Jump to content

Samsung Galaxy A56 5G

runner70
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, BASSstarlet said:

Τα ξέρω τα χαρακτηριστικά την γνώμη σου θα ήθελα κ πιο πολύ επειδή είναι μεταχειρισμένο 

Οπότε εσύ θα αποφασίσεις αν αξίζουν τα πιθανά συν του S23, την αλλαγή.

Ταχύτητα π.χ την χρειάζεσαι;Δεν έχουν και την φοβερή διαφορά.

κλπ κλπ

Θέλουμε την Τσίπρα!

Μου κόβει την φορά το γεγονός το οτι το Α56 είναι καινούργιο και το άλλο είναι μεταχειρισμένο ενάμιση χρόνο κ θέλει κ αλλαγή ή μπαταρια

5 ώρες πριν, BASSstarlet said:

Ε τότε επαναλαμβάνω «κάτσε στ' αυγά σου».

ξερουμε αν με την αναβαθμιση σε αντροιντ 16 υποστηριζει πλεον ελληνικη γλωσσα στο ΑΙ ;

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro,Poco X7 Pro.

Κάτι σαχλαμάρες που δοκίμασα, φάνηκε να τις καταλαβαίνει.

Δεν καίγομαι και ιδιαίτερα με αυτό το πράμα...

Θέλουμε την Τσίπρα!

• 1 month later...

Καλησπέρα μόλις παραγγειλα το Samsung galaxy A56 black(8/256) ειχα και το Α55 και το Α35..Να δούμε και αυτό..έχω ένα poco M7 pro 5G και είναι χάλι μαύρο από θέμα επεξεργαστή.Αργος πολύ και όλα τα παιχνίδια σε medium graphics σέρνονται..

13 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Καλησπέρα μόλις παραγγειλα το Samsung galaxy A56 black(8/256) ειχα και το Α55 και το Α35..Να δούμε και αυτό..έχω ένα poco M7 pro 5G και είναι χάλι μαύρο από θέμα επεξεργαστή.Αργος πολύ και όλα τα παιχνίδια σε medium graphics σέρνονται..

καλορίζικο ..περιμένουμε εντυπώσεις ! Εμένα ακομη το A55 δεν με εχει κανει κλικ να το αλλαξω ειμαι φουλ καλυμμένος ! Μάλλον θα παω για το Α57 με την μια 

Καλές γιορτές εύχομαι με υγεία!Κοίτα και το Α55 είσαι πολύ ευχαριστημένος..Είναι πολύ καλό..εγώ είμαι gatzetakias τα αλλάζω γρήγορα..Σκέψου πήρα REALME GT7 που είναι κτήνος και το έδωσα...Τώρα θα δοκιμάσω το Α56 αλλά έχω σκοπό να το κρατήσω κάνα χρόνο..Είναι καλό τηλεφωνο.

6 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Καλές γιορτές εύχομαι με υγεία!Κοίτα και το Α55 είσαι πολύ ευχαριστημένος..Είναι πολύ καλό..εγώ είμαι gatzetakias τα αλλάζω γρήγορα..Σκέψου πήρα REALME GT7 που είναι κτήνος και το έδωσα...Τώρα θα δοκιμάσω το Α56 αλλά έχω σκοπό να το κρατήσω κάνα χρόνο..Είναι καλό τηλεφωνο.

και εγω παλια ετσι ημουν τα αλλαζα σαν τα πουκάμισα ..τωρα μεγαλωσα και σοβαρεύτηκα χαχαχα! Πραγματικα ειναι καλο τηλ το a55 ! (οπως ειναι και το 56) ! τα κρατάς ανετα οπως λες χρονο και βαλε ..

• 2 weeks later...

Μόλις παρέλαβα το Α56 5G μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο.  Οθόνη φοβερή,γρήγορος επεξεργαστής..πολύ καλύτερο από xiaomi μεσαίας κατηγορίας..

On 5/1/2026 at 2:54 ΜΜ, Christos kitsos said:

Μόλις παρέλαβα το Α56 5G μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο.  Οθόνη φοβερή,γρήγορος επεξεργαστής..πολύ καλύτερο από xiaomi μεσαίας κατηγορίας..

Το βίντεο κυρίως που σου φαίνεται; Αν το έχεις δοκιμάσει πες μου γιατί το Α55 που έχω είναι χάλι μαύρο ειδικά νύχτα σε χαμηλό φωτισμό 

Edited by sgatzo

18 ώρες πριν, sgatzo said:

Το βίντεο κυρίως που σου φαίνεται; Αν το έχεις δοκιμάσει πες μου γιατί το Α56 που έχω είναι χάλι μαύρο ειδικά νύχτα σε χαμηλό φωτισμό 

Δεν το δοκίμασα ακόμα...ο αισθητήρας υπερήχων είναι λίγο για Κλάματα!!σίγουρα πολύ καλύτερος από τα περισσότερα midrage xiaomi αλλά δεν δουλεύει τέλεια,όπως το realme GT7 που είχα προηγούμενη συσκευή.

• 2 weeks later...
1 minute ago, katsiletra said:
1 minute ago, katsiletra said:

Παραθέτω και μια φωτογραφία απ την διάρκεια της μπαταρίας. 

Screenshot_20260114_101300_Device care.jpg

Χρόνια χιαομακιας και εχω να πω η μπαταρία ειναι σκύλος στο Α56 έπαθα πλακα!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Να ενημερώσω ότι βγήκε αναβάθμιση με security patch 5/2/26 για το Α56. Επίσης έχει βγει και για το Α55

Παιδιά θα έχω σύντομα αναβάθμιση πακέτο στο κινητό μου (εταιρικό) και είμαι μεταξύ redmi note 15+ και samsung A56.. Τι λέτε εσείς; 

Εννοείται Α56 , κινητό με ufs 2 ούτε που θα το κοιτούσα έν έτη 2026.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

3 ώρες πριν, freddaras said:

Παιδιά θα έχω σύντομα αναβάθμιση πακέτο στο κινητό μου (εταιρικό) και είμαι μεταξύ redmi note 15+ και samsung A56.. Τι λέτε εσείς; 

Πάρε το Α56 φιλε...το εχω και εγώ και είμαι πολυ ευχαριστημένος..

6 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Πάρε το Α56 φιλε...το εχω και εγώ και είμαι πολυ ευχαριστημένος..

Καλησπέρα. Φαντάσου έχω ακόμη το A55 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά πάντα κάνω τέτοιες ερωτήσεις πριν πάρω την επιδότηση γιατί πάντα με πιάνουν τα διαολια μου 😛.. 

7 ώρες πριν, chios said:

Εννοείται Α56 , κινητό με ufs 2 ούτε που θα το κοιτούσα έν έτη 2026.

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια κτλ; (κάμερα μόνο σερφαρισμα και τα βασικά γενικώς) 

7 ώρες πριν, runner70 said:

Μονο σε μπαταρια θα υπερτερει το redmi

Μπαταρία μεγαλύτερη οθόνη αδιάβροχο φουλ αν δεν κάνω λάθος αντοχή στα πεσίματα κτλ και λένε ότι έχει και καλύτερη κάμερα (δεν ξέρω αν ισχύει) 

38 minutes ago, freddaras said:

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια κτλ; (κάμερα μόνο σερφαρισμα και τα βασικά γενικώς) 

Ναι είναι τεράστια η διαφορά από ufs2.2 σε 3.1 του Samsung, φαντάσου έναν υπολογιστή με μηχανικό δίσκο και έναν με SSD. 

Το redmi πολύ σύντομα θα σέρνεται. Για μένα είναι κακή επιλογή, εσύ αποφασίζεις τι θέλεις.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

58 minutes ago, chios said:

Ναι είναι τεράστια η διαφορά από ufs2.2 σε 3.1 του Samsung, φαντάσου έναν υπολογιστή με μηχανικό δίσκο και έναν με SSD. 

Το redmi πολύ σύντομα θα σέρνεται. Για μένα είναι κακή επιλογή, εσύ αποφασίζεις τι θέλεις.

Thanks για τις απαντήσεις.. Πάντα ψάχνομαι και πάντα οι κουβέντες εδώ βοηθάνε