tsimisde Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Ο φίλος εννοεί αυτό μάλλον.... Αν λέμε γι' αυτό, ο τρόπος για να λυθεί, είναι να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο. Επειδή "παγώνει" τις εφαρμογές για εξοικονόμηση μπαταρίας, μετά κάπως σκαλώνει στην επανεκκίνηση, δες μήπως τις εφαρμογές που θέλεις, να τις βάλεις να τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο.... screen-20260217-200338~2.mp4 Edited 17 Φεβρουαρίου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) Δεν έχω καμία εφαρμογη να τρεχει απεριόριστα στο παρασκηνιο και παρολα αυτα ποτε δεν ειχα σκαλωμα σε αυτο το θεμα. Ουτε βεβαια ενεργοποιημενη εξοικονόμηση ενέργειας. Καποιες εχω σε έξυπνη χρήση και τις αλλες ολες εντελως περιορισμενες. Μηπως η ΑΙ κανει καμια παρενεργεια; Την εχω απενεργοποιηνενη εξαρχης Edited 17 Φεβρουαρίου by r31134 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω αν σχετίζεται Όσον αφορά τον φακό, πολύ απλά δεν έκανα σωστά τη χειρονομία για την ενεργοποίηση του συνεπώς, λειτουργεί μια χαρά.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, tsimisde said: Δεν ξέρω αν σχετίζεται Όσον αφορά τον φακό, πολύ απλά δεν έκανα σωστά τη χειρονομία για την ενεργοποίηση του συνεπώς, λειτουργεί μια χαρά.... Θελει λιγο συνηθεια. Η κινηση να γινεται οσο πιο επιπεδα χωρις να στρίβει ο καρπος. Με εχει βολεψει απιστευτα ειδικα μεσα στην οικοδομη αν σβησει κανενα φως. Και η περιστροφη καρπου που ανοιγει καμερα και αμα το ξανακανεις παει στην σελφι κ.ο.κ. ειναι πολυ βολικη. Το χτυπημα στην πλατη λογω θηκης το παρατησα. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, tsimisde said: Ο φίλος εννοεί αυτό μάλλον.... Αν λέμε γι' αυτό, ο τρόπος για να λυθεί, είναι να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για τη δραστηριότητα στο παρασκήνιο. Επειδή "παγώνει" τις εφαρμογές για εξοικονόμηση μπαταρίας, μετά κάπως σκαλώνει στην επανεκκίνηση, δες μήπως τις εφαρμογές που θέλεις, να τις βάλεις να τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο.... screen-20260217-200338~2.mp4 4 MB · 0 downloads Σωστά κατάλαβες. Εμφανίζει που και που σε ορισμένες εφαρμογές, πριν ανοίξουν, το εικονίδιο και μετά ανοίγει η εφαρμογή. Μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτων...ας πούμε, η γυναίκα μου που έχει την συσκευή, δεν το έχει προσέξει και δεν την πειράζει. Όπως είπα, έχω περάσει τα πάντα όλα καθαρά και στις ρυθμίσεις μπαταρίας ή παρασκηνίου, δεν έχω επιλέξει κάτι. Όπως είπα, μικρό το κακό. 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Επανερχομαι στο θεμα του φιλου με τις εφαρμογες. Έκανα καποιες δοκιμες αφηνοντας ανοιχτες σχεδον ολες τις εφαρμογες ανοιχτες και αφησα το κινητο λιγη ωρα στην ακρη. Μετα,οντως σε καποιες εμφανιζεται για απειροελαχιστο χρονο (δεν το εβλεπα ως κολλημα μαλλον μαο δε του εδινα σημασια) το εικονιδιο της εφαρμογης και ανοιγει ενω σε αλλες δεν το εμφανιζει. Οσο το κινητο εχει αναμμενη οθονη δεν το κανει καμια εφαρμογη. Ψαχνοντας λιγο τις εφαρμογες που το εκανε, ειδα οτι σε αυτες ειχα βαλει να μην εκτελουνται στο παρασκήνιο ενω στις αλλες εχω εξυπνη χρηση. Πιστευω με αυτη τη ρυθμιση εχει να κανει η οποια στην ουσια επανεκκινει τις περιορισμενες εφαρμογες ενω οι αλλες τρεχουν σαν να μην εκλεισαν ποτε. Βεβαια υπαρχουν ενα σορο ρυθμισεις οπως και ο περιορισμος δεδομενων ανα εφαρμογη κλπ και μπορει να αλλαζει απο χρηστη σε χρηστη και πιστευω δεν ειναι καποια δυσλειτουργια της hardware/software. 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Έχετε ανοιχτή την ενίσχυση ram;Μήπως παίζει κάτι με αυτό;Εγώ πάντως την έχω κλειστεί και δεν έχω θέμα με αυτό που λέτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, gjimmys said: Έχετε ανοιχτή την ενίσχυση ram;Μήπως παίζει κάτι με αυτό;Εγώ πάντως την έχω κλειστεί και δεν έχω θέμα με αυτό που λέτε. Κλειστη. Δεν ειναι θεμα. Ετσι ειναι προφανως σχεδιασμενο. 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Έχω απενεργοποιημένη την έξυπνη χρήση, θα το δοκιμάσω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 hour ago, left_ace said: Έχω απενεργοποιημένη την έξυπνη χρήση, θα το δοκιμάσω. Το έχω συναντήσει και σε άλλες συσκευές αυτό. Δεν θυμάμαι αν ήταν σε OnePlus/Realme, σίγουρα πάντως το έχω παρατηρήσει και σε Xiaomi, δεν είναι αποκλειστικά στο Motorola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Οι περισσότερες σύγχρονες εφαρμογές εμφανίζουν το εικονίδιο εκκίνησης (splash screen) όταν τις ανοίγεις από την αρχή. Όταν έχεις ανοίξει μια εφαρμογή και την έχεις αφήσει στο παρασκήνιο, κάποια στιγμή το σύστημα θα χρειαστεί να την κλείσει, ανάλογα με την ρύθμιση της μπαταρίας και τις ανάγκες διαχείρισης μπαταρίας και ram. Ακόμα και να κλειδώσεις την εφαρμογή στα πρόσφατα, ή κι αν την βάλεις σε απεριόριστη χρήση μπαταρίας, αν χρειαστεί το σύστημα θα την κάνει kill και θα ξεκινήσει από την αρχή, για αυτό και εμφανίζεται το εικονίδιο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι στην ουσία, απλά όταν εμφανίζεται το εικονίδιο, τότε καταλαβαίνεις ότι η εφαρμογή ξεκινάει από την αρχή. Αυτό γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα Android, ανεξαρτήτως brand. Edited 18 Φεβρουαρίου by WPerty 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) On 17/2/2026 at 7:01 ΜΜ, r31134 said: Σημερα παρελαβα και τοποθετησα νεα μεμβρανη απο aliexpress η οποια ειναι υδροτζελ παλι,πιο χοντρη αλλα και πιο απαλη σε υφη και το κυριοτερο ειναι ελαφρως πιο στενη και κοντη απο την παλια που αναγκαζομουν να την κοψω για να μη φουσκωνει στις γωνιες. Αυτη εκατσε κατευθειαν λουκουμι. 1.9€ η τριαδα με bundle deals οποτε χτυπησα 6 μεμβρανες και 1 αλλο αντοκειμενο και ολα μαζι με μεταφορικα βγηκαν 5.7€(3 ατνικειμενα με χαμηλοτερη τιμη και δωρεαν μεταφορικα ειναι το bundle). Αλλιως εχουν 2.72 €+ μεταφορικα 3€ 3Pcs Hydrogel Film For Motorola Edge 60 5G Screen Protector For Moto Edge 60 Fusion 60 Pro https://a.aliexpress.com/_EunInlA Επανερχομαι στις μεμβρανες. Παρτε τες αφοβα, ειναι απο τις καλυτερες μεμβρανες που εχω βαλει ποτε σε ολα τα κινητά μου. Οι διαστασεις ειναι οπως πρεπει,ουτε επιρεαζονται απο τις θηκες,δεν ξεκολλανε σε κανενα σημειο περιμετρικα μετα απο σχεδον 2 ημερες χρησης και η υφη που εχουν ειναι απιστευτα απαλη και ολισθηρες για το δαχτυλο. Επισης δεν αφηνουν δαχτυλιες μεχρι τωρα. Δεν ξερω αν αυτο αλλαξει στην πορεια. Τελος, δεν κανουν νερα οπως καποιες αλλες υδροτζελ. Κανω εκτενη αναφορα επειδη η προστασια της οθονης μας ειναι σπαζοκεφαλια. Οι πρωτες που ειχα απο το fusion ειναι μερα με τη νυχτα με αυτες. Edited 19 Φεβρουαρίου by r31134 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Έχουν ολεοφοβική επίστρωση γι' αυτό δεν αφήνουν δαχτυλιές. Αλλά δυστυχώς δεν κρατάει για πολύ καιρό, ανάλογα και με την χρήση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 21 minutes ago, WPerty said: Έχουν ολεοφοβική επίστρωση γι' αυτό δεν αφήνουν δαχτυλιές. Αλλά δυστυχώς δεν κρατάει για πολύ καιρό, ανάλογα και με την χρήση. Πιθανών ναι. Προς ωρας η αισθηση ειναι σαν τζαμι. Και να φυγει η επιστρωση, τουλαχιστον μενει η προστασια και η υφη. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, εχω το Motorola edge 60 το απλό όχι το pro, απλά επειδή δεν υπάρχει νήμα γράφω εδω αφού η ερώτηση μου έτσι κι αλλιώς αφορά όλα τα Motorola..Η συσκευή δεν έχει πάρει κανένα update, ούτε ασφαλείας.Τελευταιο update γράφει Μαρτιος 2025. Ota δεν βρίσκεις τίποτα.Επικοινωνησα με τη Μοτορολα και μου ειπαν να κατεβάσω το software fix στον υπολογιστή και απο έχει θα βρω το update.Το κατεβασα και όντως εμφανίζει android 16 διαθέσιμο.Η ερώτηση μου είναι αν κατεβάσω απο εκεί την αναβάθμιση θα διαγραφούν τα δεδομένα της συσκευής; Ρωτάω γιατί σε ψάξιμο που έκανα λίγο στο ίντερνετ αναφέρει κάτι τέτοιο..Αν είναι να διαγραφούν όλα δεν την κάνω..Αν οχι να προχωρήσω, Έχει κανείς εμπειρία; έχει κάνει κανείς αναβάθμιση μέσω fix? Σας ευχαριστούω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) 51 minutes ago, georgeapo34 said: Καλησπέρα, εχω το Motorola edge 60 το απλό όχι το pro, απλά επειδή δεν υπάρχει νήμα γράφω εδω αφού η ερώτηση μου έτσι κι αλλιώς αφορά όλα τα Motorola..Η συσκευή δεν έχει πάρει κανένα update, ούτε ασφαλείας.Τελευταιο update γράφει Μαρτιος 2025. Ota δεν βρίσκεις τίποτα.Επικοινωνησα με τη Μοτορολα και μου ειπαν να κατεβάσω το software fix στον υπολογιστή και απο έχει θα βρω το update.Το κατεβασα και όντως εμφανίζει android 16 διαθέσιμο.Η ερώτηση μου είναι αν κατεβάσω απο εκεί την αναβάθμιση θα διαγραφούν τα δεδομένα της συσκευής; Ρωτάω γιατί σε ψάξιμο που έκανα λίγο στο ίντερνετ αναφέρει κάτι τέτοιο..Αν είναι να διαγραφούν όλα δεν την κάνω..Αν οχι να προχωρήσω, Έχει κανείς εμπειρία; έχει κάνει κανείς αναβάθμιση μέσω fix? Σας ευχαριστούω! Δεν το εχω κανει στο motorola. Βλεπω ομως οτι μπορεις να παρεις back up τα αρχεια σου και να τα επαναφερεις μετα το update αφου θα διαγραφουν. Επαφες,βιντεο,εικονες,μουσικη γραφει. Εγω θα το εκανα παντως οσο μπελαλιδικο κι αν ακουγεται. https://en-us.support.motorola.com/app/answers/detail/a_id/161940/p/11395 Edited 19 Φεβρουαρίου by r31134 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, r31134 said: Δεν το εχω κανει στο motorola. Βλεπω ομως οτι μπορεις να παρεις back up τα αρχεια σου και να τα επαναφερεις μετα το update αφου θα διαγραφουν. Επαφες,βιντεο,εικονες,μουσικη γραφει. Εγω θα το εκανα παντως οσο μπελαλιδικο κι αν ακουγεται. https://en-us.support.motorola.com/app/answers/detail/a_id/161940/p/11395 Ναι ισχύει, απλά έχω πολλά δεδομένα εφαρμογών, οποως και κάποιες εφαρμογές της εργασίας μου που αν αποσυνδεθω είναι ολόκληρη ιστορία να μπω ξανά γι αυτό φοβάμαι να μπω στη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Έχω χρησιμοποιήσει το software fix αρκετές φορές για ενημερώσεις κτλ και σου δίνει την επιλογή να κρατήσεις τα δεδομένα σου ως έχουν (δηλαδή να μην κάνεις επαναφορά). Αλλά καλό θα ήταν να πάρεις ένα backup πριν το κάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, WPerty said: Έχω χρησιμοποιήσει το software fix αρκετές φορές για ενημερώσεις κτλ και σου δίνει την επιλογή να κρατήσεις τα δεδομένα σου ως έχουν (δηλαδή να μην κάνεις επαναφορά). Αλλά καλό θα ήταν να πάρεις ένα backup πριν το κάνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά. Δηλαδή μπορεί κάποια ενημέρωση να μην την πάρουμε OTA και να πρέπει να την κάνουμε μέσω software fix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Όλες βγαίνουν ΟΤΑ, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο κόλλημα, όπως του φίλου, τότε προτείνεται η χρήση του software fix. Επιπλέον, είναι χρήσιμο στην περίπτωση που πάρεις καινούριο κινητό και θέλεις να περάσεις κατευθείαν την τελευταία έκδοση, παρακάμπτοντας όλες τις παλαιότερες, χωρίς να ταλαιπωρείται το κινητό κι εσύ με τα αλλεπάλληλα updates. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Παιδιά, ερώτηση, στα άνοιξε κλείσε των παραθύρων, έτσι απότομα και κοφτά τα ανοίγει; Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι πάει λάθος; screen-20260303-174430~2.mp4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) On 3/3/2026 at 5:46 ΜΜ, tsimisde said: Παιδιά, ερώτηση, στα άνοιξε κλείσε των παραθύρων, έτσι απότομα και κοφτά τα ανοίγει; Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι πάει λάθος; screen-20260303-174430~2.mp4 Όντως κάτι πήγαινε λάθος, έκανα φλασάρισμα μέσω του Software Fix και τώρα δουλεύει ρολόι. Εύκολη η διαδικασία, με λίγα μόνο κλικ έγινε η δουλειά.... Διαπιστώνω πάντως ότι το Edge 60 Pro είναι και πιο old school με την εξής έννοια. Δεν έχει flashy χαρακτηριστικά, είναι μια συσκευή παλιάς κοπής, δεν εντυπωσιάζει με κάποιο χαρακτηριστικό της, είναι μια πολύ καλή all rounder συσκευή για τους περισσότερους χρήστες εκεί έξω. Μιλώντας για old school, νομίζω ότι κάπου ξεχάσαμε τις πιο compact διαστάσεις με την πάροδο των ετών και το Edge 60 Pro, είναι από τις πιο λεπτές, πιο στενές (όχι μεγάλο πλάτος οθόνης εννοώ) και ελαφριές συσκευές της αγοράς επομένως, είναι πιο κινητό σε θέμα διαστάσεων. Επίσης, αναμένω εντός των ημερών τις μεμβράνες υδροτζελ, που πρότεινε ο @r31134κάτι απαντήσεις πιο πριν. Είναι αρκετά απλοϊκό μεν ως συσκευή το Edge 60 Pro, πιστεύω όμως ότι κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει δε.... Edited 5 Μαρτίου by tsimisde 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Το βαρος και το παχος της συσκευης συνδυαστικα με μεγεθος ειναι κόκκινες γραμμες για εμενα σε καθε συσκευη και ευτυχως ειναι μια χαρα το edge 60pro παρολο το μεγεθος της οθονης. Αλλιως μαλλον θα ημουν ακομα με το oneplus7 pro. Στα αλλα νεα, παρελαβα ακομη μια τριαδα απο τις μεμβρανες που σας προτεινα, μιας και δεν ξερω ποτε και αν ξαναβρω τετοιας ποιοτητας και εφαρμογης μεμβρανες σε τιμη ενος καφε. Απο την πρωτη μερα είναι οπως την εβαλα και δεν ξεκολλησε και καμια ακρη ή πλευρα. Συν οτι ακομα δεν κρατανε δαχτυλιες οπως αλλες, δεν κανουν νερα και το αποτυπωμα πιανει 100%. Τα σημαδια κατα την εγκατασταση θα φυγουν εντος 24-48 ωρων οποτε οταν την τοποθετησεις το μονο που θα συμβουλευα ειναι να προσεξεις την σκονη. Απλωσε την ομοιομορφα και απ ακρη σ ακρη με μια σπατουλα ή πιστωτικη καρτα σε λεπτο υφασμα. ΥΓ: Και με χρεωστικη καρτα γινεται 😂😂 Edited 5 Μαρτίου by r31134 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malou092 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Update σήμερα 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Σπεύσατε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts