Jump to content

Motorola Edge 60 Pro

fotisbasm_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Polson said:

Καλησπέρα σε όλους 

Πλήρως ευχαριστημένος με το κινητό έχει προκύψει ένα πρόβλημα όμως . 

Δεν μπορώ να στείλω sms , αποτυχία αποστολής μου γράφει . 

Δεν έχω πειράξει κάτι και το ανακάλυψα τυχαία στις γιορτές , από το μενού των μηνυμάτων προσπάθησα να βρω άκρη αλλά τίποτα . 

Κάποια βοήθεια ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ !! 

Πιθανόν να έχει να κάνει με το RCS. Συνήθως το παρατηρώ όταν πάω να στείλω μήνυμα χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ (WiFi η δεδομένα) και δίπλα στο αποτυχία αποστολής, βγάζει "Επιλογές αποστολής", πάτησε πάνω εκεί, εκτός αν εννοείς ότι δεν φεύγει καθόλου το SMS 

• Απαντήσεις 262
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

26 minutes ago, tsimisde said:

Πιθανόν να έχει να κάνει με το RCS. Συνήθως το παρατηρώ όταν πάω να στείλω μήνυμα χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ (WiFi η δεδομένα) και δίπλα στο αποτυχία αποστολής, βγάζει "Επιλογές αποστολής", πάτησε πάνω εκεί, εκτός αν εννοείς ότι δεν φεύγει καθόλου το SMS 

Δεν φεύγει το sms 

Ευχαριστώ και καλό βράδυ !! 

Οπότε είναι θέμα παρόχου μάλλον, το πακέτο που έχεις είτε δεν έχει SMS, είτε δεν έχεις υπόλοιπο και δεν μπορείς να στείλεις μηνύματα

5 minutes ago, tsimisde said:

Οπότε είναι θέμα παρόχου μάλλον, το πακέτο που έχεις είτε δεν έχει SMS, είτε δεν έχεις υπόλοιπο και δεν μπορείς να στείλεις μηνύματα

Καλημέρα 

Έχω υπόλοιπο μέσα αλλά , δεν φεύγει το μήνυμα . 

Δηλαδή

Θέλω να στείλω μήνυμα με χρέωση πχ 0, 20€....δεν μπορώ να στείλω 

Σου εγραψα καποια πραγματα στην προηγουμενη σελιδα. Τελικη λυση επαναφορα ρυθμισεων δικτυου κινητης τηλεφωνιας

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Να ρωτήσω πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό? υπάρχει πιο γρήγορη φόρτιση?έχω ένα xiaomi 67w θέλει αρκετή ώρα να φορτίσει και δεν μιλάω μόνο για πλήρη φόρτιση πηγαίνει πολύ σταδιακά θέλει δικό του φορτιστή η έχει κάνα πρωτόκολο ο φορτιστής του xiaomi....

Edited by doomgeorge

2 ώρες πριν, doomgeorge said:

Να ρωτήσω πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό? υπάρχει πιο γρήγορη φόρτιση?έχω ένα xiaomi 67w θέλει αρκετή ώρα να φορτίσει και δεν μιλάω μόνο για πλήρη φόρτιση πηγαίνει πολύ σταδιακά θέλει δικό του φορτιστή η έχει κάνα πρωτόκολο ο φορτιστής του xiaomi....

H Motorola εχει το γενικο power delivery που σημαινει οτι με οποινδηποτε φορτιστη το υποστηριζει,φορτιζεις γρηγορα. Εγω εχω τον 68αρι της Motorola και σε ουτε 15 λεπτα παιρνω ευκολα 50% ενεργειας.

Η Xiaomi εχει τα δικα της και δουλευουν πληρως μονο με τα δικα της.

Πήρα τον 50w φορτιστή της Motorola προτίμησα αυτό γιατί έχει δύο θύρες ένα type c και ένα usb να φορτίζει και το δικό μου και του ιού μου όταν μπαίνουν και τα δύο τα κινητά λογικά θα μοιράζει την φόρτιση πχ 30 στο ένα 20 στο αλλο?γιατί στο κουτί δεν γράφει τίποτα 

Edited by doomgeorge

3 ώρες πριν, doomgeorge said:

Πήρα τον 50w φορτιστή της Motorola προτίμησα αυτό γιατί έχει δύο θύρες ένα type c και ένα usb να φορτίζει και το δικό μου και του ιού μου όταν μπαίνουν και τα δύο τα κινητά λογικά θα μοιράζει την φόρτιση πχ 30 στο ένα 20 στο αλλο?γιατί στο κουτί δεν γράφει τίποτα 

Πολύ σωστά. Κάπου είτε στο κουτί είτε στον ανταπτορα πάνω, θα αναφέρει την έξοδο σε Watt ανάλογα τη θύρα εξόδου.

Εντός των ημερών θα επανέλθω στην ομάδα καθώς, αναμένω να ξαναπιάσω στα χέρια μου τη συσκευή μετά την επισκευή της συνεπώς, θα είμαι ενεργό μέλος της εν λόγω παρέας. 

4 ώρες πριν, doomgeorge said:

Λογικα ειναι 10w η usb-a και ως 40w η usb-c

Καλησπέρα πήγα από περιέργεια στο μοτο ai όταν του γράφω ελληνικά κομπλέ ανά του μιλήσω ότι να ναι το κάνει και σε εσάς αυτό?

To είχα δοκιμάσει σε απομαγνητοφώνηση ηχογράφησης και η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχε καταφέρει και πολύ καλά, δεν ασχολήθηκα βέβαια περαιτέρω.

Παρεμπιπτόντως, επέστρεψα στην παρέα σας, μετά από ένα μήνα και κάτι, το ξαναέχω στα χέρια μου, θα είμαι πιο προσεκτικός άλλη φορά για να μην έχω την ίδια ταλαιπωρία, τα παρακάλια στο σέρβις κτλ

Καλώς ανταμωθήκαμε....

Γεια σας, νέος κάτοχος του κινητού!

Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι το παράκαναν με τις καμπύλες στην οθόνη.

Διάβασα το νήμα και θέλω να ρωτήσω για τις μεμβράνες υδροτζελ που κάποιος ανάφερε.

Μπορείτε να προτείνετε 1-2 καλές στο σκρουτζ (και αλλού βέβαια) να τις δω;

Ακόμα η πολύωρη ασύρματη φόρτιση με MagSafe έχει πρόσθετη επιβάρυνση θερμότητας ή μαγνητισμού στο κινητό (για το MagSafe μονο)

Edited by andval

1 ώρα πριν, andval said:

Γεια σας, νέος κάτοχος του κινητού!

Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι το παράκαναν με τις καμπύλες στην οθόνη.

Διάβασα το νήμα και θέλω να ρωτήσω για τις μεμβράνες υδροτζελ που κάποιος ανάφερε.

Μπορείτε να προτείνετε 1-2 καλές στο σκρουτζ (και αλλού βέβαια) να τις δω;

Ακόμα η πολύωρη ασύρματη φόρτιση με MagSafe έχει πρόσθετη επιβάρυνση θερμότητας ή μαγνητισμού στο κινητό (για το MagSafe μονο)

Tempered glass το ξεχνάς, τη ζελατίνα του Κωτσόβολου επίσης, ξεκολλάει εύκολα ειδικά σε θήκη τύπου wallet όπως έχω συνεπώς, κλίνω στο να βάλω ζελατίνα απλά για να το καλυψω από γρατσουνιές. Είχα βρει μια της Hoco, δυστυχώς όμως ήμουν ατζαμής και δεν κατάφερα να την τοποθετήσω όπως πρέπει. 

Όσον αφορά τα της φόρτισης, με την ασύρματη απλά τη δοκίμασα για να δω αν λειτουργεί, παραείναι αργή και δεν ξανασχολήθηκα, χίλιες φορές να βάλω για λίγο στην πρίζα να πάρει κατιτις σε ποσοστό, παρά με την ασύρματη....

Μεμβρανες μονο απο κινεζοsites και παλι κανενα χιλιοστο οσο το δυνατον πιο ισιο κοψιμο με μεγαλο κοφτερο ψαλιδι απο κατω διοτι στις 4 γωνιες δεν καθεται. Κανοντας τες λιγο πιο κοντες, δεν ξεκολλανε στις γωνιες (quad edge γαρ). Παντως η υφη δεν ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με το γυαλι.

Η ασυρματη φορτιση ζεσταινει ολη τη συσκευη με οτι αυτο συνεπάγεται για συντομευση χρονου ζωης μπαταριας και εξαρτηματων μεσα στην συσκευη. Συν την αργη φορτιση. Μονο για λυση αναγκης ή σε αυτοκινητο.

Το magsafe με τον μαγνητισμο δεν πιστευω θα κάνει καποιο προβλημα. Εξαλλου το δαχτυλιδι δεν ειναι μαγνητης οποτε δεχεται μαγνητισμό μονο οταν κουμπωνει σε βασεις.

Καλοριζικος.

Κάνα αξιόπιστο μαγαζί που να βάζει σωστά τις νανο υδροτζελ ζελατίνες στην Αθήνα γνωρίζουμε να το πάω;

Τελικά, από τα λεγόμενα σας κατάλαβα ότι αυτές οι μεμβράνες είναι διαδεδομένες και όχι κάτι νέο.

Επικοινώνησα και πήγα σε μαγαζί (thefixers σύνταγμα) όπου εφάρμοσαν μια μεμβράνη σιλικόνης.

Τώρα αν όντος υπάρχουν και καλύτερες "υδροτζελ" ή απλός τις βαφτίζουν έτσι για marketing δεν μπορούσα να αφήσω την οθόνη απροστάτευτη γιατί ήταν εντελώς αγρατζούνιστη.

Η μεμβράνη είναι καθαρότατη και η αφή φαίνεται ίδια με πριν.

Δυστυχώς, και οι 4 γωνίες δεν εφάρμοσαν σωστά ούτε στο μαγαζί με μηχάνημα.

Το κινητό παίρνει και θήκες του 60 του και 50 pro;

Edited by andval

13 ώρες πριν, andval said:

Κάνα αξιόπιστο μαγαζί που να βάζει σωστά τις νανο υδροτζελ ζελατίνες στην Αθήνα γνωρίζουμε να το πάω;

Τελικά, από τα λεγόμενα σας κατάλαβα ότι αυτές οι μεμβράνες είναι διαδεδομένες και όχι κάτι νέο.

Επικοινώνησα και πήγα σε μαγαζί (thefixers σύνταγμα) όπου εφάρμοσαν μια μεμβράνη σιλικόνης.

Τώρα αν όντος υπάρχουν και καλύτερες "υδροτζελ" ή απλός τις βαφτίζουν έτσι για marketing δεν μπορούσα να αφήσω την οθόνη απροστάτευτη γιατί ήταν εντελώς αγρατζούνιστη.

Η μεμβράνη είναι καθαρότατη και η αφή φαίνεται ίδια με πριν.

Δυστυχώς, και οι 4 γωνίες δεν εφάρμοσαν σωστά ούτε στο μαγαζί με μηχάνημα.

Το κινητό παίρνει και θήκες του 60 του και 50 pro;

Τζάμι με uv μόνο αυτό κάθεται αν ξέρεις να το βάλεις 

Το έψαξα λίγο και όντος φαίνεται καλή λύση αλλά προσωπικά δε θα πάρω το ρίσκο.

Όταν χαλάσει αυτή που έβαλα στο μαγαζί αρον-αρον θα κοιτάξω για κάνα μαγαζί που να βάζει αυτά τα τζάμια με uv.

Πάντως, το κινητό το βρίσκω εξαιρετικό.

Η οθόνη πολύ καλύτερη ευκρίνεια από ότι περίμενα.

Η κάμερα και η μπαταρία σούπερ.

Παράγγειλα και από το aliexpress λίγη προίκα: θήκη magsafe, υδροτζελ οθόνης, και προστασία φακών. 

Edited by andval

Εδώ και λίγες μέρες που ξαναήρθε στα χέρια μου, πραγματικά νιώθω ότι τελικά, το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό τηλέφωνο για μένανε, έχει όλα όσα ζητάω και γυρεύω από ένα κινητό....

Αγόρασα αυτόν τον ασύρματο φορτιστή που έχει πολλές καλές κριτικές.

https://www.skroutz.gr/s/26634298/Joyroom-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-JR-ZS240-me-Magniti-kai-Asyrmati-Fortisi.html#reviews

Δεν ξαναείχα magsafe κινητό και για να πω την αλήθεια το έμαθα αφού το πείρα ΧD

Δυστυχώς, δεν έχει καθόλου δυνατό κόλλημα, στο αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκολλήσει σε όποια λακκούβα.

Το edge pro έχει τη μαγνήτη με την ίδια δύναμη που έχουν και τα apple;

Στις κριτικές μερικοί λένε ότι ο φορτιστής κολλά πολύ δυνατά πως γίνεται;

2 ώρες πριν, andval said:

Αγόρασα αυτόν τον ασύρματο φορτιστή που έχει πολλές καλές κριτικές.

https://www.skroutz.gr/s/26634298/Joyroom-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-JR-ZS240-me-Magniti-kai-Asyrmati-Fortisi.html#reviews

Δεν ξαναείχα magsafe κινητό και για να πω την αλήθεια το έμαθα αφού το πείρα ΧD

Δυστυχώς, δεν έχει καθόλου δυνατό κόλλημα, στο αμάξι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκολλήσει σε όποια λακκούβα.

Το edge pro έχει τη μαγνήτη με την ίδια δύναμη που έχουν και τα apple;

Στις κριτικές μερικοί λένε ότι ο φορτιστής κολλά πολύ δυνατά πως γίνεται;

Από μόνο του το κινητό, νομίζω ότι δεν έχει τόσο ισχυρό μαγνήτη για να γραπωθεί, συνεπώς, για σιγουριά πήρα μια magsafe θήκη

Στην συσκευασια μηπως εχει μεταλλικο δαχτυλιδι που πρεπει να το κολλησεις πανω σε θηκη; Το κινητο μονο του δεν εχει κατι για να κολλησει σε μαγνητη. Αν δεν εχει,χρειαζεσαι θηκη με ενσωματωμενο δαχτυλιδι. Εχω ανεβασει πιο πισω μια παρομοια για να καταλαβεις

Edited by r31134