Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

24 minutes ago, Athkatla said:

Έχει μια ρύθμιση, μήπως δεν την έχεις ενεργοποιημένη;

Settings-Lock Screen-AOD-Show Now bar

Οχι ειναι ολα ενεργοποιημενα καθως πρεπει

Μετα την αναβαθμιση σε ui8 εχω αυτο το θεμα

Edited by johnhoston
galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Μόνο με το now brief έχεις θέμα ή γενικά με το now bar? Π.χ. Αν βάλεις ένα τραγούδι στο Spotify θα στο δείξει στο now bar?

2 ώρες πριν, Athkatla said:

Μόνο με το now brief έχεις θέμα ή γενικά με το now bar? Π.χ. Αν βάλεις ένα τραγούδι στο Spotify θα στο δείξει στο now bar?

Οταν εχει να δειξει κατι το now bar δουλευει

Οσο ειχα το ui7 εμφανιζοταν συνεχεια το now brief και στην aod και στη lock screen

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Παίδες καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ πως δεν αλλάζει εύκολα σε wifi με καλύτερα δίκτυα.. για παράδειγμα το μόντεμ μου είναι χωρισμένο σε 2 μέρη..ένα 5g και ένα 2,4g (είναι συμβατό με συσκευές όπως aircondition, τηλεόραση και άλλες συσκευές). Στην ουσία έπρεπε να το σπάσω σε 2 μπάντες για να συνδεθούν οι συσκευές του σπιτιού σε wifi.

Όταν είμαι κι κοντά στο χώρο του μόντεμ συνδέεται στην μπάντα 5g (διάβασα έχει την ιδιότητα να δίνει πιο γρήγορο ίντερνετ). Όταν απομακρύνομαι από το μόντεμ πάω στον πάνω όροφο με εσωτερική σκάλα) με γυρίζει στα δεδομένα έχω βάλει ρουτίνα) και δεν με πάει στην στην μπάντα 2g(διάβασα έχει την ιδιότητα να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια με λίγοτερη ταχύτητα) και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.

Πριν την αναβάθμιση η εναλλαγή ήταν ακαριαία στις wifi μπάντες αυτές και δεν έμενε πολύ ώρα σε δεδομένα.. 

Δείτε εικόνα από τις 2 μπάντες του wifi μου 

Καμία άποψη;

Screenshot_20250923_231036_Settings.jpg

2 ώρες πριν, Athkatla said:

Υποθέτω μόνο με το now brief. Πριν το έδειχνε συνέχεια, μετά την αναβάθμιση οπότε θέλει αυτό. Τα υπόλοιπα δουλεύουν, δλδ πλοήγηση, vradio Spotify. Γενικά είναι λίγο σφιχτοκωλικο ας μου επιτραπεί ή φράση αυτό το one ui 8.Παρατηρω ότι ακόμα δύο εφαρμογές μου (wifi Launcher και shortcut maker) δεν δουλεύουν. 

Edited by jtgiannis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ μου το παντελώς άχρηστο now brief πρωί μεσημέρι βράδυ,,πως το σταματάω; γνωρίζει κάποιος;

5 ώρες πριν, LELELO said:

Παίδες καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ πως δεν αλλάζει εύκολα σε wifi με καλύτερα δίκτυα.. για παράδειγμα το μόντεμ μου είναι χωρισμένο σε 2 μέρη..ένα 5g και ένα 2,4g (είναι συμβατό με συσκευές όπως aircondition, τηλεόραση και άλλες συσκευές). Στην ουσία έπρεπε να το σπάσω σε 2 μπάντες για να συνδεθούν οι συσκευές του σπιτιού σε wifi.

Όταν είμαι κι κοντά στο χώρο του μόντεμ συνδέεται στην μπάντα 5g (διάβασα έχει την ιδιότητα να δίνει πιο γρήγορο ίντερνετ). Όταν απομακρύνομαι από το μόντεμ πάω στον πάνω όροφο με εσωτερική σκάλα) με γυρίζει στα δεδομένα έχω βάλει ρουτίνα) και δεν με πάει στην στην μπάντα 2g(διάβασα έχει την ιδιότητα να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια με λίγοτερη ταχύτητα) και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα.

Πριν την αναβάθμιση η εναλλαγή ήταν ακαριαία στις wifi μπάντες αυτές και δεν έμενε πολύ ώρα σε δεδομένα.. 

Καμία άποψη;

Γι αυτό σας λέω ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με καθαρή εγκατάσταση της αναβάθμισης. Επαναφορά όλων και πέρασμα από την αρχή. Απλά θέλει πολύ υπομονή.

3 ώρες πριν, damierom said:

Γι αυτό σας λέω ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με καθαρή εγκατάσταση της αναβάθμισης. Επαναφορά όλων και πέρασμα από την αρχή. Απλά θέλει πολύ υπομονή.

Πολλα λύνονται χωρίς καθαρή εγκατάσταση, στις ρυθμίσεις κάτω απο την πλήρη επαναφορά έχει επιλογές να κάνεις επαναφορά μονο τις ρυθμίσεις δικτύου (παράδειγμα) και φαίνεται να βοηθάνε. 

9 ώρες πριν, LELELO said:

Καμία άποψη;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi, μετα intelligent wifi (απο τις τρεις τελιτσες πανω δεξια), εκει απενεργοποιησε το switch to mobile data και ενεργοποίησε (αν δεν ειναι ηδη) το Switch to better Wi-Fi networks. 

Επίσης ενεργοποίησε το Prioritize real time data. 

Και δες αν βοηθήσε. 

Συγγνώμη για τα αγγλικά αλλα το μενού μου ειναι στα αγγλικά και δεν ξερω πως τα εχουν μεταφράσει. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ρε παίδες, ένα θέμα που έχω εγώ είναι με ειδοποιήσεις μαπς. 

Και εξηγώ,

Έχω κάνει share to location του πατέρα μου να με ειδοποιεί πότε έφυγε απ το σπίτι και πότε γυρνάει.

Στο note 9 μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις.

Στο 25άρι όχι.

Ότι και να έχω δοκιμάσει δε παίζει.(delete data, ξανα σετάρισμα ειδοποιήσεις, ξανα sync location.. όλα)

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Κανένας άλλος εχει πρόβλημα με το αναδυόμενα παράθυρα του messenger οταν ανοιγει ενα μηνημα να μην πηγαίνει πισω για να βγει απο την συνομιλία?    Το εχω σβησει το εχω ξανά περάσει αλλά τα ιδια

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

14 ώρες πριν, stamatis3133 said:

Πολλα λύνονται χωρίς καθαρή εγκατάσταση, στις ρυθμίσεις κάτω απο την πλήρη επαναφορά έχει επιλογές να κάνεις επαναφορά μονο τις ρυθμίσεις δικτύου (παράδειγμα) και φαίνεται να βοηθάνε. 

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi, μετα intelligent wifi (απο τις τρεις τελιτσες πανω δεξια), εκει απενεργοποιησε το switch to mobile data και ενεργοποίησε (αν δεν ειναι ηδη) το Switch to better Wi-Fi networks. 

Επίσης ενεργοποίησε το Prioritize real time data. 

Και δες αν βοηθήσε. 

Συγγνώμη για τα αγγλικά αλλα το μενού μου ειναι στα αγγλικά και δεν ξερω πως τα εχουν μεταφράσει. 

Με την επαναφορά δεν έδειξε κάτι.. συνεχίζει να μένει στο ασταθές δίκτυο και να μην πηγαίνει σε αυτό που είναι πιο δυνατό..

9 ώρες πριν, LELELO said:

Με την επαναφορά δεν έδειξε κάτι.. συνεχίζει να μένει στο ασταθές δίκτυο και να μην πηγαίνει σε αυτό που είναι πιο δυνατό..

Το σύστημα που έχεις φτιάξει στο σπίτι σου είναι δικτυωμένο μέσο mesh? 

On 24/9/2025 at 3:25 ΠΜ, lagouko said:

Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ μου το παντελώς άχρηστο now brief πρωί μεσημέρι βράδυ,,πως το σταματάω; γνωρίζει κάποιος;

Settings - Lock Screen - Now bar - Now Brief

8 ώρες πριν, LELELO said:

Στο 2,4 ghz δίκτυο είναι ενεργοποιημένο το Auto reconnect ;

Αν είναι και πάλι δε γυρνάει αυτόματα στα 2,4 τοτε δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις επιλογές Intelligent Wi-Fi handover, Switiching to mobile data with AI στο Connectivity Labs.

Καλησπέρα σε όλους, νεος κατοχος και εγω εδω και 1 μηνα ερχομενος απο S23 Ultra.
Το κινητο πεταει και ειναι πολυ ωραιο, φυσικα και δε παρατηρω τεραστιες διαφορες οπως ηταν αναμενομενο αλλα νομιζω ηταν μια ωραια και ηπια αναβαθμιση απο το προηγουμενο - κυριως προς το design και τις γωνιες που φυσικα ειναι προσωπικο γουστο.
Παρατηρησα πως χθες το βραδυ η συσκευη (αναβαθμισμενη σε One UI 😎 εχασε 5% μπαταρια με ανοιχτο και συνδεδεμενο WiFi και 4G data αλλα σε mode εξοικονομησης ενεργειας.
Θεωρειτε λογικο το συγκεκριμενο ποσοστο;
Γενικα οσον αφορα την μπαταρια δε βγαζω πανω απο 5 ωρες οθονης.

Καλησπέρα στην παρέα, αύριο παραλαμβάνω το νέο μου Samsung S25 Ultra και θα ήθελα τη βοήθειά σας.
Ποιον φορτιστή προτείνετε να χρησιμοποιήσω για καλύτερη απόδοση και ασφάλεια; Επίσης, τι θήκη και ποιο τζαμάκι θα ήταν οι πιο αξιόπιστες επιλογές,υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που καλό θα ήταν να κάνω στο κινητό με το που το παραλάβω;

Κατοχος Pixel συσκευών απο το '18 σκέφτομαι την μετάβαση σε S25 ultra πιο πολυ για την αλλαγή...

Το πιο σημαντικό για μένα ειναι η κάμερα...Αυτη τη στιγμή έχω 9 Pro..

Είχε κάποιος Pixel και,μετά πήγε S25 ultra???

Γενικα εντυπώσεις θέλω...

7 ώρες πριν, jimlost said:

Κατοχος Pixel συσκευών απο το '18 σκέφτομαι την μετάβαση σε S25 ultra πιο πολυ για την αλλαγή...

Το πιο σημαντικό για μένα ειναι η κάμερα...Αυτη τη στιγμή έχω 9 Pro..

Είχε κάποιος Pixel και,μετά πήγε S25 ultra???

Γενικα εντυπώσεις θέλω...

Μην παρεξηγήσεις το λόγο μου αλλά γενικά πολλάκις φορές έχει αναφερθεί το θέμα κάμερας για την samsung. Δεν είναι το δυνατό της σημείο η καμερα. Αν ψάχνεις δυνατό σημείο μόνο στην καμερα λάθος κοιτάς προς τα εδώ.  Βέβαια εγώ εχω το24υ αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι περίπου . Αν υπάρχει κάποιος φίλος με τις 2 συσκευές αυτές να μας πει για το κομμάτι κάμερας κ έχει κ συγκριτικό πολύ ευχαρίστως να το δούμε 

Συμφωνώ, υπάρχουν καλύτερες κάμερες, και δεν είναι μόνο 1-2.

Αν το μόνο κριτήριο είναι η κάμερα για σένα, όπως αναφέρθηκε καλύτερα να κοιτάξεις προς άλλες μεριές.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Το κακο με τις καμερες ειναι η σταδιακη υποβαθμιση της νυχτερινης ληψης μετα την 1η χρονια. Συγκρινω νυχτερινες.του 22 με του 24 και του 25 και νομιζεις οτι τις τραβηξες με αλλο κινητο...

Βεβαια αυτο δεν με αποτρεπει να συνεχισω στην ιδια σειρα. Ηδη ημουν κοντα στο να το χτυπησω στα 800 σε φαση μεταχειρισμενο μηνος που παιζει στο insomnia αλλα θα κανω υπομονη μα κλεισει η 4ετια που εβαλα σαν στοχο με το S22 U. Αλλωστε εκτος της νυχτερινης σε ολα τα αλλα ακομα με καλυπτει απολυτα.

.

Edited by GMF80

6 ώρες πριν, GMF80 said:

Το κακο με τις καμερες ειναι η σταδιακη υποβαθμιση της νυχτερινης ληψης μετα την 1η χρονια. Συγκρινω νυχτερινες.του 22 με του 24 και του 25 και νομιζεις οτι τις τραβηξες με αλλο κινητο...

Βεβαια αυτο δεν με αποτρεπει να συνεχισω στην ιδια σειρα. Ηδη ημουν κοντα στο να το χτυπησω στα 800 σε φαση μεταχειρισμενο μηνος που παιζει στο insomnia αλλα θα κανω υπομονη μα κλεισει η 4ετια που εβαλα σαν στοχο με το S22 U. Αλλωστε εκτος της νυχτερινης σε ολα τα αλλα ακομα με καλυπτει απολυτα.

.

Μια χαρά συσκευή είναι κ θα σε καλύψει κ για χρόνια. Πλέον οι συσκευές είναι πολύ δυνατές.  Αν δεν υπάρχει το μικρόβιο αλλαγής μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.  

14 minutes ago, challenge143 said:

Μια χαρά συσκευή είναι κ θα σε καλύψει κ για χρόνια. Πλέον οι συσκευές είναι πολύ δυνατές.  Αν δεν υπάρχει το μικρόβιο αλλαγής μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.  

Ετσι ειναι..σκεφτομαι και το ενδεχομενο αλλαγης μπαταριας στο S22 U στην 4ετια και να το κρατησω και αλλο. Αναλογως...

On 24/9/2025 at 5:55 ΜΜ, galactob said:

Κανένας άλλος εχει πρόβλημα με το αναδυόμενα παράθυρα του messenger οταν ανοιγει ενα μηνημα να μην πηγαίνει πισω για να βγει απο την συνομιλία?    Το εχω σβησει το εχω ξανά περάσει αλλά τα ιδια

το απεγκατεστησα για τους λογους που αναφερεις και δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα εχω προβλημα και το χρειαζομαι για την δουλεια μου

υπογραφή εκτός ορίων

Καλημέρα φίλες αγόρασε το s25U και τον βολεύουν οι θήκες τύπου book ... Έχετε και να προτείνετε οποίος έχει τέτοια θήκη? Ιδανικά την θέλει με εγκοπή που φαίνεται η οθόνη aod από μέσα όταν έχει notifications...

Υπάρχει κάποια?

Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα πρόβλημα ύστερα από την καθαρή εγκατάσταση του ANDROID 16 UI 8.

Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Samsung για τα μηνύματα, δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, κάνοντας την αναβάθμιση   δεν μου δουλεύουν τα RCS δλδ πάω να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις συνομιλίας και μου βγάζει μνμ η σύνδεση απέτυχε. Any Help είναι ευπρόσδεκτη....

16 ώρες πριν, giannismal said:

Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα πρόβλημα ύστερα από την καθαρή εγκατάσταση του ANDROID 16 UI 8.

Τόσο καιρό χρησιμοποιώ την εφαρμογή της Samsung για τα μηνύματα, δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, κάνοντας την αναβάθμιση   δεν μου δουλεύουν τα RCS δλδ πάω να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις συνομιλίας και μου βγάζει μνμ η σύνδεση απέτυχε. Any Help είναι ευπρόσδεκτη....

Vodafone μηπως ?