Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία.  Είναι το μοναδικό samsung που έχει νόημα η φόρτιση από το 20 στο 80  ότι και να κάνεις σου βγάζει μέρα.  Και με μόνιμα ανοιχτό bt και 5g αρκετές ώρες. 

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι η αναγνώριση προσώπου γιατί είναι το κάτι άλλο μόνο σε αυτό το τηλέφωνο.  

Το κράτημα του, το βάρος και τα χρώματα της οθόνης είναι το κάτι άλλο. Παιξε λίγο με Good lock για να δεις πόσο θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, αφού θα έχεις τα πάντα είτε στην αρχική είτε στην οθόνη κλειδώματος, την οποία, εξ αιτίας της αναγνώρισης προσώπου που έχει , μπορείς να ανοίγεις και εφαρμογές.  Ψάξε το λίγο θα το παραμετροποιησεις οπως εσύ θέλεις.  Βάλε και ρουτίνες είναι πολύ χρήσιμες.  

Χαίρομαι για τη μπαταρία με όσα διαβάζω,είναι πολύ σημαντικό για μένα,είχα πριν ένα χρόνο ένα poco το οποίο έφτασα να φορτίζω 2 και 3 φορές τη μέρα και από τότε το χω πάρει από φόβο.

Θα το δοκιμάσω αυτό με το πρόσωπο οπωσδήποτε και η αλήθεια είναι πέραν αυτού,λόγω οθόνης είμαι φαν και έχουν περάσει αρκετά Samsung από τα χέρια μου αλλά συνήθως τις ναυαρχίδες δεν είχα τη δυνατότητα οικονομικα να τις κρατήσω οπότε δεν προλάβαινα και να ψάξω ιδιαίτερα όλα αυτά.Τώρα μιας και εργάζομαι θα ήθελα να το κρατήσω αυτό το τηλέφωνο και να το αλλάξω μόνο αν είναι κάτι πολύ δυνατό το επόμενο.Ειχα σκεφτεί την αλλαγή για τον Οκτώβριο,είχε περάσει από το μυαλό μου και η ιδέα να πάω σε Apple για την αλλαγή,αλλά η αλήθεια είναι ότι μολις μπήκα από περιέργεια και είδα την τιμή δεν το σκέφτηκα καθόλου ούτε καν για το χρώμα που μου άρεσε το μπλε πιο πολύ,ίσως να έπρεπε να πάω στο 512 αλλά και πάλι το 256 νομίζω θα είναι εντάξει για μένα προς το παρόν.

Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια,πιστεύω ότι θα την χαρώ τη συσκευή! 

Καλησπερα θυμάται κάποιος που ειναι η ρυθμιση που κατεβάζεις την κουρτινα να ειναι ενιαίο και όχι αλλη απο την δεξια μεριά και άλλη απο την αριστερα; ευχαριστώ 

Edited by RSAROUKLA

4 minutes ago, RSAROUKLA said:

Καλησπερα θυμάται κάποιος που ειναι η ρυθμιση που κατεβάζεις την κουρτινα να ειναι ενιαίο και όχι αλλη απο την δεξια μεριά και άλλη απο την αριστερα; ευχαριστώ 

Μολυβακι>ρυθμισεις πινακα πανω αριστερα>και επιλεγεις μαζι που λεει

Μια ερώτηση: Το έχω με τζαμακι στην οθόνη αλλά με χαλάει η γυαλαδα ειδικά τώρα καλοκαιρι και σκέφτομαι να το βγάλω. Όσοι το έχετε χωρίς τζαμακι αντέχει τις γρατσουνιές; 

Αυτό το μήνυμα που μου βγάζει που και που "επεξεργασία ειδοποίησης" τι είναι; Δεν έχω καταλάβει ακόμα κάθε πότε εμφανίζεται και όσο υπάρχει στην οθόνη δεν πατάει καμία εφαρμογή για να ανοίξει. Μένει 2-3 δευτερόλεπτα όποτε βγαίνει. 

Screenshot_20250630_115836_One UI Home.png

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

On 29/6/2025 at 9:21 ΜΜ, Andreaszel said:

Μολυβακι>ρυθμισεις πινακα πανω αριστερα>και επιλεγεις μαζι που λεει

Ευχαριστώ πολύ!!!

On 29/6/2025 at 11:29 ΜΜ, redcon said:

Μια ερώτηση: Το έχω με τζαμακι στην οθόνη αλλά με χαλάει η γυαλαδα ειδικά τώρα καλοκαιρι και σκέφτομαι να το βγάλω. Όσοι το έχετε χωρίς τζαμακι αντέχει τις γρατσουνιές; 

Εγώ έχω βάλει μεμβράνη ματ  και είναι πολύ όμορφο και δεν κρατάει δαχτυλιές ούτε γυαλίζει 

Καλησπέρα, πήρα S25 και έβαλα quadlock θήκη που έχει μαγνήτη πίσω και τζαμάκι tempered glass της panzer. 

Διαπιστώνω ότι το spen έχει έντονο offset/απόσταση μεταξύ του σημείου που ακουμπάει η μύτη του και της γραμμής που γράφει. 

Ξέρετε αν αυτό το προκαλεί το τζάμι ή ο μαγνήτης? δεν έχω δοκιμάσει χωρίς για να ξέρω αν έχει πρόβλημα η συσκευή αλλά θεωρώ ότι χωρίς αυτά θα είναι οκ

3 ώρες πριν, Achristect said:

Καλησπέρα, πήρα S25 και έβαλα quadlock θήκη που έχει μαγνήτη πίσω και τζαμάκι tempered glass της panzer. 

Διαπιστώνω ότι το spen έχει έντονο offset/απόσταση μεταξύ του σημείου που ακουμπάει η μύτη του και της γραμμής που γράφει. 

Ξέρετε αν αυτό το προκαλεί το τζάμι ή ο μαγνήτης? δεν έχω δοκιμάσει χωρίς για να ξέρω αν έχει πρόβλημα η συσκευή αλλά θεωρώ ότι χωρίς αυτά θα είναι οκ

Για το tempered glass μάλλον απίθανο. Κατά 99.9% φταίει η θήκη, κάνε μια δοκιμή χωρίς αυτή κ θα καταλάβεις. 

On 3/7/2025 at 3:41 ΜΜ, Lorgan21 said:

Για το tempered glass μάλλον απίθανο. Κατά 99.9% φταίει η θήκη, κάνε μια δοκιμή χωρίς αυτή κ θα καταλάβεις. 

Είχες δίκιο. Η θήκη με το μαγνήτη φταίει. Κακό αυτό γιατί είναι από τις λίγες που κάνουν για χρήση με γερή βάση σε αυτοκίνητο /μηχανη/ πατίνι/ποδηλατο 

Edited by Achristect

Καλη σας μερα !

Ερωτηση προς κατοχους :

Εαν πηγαινατε σημερα να αγορασετε συσκευη, θα πηγαινατε σε s24 ultra or s25 ultra?

Υπαρχουν θεματα γενικα με την συσκευη (s25 ultra) σε επιπεδο hardware? (καπου ειδα οτι ξεκολλανε ακομα και οι φακοι των καμερων ή ειναι ραδιο αρβυλα?)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

36 minutes ago, stiflerakos said:

Καλη σας μερα !

Ερωτηση προς κατοχους :

Εαν πηγαινατε σημερα να αγορασετε συσκευη, θα πηγαινατε σε s24 ultra or s25 ultra?

Υπαρχουν θεματα γενικα με την συσκευη (s25 ultra) σε επιπεδο hardware? (καπου ειδα οτι ξεκολλανε ακομα και οι φακοι των καμερων ή ειναι ραδιο αρβυλα?)

Αν δεν τίθεται θεμα χρηματων/προσφορας, γιατί να πάρεις το παλιό?

Οσο για τους φακους, ραδιο αρβυλα

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Σήμερα το πρωί έκανα μια κλήση και δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Δοκίμασα 3-4 φορές με κάλεσαν κιόλας αλλά τίποτα.

Έκανα επανεκκίνηση και συνήλθε.

Μου το είχε κάνει άλλη μια φορά πριν μια βδομάδα... είναι κουλό.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η κάρτα sim, είχα σκοπό να την αλλάξω με e-sim έτσι κι αλλιώς.

Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Η e-sim έχει κανένα μειονεκτήματα, θα δω κάποια διαφορά;

Καμμιά καλή μεμβράνη ή τζαμάκι, ιδανικά με τρύπα στην selfie κάμερα, έχετε να προτείνετε; Το τζαμάκι που έχω τώρα μαζεύει αρκετές δαχτυλιές και σκόνη περιμετρικά ενώ δυσχεραίνει κάπως τη λειτουργία του αποτυπώματος.

2 ώρες πριν, antonis_kiriazis said:

Σήμερα το πρωί έκανα μια κλήση και δεν άκουγα ούτε με άκουγαν. Δοκίμασα 3-4 φορές με κάλεσαν κιόλας αλλά τίποτα.

Έκανα επανεκκίνηση και συνήλθε.

Μου το είχε κάνει άλλη μια φορά πριν μια βδομάδα... είναι κουλό.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η κάρτα sim, είχα σκοπό να την αλλάξω με e-sim έτσι κι αλλιώς.

Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Η e-sim έχει κανένα μειονεκτήματα, θα δω κάποια διαφορά;

Εισαι με cosmote?

Αυτο μου συμβαινει σποραδικά πολλα χρόνια τώρα σε 4 διαφορετικες συσκευες.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

1 minute ago, OverClocker said:

Εισαι με cosmote?

Αυτο μου συμβαινει σποραδικά πολλα χρόνια τώρα σε 4 διαφορετικες συσκευες.

Όχι Vodafone. 

Στο 22 ultra, 3 χρόνια δεν μου είχε συμβεί ποτέ.

On 10/7/2025 at 1:31 ΜΜ, Cadfael said:

Καμμιά καλή μεμβράνη ή τζαμάκι, ιδανικά με τρύπα στην selfie κάμερα, έχετε να προτείνετε; Το τζαμάκι που έχω τώρα μαζεύει αρκετές δαχτυλιές και σκόνη περιμετρικά ενώ δυσχεραίνει κάπως τη λειτουργία του αποτυπώματος.

Εχω καποια που μου εμειναν απο οταν εδωσα την συσκευη, αν και θα ξαναεπιστρεψω, αλλα αν τα θες στειλε μου μηνυμα.

On 10/7/2025 at 11:04 ΠΜ, stiflerakos said:

Καλη σας μερα !

Ερωτηση προς κατοχους :

Προσωπικα σε design μου αρεσει περισσοτερο το 24αρι. Σε καποια σεναρια φωτογραφιας εχω καλυτερα αποτελεσματα με το 24αρι, ζουμ και ευκρινεια του εννοειται καλυτερο σε 25αρι.

On 29/6/2025 at 11:29 ΜΜ, redcon said:

Οποιος σου πει οτι αντεχει θα ειναι σωστος κατα το ημιση. Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Οσο και να το προσεξεις, αραχνιες θα εμφανισει, προσωπικα δεν το κανω αυτο.

Έχω το κινητό κάνα 2 βδομάδες, ερχόμενος από iphone 14 pro max. 

Κάνω πάρα πολλή χρήση λόγω δουλειάς (έως και 6ωρες οθόνη) και έχω απογοητευτεί πολύ από τη μπαταρία του κινητού. (ακολούθησα έναν οδηγό εξοικονόμηση απο reddit αλλά έχω 2 κάρτες, διπλά whatsapp/viber, 3 mail να συγχρονιζουν, πολλή χρήση κάμερας και πολλή φωτεινότητα γιατί είμαι έξω)

Με ίδια χρήση το iphone κρατούσε 1-2 ώρες οθόνη παραπάνω, ειδικά στα ζόρια με πολύ ανοιχτή κάμερα το s25u την καταπίνει σα νερό. 

Αν εξαιρέσουμε την κάμερα (περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από iphone 14pm) και κάποια applications που δεν είναι τόσο optimized ή χαζοκρασαρισματα εδώ κι εκεί, γενικά το κινητό είναι ωραίο για productivity.

Με την quadlock θήκη που λόγω μαγνήτη χαλάει την λειτουργία του spen πρέπει να σκεφτώ ή να βρω κάνα κόλπο ίσως βάζοντας κάτι στην πλάτη του κινητού που να κόβει λίγο την επίδραση. Πιθανώς υπάρχει αυτοκόλλητο. 

Edited by Achristect

Παιδια ποτε βγαίνει  το ui 8 στο s25 ultra;  .  Αντε να δουμε..το περιμένω  και σε galaxy  watch  ultra 

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

5 ώρες πριν, Achristect said:

Έχω το κινητό κάνα 2 βδομάδες, ερχόμενος από iphone 14 pro max. 

Κάνω πάρα πολλή χρήση λόγω δουλειάς (έως και 6ωρες οθόνη) και έχω απογοητευτεί πολύ από τη μπαταρία του κινητού. (ακολούθησα έναν οδηγό εξοικονόμηση απο reddit αλλά έχω 2 κάρτες, διπλά whatsapp/viber, 3 mail να συγχρονιζουν, πολλή χρήση κάμερας και πολλή φωτεινότητα γιατί είμαι έξω)

Με ίδια χρήση το iphone κρατούσε 1-2 ώρες οθόνη παραπάνω, ειδικά στα ζόρια με πολύ ανοιχτή κάμερα το s25u την καταπίνει σα νερό. 

Αν εξαιρέσουμε την κάμερα (περίμενα μεγαλύτερη διαφορά από iphone 14pm) και κάποια applications που δεν είναι τόσο optimized ή χαζοκρασαρισματα εδώ κι εκεί, γενικά το κινητό είναι ωραίο για productivity.

Με την quadlock θήκη που λόγω μαγνήτη χαλάει την λειτουργία του spen πρέπει να σκεφτώ ή να βρω κάνα κόλπο ίσως βάζοντας κάτι στην πλάτη του κινητού που να κόβει λίγο την επίδραση. Πιθανώς υπάρχει αυτοκόλλητο. 

Να το κοιτάξεις η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο!! Βράχος πραγματικός.  Η παραμετροποίηση του με το good lock  το φτάνει σε άλλα επίπεδα.  Ουσιαστικές ευκολίες και όχι εικονικές.  Μέχρι που από την αρχική μπορείς να ανοίξεις όποια εφαρμογή θέλεις.  Το ui της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.  Η εκπληκτική αναγνώριση προσώπου που επιτέλους έβαλαν το κάνει ακόμα πιο λειτουργικό.  Μαγνητική θήκη έχω κι εγώ και δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία του spen

Edited by costsa41

2 ώρες πριν, costsa41 said:

Να το κοιτάξεις η μπαταρία του είναι ότι καλύτερο!! Βράχος πραγματικός.  Η παραμετροποίηση του με το good lock  το φτάνει σε άλλα επίπεδα.  Ουσιαστικές ευκολίες και όχι εικονικές.  Μέχρι που από την αρχική μπορείς να ανοίξεις όποια εφαρμογή θέλεις.  Το ui της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.  Η εκπληκτική αναγνώριση προσώπου που επιτέλους έβαλαν το κάνει ακόμα πιο λειτουργικό.  Μαγνητική θήκη έχω κι εγώ και δεν επηρεάζει καθόλου τη λειτουργία του spen

όταν είσαι νύχτα και κάνεις ζουμ όταν αλλάζει φακό σκοτεινιαζει απότομα;

εκανα και εγώ την αλλαγή από S24 ULTRA σε S25 και δεν το μετάνιωσα αν και δεν είναι τρελές οι διαφορές είναι αισθητές.

SOS πως απενεργοποιήται αυτή η μλκ........α το Now Brief? πολύ σπαστικό 

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0).

1 ώρα πριν, ilka71 said:

όταν είσαι νύχτα και κάνεις ζουμ όταν αλλάζει φακό σκοτεινιαζει απότομα;

Στο κανονικό βίντεο είναι λογικό γιατί αλλάζει ο φακός.  Αν το κάνεις στο επαγγελματικό βίντεο δεν αλλάζει η φωτεινότητα.  Βλέπεις η Samsung σου δίνει επιλογές δεν είναι apple.