Jump to content

Motorola Edge 60 Pro

fotisbasm_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γενική ερώτηση , με dual apps τι κανετε?ισως ειναι το μονο που μου λειπει απο το xiaomi .Οτι free δοκίμασα ηταν τιγκα στις διαφημίσεις . θελω καποια apps που δεν τα υποστηρίζει το κιν για dual

10 ώρες πριν, aGka8l said:

Γενική ερώτηση , με dual apps τι κανετε?ισως ειναι το μονο που μου λειπει απο το xiaomi .Οτι free δοκίμασα ηταν τιγκα στις διαφημίσεις . θελω καποια apps που δεν τα υποστηρίζει το κιν για dual

Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με dual apps. Στις ρυθμισεις- εφαρμογες εχει μια ρυθμιση για κλωνοποιηση καποιων εφαρμογων. Ειναι το ιδιο πραγμα;

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

6 ώρες πριν, r31134 said:

Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με dual apps. Στις ρυθμισεις- εφαρμογεςχει μια ρυθμιση για κλωνοποιηση καποιων εφαρμογων. Ειναι το ιδιο πραγμα;

Αυτό ακριβώς. Η κλωνοποίηση εφαρμογών είναι το dual apps. 

• 2 weeks later...

ναι αυτο ειναι αλλα δεν το κανει για ολες ,θα αγοράσω αναγκαστικά κάποιο αλλα δεν ξέρω ποιο.
2η ερωτηση εχει καταφερει καποιος να μην ερχεται η ειδοποίηση για το vowifi ?

6 ώρες πριν, aGka8l said:

ναι αυτο ειναι αλλα δεν το κανει για ολες ,θα αγοράσω αναγκαστικά κάποιο αλλα δεν ξέρω ποιο.

Οταν λες ειδοποιηση vowifi τι ακριβως εννοεις; 

On 17/5/2026 at 7:43 ΜΜ, r31134 said:

Οταν λες ειδοποιηση vowifi τι ακριβως εννοεις; 

Κάθε φορά που συνδέομαι  σε κάποιο wifi χτυπάει συνέχεια ειδοποίηση,δεν με αφήνει να το βάλω σιγαση .υποθέτω επειδή ενημερώνει για emergency call 

Screenshot_20260520-210038_UI συστήματ..png

2 ώρες πριν, aGka8l said:

Κάθε φορά που συνδέομαι  σε κάποιο wifi χτυπάει συνέχεια ειδοποίηση,δεν με αφήνει να το βάλω σιγαση .υποθέτω επειδή ενημερώνει για emergency call 

Screenshot_20260520-210038_UI συστήματ..png

Νομιζω η εφαρμογη "Ειδοποιησεις Motorola" στο κανει. Εγω την εχω απενεργοποιημενη και δεν ερχεται ειδοποιηση και νομιζω παλια μου το εκανε σε κατι αλλες ειδοποιησεις που με ενοχλουσαν.

Edited by r31134

• 2 weeks later...
On 19/2/2026 at 9:23 ΠΜ, r31134 said:

Επανερχομαι στις μεμβρανες. Παρτε τες αφοβα, ειναι απο τις καλυτερες μεμβρανες που εχω βαλει ποτε σε ολα τα κινητά μου. Οι διαστασεις ειναι οπως πρεπει,ουτε επιρεαζονται απο τις θηκες,δεν ξεκολλανε σε κανενα σημειο περιμετρικα μετα απο σχεδον 2 ημερες χρησης και η υφη που εχουν ειναι απιστευτα απαλη και ολισθηρες για το δαχτυλο. Επισης δεν αφηνουν δαχτυλιες μεχρι τωρα. Δεν ξερω αν αυτο αλλαξει στην πορεια.

Τελος, δεν κανουν νερα οπως καποιες αλλες υδροτζελ.  

Κανω εκτενη αναφορα επειδη η προστασια της οθονης μας ειναι σπαζοκεφαλια. Οι πρωτες που ειχα απο το fusion ειναι μερα με τη νυχτα με αυτες.

Τις τσίμπησα. Έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν το περίμενα. Αν και είναι λίγο μπελάς μέχρι να γίνει η τοποθέτηση, πρώτη φορά βλέπω μεμβράνη σε κυρτή οθόνη να εφαρμόζει εξαιρετικά. 

28 minutes ago, left_ace said:

Τις τσίμπησα. Έχεις δίκιο. Πραγματικά δεν το περίμενα. Αν και είναι λίγο μπελάς μέχρι να γίνει η τοποθέτηση, πρώτη φορά βλέπω μεμβράνη σε κυρτή οθόνη να εφαρμόζει εξαιρετικά. 

Ακομα την 1η εχω φορεμενη και δεν χαμπαριαζει τιποτα. Σαν να την εβαλα χθες.

Το παν ειναι να κεντραρεις με την selfie καμερα και οσο πιο ισια γινεται τις μικρες ακρες. Μετα,όσο είναι φρεσκια,μπορεις με λιγο επιμονη να την μετακινησεις ελαχιστα για να ερθει ακριβως. 

Edited by r31134

• 2 weeks later...

Παιδιά ερώτηση.Με nova δεν έχω wifi calling.Με τις άλλες δύο είχα.Καμια πρόταση.Ναι ξέρω δεν υποστηρίζεται επίσημα στις συσκευές αλλά μήπως υπάρχει τροπος

Edited by glofiish

8 ώρες πριν, glofiish said:

Παιδιά ερώτηση.Με nova δεν έχω wifi calling.Με τις άλλες δύο είχα.Καμια πρόταση.Ναι ξέρω δεν υποστηρίζεται επίσημα στις συσκευές αλλά μήπως υπάρχει τροπος

Μια χαρα υποστηριζεται κι απο nova. Ζητα απο την εξυπηρέτηση πελατών να σου ενεργοποιησουν το volte/vowifi για την γραμμη σου και θα εισαι οκ.

Εγω Q εχω

Edited by r31134

6 ώρες πριν, r31134 said:

Μια χαρα υποστηριζεται κι απο nova. Ζητα απο την εξυπηρέτηση πελατών να σου ενεργοποιησουν το volte/vowifi για την γραμμη σου και θα εισαι οκ.

Εγω Q εχω

Κι εγώ q έχω 3 μέρες. Το volte ζητησα και μου το ενεργοποίησε και είπα και το vowifi αλλά με έγραψε.Σημερα ζήτησα ξανά και μου είπε σε 24 ώρες θα ενεργοποιηθεί.

3 ώρες πριν, glofiish said:

Κι εγώ q έχω 3 μέρες. Το volte ζητησα και μου το ενεργοποίησε και είπα και το vowifi αλλά με έγραψε.Σημερα ζήτησα ξανά και μου είπε σε 24 ώρες θα ενεργοποιηθεί.

Τοτε μια χαρα, θα σου ενεργοποιηθει συντομα αφου λαβεις και σχετικο sms!

23 ώρες πριν, r31134 said:

Τοτε μια χαρα, θα σου ενεργοποιηθει συντομα αφου λαβεις και σχετικο sms!

Μου έχουν βγάλει την πίστη και ακόμα vowifi δεν έχω Η αλλη μου είπε σε 24 ώρες και τίποτα .Ξανά επικοινώνησα άλλες 2 φορές.Τουλαχιστον τώρα μου δώσανε αριθμό αιτήματος .

Edited by glofiish

On 17/5/2026 at 1:38 ΜΜ, aGka8l said:

Πάντως το vowifi της Nova είναι αθόρυβο 😌. Της κόκκινης μας είχε ζαλίσει😁

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά.  Πήγα να ετοιμάσω να πουλήσω τη συσκευή και προς έκπληξη μου βρήκα ένα bug που το έχουν και άλλοι χρήστες.  Απενεργοποιησα την εσιμ έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν φεύγει το προφίλ της εσιμ . Το έχει αντιμετώπειση το πρόβλημα κάποιος άλλος ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 4/7/2026 at 8:29 ΜΜ, Sniaf said:

Καλησπέρα παιδιά.  Πήγα να ετοιμάσω να πουλήσω τη συσκευή και προς έκπληξη μου βρήκα ένα bug που το έχουν και άλλοι χρήστες.  Απενεργοποιησα την εσιμ έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν φεύγει το προφίλ της εσιμ . Το έχει αντιμετώπειση το πρόβλημα κάποιος άλλος ?

Ωχ αυτό μας έλειπε. Προφανώς έκανες διαγραφή esim και δεν φεύγει. Εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανες; Τι esim είναι; Ο κύριος ελληνικός αριθμός σου ή esim εξωτερικού; Επίσης αν υπάρχει φυσική sim στο κινητό δοκίμασε να την βγάλεις και μετά να κάνεις διαγραφή

Edited by glofiish

Έκανα διαγραφή και έμεινε το προφίλ της εσιμ.  Είναι ελληνική Vodafone.  Δοκίμασα να τα αφαιρέσω με φυσική κάρτα τίποτα μέσα από το μενού έκανα διαγραφή εσιμ . Επαναφορά δικτύου πάλι τίποτα.και στην επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν φεύγει το προφίλ 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι σοβαρό και προφανώς πρόκειται για bug έτσι που το ακούω ειδικά στην περίπτωση που θες να το πουλήσεις.Σε κάθε περίπτωση αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε.Εγω έχω βάλει σαν δεύτερη μια Eskimo esim εξωτερικού την οποία δεν έχω λόγο να καταργήσω .Η βασική μου είναι φυσική sim .

Edited by glofiish

Προς το παρών δεν υπάρχει λύση.  Περιμένουμε fix . 

Αν πάς να βάλεις νέα εσιμ την δέχεται κανονικά το κακό είναι πως όταν την αφαιρείς μένει το προφίλ της εσιμ και ας είναι ανενεργο 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στειλτε το τους αν θελετε,μπας και διορθωθει μελλοντικα.

Εχω esim αλλα δεν θα την διαγραψω γιατι εχω μεσα χρηματα κλπ για να δοκιμασω τωρα. Οταν γυρισω απο επομενο ταξιδι τον αλλο μηνα, θα δοκιμασω μια αλλαη esim που θα εγκαταστησω.

Υπαρχει ενδεχόμενο να πρεπει να κανει κατι και ο παροχος;

Διαβαζα κάτι αξιολογήσεις για procordia και έπεσα πάνω σε αυτο, που δείχνει ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και παραμένει.

Procordia https://share.google/heSzbTmdh3ON46vqs

Τον Μάϊο που έδωσα το δικό μου, έκανα delete την esim και reset αμέσως. Επειδή το έδωσα σε δικό μου άνθρωπο και του ενεργοποίησα την δική του esim, δεν υπήρχε η δική μου. Τώρα αν στο μεσοδιάστημα από τον Μάϊο υπήρξε κάποιο update, αυτό θα είναι υπεύθυνο για το πρόβλημα.