Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, costsa41 said:

ΤΤS υπάρχει στα ελληνικά αλλιώς δε θα λειτουργούσε φωνητικά το now brief 

Ναι αλλά το TTS αυτό της Samsung υπήρχε εδώ και χρόνια...

Τώρα περιμένουμε κάποτε να υποστηρίζεται και το AI στα ελληνικά. 

56 minutes ago, nasosvasedis said:

Ναι αλλά το TTS αυτό της Samsung υπήρχε εδώ και χρόνια...

Τώρα περιμένουμε κάποτε να υποστηρίζεται και το AI στα ελληνικά. 

Καλά αυτό εννοείται.  Ελπίζω να μην είναι σαν τη Bixby που θα μιλήσει ελληνικά σε 20 χρόνια....

On 30/9/2025 at 10:42 ΜΜ, vwbestakos said:

Εμένα μου δουλεύουν μια χαρά τα RCS μετά την αναβάθμιση με Vodafone.

On 30/9/2025 at 1:01 ΜΜ, giannismal said:

Ναι

Καλησπερα, εχω την εντυπωση οτι ειχα παρομοιο προβλημα, δεν εχει να κανει η εφαρμογη, εχει να κανει το κολλημα του σερβερ της google. Εγω σε αλλη συσκευη ενω δουλευαν τα RCS και οταν αλλαξα παροχο δεν ενεργοποιουνταν τα RCS. Για να μην μακρυγορουμε ακολουθησα εναν οδηγο απο AI μου εκανε reset ομως ολες τις συνδεσεις (ρολογια, buds κτλ) αλλα τα RCS ενεργοποιηθηκαν αμεσως, πας με ADB και δινεις εντολες απο υπολογιστη. (Υπαρχουν οδηγιες στο net....

ADB reset για RCS / Carrier Services / Messages, που είναι ο πιο “καθαρός” τρόπος όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν.

Θα χρειαστείς φυσικά ενεργό USB debugging και συνδεδεμένο κινητό με ADB.

🔧 ΕΝΤΟΛΕΣ ADB για reset RCS (Messages + Carrier Services)

1️⃣ Έλεγξε ότι βλέπει τη συσκευή:

adb devices

2️⃣ Σταμάτα προσωρινά τα Messages & Carrier Services:

adb shell am force-stop com.google.android.apps.messaging

adb shell am force-stop com.google.android.ims

adb shell am force-stop com.google.android.carrier

3️⃣ Καθάρισε cache και data από Carrier Services (κρατά τις RCS ρυθμίσεις):

adb shell pm clear com.google.android.ims

4️⃣ Καθάρισε cache και data από Messages:

adb shell pm clear com.google.android.apps.messaging

(Αυτό θα επαναφέρει πλήρως τις ρυθμίσεις Chat features – σαν πρώτη εγκατάσταση.)

5️⃣ (Προαιρετικά) Καθάρισε και την εφαρμογή Google Services Framework:

adb shell pm clear com.google.android.gsf

(Κάνει re-sync όλων των Google IDs, βοηθάει σε περιπτώσεις όπου το RCS δεν επανεγγράφεται.)

6️⃣ Επανεκκίνησε το τηλέφωνο:

adb reboot

7️⃣ Μετά την επανεκκίνηση:

Άνοιξε Messages

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις → Chat features → Ενεργοποίηση

Περίμενε λίγα λεπτά να γράψει “Connected”

Αν μετά από 10-15 λεπτά δεν επανέλθει η σύνδεση, μπορείς να δώσεις και το εξής για να βεβαιωθείς ότι οι RCS υπηρεσίες ξεκίνησαν σωστά:

adb shell dumpsys activity | grep -i ims

Μου κανει εντυπωση πως η ιδαιτεροτητα στο ζουμ συνεχιζει να υπαρχει, οπως στο 24 ultra,  ετσι και εδω. 

Οταν κανεις ζουμ 9.9x η φωτογραφια βγαινει εντελως διαφορετικα με το 10x! Μεχρι 9.9 τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα και λιγοτερος θορυβος και περισσοτερη λεπτομερια. 

Ενας τροπος για να βγει το 10x με τα ιδια χαρακτηριστικα ειναι να βαλουμε λειτουργεια νυχτας, αλλα και παλι μετα δεν σε αφηνει να πας πιο πανω πχ 10.1x -100x. 

Οι φωτογραφιες ειναι απο κλειστο δωματιο. 

Screenshot_20251103_015253_Gallery.jpg

Screenshot_20251103_020307_Gallery.jpg

Όλα είναι θέμα αλγορίθμων και "εντολών" δίνοντας εντολή για χ10 έχει άλλον αλγόριθμο οπότε και αλλάζει η απεικόνιση χρωμάτων κλπ. Σε αντίθεση με τους φακούς στις DSLR λόγου χάρη όπου την "δουλειά" την κάνει ο εκάστοτε φακός κι όχι η ψηφιακή αλγοριθμική εντολή 

Konakis.

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει ότι το ρολόι που έχω "Huawei Watch GT 5 pro" όταν αποσυνδέεται από το κινητό μετά δεν συνδέεται πάλι μόνο του αν δεν πατήσω εγώ πάνω στην ειδοποίηση. Πιο παλιά έκανε μόνο του σύνδεση μετά από λίγο. 

Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στο κινητό ή στο ρολόι.

Έχετε κάποια άποψη τι μπορεί να έγινε; Δεν έχω αλλάξει ρυθμίσεις. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

9 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Μου κανει εντυπωση πως η ιδαιτεροτητα στο ζουμ συνεχιζει να υπαρχει, οπως στο 24 ultra,  ετσι και εδω. 

Οταν κανεις ζουμ 9.9x η φωτογραφια βγαινει εντελως διαφορετικα με το 10x! Μεχρι 9.9 τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα και λιγοτερος θορυβος και περισσοτερη λεπτομερια. 

Ενας τροπος για να βγει το 10x με τα ιδια χαρακτηριστικα ειναι να βαλουμε λειτουργεια νυχτας, αλλα και παλι μετα δεν σε αφηνει να πας πιο πανω πχ 10.1x -100x. 

Οι φωτογραφιες ειναι απο κλειστο δωματιο. 

Screenshot_20251103_015253_Gallery.jpg

Screenshot_20251103_020307_Gallery.jpg

Έχεις το "auto lens switching" ενεργοποιημένο?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

13 ώρες πριν, OverClocker said:

Έχεις το "auto lens switching" ενεργοποιημένο?

Δεν επηρεάζει πουθενά αυτό. Στο παράδειγμα που έδειξα χρησιμοποιείται μόνο ο τηλεφακός 5Χ. Καταλαβαίνω πότε αλλάζει από το 3x sto 5x. 

Ξέρω ότι όταν τραβάω έξω στο μπαλκόνι μου το βράδυ, μέχρι το 13χ περίπου έχει τη τάση να χρησιμοποιεί τον 3χ τηλεφακό. Μετά αλλάζει στο 5χ.  Μέσα στο δωμάτιο δεν το κάνει αυτό. 

Κάντε το και εσείς , δεν είναι τόσο σπουδαίο για να βαριεστε να το δοκιμάσετε. 9.9χ και 10χ σε ένα φωτεινό δωμάτιο, υπάρχει διαφορά στον αλγόριθμο, όπως είπε και ένας. 

Σίγουρα δεν βλέπω τη διαφορά που έδειξες.

Θα έλεγα να δοκιμάσεις με κλειστή την αυτόματη επιλογή του φακού και το scene optimizer

20251104_085318.thumb.jpg.c8594d89f9de03c78d8d195c904313b5.jpg

20251104_085321.thumb.jpg.67453eb9be19027bede0d6866fc5f29a.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Παιδιά όποιος είχε το s24u κ έφυγε κ πήγε στο 25αρι εκτός απο το πενάκι που έγινε ντόρος τι διαπιστωσε έμεινε ευχαριστημένος ή το μετάνιωσε;  τι τον χάλασε θέλω να γνωρίζω όποιος μπορεί να με ενημερώσει, μήπως κάνω την μετάβαση κ τι να προσέξω.  

Έχετε να προτείνετε απο κάποιο έμπιστο κατάστημα για αγορά s25 ultra 512gb?  Γιατί στις μεγάλες αλυσίδες είναι απλησίαστο.  

Drele και MG Manager νομιζω ειναι πολυ αξιοπιστα, και βασει αγορων δικων μου και απο αποψη κριτικων στο σκρουτζ.

Και εγω το παρακολουθω καιρο αλλα δεν βιαζομαι. Θα εβλεπα και μεσω amazon που εχει καλυτερες τιμες...

1000 ευρω δεν δινω προς το παρων. Σε μια τιμη στα 750 οπως εχει πχ το S24 U σε amazon.de θα το χτυπουσα. Θα κανω υπομονη...

Edited by GMF80

19 ώρες πριν, challenge143 said:

Παιδιά όποιος είχε το s24u κ έφυγε κ πήγε στο 25αρι εκτός απο το πενάκι που έγινε ντόρος τι διαπιστωσε έμεινε ευχαριστημένος ή το μετάνιωσε;  τι τον χάλασε θέλω να γνωρίζω όποιος μπορεί να με ενημερώσει, μήπως κάνω την μετάβαση κ τι να προσέξω.  

και εγω την ιδια απορια εχω, οπως και στο πενακι αν αλλαξε κατι ως προς τη χρηση στυλο. για τη χρηση στην καμερα και τετοια δε με ενδιαφερει.

Επισης σε καμερες εχουμε καμια ουσιαστικη διαφορα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

1 hour ago, challenge143 said:

Έχετε να προτείνετε απο κάποιο έμπιστο κατάστημα για αγορά s25 ultra 512gb?  Γιατί στις μεγάλες αλυσίδες είναι απλησίαστο.  

Αν είσαι από Δυτική Αττική, bFix στο Ίλιον, εγώ από εκεί το πήρα

Το πενάκι εκτός από τα air gestures είναι ακριβώς τα ίδια.

Αισθητή διαφορά στο face unlock.(πλεον είναι usable, αλλά δεν ξέρω αν με oneui 8/ And16 έχει φτιάξει και στο 24)

Λίγο πιο σπιρτοζικο

Κάμερες ελάχιστες διαφορές κυρίως στο ζουμ πάνω από 10x

Στο χέρι πολύ καλύτερο.

Δεν μετάνιωσα αν και με λυπησε το σκότωμα των air gestures στο πενάκι.

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Drele και MG Manager νομιζω ειναι πολυ αξιοπιστα, και βασει αγορων δικων μου και απο αποψη κριτικων στο σκρουτζ.

Και εγω το παρακολουθω καιρο αλλα δεν βιαζομαι. Θα εβλεπα και μεσω amazon που εχει καλυτερες τιμες...

1000 ευρω δεν δινω προς το παρων. Σε μια τιμη στα 750 οπως εχει πχ το S24 U σε amazon.de θα το χτυπουσα. Θα κανω υπομονη...

Στο mobilehellas το έχει ετοιμοπαραδοτο κ με αποφορολογιση μου βγαίνει 744 ευρώ. Γι αυτό το σκέφτομαι να δώσω το 24υ στην γυναίκα κ να πάρω στα 744 το 512gb.  Με έχει δελιάσει η τιμή αυτή απλά δεν γνωρίζω τι μαγαζί είναι κ ας λέει ελληνικό..

5 minutes ago, challenge143 said:

Στο mobilehellas το έχει ετοιμοπαραδοτο κ με αποφορολογιση μου βγαίνει 744 ευρώ. Γι αυτό το σκέφτομαι να δώσω το 24υ στην γυναίκα κ να πάρω στα 744 το 512gb.  Με έχει δελιάσει η τιμή αυτή απλά δεν γνωρίζω τι μαγαζί είναι κ ας λέει ελληνικό..

Πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διαπιστώσεις εθνικότητα

1. Να υποθέσω το έχεις δει από skr.... Δίνει όνομα διαχειριστή του mobilehellas?

2. Mπορείς να κάνεις ένα τηλεφώνημα και θα καταλάβεις με ποιον θα μιλήσεις.

3. Αν ψάξεις στο ΓΕΜΗ με το όνομα ίσως βρεις κάτι...

ThaBull

52 minutes ago, challenge143 said:

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από mobilehellas πράγματα(όχι κινητό μεγάλης αξίας) δεν είχα θέμα η αλήθεια είναι.

Έχεις τσεκάρει σίγουρα ότι αν ζητήσεις τιμολόγιο και 39Α η τιμή αγοράς με ΦΠΑ είναι αυτή που βλέπεις στο site?

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Το πενάκι εκτός από τα air gestures είναι ακριβώς τα ίδια.

Αισθητή διαφορά στο face unlock.(πλεον είναι usable, αλλά δεν ξέρω αν με oneui 8/ And16 έχει φτιάξει και στο 24)

Λίγο πιο σπιρτοζικο

Κάμερες ελάχιστες διαφορές κυρίως στο ζουμ πάνω από 10x

Στο χέρι πολύ καλύτερο.

Δεν μετάνιωσα αν και με λυπησε το σκότωμα των air gestures στο πενάκι.

ωραιος. Για το EDGE δεν υπαρχει θεμα ρε παιδες?

ελεγα να το χτυπησω μιας και με τιμολογιο παιζει κοντα στα 600 ευρω και αξιζει. 

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

9 ώρες πριν, challenge143 said:

Εγώ προτείνω να κοιτάξεις το mr-mobile.gr 

Έχω αγοράσει από εκεί, είναι αξιόπιστο, ΑΛΛΑ να ξέρεις οτι έχει μεγάλη αναμονή παράδοσης.

14 ώρες πριν, OverClocker said:

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από mobilehellas πράγματα(όχι κινητό μεγάλης αξίας) δεν είχα θέμα η αλήθεια είναι.

Έχεις τσεκάρει σίγουρα ότι αν ζητήσεις τιμολόγιο και 39Α η τιμή αγοράς με ΦΠΑ είναι αυτή που βλέπεις στο site?

Εχθές μίλησα με μία κυρία του καταστήματος κ μου είπε ότι με το τιμολόγιο θα βγει 744 κ είναι πολύ δελεαστική η τιμή για αγορά απο εκεί. 

14 ώρες πριν, thabull said:

Πράγματα που μπορείς να κάνεις για να διαπιστώσεις εθνικότητα

1. Να υποθέσω το έχεις δει από skr.... Δίνει όνομα διαχειριστή του mobilehellas?

2. Mπορείς να κάνεις ένα τηλεφώνημα και θα καταλάβεις με ποιον θα μιλήσεις.

3. Αν ψάξεις στο ΓΕΜΗ με το όνομα ίσως βρεις κάτι...

Δεν εχω δει τίποτα η αλήθεια δεν εχω ασχοληθεί , μου είπε 2 χρόνια αντιπροσωπεία κ ελληνικό κ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.  Μετά η επόμενη επιλογή πιστεύω κ η ποιο save  είναι απο το κατάστημα eshop.  Και αυτό ετοιμοπαραδοτο με ποιο τσιμπημένη τιμή.  

14 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

ωραιος. Για το EDGE δεν υπαρχει θεμα ρε παιδες?

ελεγα να το χτυπησω μιας και με τιμολογιο παιζει κοντα στα 600 ευρω και αξιζει. 

Τι πρόβλημα με το edge?

41 minutes ago, challenge143 said:

Εχθές μίλησα με μία κυρία του καταστήματος κ μου είπε ότι με το τιμολόγιο θα βγει 744 κ είναι πολύ δελεαστική η τιμή για αγορά απο εκεί. 

Δεν εχω δει τίποτα η αλήθεια δεν εχω ασχοληθεί , μου είπε 2 χρόνια αντιπροσωπεία κ ελληνικό κ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.  Μετά η επόμενη επιλογή πιστεύω κ η ποιο save  είναι απο το κατάστημα eshop.  Και αυτό ετοιμοπαραδοτο με ποιο τσιμπημένη τιμή.  

Άμα και με αποφορολόγηση κρατάει την ίδια τιμή τότε δείχνει να είναι legit και αρκετά καλό deal.

Πολλά μικρά μαγαζιά με αμφιλεγόμενες εισαγωγές/παραεισαγωγές, στην αποφορολόγηση έχουν άλλη αρχική τιμή(επειδή αναγκάζονται να το εμφανίσουν)

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Τι πρόβλημα με το edge?

Άμα και με αποφορολόγηση κρατάει την ίδια τιμή τότε δείχνει να είναι legit και αρκετά καλό deal.

Πολλά μικρά μαγαζιά με αμφιλεγόμενες εισαγωγές/παραεισαγωγές, στην αποφορολόγηση έχουν άλλη αρχική τιμή(επειδή αναγκάζονται να το εμφανίσουν)

Θεμα εδω μεσα να συζητιεται, εψαξα και δεν βρηκα κατι και μου κανει εντυπωση, τοσο απατο παει?

Ουτε τα αλλα S25 συζητιουνται. Δεν ειναι οτι θα πηγαινουν απατα αλλα απο οτι φαινεται οσοι απο το myphone αγοραζουν ναυαρχιδες πανε στο τοπ μοντελο. Στη σειρα S μετα το S20 plus που το προτιμησαν περισσοτεροι τοτε η συζητηση μεταφερθηκε κυριως στα Ultra τα επομενα χρονια...

Edited by GMF80