ktikti Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις εναν τετοιο φορτιστη οταν ο αυθεντικος της samsung 45watt κοστιζει 15 ευρο,προσφατα αγορασα εναν και ηρθε με κουτι συσκευασια.ταινιες ασφαλειας και καλωδιο απο καταστημα ελληνικο. τωρα που κοιταζω ειναι στα 19.50.αλλα και παλι ξερεις τι ποιοτητα παιρνεις. και ακομη σε φουλ φορτιση δεν ζεματαει ο φορτιστης. εγω σε ολα μου τα κινητα ακολουθω προτοκολλο κατασκευαστη για φορτιστη. παραδειγμα ειχα ενα ταμπλετ xiaomi και με τον φορτιστη τον υπαρχον φορτιζε..αλλα οχι πολυ γρηγορα.πηρα ιδιο xiaomi και η φορτιση εγινε εξαιρετικα γρηγορη. αυτον θα παρεις https://www.skroutz.gr/s/58760879/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-45W-Power-Delivery-Quick-Charge-2-0-Mayros-EP-T4511NBEGEU.html Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου Eπωνυμότατος είναι, εφόσον έχει 3300+ reviews και 10k πωλήσεις, και τον χρησιμοποιούμε από τον χειμώνα για να φορτίζουμε power bank 25άρια, που με «κανονικό» φορτιστή ήθελε 11 ώρες ενώ με αυτόν γύρω στις 4! Τέλος πάντων, ότι νοιώθει ο καθείς... Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή email για Yahoo γιατί αυτή που έχω μου βγάζει την πίστη να συνδεθώ; όλο με πετάει εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 17 minutes ago, anastasiah said: Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή email για Yahoo γιατί αυτή που έχω μου βγάζει την πίστη να συνδεθώ; όλο με πετάει εξω Αυτό το ρωτάς σε κατάλληλο νήμα για εφαρμογές. Εδώ είναι για το Α56. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 13 minutes ago, evris2013 said: Αυτό το ρωτάς σε κατάλληλο νήμα για εφαρμογές. Εδώ είναι για το Α56. Έλεγα μήπως... Το Α56 εχω😬 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 6 ώρες πριν, anastasiah said: Έλεγα μήπως... Το Α56 εχω😬 Είναι θέμα εφαρμογής, όχι κινητού. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 8 ώρες πριν, anastasiah said: Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή email για Yahoo γιατί αυτή που έχω μου βγάζει την πίστη να συνδεθώ; όλο με πετάει εξω Δοκίμασε το Gmail, πια έχεις τώρα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisant21 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) Αντιμετωπίζει καποιος θέμα με την αλλαγή μεγέθους στα folders? Είναι bug ή δεν υποστηρίζεται στο a56? Στο Home up του Good lock οι επιλογές custom, medium, large είναι απενεργοποιημενες. Edited 13 Ιουνίου by demisant21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 14 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιουνίου On 12/6/2026 at 6:40 ΠΜ, chios said: Δοκίμασε το Gmail, πια έχεις τώρα; EΧω της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 7 ώρες πριν, anastasiah said: EΧω της samsung Βάλε το outlook. Τα ίδια τραβάμε όλοι με το Yahoo. Τα δοκίμασα όλα και το Outlook είναι προς ώρας ότι καλύτερο έχω βρει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 6 ώρες πριν, sgatzo said: Βάλε το outlook. Τα ίδια τραβάμε όλοι με το Yahoo. Τα δοκίμασα όλα και το Outlook είναι προς ώρας ότι καλύτερο έχω βρει Το Microsoft Outlook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 3 ώρες πριν, anastasiah said: Το Microsoft Outlook? Γιατί ρωτάς; Ξέρεις εσύ κανένα άλλο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 27 minutes ago, chios said: Γιατί ρωτάς; Ξέρεις εσύ κανένα άλλο; Baσικα οχι🙄 δεν ήξερα ότι στο Outlook μπορώ να βάλω λογαριασμό yahoo Thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου On 15/6/2026 at 9:05 ΜΜ, anastasiah said: Baσικα οχι🙄 δεν ήξερα ότι στο Outlook μπορώ να βάλω λογαριασμό yahoo Thanks Ναι αυτό εννοώ. Δεν στο έγραψα αναλυτικά. Τα δοκίμασα όλα, αυτό είναι το μόνο που δουλεύει καλά το yahoo αλλά έχω ένα θέμα με την ένδειξη των μη αναγνωσμένων, έχω πχ 2 και αυτό δείχνει 8... Όταν με το καλό το δοκιμάσεις πόσταρε αν έχεις παρόμοιο θέμα pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 5 minutes ago, sgatzo said: Ναι αυτό εννοώ. Δεν στο έγραψα αναλυτικά. Τα δοκίμασα όλα, αυτό είναι το μόνο που δουλεύει καλά το yahoo αλλά έχω ένα θέμα με την ένδειξη των μη αναγνωσμένων, έχω πχ 2 και αυτό δείχνει 8... Όταν με το καλό το δοκιμάσεις πόσταρε αν έχεις παρόμοιο θέμα pls Ναι το ίδιο έχω θέμα... Επισης δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ το έχω ενεργοποιημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου 23 ώρες πριν, anastasiah said: Ναι το ίδιο έχω θέμα... Επισης δεν έρχονται ειδοποιήσεις ενώ το έχω ενεργοποιημενο Σε εμένα έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Πολύ περίεργο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 11/6/2026 at 8:47 ΜΜ, BASSstarlet said: Eπωνυμότατος είναι, εφόσον έχει 3300+ reviews και 10k πωλήσεις, και τον χρησιμοποιούμε από τον χειμώνα για να φορτίζουμε power bank 25άρια, που με «κανονικό» φορτιστή ήθελε 11 ώρες ενώ με αυτόν γύρω στις 4! Τέλος πάντων, ότι νοιώθει ο καθείς... Διόρθωση: Σε power bank 25000mAh θέλει με τ ακατάλληλο καλώδιο, περίπου 1:30 ώρα στα 57watt. Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου Ήρθε η ενημέρωση Ιουνίου (πάλι καλά που πρόλαβαν τον Ιούλιο....) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Έχει έρθει εδώ και δέκα μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου Εμένα πάντως αυτό το μηνιαίο security patch δεν μου λέει τίποτα, μοιάζει σαν νάχαμε να λέγαμε. Τι διορθώσεις ντε και καλά βρίσκει κάθε μήνα αυτή η εταιρία... Π.χ. η Motorola & οι άλλες που βγάζουν ανα 3μηνο ή 6μηνο εκθέτουν σε κίνδυνο εν γνώσει τους τους πελάτες τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 19 minutes ago, sat_rrstm said: Εμένα πάντως αυτό το μηνιαίο security patch δεν μου λέει τίποτα, μοιάζει σαν νάχαμε να λέγαμε. Τι διορθώσεις ντε και καλά βρίσκει κάθε μήνα αυτή η εταιρία... Π.χ. η Motorola & οι άλλες που βγάζουν ανα 3μηνο ή 6μηνο εκθέτουν σε κίνδυνο εν γνώσει τους τους πελάτες τους? Τα security patches κλείνουν κενά ασφαλείας που εντοπίζονται συνεχώς. Το ίδιο κάνουν και στους υπολογιστές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι να 'χαμε να λέγαμε. Αντί να λέμε μπράβο για τη γρήγορη ανταπόκριση, γκρινιάζουμε; Οι άλλες εταιρίες απλά αργούν να τα κάνουν deploy. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 6 ώρες πριν, sat_rrstm said: Εμένα πάντως αυτό το μηνιαίο security patch δεν μου λέει τίποτα, μοιάζει σαν νάχαμε να λέγαμε. Τι διορθώσεις ντε και καλά βρίσκει κάθε μήνα αυτή η εταιρία... Π.χ. η Motorola & οι άλλες που βγάζουν ανα 3μηνο ή 6μηνο εκθέτουν σε κίνδυνο εν γνώσει τους τους πελάτες τους? Μην ξεχνάς ότι έχουμε λειτουργικό Google. Βγάζει διορθώσεις και η Google σε κενά ασφαλείας κλπ και τις ενσωματώνει η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου (edited) Ρε μάγκες, σε ποιές περιπτώσεις ανεβαίνουν οι φωτογραφίες/video στο Drive κλπ; Eννοώ αυτόματα. Edited 11 Ιουλίου by BASSstarlet Παράθεση Θέλουμε την Τσίπρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Μόνο αν έχεις ενεργή την λειτουργία αυτή στην εφαρμογή της google "Φωτογραφίες". Υπ' όψιν σε νέα εγκατάσταση η επιλογή είναι ενεργή από προεπιλογή της google και πρέπει να ελέγξεις και να απενεργοποιήσεις αν δεν την θέλεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Καλησπέρα παίδες! Είμαι με το A55 και σκέφτομαι για αναβάθμιση. Αξίζει να πάω στο A56 ή στο A57. Τι προσφέρουν παραπάνω, έτσι χοντρικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts