Jump to content

Motorola Edge 60 Pro

fotisbasm_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νταξει,καλουτσικα τα παει η Motorola στα updates.

1280.png

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

• Απαντήσεις 255
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ με το που είδα την αναβάθμιση. Κάτι σα να αλλάζει απ' ότι φαίνεται....

UPDATE 10/3: Ελαβα τις υδροτζελ μεμβράνες οθόνης. Έχουν πραγματικά άψογη εφαρμογή, συνιστώνται ανεπιφύλακτα. Τις βρίσκετε εδώ

Edited by tsimisde

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, συνήθως έχω την σκοτεινή λειτουργία ανοιχτή, σήμερα δοκίμασα να το βάλω σε κανονική..Δείτε το μαύρο αποτύπωμα όταν βγαίνω από το μενού.. σαν καθυστέρηση.. Το βλέπεις κανένας άλλος στην δική του συσκευή;

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Μήπως έχεις ενεργό κάποιο βοήθημα αγγίγματος, που να δείχνει πότε αγγίζεται η οθόνη; 

4 minutes ago, tsimisde said:

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Μήπως έχεις ενεργό κάποιο βοήθημα αγγίγματος, που να δείχνει πότε αγγίζεται η οθόνη; 

Όχι δεν το έχω.. δεν ξέρω κιόλας που είναι στις ρυθμίσεις 😜 αλλά παρατήρησα ότι όταν έριξα τον Ρυθμό ανανέωσης στα 60hz έφτιαξε... Ύποπτο!

Ουτε σε εμενα κανει κατι αντίστοιχο σε κανεναν συνδυασμο φωτεινου θεματος και ρυθμου ανανεωσης. Ουτε με/χωρις ενεργοποιημρνη την αποτροπη τρεμοπαιγματος. Το περιεργο ειναι οτι στο κανει σε ενα σημειο συγκεκριμενο και είναι σαν να διαχωριζεται ο οθονη σου με μια γραμμη εκει περα και το κανει απο εκει και πανω.

Όπως βλέπεις ξαναγίνεται...δεν ξέρω γιατί. (Τώρα ενεργοποίησα επίτηδες τα αγγίγματα για το βίντεο 😜)

• 3 weeks later...

Χθες κατα τις εναλλαγες καμερων, μου εκλεινε η εφαρμογη μονη της. Μου το εκανε 2-3 φορες. Μετα δεν το ξαναεκανε. Εβγαλε εξαιρετικες φωτογραφιες στο πληθος κοσμου,τα προσωπα,τους επιταφιους με τα χρωματα και τις λεπτομεριες,τοσο ημερα οσο και νύχτα. Πολυ καλη καμερα οπως του fusion αλλα ο υπερευρυγωνιος με την αναλυση δινει αυτο το κατι που θες σε φωτογραφιες οταν θες να χωρεσεις πολλη πληροφορια στην εικονα

Edited by r31134

On 11/4/2026 at 9:08 ΠΜ, r31134 said:

Χθες κατα τις εναλλαγες καμερων, μου εκλεινε η εφαρμογη μονη της. Μου το εκανε 2-3 φορες. Μετα δεν το ξαναεκανε. Εβγαλε εξαιρετικες φωτογραφιες στο πληθος κοσμου,τα προσωπα,τους επιταφιους με τα χρωματα και τις λεπτομεριες,τοσο ημερα οσο και νύχτα. Πολυ καλη καμερα οπως του fusion αλλα ο υπερευρυγωνιος με την αναλυση δινει αυτο το κατι που θες σε φωτογραφιες οταν θες να χωρεσεις πολλη πληροφορια στην εικονα

Αυτό, που σου έκλεισε η εφαρμογή της κάμερας, μου το ανέφερε και η γυναίκα μου. 

Καλημέρα σε όλους..... 

Προσπαθώ να περάσω την κάρτα της snappi για το fuel pass στο Google wallet και μου βγάζει μήνυμα ότι " δεν είναι δυνατή η ρύθμιση αυτής της συσκευής για ανέπαφες πληρωμές " και να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή της συσκευής . 

Το ίδιο μου βγάζει και με κάρτα τράπεζας Πειραιώς 

Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ?? 

Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα !!! 

1 ώρα πριν, Polson said:

Καλημέρα σε όλους..... 

Προσπαθώ να περάσω την κάρτα της snappi για το fuel pass στο Google wallet και μου βγάζει μήνυμα ότι " δεν είναι δυνατή η ρύθμιση αυτής της συσκευής για ανέπαφες πληρωμές " και να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή της συσκευής . 

Το ίδιο μου βγάζει και με κάρτα τράπεζας Πειραιώς 

Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ?? 

Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα !!! 

Εχεις ανοιχτο nfc; Εκανες προσπαθεια καταχωρησηε απο το app της snappi ή απο το wallet; Εγω εχω ακριβως ιδες καρτες με εσενα περασμενες και δουλευουν αψογα. Τις περασα απο το app κάθε κάρτας στο wallet.

Επισης,δες και τα παρακατω, ειδικα το 2ο πεδιο

1828.png

Edited by r31134

8 ώρες πριν, r31134 said:

Εχεις ανοιχτο nfc; Εκανες προσπαθεια καταχωρησηε απο το app της snappi ή απο το wallet; Εγω εχω ακριβως ιδες καρτες με εσενα περασμενες και δουλευουν αψογα. Τις περασα απο το app κάθε κάρτας στο wallet.

Επισης,δες και τα παρακατω, ειδικα το 2ο πεδιο

1828.png

Ευχαριστώ για την απάντηση..... 

Είχα εισέλθει ως διαχειριστής νομίζω πριν καιρό και η συσκευή δεν ήταν πιστοποιημένη στο play protect . 

Έκανα εγκατάσταση από την αρχή και όλα κομπλέ . 

Ευχαριστώ και πάλι και καλό Σαββατοκύριακο !! 

Αλλο ένα χαζοσκαλωμα σημερα. Εχοντας εδω και μερες, απενεργοποιησει την Οθονη Καταστασης Αδρανειας, εφαγε σκαλωμα και δεν ξυπνουσε την οθονη με διπλο χτυπημα. Αυτο εγινε τωρα το μεσημερι. Πιο πριν δουλευε μια χαρα. Με ενα restart διορθωθηκε

Επειδή φορές το χρησιμοποιώ για βιντεοσκόπηση και για να του κάνω update αραιά και που, παρατηρώ μικροσκαλώματα στις μεταβάσεις, ειδικά κατά την ενεργοποίηση. 

Αγορασα το παρακατω powerbank σε τιμη χωμα διοτι ειναι 20000mah με ενσωματωμενο usb-c καλωδιο εισοδου/εξοδου και φορτιζει με 45w PD το κινητο (το δοκιμασα και φορτιζει οντως πολυ γρηγορα).

Ειχα ενα παλιοτερο 10000mah αγνωστου ταχυτητας-συμβατοτητας αλλα ειναι πλεον πολυ μικρο και λιγο για ενα smartphone με 6000mah μπαταρια δεδομενων και των απωλειων φορτισης πoυ εχουμε στα powerbanks.

Η τιμη αυτη ειναι ως Σαββατο βραδυ και λογικα θα επανελθει στα πιο ανεβασμενα επιπεδα.

https://www.e-shop.gr/powerbank-ugreen-pb536-55988b-20000mah-45w-qc-pd-grey-p-TEL.235885

Καλημέρα και καλό μήνα !!! 

Σχετικά με το youtube vanced/revanced , ποια έκδοση προτείνετε ?? 

Έχετε κάποιο link αξιόπιστο ?? 

Ποια η διαφορά μεταξύ youtube official και vanced ?? 

Πολύ ενοχλητικές οι διαφημίσεις στο κανονικό youtube . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο !! 

1 hour ago, Polson said:

Καλημέρα και καλό μήνα !!! 

Σχετικά με το youtube vanced/revanced , ποια έκδοση προτείνετε ?? 

Έχετε κάποιο link αξιόπιστο ?? 

Ποια η διαφορά μεταξύ youtube official και vanced ?? 

Πολύ ενοχλητικές οι διαφημίσεις στο κανονικό youtube . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό Σαββατοκύριακο !! 

Παλια σε αλλες συσκευες τα δουλευα. Εχει χρονια που χρησιμοποιω Soul Browser που κοβει καθε διαφημιση οποτε δεν εχω εικονα. Παντως ψαξτο απο αξιοποστες τεχνολογικες σελιδες γιατι παιζει πολυ ρισκο

On 1/5/2026 at 7:44 ΜΜ, r31134 said:

Αγορασα το παρακατω powerbank σε τιμη χωμα διοτι ειναι 20000mah με ενσωματωμενο usb-c καλωδιο εισοδου/εξοδου και φορτιζει με 45w PD το κινητο (το δοκιμασα και φορτιζει οντως πολυ γρηγορα).

Ειχα ενα παλιοτερο 10000mah αγνωστου ταχυτητας-συμβατοτητας αλλα ειναι πλεον πολυ μικρο και λιγο για ενα smartphone με 6000mah μπαταρια δεδομενων και των απωλειων φορτισης πoυ εχουμε στα powerbanks.

Η τιμη αυτη ειναι ως Σαββατο βραδυ και λογικα θα επανελθει στα πιο ανεβασμενα επιπεδα.

https://www.e-shop.gr/powerbank-ugreen-pb536-55988b-20000mah-45w-qc-pd-grey-p-TEL.235885

Το χω κι εγώ κάνα 3μηνο . Το είχα πάρει 27,9 από eshop. Όντως πολύ καλό και με τον Motorola φορτιστή φορτίζει πολύ γρήγορα

On 2/5/2026 at 8:51 ΠΜ, r31134 said:

Παλια σε αλλες συσκευες τα δουλευα. Εχει χρονια που χρησιμοποιω Soul Browser που κοβει καθε διαφημιση οποτε δεν εχω εικονα. Παντως ψαξτο απο αξιοποστες τεχνολογικες σελιδες γιατι παιζει πολυ ρισκο

Ευχαριστώ 

Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα !! 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά 

Επανέρχομαι σχετικά με το θέμα του google wallet , δεν μπορώ να πληρώσω μιας και συνεχίζει να βγάζει πρόβλημα ασφαλείας . 

Δοκίμασα να πληρώσω το fuel pass , δεν έγινε . 

Απεγκατεστησα και μια άλλη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας  για να σιγουρευτώ σχετικά με θέμα της συσκευής , δεν μπορώ να να την προσθέσω πάλι διότι γράφει ότι η συσκευή δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας ( κάπως έτσι ) . 

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη στο play store . 

Κάποια βοήθεια ?? 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και πάλι !!! 

Στο πορτοφόλι στην ρύθμιση πληρωμών, στα βγάζει όλα με τικ;

Screenshot_20260504_142705_Google Wallet.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

4 ώρες πριν, chios said:

Στο πορτοφόλι στην ρύθμιση πληρωμών, στα βγάζει όλα με τικ;

Screenshot_20260504_142705_Google Wallet.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση 

Στην πρώτη φωτογραφία 

Μου βγάζει ότι η συσκευή δεν πληρεί τις απαιτήσεις ασφαλείας και ότι δεν έχω κάρτα πληρωμής ( λογικό μιας και δεν με αφήνει να προσθέσω ) . 

Στην δεύτερη μου βγάζει στο play store την συσκευή πιστοποιημενη όπως φαίνεται τέρμα κάτω . 

Ευχαριστώ 

Screenshot_20260504-185001_Πορτοφόλι Google.png

Screenshot_20260504-185211_Google Play Store.png

Από την στιγμή που σου γράφει ότι το τηλεφωνο δεν πληρει τισ απαιτήσεις ασφαλείας, δεν μπορεί να γίνει πληρωμή, 

Έχεις πειράξει κάτι στο λογισμικό; Εκκαθάριση δεδομένων έχεις κάνει στην εφαρμογή wallet.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

15 minutes ago, chios said:

Από την στιγμή που σου γράφει ότι το τηλεφωνο δεν πληρει τισ απαιτήσεις ασφαλείας, δεν μπορεί να γίνει πληρωμή, 

Έχεις πειράξει κάτι στο λογισμικό; Εκκαθάριση δεδομένων έχεις κάνει στην εφαρμογή wallet.

Είχα ξεκλειδώσει το τηλέφωνο εδώ και καιρό.... 

Το επανέφερα όμως και το έστησα από την αρχή με hard reset , Φαίνεται ότι δεν διορθώθηκε . 

Τι μπορώ να κάνω ?? 

Τότε έβγαζε ότι δεν ήταν πιστοποιημενη η συσκευή στο play protect , τωρα έιναι 

21 minutes ago, Polson said:

Είχα ξεκλειδώσει το τηλέφωνο εδώ και καιρό.... 

Το επανέφερα όμως και το έστησα από την αρχή με hard reset , Φαίνεται ότι δεν διορθώθηκε . 

Τι μπορώ να κάνω ?? 

Τότε έβγαζε ότι δεν ήταν πιστοποιημενη η συσκευή στο play protect , τωρα έιναι 

Επίσης

Πριν δέκα μέρες είχα πληρώσει κανονικά σε super market με κάρτα Εθνικής και NFC. 

Το πρόβλημα το είχα σήμερα που πήγα να πληρώσω το fuel pass  ( περασμένο σε  εφαρμογή snappi ) . 

Και πάλι ευχαριστώ 

Καλό βράδυ