Jump to content

Poco X7 Pro 5G

PMak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 30/7/2025 at 11:18 ΜΜ, s_nova said:

Οχι καμια απελπισια εφοσον δεν υπαρχουν θεματα σε κοσμοτε-Νοβα εχει καποια μικρα θεματα η Voda .Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα η συσκευη ειναι μια χαρα.

Σε ποια Εκδοση εισαι 2.0.102.0 ; ή καποια άλλη;

22 minutes ago, cu2goup said:

Παιδιά σε εσάς άλλαξε εμφάνιση ο dialer;

Αν έχεις Google σε όλους άλλαξε.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Και τι κάνουμε τώρα για να σωθούμε από αυτήν την αηδία με τα τεράστια γράμματα λες και είναι για ηλικιωμένους η ανθρώπους με προβλήματα όρασης;

3 minutes ago, paris2018 said:

Και τι κάνουμε τώρα για να σωθούμε από αυτήν την αηδία με τα τεράστια γράμματα λες και είναι για ηλικιωμένους η ανθρώπους με προβλήματα όρασης;

Στο μεταξύ αν κάνεις διαγραφή δεδομένων, έρχεται στην παλιά εμφάνιση.. αλλά μετά χαλάει πάλι..

Ενημέρωση σε 2.0.204 σήμερα το πρωί. Χώρα Ινδία 

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Και με χώρα Ελλάδα, ήρθε η ενημέρωση αυτές τις ημέρες.

4 μήνες μετά για security patch Ιουλιου 😑

Από Σεπτέμβριο βλέπω να κοιτάζω για άλλη συσκευή, και poco αν ξανααγοράσω μελλοντικα να ειναι για 2ρη συσκευή.

Edited by Fulgore1

Καμία ιδέα πως μπορώ να απενεργοποιήσω το sync call history στα Xiaomi (όχι Google) services; 

Θυμάμαι το είχα επιλέξει στο αρχικό setup του κινητού, αλλά ζητούσε διεθνές SMS (δεν διαθέτω σχετικό πακέτο), οπότε κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή, μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε το sync call history, αφού δεν μπορεί να στείλει τέτοιο SMS η SIM μου.

Καμία ιδέα πως μπορώ να απενεργοποιήσω το sync call history στα Xiaomi (όχι Google) services; 

Θυμάμαι το είχα επιλέξει στο αρχικό setup του κινητού, αλλά ζητούσε διεθνές SMS (δεν διαθέτω σχετικό πακέτο), οπότε κάθε φορά που ξεκινάει η συσκευή, μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε το sync call history, αφού δεν μπορεί να στείλει τέτοιο SMS η SIM μου.

• 3 weeks later...

Παρατήρησα ότι ενώ ανοιγω την ένταση της κλίσης απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξαναπηγαινει εκει που ηταν πριν από μόνο του. Κανω κάτι λάθος?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Θέλω να το πάρω για την αδερφή μου άλλα διαβάζω διάφορα.....

Υπάρχουν θέματα με το λειτουργικό? την μπαταρία? Τώρα μιλάμε για κάποιον που θα κάνει απλή χρήση.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Γενικά όλα τα Xiaomi έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες με το λειτουργικό τους το hyper os

Είναι πολύ καλή συσκευή αλλά ανάλογα και για τα χρήματα του, πχ στα 470/450 που είναι η επίσημη τιμή του εδώ για εμένα προσωπικά, όχι δεν αξίζει με τίποτα. 

Θέματα όχι δεν θα έλεγα πως απαραίτητα υπάρχουν, αλλά δεν έχει και την καλύτερη υποστήριξη σε βελτιστοποίηση κλπ.

6 ώρες πριν, aristidis540 said:

Θέλω να το πάρω για την αδερφή μου άλλα διαβάζω διάφορα.....

Υπάρχουν θέματα με το λειτουργικό? την μπαταρία? Τώρα μιλάμε για κάποιον που θα κάνει απλή χρήση.

Εντάξει, για την απλή χρήση, δεν θα υπάρχει θέμα. Το λογισμικό βέβαια, κάνει τα δικά του, ακόμα και σε ακριβή συσκευή Xiaomi που είχα εμπειρία, διαπίστωσα ότι παρόλα τα χαρακτηριστικά, το λογισμικό έχει τα θέματα του, αμφιβάλλω βέβαια αν τα αντιληφθεί η αδερφή, κυρίως λόγω της χρήσης που θα του κάνει. 

Για τη μπαταρία όμως αμφιβάλλω, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή η αυτονομία του, υποθέτω όμως ότι επειδή τα POCO φοράνε ισχυρά τσιπ, φοβάμαι ότι θα είναι και ιδιαίτερα ενεργοβόρα, ειδικά σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο λογισμικό. Και επίσης, επειδή αναφερόμαστε σε χρήστη του ωραίου φύλου, πιθανόν σε απασχολεί ιδιαίτερα και το θέμα κάμερα επομένως, δεν θα πρότεινα POCO....

• 2 weeks later...

Πριν δύο μέρες, μου ήρθε η 2.0.205

• 2 weeks later...

Έχει παρατηρήσει κανείς πτώση στο 5g μετά την αναβάθμιση σε cosmote? Δεν ξέρω αν έχει πάθει κατι το δικτυιο αλ κι αν σπανίως ξεπερνάω το 4g μέση ταχύτητα 30-120mbps από εκεί που είχα 100-400mbps

• 3 weeks later...

Χτες, ήρθε η 2.0.206

9 minutes ago, zenix said:

Χτες, ήρθε η 2.0.206

Security patch Οκτωβρίου να φανταστώ μόνο???

Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις μιας κ το current κινητό μου είναι το redmi note 10 pro, οπότε είμαι πολύ outdated σε θέματα τεχνολογίας.

Καταρχάς υπάρχουν όντως 2 μοντέλα το ένα με nfc και το άλλο χωρίς ή μας κοροϊδεύει το skroutz?

https://www.skroutz.gr/s/58348332/Xiaomi-Poco-X7-Pro-NFC-5G-Dual-SIM-12-512GB-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

https://www.skroutz.gr/s/58307974/Xiaomi-Poco-X7-Pro-5G-Dual-SIM-12-512GB-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και η επόμενη ερώτηση είναι τι φορτιστή να πάρω για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία? Διαβάζω για 90w, 120w και έχω μπερδευτεί.

Ευχαριστώ πολύ 

Edited by escalator3

Όσοι θέλετε νέο κινητό, σπεύσατε, γιατί έρχονται αυξήσεις τιμών:

https://wccftech.com/ai-related-hbm-demand-squeezing-out-ddr5-capacity-and-tightening-wafer-supply-mediatek-in-the-eye-of-the-storm/

@escalator3, Για πολλά τηλέφωνα στον Σκρουτζ λέει δεν έχουν nfc και έχουν. Νομίζω όλα έχουν 

Για την φόρτιση με φορτιστή xiaomi 90 w , επιλέγεις αν θα το φορτίσεις με 90 w. Με 120 w φορτίζει νομίζω πάντα με 90 w. Οι φθηνοί φορτιστές xiaomi δεν είναι αυθεντικοί, φορτίζουν με περίπου 33w

Να επιλέξεις να υπάρχει και ο φορτιστής στην συσκευασία 

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Το έχω το κινητό στα χέρια μου περίπου μια εβδομάδα, δυνατό με πολύ ωραία οθόνη μπαταρία μέτρια που θεωρώ ότι χρήζει βελτίωσης έχω την έκδοση 12/256 αλλά έχει ένα σοβαρό bug μέχρι στιγμής που δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος, κάνει κοψίματα (διακοπές) στο ringtone του ήχου κλήσης όταν με καλούν, το κάνει είτε σε δικό μου ringtone είτε και σε δικά του του συστήματος, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση η περιμένουμε κάποιο update για διόρθωση, έχω υποβάλει αναφορά στην xiaomi και περιμένω 

Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα.

Τσέκαρε το αρχείο του ήχου που χρησιμποιείς.

Φιλικά.Γιώργος.

Μερικές φορές (περίπου 1 φορά τη μέρα ή στις 2 μέρες) σαν να κολλάει το internet και δεν παίζει (ούτε στο κινητό, ούτε στο PC), δεν ξέρω αν είναι λόγω hotspot.

Μπαίνω airplane mode, βγαίνω και όλα καλά πάλι.

Το παρατηρεί κανείς άλλος;

Σίγουρα δεν είναι λόγω ζέστης, το καλοκαίρι δεν το έκανε.

Γενικά δεν ξεπερνάει τους 37C αυτή την εποχή.

Καλησπέρα παιδιά.

Χθες παρέλαβα το κινητό και κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Πήρα ταχυφορτιστη 90w. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι: όταν πρώτο άνοιξα το κινητό είχε 51% μπαταρία. Το έβαλα στην φόρτιση και τώρα είναι στο 100% . Αυτό έγινε σε 20 λεπτά μαξ. Να το βγάλω απ' την φόρτιση ή επειδή είναι πρώτη φόρτιση πρέπει να το αφήσω παραπάνω;

Επίσης έκανα ένα update του συστήματος που μου το ζήτησε. Έγινε η επανεκκίνηση και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να κάνει ανάκτηση του ιστορικού κλήσεων απ' την προηγούμενη συσκευή (επίσης xiaomi). Είναι κάτι ανησυχητικό αυτό? Επίσης μου δείχνει ότι η κατάσταση δικτυου του κινητού τηλεφώνου είναι αποσυνδεμενη αλλά εγώ δίκτυο έχω κανονικά. Επισυνάπτω σκρινσοτς.

Επίσης το 5g μου είναι πολύ χαμηλό. Μέτρησα με speedtest και μου πιάνει max 30mbps.

Πρέπει να αλλάξω κάτι γενικά στις ρυθμίσεις?

Επίσης βρήκα και αυτό το video στο youtube:

Screenshot_2025-10-31-22-19-21-161_com.android.settings.jpg

received_619006511206179.jpeg

Screenshot_2025-10-31-22-19-10-272_com.android.settings.jpg

Edited by escalator3

2 ώρες πριν, escalator3 said:

Επίσης μου δείχνει ότι η κατάσταση δικτυου του κινητού τηλεφώνου είναι αποσυνδεμενη αλλά εγώ δίκτυο έχω κανονικά.

Δεν γίνεται να έχει ίντερνετ και να λέει αποσυνδεμενο, έχεις τα δεδομένα ανοιχτά ή είσαι με WiFi ;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.