gasimako Δημ. August 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2025 On 30/7/2025 at 11:18 ΜΜ, s_nova said: Οχι καμια απελπισια εφοσον δεν υπαρχουν θεματα σε κοσμοτε-Νοβα εχει καποια μικρα θεματα η Voda .Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα η συσκευη ειναι μια χαρα. Σε ποια Εκδοση εισαι 2.0.102.0 ; ή καποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Παιδιά σε εσάς άλλαξε εμφάνιση ο dialer; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 22 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά σε εσάς άλλαξε εμφάνιση ο dialer; Αν έχεις Google σε όλους άλλαξε. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Και τι κάνουμε τώρα για να σωθούμε από αυτήν την αηδία με τα τεράστια γράμματα λες και είναι για ηλικιωμένους η ανθρώπους με προβλήματα όρασης; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 3 minutes ago, paris2018 said: Και τι κάνουμε τώρα για να σωθούμε από αυτήν την αηδία με τα τεράστια γράμματα λες και είναι για ηλικιωμένους η ανθρώπους με προβλήματα όρασης; Στο μεταξύ αν κάνεις διαγραφή δεδομένων, έρχεται στην παλιά εμφάνιση.. αλλά μετά χαλάει πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 Ενημέρωση σε 2.0.204 σήμερα το πρωί. Χώρα Ινδία 1 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 (edited) Και με χώρα Ελλάδα, ήρθε η ενημέρωση αυτές τις ημέρες. 4 μήνες μετά για security patch Ιουλιου 😑 Από Σεπτέμβριο βλέπω να κοιτάζω για άλλη συσκευή, και poco αν ξανααγοράσω μελλοντικα να ειναι για 2ρη συσκευή. Edited August 29, 2025 by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Καμία ιδέα πως μπορώ να απενεργοποιήσω το sync call history στα Xiaomi (όχι Google) services; Θυμάμαι το είχα επιλέξει στο αρχικό setup του κινητού, αλλά ζητούσε διεθνές SMS (δεν διαθέτω σχετικό πακέτο), οπότε κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή, μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε το sync call history, αφού δεν μπορεί να στείλει τέτοιο SMS η SIM μου. Καμία ιδέα πως μπορώ να απενεργοποιήσω το sync call history στα Xiaomi (όχι Google) services; Θυμάμαι το είχα επιλέξει στο αρχικό setup του κινητού, αλλά ζητούσε διεθνές SMS (δεν διαθέτω σχετικό πακέτο), οπότε κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή, μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε το sync call history, αφού δεν μπορεί να στείλει τέτοιο SMS η SIM μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Παρατήρησα ότι ενώ ανοιγω την ένταση της κλίσης απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξαναπηγαινει εκει που ηταν πριν από μόνο του. Κανω κάτι λάθος? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Θέλω να το πάρω για την αδερφή μου άλλα διαβάζω διάφορα..... Υπάρχουν θέματα με το λειτουργικό? την μπαταρία? Τώρα μιλάμε για κάποιον που θα κάνει απλή χρήση. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Γενικά όλα τα Xiaomi έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες με το λειτουργικό τους το hyper os Είναι πολύ καλή συσκευή αλλά ανάλογα και για τα χρήματα του, πχ στα 470/450 που είναι η επίσημη τιμή του εδώ για εμένα προσωπικά, όχι δεν αξίζει με τίποτα. Θέματα όχι δεν θα έλεγα πως απαραίτητα υπάρχουν, αλλά δεν έχει και την καλύτερη υποστήριξη σε βελτιστοποίηση κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 6 ώρες πριν, aristidis540 said: Θέλω να το πάρω για την αδερφή μου άλλα διαβάζω διάφορα..... Υπάρχουν θέματα με το λειτουργικό? την μπαταρία? Τώρα μιλάμε για κάποιον που θα κάνει απλή χρήση. Εντάξει, για την απλή χρήση, δεν θα υπάρχει θέμα. Το λογισμικό βέβαια, κάνει τα δικά του, ακόμα και σε ακριβή συσκευή Xiaomi που είχα εμπειρία, διαπίστωσα ότι παρόλα τα χαρακτηριστικά, το λογισμικό έχει τα θέματα του, αμφιβάλλω βέβαια αν τα αντιληφθεί η αδερφή, κυρίως λόγω της χρήσης που θα του κάνει. Για τη μπαταρία όμως αμφιβάλλω, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή η αυτονομία του, υποθέτω όμως ότι επειδή τα POCO φοράνε ισχυρά τσιπ, φοβάμαι ότι θα είναι και ιδιαίτερα ενεργοβόρα, ειδικά σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο λογισμικό. Και επίσης, επειδή αναφερόμαστε σε χρήστη του ωραίου φύλου, πιθανόν σε απασχολεί ιδιαίτερα και το θέμα κάμερα επομένως, δεν θα πρότεινα POCO.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 (edited) Ωραια Thanks ! Edited September 20, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 Πριν δύο μέρες, μου ήρθε η 2.0.205 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2025 Έχει παρατηρήσει κανείς πτώση στο 5g μετά την αναβάθμιση σε cosmote? Δεν ξέρω αν έχει πάθει κατι το δικτυιο αλ κι αν σπανίως ξεπερνάω το 4g μέση ταχύτητα 30-120mbps από εκεί που είχα 100-400mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Χτες, ήρθε η 2.0.206 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 9 minutes ago, zenix said: Χτες, ήρθε η 2.0.206 Security patch Οκτωβρίου να φανταστώ μόνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις μιας κ το current κινητό μου είναι το redmi note 10 pro, οπότε είμαι πολύ outdated σε θέματα τεχνολογίας. Καταρχάς υπάρχουν όντως 2 μοντέλα το ένα με nfc και το άλλο χωρίς ή μας κοροϊδεύει το skroutz? https://www.skroutz.gr/s/58348332/Xiaomi-Poco-X7-Pro-NFC-5G-Dual-SIM-12-512GB-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/58307974/Xiaomi-Poco-X7-Pro-5G-Dual-SIM-12-512GB-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και η επόμενη ερώτηση είναι τι φορτιστή να πάρω για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία? Διαβάζω για 90w, 120w και έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ πολύ Edited October 27, 2025 by escalator3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Όσοι θέλετε νέο κινητό, σπεύσατε, γιατί έρχονται αυξήσεις τιμών: https://wccftech.com/ai-related-hbm-demand-squeezing-out-ddr5-capacity-and-tightening-wafer-supply-mediatek-in-the-eye-of-the-storm/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) @escalator3, Για πολλά τηλέφωνα στον Σκρουτζ λέει δεν έχουν nfc και έχουν. Νομίζω όλα έχουν Για την φόρτιση με φορτιστή xiaomi 90 w , επιλέγεις αν θα το φορτίσεις με 90 w. Με 120 w φορτίζει νομίζω πάντα με 90 w. Οι φθηνοί φορτιστές xiaomi δεν είναι αυθεντικοί, φορτίζουν με περίπου 33w Να επιλέξεις να υπάρχει και ο φορτιστής στην συσκευασία Edited October 27, 2025 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 Το έχω το κινητό στα χέρια μου περίπου μια εβδομάδα, δυνατό με πολύ ωραία οθόνη μπαταρία μέτρια που θεωρώ ότι χρήζει βελτίωσης έχω την έκδοση 12/256 αλλά έχει ένα σοβαρό bug μέχρι στιγμής που δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος, κάνει κοψίματα (διακοπές) στο ringtone του ήχου κλήσης όταν με καλούν, το κάνει είτε σε δικό μου ringtone είτε και σε δικά του του συστήματος, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση η περιμένουμε κάποιο update για διόρθωση, έχω υποβάλει αναφορά στην xiaomi και περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2025 Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα. Τσέκαρε το αρχείο του ήχου που χρησιμποιείς. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 Μερικές φορές (περίπου 1 φορά τη μέρα ή στις 2 μέρες) σαν να κολλάει το internet και δεν παίζει (ούτε στο κινητό, ούτε στο PC), δεν ξέρω αν είναι λόγω hotspot. Μπαίνω airplane mode, βγαίνω και όλα καλά πάλι. Το παρατηρεί κανείς άλλος; Σίγουρα δεν είναι λόγω ζέστης, το καλοκαίρι δεν το έκανε. Γενικά δεν ξεπερνάει τους 37C αυτή την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Χθες παρέλαβα το κινητό και κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Πήρα ταχυφορτιστη 90w. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι: όταν πρώτο άνοιξα το κινητό είχε 51% μπαταρία. Το έβαλα στην φόρτιση και τώρα είναι στο 100% . Αυτό έγινε σε 20 λεπτά μαξ. Να το βγάλω απ' την φόρτιση ή επειδή είναι πρώτη φόρτιση πρέπει να το αφήσω παραπάνω; Επίσης έκανα ένα update του συστήματος που μου το ζήτησε. Έγινε η επανεκκίνηση και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση του ιστορικού κλήσεων απ' την προηγούμενη συσκευή (επίσης xiaomi). Είναι κάτι ανησυχητικό αυτό? Επίσης μου δείχνει ότι η κατάσταση δικτυου του κινητού τηλεφώνου είναι αποσυνδεμενη αλλά εγώ δίκτυο έχω κανονικά. Επισυνάπτω σκρινσοτς. Επίσης το 5g μου είναι πολύ χαμηλό. Μέτρησα με speedtest και μου πιάνει max 30mbps. Πρέπει να αλλάξω κάτι γενικά στις ρυθμίσεις? Επίσης βρήκα και αυτό το video στο youtube: Edited October 31, 2025 by escalator3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2025 2 ώρες πριν, escalator3 said: Επίσης μου δείχνει ότι η κατάσταση δικτυου του κινητού τηλεφώνου είναι αποσυνδεμενη αλλά εγώ δίκτυο έχω κανονικά. Δεν γίνεται να έχει ίντερνετ και να λέει αποσυνδεμενο, έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή είσαι με WiFi ; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts