγορασει το προγραμμα και τους χαρτες της Garmin), κι ειναι λογικο μεσα σε πολη να μην πιανει. Προσπαθησα σημερα το πρωι να συνδεσω μεσω BT μια κεραια GPS της Navilock. 1. Με ενεργοποιημενο το ΒΤ και ορατο δεν βλεπει καμια συσκευη ΒΤ α. Navilock BT Gps κεραια β. Palm Centro τηλεφωνο γ. Handsfree BT της Plantronics. 2. Μπορεσε να δει το τηλεφωνο μου Palm Centro, μονο οταν εκανα εγω αναζητηση συσκευων μεσω του τηλεφωνου μου. Το εκλεισα, εβγαλα την μπαταρια του, το ανοιξα και παλι τα ιδια, θεωρωντας οτι εχει κολλησει ή δεν δουλευει σωστα το προγραμμα του. Στο εγχειριδιο της συσκευης στην αντιμετωπιση προβληματων αναφερει τα παρακατω: You cannot find a Bluetooth-enabled device. •Ensure that both devices have activated the Bluetooth wireless feature. •Ensure that the distance between the devices is not more than 10 metres and that they are not separated by walls or other obstacles. •Ensure that the settings for each device allow them to be visible to other devices. •Ensure that both devices are compatible with Bluetooth wireless technology. •Ensure that the correct PIN has been entered on both devices. ........... δεν βοηθησε. Καμια ιδεα; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Με εκτιμηση Ευθυμης.
  3. efbi

    Destinator 6

    κοιτα παρακατω http://www.navimania.gr/index.php
  4. efbi

    Destinator 7

    κι εγω νομιζω οτι μεχρι στιγμης εναι το 6
  5. ......α! κατι τελευταιο, αστο να ξεφορτιστει τελειως και μετα ξαναδοκιμαζεις...... τι αλλο να σου πω......αυτες ειναι καποιες απο τις λυσεις που δοκιμαζω-χρησιμοποιω οταν το 560 μου δημιουργει τετοια κολληματα.......:)
  6. παντως μου φαινεται οτι καποιο προγραμματακι σου δημιουργει αυτην την δυσλειτουργια.........
  7. νομιζω οτι θα πρεπει να ξανακανεις απο την αρχη την εγκατασταση των προγραμματων που εχεις στην καρτα ή δοκιμασε μην βαλεις την καρτα που εχεις εγκατεστημενα τα προγραμματα για να δεις αν συνεχιζεται το προβλημα.
  8. πατα το κουμπακι πανω απο την οθονη συνεχομενα για να σβησει τις ρυθμισεις ή οποιες ρυθμισεις εχει κρατημενες στην μνημη. ή κανε ενα soft reset με με την τρυπολυα που εχει στην βαση του..... .......για καλο και για κακο πριν κανεις οποιαδηποτε ενεργεια κανε ενα backup.
  9. μου εχει συμβει αρκετες φορες, αλλα μετα απο μια επανεκινηση του υπολογιστη συγχρονιζε κανονικα.
  10. αγαπητε leftrhs σημερα το πρωι ειπα να το δοκιμασω με την εξωτερικη του κεραια, και ως του θαυματος δουλεψε σαν να μην συνεβαινε τιποτα. και μαλιστα στο gpd1....... εκει που επαθα την πλακα μου ειναι στο gpstuner, δεν προλαβαινει να μπει το προγραμμα μεσα και να φορτωσει ολα τα αποθηκευμενα στοιχεια και αναφωνει : gps fix. πολυ μεγαλη διαφορα στην ευρεση. και στο destinator6 ακριβως το ιδιο.δεν βλεπω πλεον το κοκκινο χ στον χαρτη οπως γινοταν προηγουμενως. ........, αλλα οταν βγαλω την εξωτερικη κεραια, ....... Ν Ε Κ Ρ Ο!!!!!! λες και δεν υπαρχει πλεον εσωτερικη κεραια, ισως να ειναι ενα μειονεκτημα ή αστοχια της αναβαθμισης. αυτα προς το παρον ..... συνεχιζω να το ψαχνω με τις λιγες γνωσεις που διαθετω στο θεμα.
  11. το δοκιμασα δεν κανει τιποτα.........κλαψ η εργοστασιακη θυρα αλλαζει στην 4 απο τη 8 τα εχω δοκιμασει ολα. δεν ξερω τι να κανω πλεον. πχ στο gpstuner δειχνει οτι βλεπει 12 δορυφορους αλλα μετα τιποτα. στο destinator λεει οτι ειναι συνδεδεμενο αλλα μετα τιποτα.
  12. παιδια κι εγω πριν απο λιγο κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα το update μαζι με το quickgps αλλα τιποτα. οπως αναφερεται και παραπανω δουλευει στην θυρα 4 στα 57600, τρεχω το gps locator εδω κι ενα 10λεπτο και δεν βρισκει δορυφορους. χρειαζεται και καποια αλλη ρυθμιση? ευχαριστω. λογικα με το quickgps δεν θα επρεπε να καθυστερει αφου ηδη εχει κατεβασει τα στοιχεια των δορυφορων!!!
  13. efbi

    Destinator 7

    που το βρηκες βρε θηριο? περιμενουμε........ :)
  14. ευχαριστω φιλε teokap εχεις αντιpm:)
  15. συγνωμη που επιμενω, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
  16. μηπως μπορει καποιος να βοηθησει να το βρω εστω και σ******ο ευχαριστω. *το θεωρω παντως αδικο να δινουν κωδικο βασει του αριθμου καποιου μηχανηματος κι οχι σε αντιστοιχιση με το user name*
  17. παλικαρια εχω αγορασει το gps tuner εδω και πολυ καιρο.... πως θα μπορεσω να το βαλω και σε 2ο Ν560?
  18. ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση....
  19. το multiuserhack ειναι ενα freeware προγραμμα για PalmOs το οποιο σου εμφανιζει ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στην συσκευη σου. με αυτο το προγραμμα αλλαζεις την ταυτοτητα της συσκευης για καποια προγραμματα για να μπορεσεις να τα τρεξεις με καποια αλλη ταυτοτητα. πχ. αν εχεις αγορασει καποιο προγραμμα με username αβγδ και προσπαθεις να το τρεξεις σε καποια αλλη συσκευη που εχει username αβγδε με αυτο το προγραμμα αλλαζεις το username ειδικα για το προγραμμα που εχεις αγορασεις. βεβαια αυτο ισχυει οπως ανεφερα παραπανω για συσκευες που τρεχουν Palm Os. στο WM δεν ξερω τι παιζεται.......
  20. Παιδια υπαρχει προγραμμα αναλογο του Multi User Hack για PalmOs και για WιnMobile? Δλδ προγραμμα που να αλλαζει την ταυτοτητα του PPC για να τρεξουν καποια προγραμματα! Ευχαριστω!:)
  21. παιδια μηπως υπαρχει αναλογο προγραμμα του multiuserhack για palmOs και για το WinMobile του Ν560? τελικα που μπορουμε να βρουμε το update rom? ευχαριστω!
  22. efbi

    Destinator 6

    παλικαρια, κυκλοφορει χαρτης Αυστριας?....
  23. αγαπητε φιλε ευχαριστω για την ανταποκριση σου.....:)
  24. παλικαρια πως μπορουμε να δουμε αρχεια του office 2007 στο Ν560? .....ασχετος...... ή αν μπορειτε πειτε μου που να ψαξω...... ευχαριστω!
×
×
  • Create New...