marios239 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Just now, Lourus said: Λογικά λέει πως έχω η κάνω λάθος? Είσαι σε nsa. Όταν συνδεθείς θα γράφει 5G SA και δε θα έχει το lte. Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 52 minutes ago, s_nova said: Πας Ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο / αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες / κατασταση / κατασταση SIM πατα αμα την εχεις την Sim cosmote στην υποδοχη 1 η 2 . Εκει δειχνει πραγματικα εαν εισαι SA αλλιως θα γραφει NSA. 5G NSA γράφει κάρτα frog τον Φεβρουάριο την έβαλα 21 minutes ago, marios239 said: Είσαι σε nsa. Όταν συνδεθείς θα γράφει 5G SA και δε θα έχει το lte. Είναι καλό αυτό? 22 minutes ago, marios239 said: Είσαι σε nsa. Όταν συνδεθείς θα γράφει 5G SA και δε θα έχει το lte. Είναι καλό αυτό? Μάλλον μας κοροϊδεύουν η Γερμανοί με ανοικτό 5g μάλλον εικονικό είναι πιάνω αυτήν την ταχύτητα γελάνε κ οι πέτρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 (edited) Οπου και να εισαι συνδεδεμενος εισαι μια χαρα . Η διαφορα εαν συνδεθεις σε cosmote 5G+ SA ειναι : Το COSMOTE 5G+SA θα προσφέρει: Καλύτερη εμπειρία συνδεσιμότητας Υψηλότερες ταχύτητες download και upload Ταχύτερη απόκριση (latency) Καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας στις κινητές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Καλύτερη υποστήριξη εφαρμογών Internet of Things Καλύτερη εμπειρία Mobile Gaming Δυνατότητα σύνδεσης πολλών περισσότερων συσκευών στο δίκτυο, σε πολυπληθείς εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, συναυλίες κ.λπ. Να και γω κοντα στο γηπεδο -Φιλαδελφεια Αθηνα ...🙂 Edited August 6, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 σκαλίζοντας τη συσκευή γύρισα τη χωρα Γαλλία κ έβγαλε την 202030 501mb ασφάλεια αντροιτ 7ος 25 για κάτι άλλο θα δούμε τώρα την έβαλα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το πανάρχαιο MI 8, λόγω μπαταρίας. Λέω να πάρω το X7 pro 12GB/512GB. Από skroutzoμάγαζο θα το πάρω. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω; Π.χ. υπάρχουν διαφορετικά firmwares που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Οχι .Κοιτας παντα να ειναι σφραγισμενο και ολα καλως ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 11 ώρες πριν, votis said: σκαλίζοντας τη συσκευή γύρισα τη χωρα Γαλλία κ έβγαλε την 202030 501mb ασφάλεια αντροιτ 7ος 25 για κάτι άλλο θα δούμε τώρα την έβαλα Εγώ, με Ινδία, την έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 15 μέρες τωρα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 On 6/8/2025 at 4:44 ΜΜ, s_nova said: Οπου και να εισαι συνδεδεμενος εισαι μια χαρα . Η διαφορα εαν συνδεθεις σε cosmote 5G+ SA ειναι : Το COSMOTE 5G+SA θα προσφέρει: Καλύτερη εμπειρία συνδεσιμότητας Υψηλότερες ταχύτητες download και upload Ταχύτερη απόκριση (latency) Καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας στις κινητές συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Καλύτερη υποστήριξη εφαρμογών Internet of Things Καλύτερη εμπειρία Mobile Gaming Δυνατότητα σύνδεσης πολλών περισσότερων συσκευών στο δίκτυο, σε πολυπληθείς εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, συναυλίες κ.λπ. Να και γω κοντα στο γηπεδο -Φιλαδελφεια Αθηνα ...🙂 Εγώ έχω δει μέχρι 700 Mbps (Nova/Q VIP/5G NSA), το οποίο το λες good enough για τα λεφτά που δίνω, αλλά σίγουρα δεν θα πω όχι σε παραπάνω ταχύτητες (όταν και αν έρθουν)... Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ζεσταίνεται το κινητό (το έχω ως hotspot μόνιμα στον φορτιστή με όριο 80% στην μπαταρία, έκοψα την αρχαία ADSL), μήπως καεί τελείως με 5G SA. Με USB tester καίει περίπου 2 watts ως modem/hotspot. Σε PC & PS5 έχω δει μέχρι 300 Mbps σε download (με 802.11ax). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Hotspot και φορτιστη ταυτοχρονα ειναι λογικο να ανεβαζει θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 On 6/8/2025 at 9:52 ΜΜ, votis said: σκαλίζοντας τη συσκευή γύρισα τη χωρα Γαλλία κ έβγαλε την 202030 501mb ασφάλεια αντροιτ 7ος 25 για κάτι άλλο θα δούμε τώρα την έβαλα On 7/8/2025 at 9:35 ΠΜ, zenix said: Εγώ, με Ινδία, την έχω εγκαταστήσει τουλάχιστον 15 μέρες τωρα Γιατί αλλάζετε χώρα βρε παιδιά? Σήμερα βρέθηκα με γνωστό μου με το εταιρικό Samsung Galaxy A55. Security patch Ιουλίου αυτός παρακαλώ στο 2024 A55, Security patch Απριλίου εμείς με το φετινό Poco Χ7 Pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 On 8/8/2025 at 5:58 ΠΜ, s_nova said: Hotspot και φορτιστη ταυτοχρονα ειναι λογικο να ανεβαζει θερμοκρασια. Ρουφάει την μπαταρία σαν νεροφίδα χωρίς φορτιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 (edited) Παιδιά έχετε τον τελευταίο καιρό κάποια αλλαγή στην εμφάνιση του dialer;; Εμένα άλλαξε και στης συζύγου όχι.. Edit: Τελικά έκανα διαγραφή δεδομένων και επανήλθε. Δεν ξέρω ήταν σαν να αλλάζεις θέμα αλλά εγώ δεν το έκανα. Edited August 10, 2025 by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2025 Η μέγιστη ταχύτητα ζεύξης που έχω δει με 5 GHz 802.11ax είναι 1201 Mbps στο PC με MediaTek PCIe κάρτα, όμως είναι πολύ κοντά στο PC (και ταυτόχρονα κοντά στο μπαλκόνι για καλό 5G σήμα). Λογικά μιλάμε για κανάλι 80 MHz και 2 spatial streams (ο MediaTek Dimensity 8400 αναφέρει ότι έχει 2 κεραίες για MIMO). Αργά το βράδυ έπιανε πάνω από 400, μπορεί και 500 Mbps (το WiFi είναι half duplex, οπότε η πραγματική ταχύτητα είναι η μισή). Σε 2.4 GHz έχω δει μέχρι 286 Mbps ταχύτητα ζεύξης, αλλά η πραγματική δεν είναι ούτε η μισή (μάλλον λόγω παρεμβολών, αν και υποτίθεται το 802.11ax είναι πιο ανθεκτικό σε αυτές λόγω BSS coloring και sub-carriers/ODFMA). 6 GHz δεν έχω δει να υποστηρίζει το κινητό, αν και η κάρτα στο PC λέει το υποστηρίζει. Μάλλον περικοπή της Poco για να μην βάλει επιπλέον κεραίες. Εδώ το πινακάκι αναλυτικά: https://mcsindex.com/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Καλησπέρα σας Έρχονται ειδοποίησεις ότι υπάρχει μήνυμα στο viber αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ελέγξτε για νέα μηνύματα, ανοίγεις το viber και δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.. Το κάνει καθημερινά πάνω από 5 φορές μες στη ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Έχω το κινητό κάνα δυο τρεις μήνες και γενικότερα δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Δεν μιλάω μόνο για την μπαταρία αλλά λόγω δουλειάς έχω καναδυο εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο και συχνά πυκνά κλείνουν και θα πρέπει να το πάρω χαμπάρι και να τις ανοίξω πάλι. Επίσης ο ήχος του δεν μου αρέσει και επειδή βλέπω νετφλιξ, η εικόνα είναι πιξελιασμενη (με ταχύτητα 200-300 mbs). Όχι πολύ αλλά φαίνεται . Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το f7. Εσείς είστε ευχαριστημένοι γενικότερα? 1 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Το δικό μου παντως μετά το τελευταίο update έστρωσε παρά πολύ και πλέον το θεωρώ αξιοπρεπές.(Ήμουν από τους πρώτους που γκρινιαζα).Το δε update εγραφε ότι διορθώνει αυτά ακριβώς που είχα περιγράψει τελευταία φορά με τη σμίκρυνση βίντεο κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 3 ώρες πριν, paris2018 said: Το δικό μου παντως μετά το τελευταίο update έστρωσε παρά πολύ και πλέον το θεωρώ αξιοπρεπές.(Ήμουν από τους πρώτους που γκρινιαζα).Το δε update εγραφε ότι διορθώνει αυτά ακριβώς που είχα περιγράψει τελευταία φορά με τη σμίκρυνση βίντεο κλπ. Πιο update είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, zenix said: Έχω το κινητό κάνα δυο τρεις μήνες και γενικότερα δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Δεν μιλάω μόνο για την μπαταρία αλλά λόγω δουλειάς έχω καναδυο εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο και συχνά πυκνά κλείνουν και θα πρέπει να το πάρω χαμπάρι και να τις ανοίξω πάλι. Επίσης ο ήχος του δεν μου αρέσει και επειδή βλέπω νετφλιξ, η εικόνα είναι πιξελιασμενη (με ταχύτητα 200-300 mbs). Όχι πολύ αλλά φαίνεται . Σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το f7. Εσείς είστε ευχαριστημένοι γενικότερα? Για ηχο πηγαινε ρυθμισεις βαλε Dolby atmos και κανε προσαρμογη τα παρσκατω : Για χρωματα οθονης κανε τα παρακατω (Κορεσμενα samsung) : Για γραμματοσειρα γραψε στην αναζητηση notosans και βρες "notosans semibold" ( βελτιστοποιημενα για X7 Pro) Edited August 14, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 14 ώρες πριν, zenix said: Εσείς είστε ευχαριστημένοι γενικότερα? Σαν απόδοση σε παιχνίδια, είμαι πολύ ευχαριστημένος προσωπικά. Ειναι πάρα πολύ κοντά και σε διάφορα συγκριτικά και με το F7, παρόλο που το τελευταίο έχει καλύτερο τσιπάκι, στην πράξη ελάχιστες διαφορές. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία, που ειναι πολύ κατωτερη για 6000(το ίδιο θέμα που έχει και το F7 δυστηχώς),καθαρά λόγω κακού optimization σε poco μεριά. Επίσης δεν είμαι για άλλη μια χρονιά ευχαριστημένος με την υποστήριξη,όπως έγραψα πιο πίσω(Security patch Απριλίου,απλά απαράδεκτοι). Αν το δώσω αργότερα, σχεδον σίγουρα δεν θα ξανακοιτάξω σε Poco μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 18 ώρες πριν, s_nova said: Για ηχο πηγαινε ρυθμισεις βαλε Dolby atmos και κανε προσαρμογη τα παρσκατω : Για χρωματα οθονης κανε τα παρακατω (Κορεσμενα samsung) : Για γραμματοσειρα γραψε στην αναζητηση notosans και βρες "notosans semibold" ( βελτιστοποιημενα για X7 Pro) Αφού βάλω κορεσμένο,την θερμοκρασία χρώματος την αφήνω στο default ή βάζω το κυκλάκι εκεί που φαίνεται στην φωτογραφία? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 (edited) 12 minutes ago, zenix said: Αφού βάλω κορεσμένο,την θερμοκρασία χρώματος την αφήνω στο default ή βάζω το κυκλάκι εκεί που φαίνεται στην φωτογραφία? Εαν αφησεις το κυκλακι default δινει περισσοτερη φωτεινοτητα σε ολη την οθονη κυριως στα δερματα ανθρωπων-προσωπων οταν πας στην ακρη χαμηλωνει η φωτεινοτητα των χρωματων και γινονται πιο "Ματ" δεν λαμπουν.Διαλεγεις και παιρνεις εγω προτιμω να στελνω το κυκλακι στην ακρη. Edited August 14, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 14 ώρες πριν, s_nova said: Εαν αφησεις το κυκλακι default δινει περισσοτερη φωτεινοτητα σε ολη την οθονη κυριως στα δερματα ανθρωπων-προσωπων οταν πας στην ακρη χαμηλωνει η φωτεινοτητα των χρωματων και γινονται πιο "Ματ" δεν λαμπουν.Διαλεγεις και παιρνεις εγω προτιμω να στελνω το κυκλακι στην ακρη. Ευχαριστώ. Αυτό βέβαια με το Samsung δεν το βρήκα κάπου γραμμένο αλλά όλα καλά Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 On 15/8/2025 at 12:15 ΠΜ, s_nova said: Εαν αφησεις το κυκλακι default δινει περισσοτερη φωτεινοτητα σε ολη την οθονη κυριως στα δερματα ανθρωπων-προσωπων οταν πας στην ακρη χαμηλωνει η φωτεινοτητα των χρωματων και γινονται πιο "Ματ" δεν λαμπουν.Διαλεγεις και παιρνεις εγω προτιμω να στελνω το κυκλακι στην ακρη. Ξέρει κανείς γιατί hdr παίζουν μόνο το Netflix και το YouTube και δεν παίζει το Amazon prime ? To ίδιο συνέβαινε και με το προηγούμενο τηλέφωνο μου, mi 11 lite. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2025 5 minutes ago, zenix said: Ξέρει κανείς γιατί hdr παίζουν μόνο το Netflix και το YouTube και δεν παίζει το Amazon prime ? To ίδιο συνέβαινε και με το προηγούμενο τηλέφωνο μου, mi 11 lite. Εχω την εντυπωση χωρις βεβαια να το εχω ψαξει οτι αυτο ειναι δικαιωμα καθε εφαρμογης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2025 13 ώρες πριν, s_nova said: Εχω την εντυπωση χωρις βεβαια να το εχω ψαξει οτι αυτο ειναι δικαιωμα καθε εφαρμογης . Αυτό είναι σίγουρο. Απλώς από περιέργεια ρωτάω. Σε άλλες μάρκες παίζει hdr, λέτε? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts