Jump to content

Samsung Galaxy A56 5G

runner70
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, ktikti said:

μου αρεσει να χρησιμοποιω το κινητο χωρις τζαμι προστασιας.για καλυτερη αισθηση του απωτυπωματος.ολα μου τα κινητα ετσι τα χρησιμοποιω.

Μπραβο στο κουραγιο σου ! Και εγω ετσι έλεγα μεχρι που μια μερα ενα κινητο που ειχα επεσε εσπασε η οθονη και έκλαιγα με μαυρο δάκρυ! 😆

Το 56 το πηρε μια κοπελα στην δουλεια και το ειδα πρωτη φορα σημερα απο κοντα ! Ειναι καλο κινητο για τα λεφτα του ΤΩΡΑ συμφωνω αλλα διπλα στο 55 που το εβαλα δεν μου εδωσε κανενα feeling  οτι υστερω σε κατι ωστε να το αλλαξω ! (το βαρος μονο ) ! Χμμμ αν θα συνεχισω με την Α σειρα θα παω στο 57 (λογο επιδότησης) αλλα και εκει παλι καποιος που εχει το 55 μπορει ανετα να περιμενει αν δεν βιαζεται ..

16 ώρες πριν, ktikti said:

Λιγα λογια το κινητο.εχωντας πολλα χρονια μονο κινητα galaxy S ,αποφασισα να παρω για δοκιμη ενα της σειρας Α.

το κινητο στην τιμη που παιζει τωρα στα 250-300 ευρο ειναι η τιμη που πρεπει να το αγορασει καποιος.παραπανω δεν αξιζει και παει σε καποια αλλη εταιρια.τωρα οι λειτουργιες τους software ειναι σχεδον ιδιες με την ακριβοτερη σειρα.

οι επιδοσεις ειναι καλες γι αυτο τον επεξεργαστη.η αυτονομια επισης πολυ καλη αν και το κινητο ειναι ημερων.

η καμερα του την ημερα καλη.το βραδυ αξιοπρεπης.μου λειπει ο τηλεφακος.

η οθονη εχει πολυ αντανακλαση.βλεπω τα μουτρα μου σε καθημερινη χρηση.αυτο για μενα ειναι ενα (-) και ισως με κανει να το αλλαξω το κινητο.επισης θα ηθελα το δαχτυλικο αποτυπωμα λιγο παραπανω και οχι τοσο κατω.το κινητο ειναι μεγαλο και εχει bezels ,το Α57 τα εχει διορθωσει αυτα...αλλα σε αυτη την τιμη δεν αξιζει..αν και μεσα σ2 βδομαδες κυκλοφοριας μπορει να το βρει καποιος κατω απο 400 ευρο.αλλα και παλι δεν αξιζει σε αυτη την τιμη.

το κινητο εχει πολυ καλη ποιοτητα κλησης.ενας λογος που αλλαξα το s23 ultra ειναι οτι με κουρασε ο ογκος και το βαρος.και πηρα δοκιμη ενα κινητο σε λιγοτερες ιντσες και ογκο.

Με όλο το σεβασμό, 2-3 σχόλια (και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξω συζήτηση, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός μου)

1. Χωρίς να γνωρίζω το επάγγελμά σας (και το επάγγελμα του οποιουδήποτε προβαίνει σε "γενικές" αξιολογήσεις), η πρώτη μου απορία έχει να κάνει με την γενική αξιολόγηση του vfm ενός τηλεφώνου. Και όταν λέω γενική εννοώ μια αξιολόγηση που ισχύει για όλους τους ανθρώπους και όλους τους χρήστες (αναφέρετε "η τιμη που πρεπει να το αγορασει καποιος."). Ακούω και δέχομαι χωρίς καμία αμφιβολία το "για εμένα" "για τη δική μου τσέπη", αλλά πάντα προβληματίζομαι με τις γενικεύσεις.

Πιστεύω ότι το vfm είναι διαφορετικό για τον καθένα μας, ανάλογα με τις προσδοκίες, τις βασικές ανάγκες και το βαλάντιο.

Στα υπόλοιπα που λέτε ότι δεν σας αρέσουν είστε σαφέστατος ότι αποτελούν προσωπικά γούστα και είναι απολύτως σεβαστά

2. Λέτε ότι πήγατε από S23U, στο Α56 και αναφέρετε επίσης 2 θέματα

- Αντανάκλαση. Επειδή πραγματικά με προβλημάτισε το σχόλιο και λόγω του ότι αυτές είναι οι 2 συσκευές που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου, τις κοιτάω και τις ξανακοιτάω και η αντανάκλαση είναι ακριβώς η ίδια (και μάλιστα βρήκατε και ένα ωραίο τρόπο να την περιγράψετε) και στα 2 τηλέφωνα. Και αν θυμάμαι καλά η οθόνη του 23 δεν είναι antireflective.

- Μέγεθος. Βάζω τα 2 τηλέφωνα δίπλα δίπλα και πραγματικά μιλάμε για ούτε 1mm διαφορά στο ύψος, και περ. 1mm (αν είναι τόσο) διαφορά στο πάχος. 

Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για μομφή, αντιπαράθεση ή να ανοιχτεί μια ατέρμονη συζήτηση που θα καλύψει σελίδες επί σελίδων. Απλά κάνω φωναχτά κάποιες σκέψεις. Η 1η έχει να κάνει με όλους μας, που μπαίνουμε στο τριπάκι να "κρίνουμε" τι έχει αξία και τι όχι "εκπροσωπώντας" όχι μόνο για εμάς, αλλά για το σύνολο.

Η 2η είναι περισσότερο ερώτηση αν τελικά τα 2 συγκριτικά σημεία που αναφέρετε μεταξύ των 2 συσκευών είναι τελικά τόσο διαφορετικά (δεν περιμένω κάποια απάντηση γιατί για εμένα την ξέρω. Τροφή σκέψης προσπαθώ να δώσω)

Θεώρησα όμως πιο σωστό να πατήσω στο σχόλιό σας από τα να αρχίσω (με βάση το δικό σας σχόλιο) να μιλάω γενικά, φωτογραφίζοντάς σας όμως στην πραγματικότητα. (Και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά να εκκινώ αυτό που δεν θέλω....)

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Συγγνώμη για το σεντόνι (αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου)

Edited by thabull

ThaBull

1 hour ago, thabull said:

Με όλο το σεβασμό, 2-3 σχόλια (και χωρίς καμία διάθεση να ανοίξω συζήτηση, καθώς δεν είναι αυτός ο σκοπός μου)

1. Χωρίς να γνωρίζω το επάγγελμά σας (και το επάγγελμα του οποιουδήποτε προβαίνει σε "γενικές" αξιολογήσεις), η πρώτη μου απορία έχει να κάνει με την γενική αξιολόγηση του vfm ενός τηλεφώνου. Και όταν λέω γενική εννοώ μια αξιολόγηση που ισχύει για όλους τους ανθρώπους και όλους τους χρήστες (αναφέρετε "η τιμη που πρεπει να το αγορασει καποιος."). Ακούω και δέχομαι χωρίς καμία αμφιβολία το "για εμένα" "για τη δική μου τσέπη", αλλά πάντα προβληματίζομαι με τις γενικεύσεις.

Πιστεύω ότι το vfm είναι διαφορετικό για τον καθένα μας, ανάλογα με τις προσδοκίες, τις βασικές ανάγκες και το βαλάντιο.

Στα υπόλοιπα που λέτε ότι δεν σας αρέσουν είστε σαφέστατος ότι αποτελούν προσωπικά γούστα και είναι απολύτως σεβαστά

2. Λέτε ότι πήγατε από S23U, στο Α56 και αναφέρετε επίσης 2 θέματα

- Αντανάκλαση. Επειδή πραγματικά με προβλημάτισε το σχόλιο και λόγω του ότι αυτές είναι οι 2 συσκευές που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου, τις κοιτάω και τις ξανακοιτάω και η αντανάκλαση είναι ακριβώς η ίδια (και μάλιστα βρήκατε και ένα ωραίο τρόπο να την περιγράψετε) και στα 2 τηλέφωνα. Και αν θυμάμαι καλά η οθόνη του 23 δεν είναι antireflective.

- Μέγεθος. Βάζω τα 2 τηλέφωνα δίπλα δίπλα και πραγματικά μιλάμε για ούτε 1mm διαφορά στο ύψος, και περ. 1mm (αν είναι τόσο) διαφορά στο πάχος. 

Ξαναλέω ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για μομφή, αντιπαράθεση ή να ανοιχτεί μια ατέρμονη συζήτηση που θα καλύψει σελίδες επί σελίδων. Απλά κάνω φωναχτά κάποιες σκέψεις. Η 1η έχει να κάνει με όλους μας, που μπαίνουμε στο τριπάκι να "κρίνουμε" τι έχει αξία και τι όχι "εκπροσωπώντας" όχι μόνο για εμάς, αλλά για το σύνολο.

Η 2η είναι περισσότερο ερώτηση αν τελικά τα 2 συγκριτικά σημεία που αναφέρετε μεταξύ των 2 συσκευών είναι τελικά τόσο διαφορετικά (δεν περιμένω κάποια απάντηση γιατί για εμένα την ξέρω. Τροφή σκέψης προσπαθώ να δώσω)

Θεώρησα όμως πιο σωστό να πατήσω στο σχόλιό σας από τα να αρχίσω (με βάση το δικό σας σχόλιο) να μιλάω γενικά, φωτογραφίζοντάς σας όμως στην πραγματικότητα. (Και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά να εκκινώ αυτό που δεν θέλω....)

Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους. Συγγνώμη για το σεντόνι (αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου)

το σχολιο μου και η αξιολογηση της συσκευης.ειναι καθαρα αποψη μου.δεν το κανω για αντιπαραθεση..αντιθετως μονο καλα λογια λεω...και αναφερω οτι στην τιμη αυτη την τωρινη ειναι οτι καλυτερο.στην τιμη που ξεκινησε στα 500-550 ευρο δεν αξιζε με την καμια.η τωρινη τιμη ειναι καλη και εκει πρεπει να ειναι οι τιμες 300 ευρο,παραπανω δεν αξιζει γιατι ο ανταγωνισμος αλλες εταιριες εχουν καλυτερα κινητα.οσο για την ανατανακλαση το s23U δεν ειχε σε τετοιο βαθμο..ειχε και dynamic amoled και ισως το περιοριζε...επισης το παλιο μου κινητο ναυρχιδα μπορει να ητανε μολις 1mm πιο ψυλο αλλα ειχε περισσοτερο ογκο.ειχε και σχεδον 40 gr βαρυτερο και με την θηκη που το εκανα χρηση το βαρος απο την τωρινη συσκευη που χρησιμοποιω ηταν 70 γραμμαρια περισσοτερο..δεν το λες και λιγο.συν οτι ειχε γωνιες και οθονη edge και αυτο ηταν κουραστικο.ενας λογος που αλλαξα κινητο ηταν οτι ηθελα μικροτερο σε ογκο και σε βαρος,ομως με τις τιμες στον θεο προτιμησα να βολευτω με καποια φθηνοτερη συσκευη την παρουσα φαση και να ψαξω για καποια ευκαιρια για νεο κινητο σε samsung.

To A56 σε software ειναι ακριβως το ιδιο..δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τις ακριβοτερες σειρες,ομως σε hardware και καμερες εχει τα θεματακια του αλλα σε αυτη την τιμη ξερεις τι θα παρεις..ακομα και η οθονη του πολυ παλιου s10 ειναι καθαροτερη και οχι τοσο αντανακλαστικη.

η τιμη του τωρα ειναι οτι καλυτερο..οποιος θελει να παρει κινητο στην σειρα Α παιρνει το α56,

ακομη και το Α57 που το εκανα χρηση λιγο σαν εκθεσιακο ηταν ακριβως αυτο που ηθελα.ειναι ασιθητη η διαφορα στο βαρος και στο κρατημα.s26+ που εχω βαλει στο ματι ειναι το ιδανικο για μενα για κινητο τσεπης.

ομως επειδη εχω φυγει απο το θεμα και δεν ειναι τοπικ εδω για συγκρισεις.το Α56 ειναι καλο τηλεφωνο που εναν απλο χρηστης θα το κανει να λατρεψει.εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης.ακουστικο και φωτεινοτητα εξαιρετικη.και το βασικο πληρης υποστηριξη για πολλα χρονια.το λειτουργικο της samsung βοηθαει πολυ να υπαρχει στην αγορα και η midrage σειρα.

my old profile -----> RAVER

Μόλις ήρθε η ενημέρωση Απριλίου.

Update Διακρίνω στη συσκευή μου τρελό battery drain μετά την αναβάθμιση. Έχει και κάποιος άλλος θέμα; Έχω φτάσει με μιάμιση ώρα χρήση οθόνη να έχω χάσει 32% μπαταρία.

Edited by sgatzo