Geokat2829 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Καλημέρα. Αγόρασε κανείς το Πακέτο Contact Free? Το δοκίμασε με άλλες κάρτες SIM αν δουλεύει ή είναι κλειδωμένο? 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Εμένα πάντως τηλεφωνία internet δουλεύουν τζάμι και απροβληματηστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Προς ενημέρωση ο OUTDOOR εξοπλισμος και το ROUTER που δίνεται μαζί πρόκειται να καταργηθούν. Οπότε και γιαυτο υπάρχει η τιμή των 229€ στο CONTACT FREE. Η ZTE έχει φέρει καινούργιο εξοπλισμό και η τιμή θα ανέβει ξανά στα 349€ μόλις τελειώσουν τα αποθέματα των αποθηκών της COSMOTE διότι η ZTE δεν διαθέτει αποθήκη στην Ελλάδα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 6 minutes ago, Geokat2829 said: Προς ενημέρωση ο OUTDOOR εξοπλισμος και το ROUTER που δίνεται μαζί πρόκειται να καταργηθούν. Οπότε και γιαυτο υπάρχει η τιμή των 229€ στο CONTACT FREE. Η ZTE έχει φέρει καινούργιο εξοπλισμό και η τιμή θα ανέβει ξανά στα 349€ μόλις τελειώσουν τα αποθέματα των αποθηκών της COSMOTE διότι η ZTE δεν διαθέτει αποθήκη στην Ελλάδα. Ποιο μοντέλο ξέρεις; Λογικά θα έχει το mmWave included. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 8 minutes ago, mixtri said: Ποιο μοντέλο ξέρεις; Λογικά θα έχει το mmWave included. Ενδιαφέρον! Εάν ξεκινήσει η Telekom mmWave κάποια στιγμή στην Ευρώπη είναι σίγουρο και για Cosmote πάντως, αν και είναι δύσκολο το ανάγλυφο της Ελλάδας συν την υποστήριξη συσκευών. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 51 minutes ago, leotzian said: Εμένα πάντως τηλεφωνία internet δουλεύουν τζάμι και απροβληματηστα. Δεν ξέρω αν έχεις μόνο τον εσωτερικό εξοπλισμό και δουλεύει εντάξει. Εδώ έχουν εξερχόμενες όχι εισερχόμενες λέει ότι έχει βλάβη 5 ώρες πριν, mixtri said: Το κάνει μόνο σε κακοκαιρία ή γενικά; Δεν ξέρω για τηλεφωνία (την έδωσαν πολύ πρόσφατα) αλλά για τα δεδομένα μου κάνει εντύπωση… Ο αέρας και η βροχή είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τα μικροκυματικά αλλά θεωρώ ότι η διακοπή είναι λόγω ρεύματος. Αν συνεχίσει κάντε ticket. Μπορείς να δεις αν σε βάζει σε SA ή NSA? Όχι δεν βρίσκομαι στον χώρο να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 3 minutes ago, AlexM2 said: Δεν ξέρω αν έχεις μόνο τον εσωτερικό εξοπλισμό και δουλεύει εντάξει. Εδώ έχουν εξερχόμενες όχι εισερχόμενες λέει ότι έχει βλάβη Ε τότε έχει καταχωρηθεί βλάβη κάτι πάει λάθος, εξου και οι ταχύτητες. Δε θυμάμαι με εξωτερική κεραία δεν είναι; αν ναι μήπως έχει κάποια βλάβη. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Just now, elkons said: Ε τότε έχει καταχωρηθεί βλάβη κάτι πάει λάθος, εξου και οι ταχύτητες. Δε θυμάμαι με εξωτερική κεραία δεν είναι; αν ναι μήπως έχει κάποια βλάβη. Η βλάβη καταχωρήθηκε από εμένα. Αυτό είναι ηχογραφημένο μήνυμα που βγαίνει στην σταθερή όταν δεν γίνεται για κάποιον λόγο registered η τηλεφωνία. Το ίντερνετ έχει επανέλθει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 4 minutes ago, AlexM2 said: Δεν ξέρω αν έχεις μόνο τον εσωτερικό εξοπλισμό και δουλεύει εντάξει. Εδώ έχουν εξερχόμενες όχι εισερχόμενες λέει ότι έχει βλάβη Όχι δεν βρίσκομαι στον χώρο να δω Εχω μόνο τον εσωτερικό εξοπλισμό, κοίτα και σε έμενα μόλις το πήρα είχα εξερχόμενες και ΟΧΙ εισερχόμενες, το έδωσα βλάβη και την ίδια μέρα Σάββατο βράδυ στις 22:00 με πήρε τεχνικός μου λέει βρήκα τι παίζει και το έφτιαξα κάνε μια κλήση να το δοκιμάσεις και ήταν ΟΚ, μου λει νεα υπηρεσία είναι και έχει κάποια θεματάκια. Εγω το πήρα το πρωί της επομένης που βγήκε 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Περίεργο. Όταν πας τσέκαρε APN και αυτόματη σύνδεση. Reset να κάνουν εάν έχει τρύπα πίσω αλλά μη χάσει κανα APN και ψάχνονται είναι το θέμα καλύτερα να εισαι εκεί κάποια στιγμή 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 (edited) 2 minutes ago, leotzian said: Εχω μόνο τον εσωτερικό εξοπλισμό, κοίτα και σε έμενα μόλις το πήρα είχα εξερχόμενες και ΟΧΙ εισερχόμενες, το έδωσα βλάβη και την ίδια μέρα Σάββατο βράδυ στις 22:00 με πήρε τεχνικός μου λέει βρήκα τι παίζει και το έφτιαξα κάνε μια κλήση να το δοκιμάσεις και ήταν ΟΚ, μου λει νεα υπηρεσία είναι και έχει κάποια θεματάκια. Εγω το πήρα το πρωί της επομένης που βγήκε Στην αρχή έπαιζε κομπλέ τώρα χάλασε. Το έχω δηλώσει από εχθές βλάβη ίσως λόγω αδειών αργεί η επίλυση. Αλλά με βλέπω να το γυρίζω πάλι χαλκό Edited August 7, 2025 by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 7, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 (edited) 19,000 συνδέσεις είχε το πρόγραμμα, τέλη Ιουνίου του 2025, πριν καν μπει η τηλεφωνία. Νομίζω θα απογειωθεί σιγά σιγά με τις νέες παροχές, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η Vodafone είναι εκτός συναγωνισμού. Edited August 7, 2025 by MIKU 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 3 ώρες πριν, AlexM2 said: Στην αρχή έπαιζε κομπλέ τώρα χάλασε. Το έχω δηλώσει από εχθές βλάβη ίσως λόγω αδειών αργεί η επίλυση. Αλλά με βλέπω να το γυρίζω πάλι χαλκό Βλάβες συμβαίνουν. Το να πας σε χαλκό δεν είναι λύση (άποψη μου πάντα). Θα διορθωθεί. Κάνε escalate. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 (edited) 15 ώρες πριν, mixtri said: Βλάβες συμβαίνουν. Το να πας σε χαλκό δεν είναι λύση (άποψη μου πάντα). Θα διορθωθεί. Κάνε escalate. Δεν υπάρχει βλάβη. Τα κινητά παίζουν κανονικα διότι προσπαθώ μέσω βιντεοκλήσης να λύσω το πρόβλημα. Ο εσωτερικός εξοπλισμός δείχνει να αποσυνδέεται και να έχει μια κόκκινο μια πράσινο λαμπάκι. Η τηλεφωνία εξερχόμενες κανονικά εισερχόμενες μια λέει για τεχνική βλάβη μια ότι ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Ο χαλκός δεν είναι η λύση αλλά δυστυχώς όταν μιλάμε για άτομα μεγάλης ηλικίας άσχετα με την τεχνολογία καλύτερα χαλκός 😂 απ'το να ασχολούμαι συνεχώς με αυτό. Χθες ζήτησα να βγάλουν τον εξοπλισμό 5 λεπτά εκτός. Μετά έπαιζε κανονικά. Πιστεύω πως είναι θέμα εσωτερικού εξοπλισμού. Άραγε μπορώ να βάλω πάλι το fritzbox πάνω και να παίζουν όπως πρίν; Επίσης escalate δεν νομίζω να γίνεται κάπως αφού και να καλέσω τις βλάβες σιγά μην γίνει κάτι. Edited August 8, 2025 by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 27 minutes ago, AlexM2 said: Δεν υπάρχει βλάβη. Τα κινητά παίζουν κανονικα διότι προσπαθώ μέσω βιντεοκλήσης να λύσω το πρόβλημα. Ο εσωτερικός εξοπλισμός δείχνει να αποσυνδέεται και να έχει μια κόκκινο μια πράσινο λαμπάκι. Η τηλεφωνία εξερχόμενες κανονικά εισερχόμενες μια λέει για τεχνική βλάβη μια ότι ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Ο χαλκός δεν είναι η λύση αλλά δυστυχώς όταν μιλάμε για άτομα μεγάλης ηλικίας άσχετα με την τεχνολογία καλύτερα χαλκός 😂 απ'το να ασχολούμαι συνεχώς με αυτό. Χθες ζήτησα να βγάλουν τον εξοπλισμό 5 λεπτά εκτός. Μετά έπαιζε κανονικά. Πιστεύω πως είναι θέμα εσωτερικού εξοπλισμού. Άραγε μπορώ να βάλω πάλι το fritzbox πάνω και να παίζουν όπως πρίν; Επίσης escalate δεν νομίζω να γίνεται κάπως αφού και να καλέσω τις βλάβες σιγά μην γίνει κάτι. Μπορείς να το κλειδώσεις σε NSA? 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 10 minutes ago, mixtri said: Μπορείς να το κλειδώσεις σε NSA? Θα το δοκιμάσω και αυτό την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς απομακρυσμένα είναι δύσκολα. Η τεχνική υποστήριξη δεν έχει την δυνατότητα άραγε; Επίσης τι διαφορά θα κάνει; Θα είναι πιο σταθερό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 1 ώρα πριν, AlexM2 said: Θα το δοκιμάσω και αυτό την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς απομακρυσμένα είναι δύσκολα. Η τεχνική υποστήριξη δεν έχει την δυνατότητα άραγε; Επίσης τι διαφορά θα κάνει; Θα είναι πιο σταθερό; Ναι. Μπορεί να είσαι στην ακραία περίπτωση να κάνει εναλλαγή μεταξύ NSA και SA. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δοκίμασε και NSA και SA lock. Οποίο σου δίνει καλύτερη ταχύτητα. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Δεν υπάρχει βλάβη. Τα κινητά παίζουν κανονικα διότι προσπαθώ μέσω βιντεοκλήσης να λύσω το πρόβλημα. Ο εσωτερικός εξοπλισμός δείχνει να αποσυνδέεται και να έχει μια κόκκινο μια πράσινο λαμπάκι. Η τηλεφωνία εξερχόμενες κανονικά εισερχόμενες μια λέει για τεχνική βλάβη μια ότι ο συνδρομητής δεν υπάρχει. Ο χαλκός δεν είναι η λύση αλλά δυστυχώς όταν μιλάμε για άτομα μεγάλης ηλικίας άσχετα με την τεχνολογία καλύτερα χαλκός 😂 απ'το να ασχολούμαι συνεχώς με αυτό. Χθες ζήτησα να βγάλουν τον εξοπλισμό 5 λεπτά εκτός. Μετά έπαιζε κανονικά. Πιστεύω πως είναι θέμα εσωτερικού εξοπλισμού. Άραγε μπορώ να βάλω πάλι το fritzbox πάνω και να παίζουν όπως πρίν; Επίσης escalate δεν νομίζω να γίνεται κάπως αφού και να καλέσω τις βλάβες σιγά μην γίνει κάτι. Είχα παρόμοια συμπτώματα κατά την αρχική εγκατάσταση speedbooster (χαλκός) συνδεδεμένο με εξωτερική κεραία. Οι τεχνικοί εξάντλησαν όλα τα πιθανά αίτια (η γραμμή χαλκού αποδείχτηκε καλή μέχρι το ρούτερ), ώσπου τελικά αντικατέστησαν το ρούτερ και το πρόβλημα λύθηκε. Edited August 8, 2025 by omnian 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 1 hour ago, mixtri said: Ναι. Μπορεί να είσαι στην ακραία περίπτωση να κάνει εναλλαγή μεταξύ NSA και SA. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δοκίμασε και NSA και SA lock. Οποίο σου δίνει καλύτερη ταχύτητα. Υπάρχει δυνατότητα από την εξωτερική κεραία να γίνει αυτό ; Γιατί η sim βρίσκεται εκεί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τον OUTDOOR εξοπλισμό με άλλη SIM της COSMOTE ή SIM άλλου παρόχου? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 13 minutes ago, Geokat2829 said: Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τον OUTDOOR εξοπλισμό με άλλη SIM της COSMOTE ή SIM άλλου παρόχου? Σε 5G WiFi Double Play δεν παίζει καμία εκτός απ' αυτή που έχει η κεραία μέσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 2 ώρες πριν, AlexM2 said: Σε 5G WiFi Double Play δεν παίζει καμία εκτός απ' αυτή που έχει η κεραία μέσα. Μιλάω για τον Εξοπλισμό CONTACT FREE που τον αγοράζεις μόνο σου με 229€ και είναι μόνο για DATA. Αν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό τον έχει αγοράσει κανείς και έχει δοκιμάσει αν είναι ξεκλείδωτος έχοντας βάλει κάρτα SIM άλλης εταιρίας ή SIM της COSMOTE εκτός αυτής που έχει ενσωματωμένη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 2 ώρες πριν, Geokat2829 said: Μιλάω για τον Εξοπλισμό CONTACT FREE που τον αγοράζεις μόνο σου με 229€ και είναι μόνο για DATA. Αν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό τον έχει αγοράσει κανείς και έχει δοκιμάσει αν είναι ξεκλείδωτος έχοντας βάλει κάρτα SIM άλλης εταιρίας ή SIM της COSMOTE εκτός αυτής που έχει ενσωματωμένη. Άστο μεγάλο μπλέξιμο... Ούτε εκείνοι ξέρουν τι πουλάνε... Δεν έχω βγάλει άκρη από αρχές του μήνα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 6 ώρες πριν, Geokat2829 said: Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τον OUTDOOR εξοπλισμό με άλλη SIM της COSMOTE ή SIM άλλου παρόχου? Έχουν αναφέρει ότι λειτουργεί και με άλλες sim. Δες εδώ Αφορά τον εξοπλισμό του 5G (με συμβόλαιο) που έδιναν πριν τη προσθήκη τηλεφωνίας. 3 ώρες πριν, Geokat2829 said: Μιλάω για τον Εξοπλισμό CONTACT FREE που τον αγοράζεις μόνο σου με 229€ και είναι μόνο για DATA. Αν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό τον έχει αγοράσει κανείς και έχει δοκιμάσει αν είναι ξεκλείδωτος έχοντας βάλει κάρτα SIM άλλης εταιρίας ή SIM της COSMOTE εκτός αυτής που έχει ενσωματωμένη. Να πληρώσεις τον εξοπλισμό "Με εφάπαξ χρέωση εξοπλισμού" όπως γράφουν (άρα είναι δικός σου) και να τον "αχρηστεύσουν", αυτό θα είναι μεγάλο φάουλ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 9, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 Διαβάζω: "Όσο φορτωμένο κι αν είναι δηλαδή το δίκτυο (π.χ. το καλοκαίρι στα νησιά λόγω τουρισμού), η υπηρεσία είναι εγγυημένη." Άρα λύθηκε η απορία. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts