fotisbasm_ Δημοσιεύτηκε June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2025 Κυκλοφόρησε και επίσημα στην χώρα μας (σε τιμή 600€) Motorola edge 60 Pro με quad-curved οθόνη p-OLED 6,7 ιντσών, για την οποία η Moto λέει ότι είναι η πιο φωτεινή μέχρι τώρα στα 4.500 nits. Η οθόνη είναι ένα πάνελ 2712x1220px HDR10+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εχει επίσης ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με την ίδια κύρια 50MP 1/1,56 ιντσών Sony Lytia LYT-700C. Υπάρχει μια 50MP f/2.0 ultrawide με PDAF, μια κάμερα 73mm f/2.0 3x zoom με αισθητήρα 10MP και έως 50x Super Zoom και μια κάμερα selfie 50MP f/2.0. Διαθέτει προστασία από τη σκόνη και το νερό IP68 και IP69 και πιστοποίηση MIL-ST-810H για ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία 95%, μεγάλα υψόμετρα και πτώσεις από έως και 1,5 μέτρο. Το Motorola Edge 60 Pro μπορεί να διατεθεί σε τρία φινιρίσματα, το καθένα με διαφορετική αίσθηση. Το Pantone Shadow έχει δερμάτινη επένδυση, το Pantone Dazzling Blue έχει φινίρισμα εμπνευσμένο από νάιλον, ενώ το Pantone Sparkling Grape έχει πίσω πάνελ σαν γυαλόχαρτο. Το Edge 60 Pro έχει το SoC 4nm Dimensity 8350, σε συνδυασμό με μνήμη RAM 8 GB ή 12 GB LPDDR4X (επεκτάσιμη μέσω RAM Boost). Μπορείτε να έχετε 256 GB ή 512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 4.0. Το Motorola Edge 60 Pro έχει μια τεράστια μπαταρία 6.000 mAh, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο άλμα από τα 4.500 mAh του προκατόχου του. Υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 90W TurboPower και ασύρματη φόρτιση 15W. Η Motorola φέρνει το βελτιωμένο moto ai στη σειρά Edge 60. Το Next Move αναγνωρίζει τι υπάρχει στην οθόνη σας ενώ το Photo Enhancement Engine είναι εδώ για να τελειοποιήσει τις λεπτομέρειες στις εικόνες σας, να μειώσει το θόρυβο και να προσφέρει βελτιώσεις. Η Pantone προσφέρει το Pantone Validated SkinTone για τις φωτογραφίες ατόμων. Αρκετά ενδιαφέρον κινητο , με δυνατά στοιχεία και σε προσιτή τιμή , για πείτε εμπειρίες όσοι το πήρατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2025 (edited) Για όσους ενδιαφέρονται, τρέχει προσφορά black friday στα 379€, η έκδοση με τα 12/512 Edited November 22, 2025 by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 (edited) Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, είναι όμως η πραγματικότητα. Τιμώντας το πνεύμα της black friday, η τιμή του εν λόγω τηλεφώνου, μου φάνηκε αρκετά δελεαστική, πρακτικά κοστίζει όσο το Fusion. Μεσω ανταλλαγής, το αγόρασα με την εξωφρενική τιμή των 4.90€. Έχει γίνει το πρώτο setup και έρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις. Εκ πρώτης, μου φαίνεται αρκετά παρόμοια η εμπειρία χρήσης με το Fusion, χωρίς αυτό να είναι κακό. Επειδή είναι διαφορετικό χρώμα, περίμενα διαφορετικό άρωμα με το άνοιγμα της συσκευασίας, ήταν ακριβώς το ίδιο με το Fusion, χωρίς φυσικά αυτό να είναι κάτι κακό, μια χαρά ευχάριστο άρωμα. Εμφανισιακά, διαφέρει το Pro σε δύο πράγματα συγκριτικά με το Fusion. Τα "μάτια" της κάμερας, είναι ελαφρώς μεγαλύτερα συγκριτικά με τους Fusion και δεύτερον, έχει πιο ψιλόλιγνο σχήμα, είναι ελαφρώς στενότερο. Εντυπωσιακή λεπτή η συσκευή, με την ευχάριστη μαλακή υφή στην πλάτη. Θα επανέλθω με περισσότερα εν καιρώ, εκ πρώτης, γνωρίζω στα χαρτιά ποιες οι διαφορές με το Fusion, μένει να δούμε και στην πράξη σε τι διαφέρουν. Το 60 Pro, φημίζεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες και θέλω να δω στην πράξη πόσο ανώτερο είναι συγκριτικά με το Fusion, το οποίο κατά τη γνώμη μου, τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα σε αυτό το κομμάτι. Edited November 24, 2025 by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) 21 ώρες πριν, tsimisde said: Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, είναι όμως η πραγματικότητα. Τιμώντας το πνεύμα της black friday, η τιμή του εν λόγω τηλεφώνου, μου φάνηκε αρκετά δελεαστική, πρακτικά κοστίζει όσο το Fusion. Μεσω ανταλλαγής, το αγόρασα με την εξωφρενική τιμή των 4.90€. Έχει γίνει το πρώτο setup και έρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις. Εκ πρώτης, μου φαίνεται αρκετά παρόμοια η εμπειρία χρήσης με το Fusion, χωρίς αυτό να είναι κακό. Επειδή είναι διαφορετικό χρώμα, περίμενα διαφορετικό άρωμα με το άνοιγμα της συσκευασίας, ήταν ακριβώς το ίδιο με το Fusion, χωρίς φυσικά αυτό να είναι κάτι κακό, μια χαρά ευχάριστο άρωμα. Εμφανισιακά, διαφέρει το Pro σε δύο πράγματα συγκριτικά με το Fusion. Τα "μάτια" της κάμερας, είναι ελαφρώς μεγαλύτερα συγκριτικά με τους Fusion και δεύτερον, έχει πιο ψιλόλιγνο σχήμα, είναι ελαφρώς στενότερο. Εντυπωσιακή λεπτή η συσκευή, με την ευχάριστη μαλακή υφή στην πλάτη. Θα επανέλθω με περισσότερα εν καιρώ, εκ πρώτης, γνωρίζω στα χαρτιά ποιες οι διαφορές με το Fusion, μένει να δούμε και στην πράξη σε τι διαφέρουν. Το 60 Pro, φημίζεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες και θέλω να δω στην πράξη πόσο ανώτερο είναι συγκριτικά με το Fusion, το οποίο κατά τη γνώμη μου, τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα σε αυτό το κομμάτι. Απο που έκανες ανταλλαγή?Σκεφτομαι να ανταλλάξω το Fusion με το 60 Pro. Edited November 25, 2025 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 2 ώρες πριν, rob21 said: Απο που έκανες ανταλλαγή?Σκεφτομαι να ανταλλάξω το Fusion με το 60 Pro. Έκανα στον Κωτσόβολο, επειδή όμως το είχα ψάξει για να έκανα το ίδιο, δεν είναι στη λίστα τους το Fusion, μπορεί μελλοντικά να προστεθεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) Σημερα παρελαβα κι εγω, προερχομενος απο το εξαιρετικο 60 fusion που θα δωθει στην μητερα μου. Ξεκινησα με τα updates και το δευτερο κατα σειρα ειναι το Android 16 που κανω τωρα. Στα 323€ +13€ εξτρα ενα ετος εγγυηση απο Γερμανο που δινει αυτες τις μερες επιστροφη 15% eurobank. Και φυσικα 24 ατοκες. Σε αυτα τα χρηματα ειναι τρελο deal. To περιβαλλον και για μενα γνωριμο. Του εβαλα και μεμβρανη υδροτζελ που ειχα για το fusion. Χρωμα το λαδογκρι που μ αρεσει πιο πολυ απ ολα της σειρας Edge 60. Φορτιστη εχω παρει πριν λιγο καιρο τον γνησιο 68w της Motorola και φορτιζει ταπα και το pro οπως το fusion. Θα παρακολουθησω ακριβως ποσο χανει σε σχεση με την μικροτερη μπαταρια του fusion. Δεν μπορω να φανταστω πως θα φορτιζει στα 90w... Η πτωση τιμης του pro πιστευω οφειλεται στο οτι ηταν ακριβο εξαρχης και υπαρχει το vfm Fusion που εκλεψε πελστες. Καλοριζικα. Edited November 26, 2025 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) Καλώς όρισες κι εσύ στην ομάδα αγαπητέ. Έχω κάποιες πρώτες εντυπώσεις να μοιραστώ μαζί σας. Πρώτον, όντως έκανα από την πρώτη μέρα την αναβάθμιση σε Android 16, για να είμαι ειλικρινής, επειδή ήμουν ήδη εξοικειωμένος με το interface μέσω του Fusion, δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά με την αναβάθμιση, ίσως είναι πιο παρασκηνιακές διαφορές. Όντας εξοικειωμένος από το Fusion, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω εντοπίσει χαοτικές διάφορες στην εμπειρία χρήσης, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, ξέρω ανά πάσα στιγμή τι να κάνω και πώς. Κάτι που έχω παρατηρήσει ως διαφορά υπέρ του pro, είναι ότι στις ειδοποιήσεις εφαρμογών, εμφανίζει τον αριθμό των ειδοποιήσεων σε κάθε εφαρμογή, κάτι το οποίο δε συνέβαινε με το Fusion, εμφάνιζε απλά το κυκλάκι ότι υπάρχει ειδοποίηση. Θετικό γεγονός η ασύρματη φόρτιση, όχι ότι τη χρησιμοποιώ συχνά αλλά επειδή έχω από προηγούμενη συσκευή τον σχετικό εξοπλισμό, δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτος, παρήγγειλα και σχετικής θήκη τύπου magsafe, όλα μπόμπα. Στα της μπαταρίας τώρα, χωρίς να έχω παράπονο από την μπαταρία του Fusion, το Pro είναι ακόμα καλύτερο σε αυτό το κομμάτι, μπορεί κατά τα χαρτιά να είναι περίπου 800mAh μεγαλύτερη, είναι εμφανής όμως η διαφορά. Θα έλεγα ότι φτάνει στα επίπεδα του Realme GT7 το οποίο, έχει περίπου 1000 mAh περισσότερα σε χωρητικότητα, δεν υστερεί σημαντικά το Motorola, πιθανόν έχει να κάνει με την παραμετροποίηση του λογισμικού, στο οποίο φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ούτε drain, ούτε τίποτα. Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ανέκαθεν γλυκοκοίταζα την γκάμα της Motorola, τώρα νομίζω ότι έχω μπει στη φάση της φανατίλας. Μπορεί να μην "ακούγεται" αρκετά ως εταιρεία, νομίζω όμως ότι προσφέρει άκρως αξιόλογες προτάσεις, σε πολύ καλές τιμές. Και επίσης, θα έλεγα ότι απευθύνεται σε ένα κοινό, το όποιο δεν κυνηγάει απαραίτητα όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, θέλει απλά μια συσκευή για να πορεύεται στην καθημερινότητα του, χωρίς παραχωρήσεις. Η Motorola τα καταφέρνει περίφημα σε αυτό το κομμάτι, προσφέρει τις προτάσεις για κάποιον που ζητά μια πιο "κλασική" εμπειρία, θα έλεγα ότι είναι η επόμενη Sony. Έχουν περάσει διάφορες συσκευές από τα χέρια μου, οι προτάσεις της Motorola όμως που έχω δουλέψει μέχρι τώρα, θαρρώ ότι μου έχουν κάνει το κλικ, μένει να φανεί στο μέλλον.... Edited November 26, 2025 by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 (edited) Ειναι ευχαριστα τηλεφωνα,χωρις σαβουρα εντος που δεν απενεργοποειται, πολυ καλες φωτογραφιες και ομορφα κατασκευαστικα αλλα και σε software. Σε κανουν να θες να ασχολεισαι μαζι τους. Διαφορα θα εχουν μεγαλη στην ultrawide καμερα και στην σελφι η οποια μου ειναι παντελως αδιαφορη. Στα τοπια η ultrawide πρεπει να ειναι καλης αναλυσης γιατι χωρας περισσοτερο καδρο στις φωτο σου. Η μπαταρια σιγουρα θα ειναι καλυτερη. Η θηκη πλατης που εχει ειναι πιο αγρια στην υφη και κρατας καλυτερα το κινητο. Η λαδογκρι σε σχεση με την μπλεγκρι του fusion. Αν δεν χρειαζοταν κινητο η μητερα μου που να της βγαλει 3-4 χρονια τουλαχιστον, δεν θα εκανα την μεταβαση απο το fusion αλλα τωρα το σκεφτηκα ετσι μιας παιζει σοβαρη εκπτωση μαζι με επιστροφη απο το να παρω κατι αλλο. Edited November 27, 2025 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Πολύ σωστά τα λεγόμενα σου συνάδελφε για τα Motorola, εκεί οδεύει και για μένα η άποψη. Είναι μεγάλο δέλεαρ το ότι η τιμή του Pro, είναι τώρα με την προσφορά πολύ κοντά στην τιμή του Fusion. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, η μεγαλύτερη μπαταρία, η ασύρματη φόρτιση, ο τηλεφακός και η διπλάσια χωρητικότητα μνήμης για μόλις 30€ παραπάνω, είναι επιλογή μονόδρομος θαρρώ. Μιλώντας για ωραία και χρήσιμα χαρακτηριστικά, ανακάλυψα το παρακάτω και πραγματικά, ηρέμησα από την ταραχή του τσούρμο των ειδοποιήσεων όταν ανοίγω το κινητό μου το πρωί. Με ψάξιμο στις ρυθμίσεις το ανακάλυψα τυχαία και είδα στην πράξη να λειτουργεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) Επίσης, στα της θήκης. Η θήκη που παρέχεται με το κουτί, ναι μεν είναι στιλατη και δεν κρύβει εντελώς το κινητό, έχει όμως το εξής ελάττωμα. Έχει κενό στα πλάγια, αριστερό και δεξί άκρο της οθόνης, είναι εκτεθειμένα. Κάτι που παρατήρησα (ίσχυε και στο Fusion και τώρα το επιβεβαίωσα) είναι ότι αν κρατάτε και με τα δύο χέρια το κινητό, υπάρχει ενδεχόμενο να αγγίξετε κατά λάθος τα άκρα της οθόνης. Κάποια ρύθμιση για την ευαισθησία αγγίγματος στα άκρα της οθόνης δε βρήκα συνεπώς, μια θήκη που καλύπτει περιμετρικά το κινητό και δίνει την ανάλογη απόσταση από τα άκρα, είναι σχεδόν απαραίτητη. Μένει να δω και με προστασία οθόνης τι θα βάλω.... Edited November 27, 2025 by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Προχτές παρέλαβα κι εγώ το 60 Pro, που θα αντικαταστήσει το Edge 40 που έχω ένα μισή χρόνο. Πήρα το μωβ χρώμα και το έχω ερωτευτεί, είναι πολύ πιο όμορφο και σέξι και από της φωτογραφίες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Edge 40 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά ήθελα να αλλάξω, ήθελα το 60 Pro, και θα κρατήσω το άλλο για backup. Και σε μένα πήρε αμέσως το Android 16, το σεταρα όπως μου άρεσει, έβγαλα ότι εφαρμογές δεν χρειάζομαι, εγκατέστησα ότι ήθελα και είμαι οκ για να το χρησιμοποιήσω για κύρια συσκευή. Φωτογραφίες βγάζει εκπληκτικές, πολύ καλύτερα από το προηγούμενο, Edge 40, και οι νυχτερινές πολύ καλές αν και φωτίζει λίγο παραπάνω τις σκιές αλλά ξέρω να το ρυθμίζω για να μην το κάνει. Το λειτουργικό καθαρό με λίγες πρόσθετες εφαρμογές που μπορείς να απεγκαταστασεις εύκολα. Ενσωματωμένο ai ψηφιακό βοηθό, όλες οι χειρονομίες της Motorola. Ο επεξεργαστής είναι τόσο γρήγορος που ανοίγει τα πάντα στο δευτερόλεπτο και δεν φαίνεται να κουράζεται με τίποτα. Η μπαταρία κρατάει δύο μέρες με μέτρια χρήση στα σίγουρα ίσως και τρεις, φορτίζω με 68w φορτιστή πολύ γρήγορα. Η συσκευή είναι πανέμορφη, στολίδι κανονικό. Στα 379€ που πωλείται αυτές τις μέρες είναι πολύ οικονομική και αξίζει σίγουρα περισσότερο. Όποιος την πάρει θα την χαρεί. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polson Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 22 ώρες πριν, CaptainChris said: Προχτές παρέλαβα κι εγώ το 60 Pro, που θα αντικαταστήσει το Edge 40 που έχω ένα μισή χρόνο. Πήρα το μωβ χρώμα και το έχω ερωτευτεί, είναι πολύ πιο όμορφο και σέξι και από της φωτογραφίες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Edge 40 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά ήθελα να αλλάξω, ήθελα το 60 Pro, και θα κρατήσω το άλλο για backup. Και σε μένα πήρε αμέσως το Android 16, το σεταρα όπως μου άρεσει, έβγαλα ότι εφαρμογές δεν χρειάζομαι, εγκατέστησα ότι ήθελα και είμαι οκ για να το χρησιμοποιήσω για κύρια συσκευή. Φωτογραφίες βγάζει εκπληκτικές, πολύ καλύτερα από το προηγούμενο, Edge 40, και οι νυχτερινές πολύ καλές αν και φωτίζει λίγο παραπάνω τις σκιές αλλά ξέρω να το ρυθμίζω για να μην το κάνει. Το λειτουργικό καθαρό με λίγες πρόσθετες εφαρμογές που μπορείς να απεγκαταστασεις εύκολα. Ενσωματωμένο ai ψηφιακό βοηθό, όλες οι χειρονομίες της Motorola. Ο επεξεργαστής είναι τόσο γρήγορος που ανοίγει τα πάντα στο δευτερόλεπτο και δεν φαίνεται να κουράζεται με τίποτα. Η μπαταρία κρατάει δύο μέρες με μέτρια χρήση στα σίγουρα ίσως και τρεις, φορτίζω με 68w φορτιστή πολύ γρήγορα. Η συσκευή είναι πανέμορφη, στολίδι κανονικό. Στα 379€ που πωλείται αυτές τις μέρες είναι πολύ οικονομική και αξίζει σίγουρα περισσότερο. Όποιος την πάρει θα την χαρεί. Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ , κάτοχος του edge 40 τώρα . Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο συσκευές ?? Κυρίως σε μπαταρία και κάμερα αλλά και γενικότερα . Ευχαριστώ και καλό βράδυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) Υποψιν οτι ο γερμανος και η cosmote το δίνουνε με 15% επιστροφη eurobank οποτε παμε στα 323€ η οποια ειναι ευκαιριαρα και ισχυει ως 1-12-2025. Αλλιως με κανενα trade in οπως εκανε ο φιλος πιο πανω σε αλλη αλυσιδα και αναλογα την υπαρχουσα συσκευη(ετσι πηρα το fusion απο Κοτσοβολο). Και με ακομη 13€ δινουν για +1 ετος εγγυηση γερμανος/cosmote. Εχω τελειωσει κατα 80% το σεταρισμα, ολα ρολοι. Εβαλα μια μεμβρανη υδροτζελ απο αυτες που ειχα για το fusion που ειναι ιδιες. Ολα δουλευουν απρόσκοπτα και ταχυτατα. Μονο ο soul browser που δουλευω παντα στα τηλεφωνα μου δεν επαιξε σωστα με το back up που εκανα επαναφορά(τα gestures) αλλα ισως φταιει οτι εκεινο ειχε γινει σε συσκευη με android 15. Οποτε το εστησα απο την αρχη και ολα καλα. Το σκαλισμα συνεχιζεται για να φερω εκει που θελω τις ειδοποιησεις. Η μπαταρια σαφως καλυτερη απο του fusion. Εννοειται το volte/wifi calling παιξανε αμεσως (Q/Nova). Η μεταφορα αρχειων με το quick share δινει πονο. Την αντιγραφη δεδομενων και εφαρμογων την εχουν παει σε αλλο level οι τυποι της google. Edited November 28, 2025 by r31134 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 2 ώρες πριν, Polson said: Σκέφτομαι να το πάρω και εγώ , κάτοχος του edge 40 τώρα . Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο συσκευές ?? Κυρίως σε μπαταρία και κάμερα αλλά και γενικότερα . Ευχαριστώ και καλό βράδυ !! Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δοκιμάσει το Edge 40 για να συγκρίνω, υποθέτω όμως ότι εφόσον οι δύο συσκευές, έχουν δύο γενιές διαφορά, θα υπάρχει εξέλιξη υπέρ του 60 Pro, σε μπαταρία σίγουρα, για κάμερα δεν ξέρω, υποθέτω πως θα υπάρχει διαφορά, ότι θα αξίζει η μετάβαση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Ενας φιλος εχει το edge 50 fusion και η διαφορα στις καμερες με το 60 fusion ηταν αρκετη οποτε θεωρω και απο την σειρα 40 θα εχει ακομη μεγαλυτερη διαφορα. Συν την μπαταρια, συν τα updates απο εδω και περα που θα παρει καθε συσκευη. Λογικα και την επιπλεον ram και τα 512 αποθηκευτικο αν και χωρις δυνατοτητα micro SD. Στο 40 παιρνει microSD; Η ιδια η motorola στελνει ειδοποιηση για την εκπτωση 36% στο edge 60 pro στα 379 ευρω και 34% στο g86 στα 229 ευρω οποτε θεωρω πολυ συντομα θα την σταματησουν και θα επανελθει στα προηγουμενα επιπεδα τιμων. Χθες ασχοληθηκα με την συνδεση στις bluetooth συσκευές που εχω και ειναι αρκετες. Σημερα θα ασχοληθω με την συνδεση με το ηχοσυστημα του αυτοκινητου και τον συναγερμο του. Και τελος. Θα ηθελα το αριστερο κουμπι να ρυθμιζεται για περισσοτερα πραγματα. Μπουχτησαμε στα ΑΙ. Και οπως εγραψα στο topic του fusion, η καλυτερη ρυθμιση ασφαλειας,μεταξυ αλλων, που δεν την εχουν ολα τα κινητα, ειναι να μην κατεβαινει η κουρτινα με τις γρηγορες ρυθμισεις με κλειδωμενη οθονη. Και εξισου καλες και χρησιμες ρυθμισεις για την προστασία της μπαταριας και τα διαφορα σεναρια φορτισης. Αν με ρωτησετε απο οσα κινητα περασαν απο την κατοχη μου, καποια υπερτουμπανα με τα καλυτερα τσιπακια και ram, το πιο ολοκληρωμενο και ευχάριστο στην καθημερινη ενασχοληση, ειναι το motorola edge 60 pro που εχω τωρα (και το edge 60 fusion) γιατι τα κανει ολα και μου ειναι υπεραρκετο οπως και σε κάθε μεσο χρήστη.Και πληρως λειτουργικα απο συνδεσιμοτητα 5g,volte/vowifi. Και απενεργοποιειες- καταργεις οτι θεωρεις αχρηστο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 1 hour ago, r31134 said: Η ιδια η motorola στελνει ειδοποιηση για την εκπτωση 36% στο edge 60 pro στα 379 ευρω και 34% στο g86 στα 229 ευρω οποτε θεωρω πολυ συντομα θα την σταματησουν και θα επανελθει στα προηγουμενα επιπεδα τιμων. Θα ηθελα το αριστερο κουμπι να ρυθμιζεται για περισσοτερα πραγματα. Μπουχτησαμε στα ΑΙ. Και εξισου καλες και χρησιμες ρυθμισεις για την προστασία της μπαταριας και τα διαφορα σεναρια φορτισης. Αν με ρωτησετε απο οσα κινητα περασαν απο την κατοχη μου, καποια υπερτουμπανα με τα καλυτερα τσιπακια και ram, το πιο ολοκληρωμενο και ευχάριστο στην καθημερινη ενασχοληση, ειναι το motorola edge 60 pro που εχω τωρα (και το edge 60 fusion) γιατι τα κανει ολα και μου ειναι υπεραρκετο οπως και σε κάθε μεσο χρήστη.Και πληρως λειτουργικα απο συνδεσιμοτητα 5g,volte/vowifi. Και απενεργοποιειες- καταργεις οτι θεωρεις αχρηστο. Όσον αφορά την προσφορά, επειδή είδα τη συγκεκριμένη ειδοποίηση από την εταιρεία, ισχύει μέχρι 1 Δεκεμβρίου η μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα συμφωνήσω για το αριστερό κουμπί, θα μπορούσε να υπάρχει η δυνατότητα για περαιτέρω λειτουργίες, δεν με απασχολούν τα ΑΙ κόλπα, είναι απλά ένα κουμπί άχρηστο για την ώρα, πιθανόν σε μελλοντικό update να το αξιοποιήσουν διαφορετικά. Όσον αφορά τα της κάμερας, παραθέτω ένα δείγμα νυχτερινής λήψης, με το μοναδικό φωτισμό, να προέρχεται από το αντικείμενο που βλέπετε. Εντυπωσιακό το ότι δεν υπάρχει έντονο το lens flare. Στα του βίντεο, χωρίς να είναι κάτι που με χαλάει, απλά το αναφέρω, δεν υπάρχει η δυνατότητα για λήψη 4Κ με 60 FPS, μέχρι 30 γίνεται, δεν πειράζει όμως, ακόμα και χωρίς 4Κ στα 60 FPS, μια χαρά τη βρίσκω την ανάλυση, δεν είμαι βέβαια και φαν του βίντεο, πιο πολύ φωτογραφίες βγάζω. Επίσης, βρίσκω ευκαιρία να το αναφέρω. Έχει ασύρματη φόρτιση το κινητό. Ευπρόσδεκτη προσθήκη, δεν τη θεωρώ όμως πρακτική. Επειδή το δοκίμασα, είναι πραγματικά της υπομονής, ίσως επειδή έφτασε στα κόκκινα ή μπαταρία και μέχρι να φορτίσει, μου φάνηκε αιώνας. Άλλο να φορτίζεις ασύρματα μια συσκευή με τη μισή χωρητικότητα μπαταρίας όπως τα base iPhone τα οποία, προφανώς και θα φορτίσουν σχετικά γρήγορα, εν προκειμένω όμως, η ασύρματη φόρτιση, δεν ξέρω κατά πόσο διευκολύνει τελικά. Βέβαια, το γεγονός ότι μπορεί να είμαι κάπου έξω, να κινδυνεύω να μείνω από μπαταρία και να κουμπωσω ένα ασύρματο powerbank χωρίς να ψάχνω καλώδια, είναι ένα ευπρόσδεκτο μπόνους. Κλείνοντας, θα σταθώ στο τελευταίο σχόλιο του συμφορουμίτη. Κι από τα δικά μου χέρια έχουν περάσει κινητά, μεγαλύτερης χρηματικής αξίας από το συγκεκριμένο, καταλήγω όμως στο ότι τελικά, χρειαζόμαστε απλά ένα κινητό για να κάνουμε τη δουλειά μας, χωρίς απαραίτητα να έχει την αντίστοιχη "ιπποδύναμη" με τα specs που μας κάνουν να φτάνει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα και σε διάφορα reviews εκθειάζονται με πομπώδη λόγια, θεωρώ αυτές τις κουβέντες τύπου καφενείου. Για τη χρήση την οποία οι περισσότεροι θέλουμε ένα κινητό, Edge 60 Pro, ακόμα και το Edge 60 Fusion από το οποίο έχω εμπειρία, μας καλύπτουν και με το παραπάνω. Είναι κινητά της πιο παλιάς σχολής, όπου δεν χρειάζεται να πειράξεις πολλά πράγματα, ξεφορτώνεσαι ότι δε θες και είσαι μια χαρά, χωρίς δαιδαλώδεις ρυθμίσεις, χωρίς αχρείαστο πονοκέφαλο και εννοείται πως κανείς τη δουλειά σου και με το παραπάνω, χωρίς συμβιβασμούς. Τα Motorola είναι κινητά που απευθύνονται πιστεύω στο ευρύ κοινό, λόγω του ότι είναι οικονομικά και επειδή προσφέρουν πολύ καλό Value For Money. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Μια απορια επειδη δεν βρισκω πληροφοριες. Ο dimensity 8350 extreme εχει καποια διαφορα με τον σκετο 8350? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 (edited) Μετά από εκτεταμένη χρήση της κάμερας τώρα το σουκου, κατάλαβα καλύτερα τις ικανότητες του κινητού σε αυτό το κομμάτι. Όντως, δικαίως πλασάρεται ως καμεροτηλέφωνο, έχει πάρα πολύ καλή λεπτομέρεια και πάρα πολύ καλά χρώματα (ειδικά στη vibrant λειτουργία που έχω ενεργοποιήσει). Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις νυχτερινές του λήψεις, με ελάχιστο φωτισμό, στα μάτια μου τα καταφέρνει άψογα. Με τα του βίντεο δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς για την ώρα, με κάποια βασικά όμως που κάλυψα, μου φάνηκε οκ, βέβαια, δεν είμαι ειδήμων στο κομμάτι του βίντεο, δεν το δουλεύω αρκετά. Κλείσαμε τη μία βδομάδα αισίως, μέχρι στιγμής, ουδέν πρόβλημα, δεν το αφήνω από τα χέρια μου, έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Είναι πανάλαφρο, μπορώ να το χειριστώ και με το ένα χέρι. Αγόρασα και τα Motorola Buds+ που είναι σε συνεργασία με την Bose και πραγματικά, είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω πάρει εδώ και καιρό. Απίστευτη απόκριση, απίστευτος όγκος και μπάσο, πραγματικά τα σπάνε. Αναμένω κάποια προστατευτικά τζαμακια για τις κάμερες και μεμβράνες για την οθόνη και είμαστε κομπλέ. Edited December 1, 2025 by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Η σειρα 60 βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες. Τα δειγματα του fusion στην Ισλανδια με 3000 φωτογραφιες μου και βιντεο σε τρελες συνθηκες που αλλάζουν ανα δεκα λεπτα εκει περα, με νερα και αερα, ηταν καταπληκτικα και δουλεψα και πολυ ultrawide για τα τοπια. Που να ειχα το pro που εχει μεγαλη αναλυση στην ultrawide. Ακομα και η λειτουργια για φωτογραφιες με σκηνες δρασης μεσα απο εν κινησει αμαξι βγηκαν πολυ ωραιες. Δοκιμαστε την. Βλεπω τις φωτογραφιες παντα σε φουλ φωτεινοτητα για να δω λεπτομεριες κλπ και ειναι φοβερες. Αφου εστησα και εγω το τηλεφωνο,το συνδεσα σχεδον με τα παντα που χρησιμοποιω, το αφησα και 2-3 μερες να ξεκουραστει, να κάτσουν ολα τα updates κλπ και πλεον δουλευει βουτυρο σε οτιδηποτε του ζητησω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Μολις εσκασε update 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 μετά απο 1 δεκαετία με xiaomi και καθως ολο ελεγα δεν ξαναπαίρνω xiaomi αλλα τελικά ξανάπερνα , εκανα την μετάβαση στο edge! ηθελα να ρωτήσω αν εχετε βρει καποιον καλό ασυρματο φορτιστη και επίσσης τι διαλέξατε απο θήκη και τζαμάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 (edited) Απο χρηση σε παλιοτερα τηλεφωνα,παρε εναν που κεντραρει ευκολα το τηλεφωνο για να μη παιδευεσαι. Συνηθως αυτοι που ειναι σε ορθιες θεσεις ειναι πιο ευκολοι και διαχεεται η θερμοκρασια καλυτερα. Η xiaomi ειχε εναν που ειχε και ανεμιστηρα, ακομα καλυτερος δηλαδη. Προσωπικα δεν φορτιζω ασυρματα λογω θερμοκρασιων. Για θηκη εχω αυτην που συνοδευει το κινητο και για οθονη εχω βαλει μεμβρανη υδροτζελ απο Aliexpress μια και μου περισσεψαν απο το fusion. Την εκοψα και 1-2 mm κατω γιατι αλλιως ξεκολλαει μετα απο λιγες μερες. Κυρτη οθονη και στις 4 πλευρες γαρ. Edited December 5, 2025 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 57 minutes ago, aGka8l said: μετά απο 1 δεκαετία με xiaomi και καθως ολο ελεγα δεν ξαναπαίρνω xiaomi αλλα τελικά ξανάπερνα , εκανα την μετάβαση στο edge! ηθελα να ρωτήσω αν εχετε βρει καποιον καλό ασυρματο φορτιστη και επίσσης τι διαλέξατε απο θήκη και τζαμάκι! Καλορίζικος κατά πρώτον. Για την ασύρματη φόρτιση, είχα αντίστοιχα powerbank και φορτιστή από iPhone, πήρα και μια θήκη magsafe για να κεντράρει καλύτερα. Μην τρελαίνεσαι όμως, το δοκίμασα και δεν με βολεύει η ασύρματη, είναι αργή. Βέβαια, σε φάση ότι έχω ένα ασύρματο powerbank, πάω να μείνω από μπαταρία και απλά το κουμπώνω. Τζάμι έχω παραγγείλει κάποιο με UV κόλλα, ακόμα δεν τα έχω λάβει. Θήκη πήρα την εξής, δεν υπάρχει όμως διαθέσιμη από το μαγαζί που την είχα πάρει πριν από λίγες μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Ακομη μια εξαιτερικη ρυθμιση ασφαλειας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Ευχαριστώ παιδιά , τον ασυρματο θα τον βαλω στο αμαξι για να το αφηνω εκει και να φορτιζει οταν οδηγω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts