Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 22/12/2025 at 8:37 ΜΜ, challenge143 said:

Ξέρεις πόσο με εξυπηρετούσε απευθείας συνδεόταν χωρίς διακοπές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνεργάζεται με το s25 ενω με τις ποιο παλιές συσκευές παίζει κανονικά.  Έχεις φίλε μου το συγκεκριμένο;  σου δουλεύει κανονικά; 

Δεν το έχω. Γενικά το αυτοκίνητό μου είναι καινούριο και συνδέεται με τα πάντα. Δεν μου δίνει όμως εικόνα (υποθέτω θέμα ασφάλειας κατά την οδήγηση). Είχα ψαχτεί και είχα βρει διάφορα apps, αλλά κανένα δε δούλεψε. Από τη Ford μου είχαν πει ότι χρειάζομαι αντάπτορα με κόστος γύρω στα 80-100€ (αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουροι ότι τελικά θα κάνει δουλειά)

Το συγκεκριμένο το είχα δει από samsungάκια youtuber που ακολουθώ και του δούλευε μια χαρά. Τότε το είχα ψάξει, αλλά τελικά φοβήθηκα μη την πατήσω. Αυτά που σου λέω, λογικά έχουν γίνει φέτος ή τέλη 2024....

Αν θυμηθώ από ποιον το είδα, θα σου στείλω το link, μπας και κάνεις καμιά ερώτηση και σου απαντήσει.

Επίσης ρίξε ένα ψάξιμο αν θές στο YT στην παρουσίαση από διάφορους και αν κάποιος έχει Samsung κάντου μια ερώτηση....

Edited by thabull

ThaBull

On 21/12/2025 at 7:20 ΜΜ, challenge143 said:

Μόλις το δοκίμασα εγώ ευτυχώς δεν μου κάνει κάτι τέτοιο.   Εγώ αντιμετωπίζω το εξής θέμα αν και μάλλον ίσως δεν φταίει η συσκευή μου. Για όποιον γνωρίζει εχω αγοράσει ένα wireless adapter android auto, από εποχή s21u . Το θέμα είναι ότι σε s21u a52s xiaomi 9 pro δουλεύει άψογα χωρίς να κάνει αποσύνδεση. Στο 25αρι κ στο 24αρι μου κάνει αποσύνδεση.  Έχει χρεισημοποιησει κάποιος κάτι αξιόπιστο που να παίζει χωρίς αποσυνδέσεις για s25 ultra?  Μήπως το Bluetooth δεν συμβαδίζει σωστά;  τι να πω;  βάζω φωτογραφία από τον ανταπτορα.  Με καλώδιο παίζει άψογα.  .

20251221_190747.jpg

Καλησπέρα.

Με s25 ultra, fold7, xiaomi 11 lite λειτουργεί τέλεια το. Ottocast play2video ultra που εχω.

9 ώρες πριν, miltos74 said:

Καλησπέρα.

Με s25 ultra, fold7, xiaomi 11 lite λειτουργεί τέλεια το. Ottocast play2video ultra που εχω.

Ευχαριστώ πολύ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τις τόσες πολλές αποσυνδέσεις που μου κάνει. 😒 ευχαριστώ πάντως θα το παίζω προσωρινά με καλώδιο.

1 hour ago, challenge143 said:

Ευχαριστώ πολύ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τις τόσες πολλές αποσυνδέσεις που μου κάνει. 😒 ευχαριστώ πάντως θα το παίζω προσωρινά με καλώδιο.

Θα σου πρότεινα να ψαχτείς με τις ρυθμίσεις και με τις εφαρμογές γενικά. Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες με ένα άλλο κινητό, με διαφορετικό στήσιμο με διαφορετικές εφαρμογές, να δεις αν έχεις πάλι αποσυνδέσεις.

Υποψιάζομαι ρυθμίσεις ή εφαρομγή

10 ώρες πριν, agriniopk said:

Θα σου πρότεινα να ψαχτείς με τις ρυθμίσεις και με τις εφαρμογές γενικά. Το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες με ένα άλλο κινητό, με διαφορετικό στήσιμο με διαφορετικές εφαρμογές, να δεις αν έχεις πάλι αποσυνδέσεις.

Υποψιάζομαι ρυθμίσεις ή εφαρομγή

Το περίεργο είναι ότι με το a56s κ s21u δεν κάνει τίποτα κ αυτό με παραξενεύει . Θα βγάλω απο το συρτάρι να δοκιμάσω κ το s24u  να δω με σιγουριά τι κάνει κ αυτό αν κ θυμάμαι ότι είχα αποσυνδέσεις κ σε αυτό.  Κ το είχα αγοράσει αυτό με την προοπτική ότι είναι super. Θα τα δοκιμάσω πάλι κ αν δεν βρω άκρη σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο μοντέλο της το έχει κ προσφορά. :classic_wink:

https://www.ottocast.com/el-gr/products/play2video-ultra

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Νέος κάτοχος της συσκευής προερχόμενος από Xiaomi mi10t pro. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με καταχώρηση καρτών στο Google wallet.  Ενώ δεν είχα θέμα στην προηγούμενη συσκευή, τώρα αρνείται να τις καταχωρήσει.  Αφορά την payzy και κάρτες της Εθνικής.  Revolut την δέχθηκε. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων,  απεγκατασταση και εγκατάσταση αλλά επιμένει.  Κάποια συμβουλή;

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να κάνεις απεγκατασταση απο την παλιά συσκευή τις κάρτες 

24 minutes ago, challenge143 said:

Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να κάνεις απεγκατασταση απο την παλιά συσκευή τις κάρτες 

Όχι, μπορείς να τις έχεις σε πολλές συσκευές.

1 hour ago, Georaz said:

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους. Νέος κάτοχος της συσκευής προερχόμενος από Xiaomi mi10t pro. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με καταχώρηση καρτών στο Google wallet.  Ενώ δεν είχα θέμα στην προηγούμενη συσκευή, τώρα αρνείται να τις καταχωρήσει.  Αφορά την payzy και κάρτες της Εθνικής.  Revolut την δέχθηκε. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων,  απεγκατασταση και εγκατάσταση αλλά επιμένει.  Κάποια συμβουλή;

Το σφάλμα τι αναφέρει?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Εγω το εχω και στα 2 κινητα και δουλευει κανονικα.... Απλα καποιες καρτες ηθελαν περασμα απο την αρχη ενω αλλες ηταν αποθηκευμενες...

Edited by GMF80

Γράφει,  δεν ήταν δυνατή η προσθήκη της κάρτας σας. Κάνω από την αρχή καταχώρηση.

Edit: Μήπως αναγκαστικά να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Edited by Georaz

Δεν νομιζω να βοηθησει καπου το reset ολου του κινητου. Εχει να κανει με την εφαρμογη μονο...

Τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες δέχθηκε την μία κάρτα εθνικής. Τώρα περιμένω επικοινωνία από payzy για την δική τους κάρτα.  Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.  Εύχομαι καλές γιορτές και πάντα ευτυχισμένοι. 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Έκανα hard reset στη συσκευή πριν 2 ημέρες και σήμερα παρατήρησα ότι ανοίγουν ιστοσελίδες μόνες τους οι οποίες φαίνονται μπλοκαρισμένες και χωρίς περιεχόμενο αλλά δεν θέλω να ανοίγουν καθολου. Πως μπορώ να τις αποκλείσω εντελώς;

Edit: είμαι οκ, το βρήκα!

Edited by Pns_znts

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Καλησπέρα, χρόνια πολλά σε όλους!

Από ακουστικά τι καλό χρησιμοποιείτε για κλήσεις περισσότερο στο κινητό και λιγότερο για καμιά ταινία στο tablet?

Λένε τα buds3pro ;ή παίζει κάτι καλύτερο;

5 minutes ago, antonis_kiriazis said:

Από ακουστικά τι καλό χρησιμοποιείτε για κλήσεις περισσότερο στο κινητό και λιγότερο για καμιά ταινία στο tablet?

Έχω πάρα πολλά ακουστικά, τα buds 3 pro ειναι οτι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε αυτό το τηλέφωνο..

Τα buds 3 pro είναι το χειρότερο ever value for money που έχει παραχθεί στη ιστορία της τεχνολογίας.

Απαράδεκτο pass-through, έχουν τεράστιο θέμα με popping σε ψηλής συχνότητας ήχους, κακή ποιότητα κλήσης ακουστικά(σε μικρόφωνο είναι καλα) απαράδεκτη μπαταρία και στα ακουστικά και στη θήκη.

Σε μουσική με κλειστό anc και το high bit rate ενεργό είναι αρκετά τίμια για το λίγο που κρατάει η μπαταρία.....

Ναι, είναι ωραία, ωραίο το touch n pinch.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

11 minutes ago, antonis_kiriazis said:

Ok, αλλά πες μας και τι προτείνεις να το ψάξουμε.

Sony xm5

Bose qc ultra

Jbl tour pro 3

Technics az100

Sennheiser MTW4

Αν ψάχνεις ποιότητα ήχου σε κλήσεις και μουσική μείνε μακριά απ τα buds 3 pro.

Αν σε ενδιαφέρει το seamless integration και εναλλαγές μεταξύ συσκευών samsung, είναι μονόδρομος.

Τα σχόλια μου για την ποιότητα τους δε στα λέω γιατί τα διάβασα, αλλά επειδή έχω τα buds 3 pro και θεωρώ μιας απ τις χειρότερες αγορές μου.

Edited by OverClocker

Τα περισσότερα από αυτά που προτείνεις είναι ήδη μέσα στις αναζητήσεις μου και στα ξένα reviews που διαβάζω είναι από τις top επιλογές.

Απλά ήθελα και μια γνώμη από κάποιον που πιθανόν να είχε ίσως ένα από αυτά, σε σχέση με τα buds 3 pro.

Η εναλλαγή μεταξύ συσκευών samsung θα με ενδιέφερε αλλά δεν είναι πρώτο στην λίστα μου, από την στιγμή που τα περισσότερα μπορούν να συνδεθούν με 2 συσκευές.

Επίσης αυτό που θα με βόλευε καλύτερα στο αυτί είναι το "μπαστούνι" που έχουν τα buds 3 pro κάτι παρόμοιο με τα Jbl, σε σχέση με τα υπόλοιπα που είναι ψείρα μέσα στο αυτί...

10 ώρες πριν, OverClocker said:

Sony xm5

Bose qc ultra

Jbl tour pro 3

Technics az100

Sennheiser MTW4

Αν ψάχνεις ποιότητα ήχου σε κλήσεις και μουσική μείνε μακριά απ τα buds 3 pro.

Αν σε ενδιαφέρει το seamless integration και εναλλαγές μεταξύ συσκευών samsung, είναι μονόδρομος.

Τα σχόλια μου για την ποιότητα τους δε στα λέω γιατί τα διάβασα, αλλά επειδή έχω τα buds 3 pro και θεωρώ μιας απ τις χειρότερες αγορές μου.

Όλα αυτά τα ακουστικά που αναφέρεις τα έχεις στην κατοχή σου ή απλά έχεις διαβάσει κριτικές; δεν ισχύουν αυτά που αναφέρεις για τα buds pro 3, τουλάχιστον η δική μου εμπειρία ειναι τελείως διαφορετική απο την δική σου. Έχω όλα τα ακουστικά της Samsung και τα buds pro 3 ειναι με διαφορά καλύτερα σε όλους τους τομείς. Αν είναι τόσο χάλια όσο λες, τότε τα προηγούμενα (buds 2 pro, buds pro) είναι για τα σκουπίδια.

14 ώρες πριν, antonis_kiriazis said:

Θα κάνω μια <<αιρετική>> πρόταση: 

Huawei freebuds pro 4. Καταπληκτικά ακουστικά σε όλα τους.

Δεν κολλάμε σε μάρκες...η δουλειά να γίνεται.

Να υποθέσω ότι έχει κατεβάσει την εφαρμογή της Huawei σε apk στο κινητό;

Επίσης καλά λόγια διαβάζω και για τα OnePlus Buds Pro 3

55 minutes ago, gregpec2 said:

Θα κάνω μια <<αιρετική>> πρόταση: 

Huawei freebuds pro 4. Καταπληκτικά ακουστικά σε όλα τους.

Αυτά αυτά έχω κι εγώ. Αν και δεν εχω δοκιμάσει αλλά τα προτείνω ανεπιφύλακτα..

5 ώρες πριν, Nikos Spyr said:

Όλα αυτά τα ακουστικά που αναφέρεις τα έχεις στην κατοχή σου ή απλά έχεις διαβάσει κριτικές; δεν ισχύουν αυτά που αναφέρεις για τα buds pro 3, τουλάχιστον η δική μου εμπειρία ειναι τελείως διαφορετική απο την δική σου. Έχω όλα τα ακουστικά της Samsung και τα buds pro 3 ειναι με διαφορά καλύτερα σε όλους τους τομείς. Αν είναι τόσο χάλια όσο λες, τότε τα προηγούμενα (buds 2 pro, buds pro) είναι για τα σκουπίδια.

Εχω δοκιμασει τα bose + sony.

Τα sam buds 3 pro τα έχω και τα χρησιμοποιώ χωρίς να σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος.

Φόρα τα, ενεργοποιήσε το pass through, και χτύπα λιγάκι τα κλειδιά της πόρτας σου.

Θα δεις ότι τα κάνουν "σκασίματα", κάτι που τα qcy των 20e δεν κάνουν.

Επίσης πήγαινε σε ήσυχο μέρος με το pass through ενεργό και φόρα τα, θα ακούσεις παράσιτα-χιόνια.

Μιλάμε για ακουστικά που είχαν κάπου 300ευρώ έτσι.

5 ώρες πριν, antonis_kiriazis said:

Δεν κολλάμε σε μάρκες...η δουλειά να γίνεται.

Να υποθέσω ότι έχει κατεβάσει την εφαρμογή της Huawei σε apk στο κινητό;

Επίσης καλά λόγια διαβάζω και για τα OnePlus Buds Pro 3

Ναι, έχω κατεβάσει το app gallery της Huawei, και απο εκεί την εφαρμογή των ακουστικών. Έτσι, όταν έρχεται αναβάθμιση για την εφαρμογή, την κάνει αυτόματα από το gallery.