giokspy Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 2.0.201.0: Αυτός είναι ο αριθμός του build. * 2.0: Η βασική έκδοση του HyperOS. * .201.0: Αυτός ο αριθμός υποδηλώνει μια πολύ πρόσφατη έκδοση. Οι κωδικοί που ξεκινούν από .2xx (π.χ., .200, .201, .202) είναι αυτοί που συνδέονται με τις πρώτες εκδόσεις του HyperOS 2.2. Επομένως, αυτός ο κωδικός αντιστοιχεί σε μια αναβάθμιση HyperOS 2.2. * V Αυτό το γράμμα αντιστοιχεί στην έκδοση του Android. Το 'V' είναι ο κωδικός για το Android 15, * OJ Αυτά τα δύο γράμματα είναι ο μοναδικός κωδικός της συσκευης. Ο κωδικός "OJ" αντιστοιχεί στο Poco X7 Pro. * EU Αυτό το δίγραφο υποδηλώνει την περιοχή (region). "EU" σημαίνει ότι είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση (European - EEA), πλήρως προσαρμοσμένη για την ευρωπαϊκή αγορά. * XM Αυτά τα δύο τελευταία γράμματα επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια επίσημη, δημόσια έκδοση της Xiaomi (Official Xiaomi ROM) και όχι για κάποια δοκιμαστική (beta) ή έκδοση παρόχου. Edited July 2, 2025 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Κολλάει και σε εσάς το οριζόντια/κάθετα ή είναι το δικό μου παρακατιανό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 11 minutes ago, cu2goup said: Κολλάει και σε εσάς το οριζόντια/κάθετα ή είναι το δικό μου παρακατιανό;; Μια στο τόσο κολλάει και σ'εμένα και θέλει lock/unlock για να φτιάξει. 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Πάντως ουσιαστικό update θα είναι το 2.3 που πάει σε android 16 αλλά θα πάρει τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 On 29/6/2025 at 2:09 ΜΜ, ROKI1924 said: Νόμιζα ότι αυτό είναι το πολυαναμενόμενο 2.2, από το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά δεν είδα και καμία τραγική αλλαγή. Το ίδιο είναι. Από μπαταρία πως είναι? Μου φαίνεται ότι είναι λίγο χειρότερο από πριν. Όχι πολύ. Αλλά σαν να την τρώει λίγο γρηγορότερα. Και πάλι όμως από μπαταρία πάμε καλά. Εδώ, την έβγαλα 3 χρόνια με την μπαταρία (4250 ma) του mi 11 lite ne, που ακόμα χρησιμοποιώ, ,και θαχω παράπονο από αυτήν? Άσε που έχω στο αμάξι έναν φορτιστή 45w από temu και το φορτίζει σφαίρα το poco. On 29/6/2025 at 2:09 ΜΜ, ROKI1924 said: Νόμιζα ότι αυτό είναι το πολυαναμενόμενο 2.2, από το οποίο δεν τρελάθηκα κιόλας. Βασικά δεν είδα και καμία τραγική αλλαγή. Το ίδιο είναι. Από μπαταρία πως είναι? Μου φαίνεται ότι είναι λίγο χειρότερο από πριν. Όχι πολύ. Αλλά σαν να την τρώει λίγο γρηγορότερα. Και πάλι όμως από μπαταρία πάμε καλά. Εδώ, την έβγαλα 3 χρόνια με την μπαταρία (4250 ma) του mi 11 lite ne, που ακόμα χρησιμοποιώ, ,και θαχω παράπονο από αυτήν? Άσε που έχω στο αμάξι έναν φορτιστή 45w από temu και το φορτίζει σφαίρα το poco. 1 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 By the way, πως μπορώ να αλλάξω στο προφίλ μου τις συσκευές που έχω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 (edited) Με το τελευταίο update μου χάλασε η ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση των χαρτών και του youtube, κολλάνε συχνά και δεν επανέρχονται από μικρό σε μεγάλο πχ .Αυτό είχα να το παθω από το redmi note 4.Γενικά τα ίδια χαλια και χειρότερα με πριν.Νομιζω το χειρότερο σμαρτφον που είχα ποτέ.Μια απογοήτευση και μισή. Edited July 5, 2025 by paris2018 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα? Έχω το κινητό στη κατοχή μου καμιά βδομάδα και από τη πρώτη μέρα κιόλας μου κάνουν παράπονα πως με καλούν και δε βγάζουν γραμμή. Μετά το βλέπω και εγώ όταν έρχονται ειδοποιήσεις κλήσεων. Σήμα δείχνει ότι έχω κανονικά, μάλιστα στους ίδιους χώρους που ήμουν πριν με το προηγούμενο κινητό μου ( redmi note 10 pro) τώρα με το Poco έχω πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει να το βάλω σε 2g, 4g και 5g αλλά δεν δείχνει να παίζει ρόλο. Επίσης έχω πρόβλημα και με το ίντερνετ. Πάλι στα ίδια σημεία όπου με το παλιό κινητό, με 4g έπιανε τουλάχιστον 10Mbps, το poco σε 4g με το ζόρι βγάζει 1, ενώ αν το βάλω σε 5g πάει πάνω από 20 Mbps. Μιλάμε όμως ότι βρίσκομαι πάντα στο ίδιο σημείο κατά τις δοκιμές. Εκδοση 2.0.102.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 Σήμα σε φάση ειδοποιηση κλήσεων όχι δεν έχω θέμα. Με το internet όμως έχω κάποιες φορές θέμα συγκεκριμένα με το Wifi πχ όταν ειμαι σπίτι που αργεί να συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 12 ώρες πριν, panos_saxo said: Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα? Έχω το κινητό στη κατοχή μου καμιά βδομάδα και από τη πρώτη μέρα κιόλας μου κάνουν παράπονα πως με καλούν και δε βγάζουν γραμμή. Μετά το βλέπω και εγώ όταν έρχονται ειδοποιήσεις κλήσεων. Σήμα δείχνει ότι έχω κανονικά, μάλιστα στους ίδιους χώρους που ήμουν πριν με το προηγούμενο κινητό μου ( redmi note 10 pro) τώρα με το Poco έχω πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει να το βάλω σε 2g, 4g και 5g αλλά δεν δείχνει να παίζει ρόλο. Επίσης έχω πρόβλημα και με το ίντερνετ. Πάλι στα ίδια σημεία όπου με το παλιό κινητό, με 4g έπιανε τουλάχιστον 10Mbps, το poco σε 4g με το ζόρι βγάζει 1, ενώ αν το βάλω σε 5g πάει πάνω από 20 Mbps. Μιλάμε όμως ότι βρίσκομαι πάντα στο ίδιο σημείο κατά τις δοκιμές. Εκδοση 2.0.102.0 Με ανοιχτα τα δεδομενα πηγαινε ρυθμισεις / περισσοτερες επιλογες συνδεσιμοτητας μπες μεσα πηγαινε Επαναφορα wifi δικτυων κινητης τηλεφωνιας και bluetooth μπες και : 1) Εαν εχεις μια καρτα sim κανε απλα επαναφορα . 2) Εαν εχεις δυο καρτες sim κανε επαναφορα πρωτα την δευτερη μολις σου πει Οκ μετα κανε επαναφορα και την πρωτη sim . Εισαι κομπλε τωρα πηρε τις σωστες ρυθμισεις Ελληνικων δικτυων χωρις πλεον διακοπες κλησεων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 3 ώρες πριν, s_nova said: Με ανοιχτα τα δεδομενα πηγαινε ρυθμισεις / περισσοτερες επιλογες συνδεσιμοτητας μπες μεσα πηγαινε Επαναφορα wifi δικτυων κινητης τηλεφωνιας και bluetooth μπες και : 1) Εαν εχεις μια καρτα sim κανε απλα επαναφορα . 2) Εαν εχεις δυο καρτες sim κανε επαναφορα πρωτα την δευτερη μολις σου πει Οκ μετα κανε επαναφορα και την πρωτη sim . Εισαι κομπλε τωρα πηρε τις σωστες ρυθμισεις Ελληνικων δικτυων χωρις πλεον διακοπες κλησεων κτλ. Το δοκιμάζω και το παρακολουθώ. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 9 ώρες πριν, s_nova said: Με ανοιχτα τα δεδομενα πηγαινε ρυθμισεις / περισσοτερες επιλογες συνδεσιμοτητας μπες μεσα πηγαινε Επαναφορα wifi δικτυων κινητης τηλεφωνιας και bluetooth μπες και : 1) Εαν εχεις μια καρτα sim κανε απλα επαναφορα . 2) Εαν εχεις δυο καρτες sim κανε επαναφορα πρωτα την δευτερη μολις σου πει Οκ μετα κανε επαναφορα και την πρωτη sim . Εισαι κομπλε τωρα πηρε τις σωστες ρυθμισεις Ελληνικων δικτυων χωρις πλεον διακοπες κλησεων κτλ. Το δοκιμάζω και το παρακολουθώ. Σε ευχαριστώ! Τίποτα δυστυχώς. Πάλι τα ίδια μόλις ήρθε ειδοποίηση για κλήσεις ενώ έχω 5 γραμμές σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 13 minutes ago, panos_saxo said: Το δοκιμάζω και το παρακολουθώ. Σε ευχαριστώ! Τίποτα δυστυχώς. Πάλι τα ίδια μόλις ήρθε ειδοποίηση για κλήσεις ενώ έχω 5 γραμμές σήμα. Τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημενο το WiFi calling... Εάν ναι, τότε κλείσε το διακόπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, panos_saxo said: Το δοκιμάζω και το παρακολουθώ. Σε ευχαριστώ! Τίποτα δυστυχώς. Πάλι τα ίδια μόλις ήρθε ειδοποίηση για κλήσεις ενώ έχω 5 γραμμές σήμα. Πια εταιρια εχεις ??? Να δουμε και το apn . Εγω παντως εχω τρεις συσκευες xiaomi 14t Pro , Poco X6 Pro , Poco F7 Ultra με συμβολαια απεριοριστα σε nova και cosmote προβληματα δεν εχω καθολου.Το τελευταιο δε δηλαδη το F7 Ultra ξεπερνα καθε φαντασια σε συνδεσιμοτητα αδιανοητα πραγματα μεσα σε τουνελ και δεν κοβεται το σημα με cosmote SA. Το poco F7 Ultra ειναι μια φανταστικη συσκευη που ομοια δεν εχω ξανασυναντησει ποτε !!! Ημουνα χθες με ενα s25 Plus για νυχτερινες φωτο και ο φιλος "Εκλαιγε" .... Αλλα για να μη βγω off θα κανω μια παρουσιαση αργοτερα!!! Edited July 29, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 (edited) Το έχω με 2 sim, cosmote και Vodafone. Στη δουλειά που μου το έχει κάνει όλες τις φορές, η Vodafone εχει το θέμα καθώς είναι το εταιρικό νούμερο και με καλούν πολλές φορές μέσα στη μέρα όσο δουλεύω. Από τις 6 - 7 κλήσεις σήμερα, έχασα 2, ήρθε ειδοποίηση πως με καλούσαν. Όλες τις φορές ως επί το πλείστων είμαι στο ίδιο σημείο, στο γραφείο μου δηλαδή όπου με το προηγούμενο κινητό πότε δεν είχα θέμα. Το wifi calling το ενεργοποίησα καθώς νόμιζα πως για κάτι τέτοιες φάσεις είναι ιδανικό, αν δεν έχεις καλο σήμα δεν υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί το wifi για κλήσεις? Συνδεδεμένος στο wifi στη δουλειά εννοείτε πως είμαι μόνιμα. Edited July 29, 2025 by panos_saxo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) 11 ώρες πριν, panos_saxo said: Το έχω με 2 sim, cosmote και Vodafone. Στη δουλειά που μου το έχει κάνει όλες τις φορές, η Vodafone εχει το θέμα καθώς είναι το εταιρικό νούμερο και με καλούν πολλές φορές μέσα στη μέρα όσο δουλεύω. Από τις 6 - 7 κλήσεις σήμερα, έχασα 2, ήρθε ειδοποίηση πως με καλούσαν. Όλες τις φορές ως επί το πλείστων είμαι στο ίδιο σημείο, στο γραφείο μου δηλαδή όπου με το προηγούμενο κινητό πότε δεν είχα θέμα. Το wifi calling το ενεργοποίησα καθώς νόμιζα πως για κάτι τέτοιες φάσεις είναι ιδανικό, αν δεν έχεις καλο σήμα δεν υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί το wifi για κλήσεις? Συνδεδεμένος στο wifi στη δουλειά εννοείτε πως είμαι μόνιμα. Δεν εχει καποια μπαντα προφανως και οταν αλλαζει μπαντα οι οποια ειναι συνεργασιμη τοτε σου ερχεται σε μηνυμα οι κλησεις που εχασες Οταν πεφτει σε μη συνεργασιμη μπαντα ειναι σαν να βγαινει η συσκευη εκτος δικτυου. Edit: Κανε ενα κοπο καποια στιγμη αλλαξε θεσεις τις Sim να δεις εαν σου κανει τα ιδια ισως παιξει ενα ρολο Edited July 30, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_saxo Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) Θα το δοκιμάσω και αυτό να δω. Παρατήρησα πως το πρόβλημα εμφανίζεται όταν αλλάζω χώρο. Αν είμαι στο γραφείο δέχομαι κλήσεις κανονικά. Πάω σε άλλη αίθουσα καμία 300 μέτρα πιο πέρα, θα μου έρθουν ειδοποίησεις κλήσεων όταν επιστρέψω στο γραφείο μου, μετά από κάνα 2 λεπτό. Εννοείται όμως πως έχω σήμα και στα 2 σημεία. Τσεκαρισμένο σήμερα, μου έστειλε ένας SMS, δε το πήρα κοιτάω σήμα φουλ. Φεύγω μετά από κάνα τέταρτο για το γραφείο μου, στο 2 λεπτό έρχεται το SMS και οι χαμένες κλήσεις. Άρα καταλαβαίνω πως φταίει όντως η μπάντα, αργεί ενδεχομένως να κάνει αλλαγή από τη μη διαθέσιμη στην επόμενη. Η δεν κάνει και καθόλου. Σε αναζήτηση σε πολλά ξένα forum αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα, και καμιά λύση μέχρι στιγμής. Φανταζομαι πως αν το βάλω μόνιμα σε 2g που πιάνει πάντα και παντού, θα λυθεί και τι πρόβλημα. Τι ξενερα είναι αυτή τώρα καινούριο κινητό τούμπανο, και να μη κάνει τα βασικά. Έγινε και η τράμπα sim, τίποτα. Βεβαιώθηκα ότι φταίει η μπάντα. Έβαλα να με πάρουν τηλέφωνο, χτύπησε κανονικά. Πήγα σε άλλο χώρο που δεν έχει σίγουρα 4g σήμα η είναι αδύναμο, ξαναέβαλα να με πάρουν τηλέφωνο τπτ νεκρό. Ενώ δείχνει πως έχει σήμα και μάλιστα 5 γραμμές, προφανώς κάτι σκαλώνει στην αλλαγή μπάντας. Συνεχίζω πειράματα. Σπίτι που πλέον, ρύθμιση σε 5g, 4 παύλες σήμα, με καλώ από το σταθερό μου, τίποτα νεκρό. Αλλάζω σε 4g, 5 παύλες σήμα. Με καλώ ξανά από το σταθερό, νεκρό πάλι. Το βάζω στο 2g, καμπάνα κατευθείαν έβγαλα κλήση.. Το περίεργο ειναι ότι το κάνει μόνο στη vodafone, σε όποια θέση και Ν βάλω την sim. Η cosmote δούλευει κανονικά. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω απελπιστεί. Προφανώς για να είναι λειτουργικό το κινητό θα το έχω μόνιμα στο 2g και θα το αλλάζω οπότε θέλω δεδομένα. Edited July 30, 2025 by panos_saxo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 On 28/7/2025 at 2:31 ΜΜ, panos_saxo said: Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα? Έχω το κινητό στη κατοχή μου καμιά βδομάδα και από τη πρώτη μέρα κιόλας μου κάνουν παράπονα πως με καλούν και δε βγάζουν γραμμή. Μετά το βλέπω και εγώ όταν έρχονται ειδοποιήσεις κλήσεων. Σήμα δείχνει ότι έχω κανονικά, μάλιστα στους ίδιους χώρους που ήμουν πριν με το προηγούμενο κινητό μου ( redmi note 10 pro) τώρα με το Poco έχω πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει να το βάλω σε 2g, 4g και 5g αλλά δεν δείχνει να παίζει ρόλο. Επίσης έχω πρόβλημα και με το ίντερνετ. Πάλι στα ίδια σημεία όπου με το παλιό κινητό, με 4g έπιανε τουλάχιστον 10Mbps, το poco σε 4g με το ζόρι βγάζει 1, ενώ αν το βάλω σε 5g πάει πάνω από 20 Mbps. Μιλάμε όμως ότι βρίσκομαι πάντα στο ίδιο σημείο κατά τις δοκιμές. Εκδοση 2.0.102.0 Από εξωτερικό το έχεις πάρει το τηλέφωνο; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 9 ώρες πριν, panos_saxo said: Θα το δοκιμάσω και αυτό να δω. Παρατήρησα πως το πρόβλημα εμφανίζεται όταν αλλάζω χώρο. Αν είμαι στο γραφείο δέχομαι κλήσεις κανονικά. Πάω σε άλλη αίθουσα καμία 300 μέτρα πιο πέρα, θα μου έρθουν ειδοποίησεις κλήσεων όταν επιστρέψω στο γραφείο μου, μετά από κάνα 2 λεπτό. Εννοείται όμως πως έχω σήμα και στα 2 σημεία. Τσεκαρισμένο σήμερα, μου έστειλε ένας SMS, δε το πήρα κοιτάω σήμα φουλ. Φεύγω μετά από κάνα τέταρτο για το γραφείο μου, στο 2 λεπτό έρχεται το SMS και οι χαμένες κλήσεις. Άρα καταλαβαίνω πως φταίει όντως η μπάντα, αργεί ενδεχομένως να κάνει αλλαγή από τη μη διαθέσιμη στην επόμενη. Η δεν κάνει και καθόλου. Σε αναζήτηση σε πολλά ξένα forum αναφέρουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα, και καμιά λύση μέχρι στιγμής. Φανταζομαι πως αν το βάλω μόνιμα σε 2g που πιάνει πάντα και παντού, θα λυθεί και τι πρόβλημα. Τι ξενερα είναι αυτή τώρα καινούριο κινητό τούμπανο, και να μη κάνει τα βασικά. Έγινε και η τράμπα sim, τίποτα. Βεβαιώθηκα ότι φταίει η μπάντα. Έβαλα να με πάρουν τηλέφωνο, χτύπησε κανονικά. Πήγα σε άλλο χώρο που δεν έχει σίγουρα 4g σήμα η είναι αδύναμο, ξαναέβαλα να με πάρουν τηλέφωνο τπτ νεκρό. Ενώ δείχνει πως έχει σήμα και μάλιστα 5 γραμμές, προφανώς κάτι σκαλώνει στην αλλαγή μπάντας. Συνεχίζω πειράματα. Σπίτι που πλέον, ρύθμιση σε 5g, 4 παύλες σήμα, με καλώ από το σταθερό μου, τίποτα νεκρό. Αλλάζω σε 4g, 5 παύλες σήμα. Με καλώ ξανά από το σταθερό, νεκρό πάλι. Το βάζω στο 2g, καμπάνα κατευθείαν έβγαλα κλήση.. Το περίεργο ειναι ότι το κάνει μόνο στη vodafone, σε όποια θέση και Ν βάλω την sim. Η cosmote δούλευει κανονικά. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω απελπιστεί. Προφανώς για να είναι λειτουργικό το κινητό θα το έχω μόνιμα στο 2g και θα το αλλάζω οπότε θέλω δεδομένα. Οχι καμια απελπισια εφοσον δεν υπαρχουν θεματα σε κοσμοτε-Νοβα εχει καποια μικρα θεματα η Voda .Δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα η συσκευη ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 (edited) Εδω και μερες εχει γινει γνωστο οτι εχει πιστοποιηθει το X7 Pro στο δικτυο της Cosmote 5G+. Η cosmote υποστηριζει οτι δεν χρειαζεται αλλαγη Sim εγω σε προσωπικο παντα επιπεδο οταν γινονται τετοιες αναβαθμισεις στα δικτυα κανω αντικατασταση Sim .Εαν καποιος-α κανει αντικατασταση καλο ειναι να κοιταξει να αναγραφεται εξω απο το φακελακι που περιεχει την καινουργια Sim την ενδειξη SA (Δηλαδη 5G+) αλλιως να μη την δεχθει . Edited August 6, 2025 by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Εγώ και χωρίς αλλαγή SIM μπήκα κανονικά SA! 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 3 minutes ago, marios239 said: Εγώ και χωρίς αλλαγή SIM μπήκα κανονικά SA! Πως μπορείς να το δεις αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 2 minutes ago, Lourus said: Πως μπορείς να το δεις αυτό? Με το netmonster. Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 5 minutes ago, marios239 said: Με το netmonster. Λογικά λέει πως έχω η κάνω λάθος? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 (edited) Πας Ρυθμισεις / σχετικα με το τηλεφωνο / αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες / κατασταση / κατασταση SIM πατα αμα την εχεις την Sim cosmote στην υποδοχη 1 η 2 . Εκει δειχνει πραγματικα εαν εισαι SA αλλιως θα γραφει NSA. Edited August 6, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts