Jump to content

COSMOTE 5G WiFi

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, elkons said:

Περίεργο μου φαίνεται. Αφου είσαι σε NSA όταν μιλάς έπρεπε να πάει 5G Disconnected.

@mixtri @georgemv ??

Δεν ξέρω αν είμαι σε NSA βλέπε παραπάνω screenshot με το 4G και το 5G μαζί ξανατσέκαρα το 5G στην ένδειξη του Web Intreface του router ΔΕΝ αλλάζει και οι μπάντες που έχουν κλειδώσει δεν αλλάζει τίποτε όταν μιλάς στο τηλέφωνο, εσείς τα ξέρετε καλύτερα από εμένα θα βγάλετε πόρισμα.

Edited by leotzian

10 minutes ago, elkons said:

Περίεργο μου φαίνεται. Αφου είσαι σε NSA όταν μιλάς έπρεπε να πάει 5G Disconnected.

@mixtri @georgemv ??

Μη ξεχνάς. Δεν είναι το ίδιο τα κινητά με αυτά εδώ τα εργαλεία 😉😜

24 minutes ago, elkons said:

@mixtri @georgemv ??

Άλλο network slice και ρυθμίσεις 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 minutes ago, elkons said:

Αρα κομπλέ. Ότι πιάνει +50Mbps download από το πρόγραμμα, καλή φάση. 

Έχει μια τάση να πάει στο 300 αλλά συνήθως σταματάει στο 330 - 350 ( Από τα 500 ξεκινάει ).

Edited by leotzian

Just now, leotzian said:

Έχει μια τάση να πάει στο 300 αλλά συνήθως σταματάει στο 330 - 350 ( Από τα 500 ξεκινάει ).

Μια χαρά αφού έχεις και το πρόγραμμα των 300Mbps πιάνει και τα παραπάνω Value for money. 

Hlias.

Θα υπάρξουν άραγε και μεγαλύτερες ταχύτητες στο μέλλον; Θα ψηνόμουν για μια αναβάθμιση στα 500, γιατί όχι και στο 1 GBPS

Just now, Gv2008 said:

Θα υπάρξουν άραγε και μεγαλύτερες ταχύτητες στο μέλλον; Θα ψηνόμουν για μια αναβάθμιση στα 500, γιατί όχι και στο 1 GBPS

Υπάρχει πιθανότητα του χρόνου για πρόγραμμα με 500Mbps αλλά λογικά θα πρέπει να είσαι σχετικά κοντά με τη κεραία να ειναι εγγυημένη η ταχύτητα και μετά από τοπική μελέτη. 

Για 1Gbps δύσκολο ακόμα μέσω κινητής μπορεί να είναι ασταθές. Ποτέ μη λες ποτέ όμως. 

Hlias.

1 minute ago, Gv2008 said:

Γενικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτε 😄, εγώ π.χ όταν ήρθα εδώ στο χωριό πριν αμνημονεύτων χρόνων είχα dialup και έμπαινα στο internet ( ας πούμε internet ) μέσω Hellal PAK, με υπεραστική κλήση στο Ηράκλειο, αν το θυμάται κανείς πολύ παλιός, τώρα είχα με το ζόρι λόγω απόστασης από το τοπικό κτήριο του ΟΤΕ 29/3,5 για VDSL 50 η διαφορά που μου βγήκε 2€ περίπου παραπάνω σίγουρα VFM.

Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες το δίκτυο πού είχα με το fritzbox και το Mesh repeater είναι της μορφής 192.168.1.Χ με το Router να έχει IP 192.168.1.254
Τώρα το Ultra το έβαλα 192.168.2.Χ και έδωσα IP στο 888  192.168.2.254 . Σύνδεσα την Lan του Router με την LAN 1 ( WAN ) του Fritzbox. To Fritzbox πήρε την IP μέσω DHCP 192.168.2.131.
Έτσι δεν πείραξα τίποτε στο υπάρχων δίκτυο. Από το υπάρχων δίκτυο μπορώ να μπω στο Interface του 888. Το πρόβλημα μου είναι αν συνδεθώ μέσω WIFI στο 888 δεν μπορώ να δώ το δεύτερο δίκτυο.
Προσπάθησα να βάλω ένα Statιc route στο 888 αλλά δεν δουλεύει με τίποτε, δεν μπορώ να βάλω με τίποτε Getaway την έχει απενεργοποιημένη και το Auto μου βάζει την CGNAT IP.
Έχει κανείς καμμιά ιδέα? 

screenshot.png

Edited by leotzian

35 minutes ago, leotzian said:

Γενικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτε 😄, εγώ π.χ όταν ήρθα εδώ στο χωριό πριν αμνημονεύτων χρόνων είχα dialup και έμπαινα στο internet ( ας πούμε internet ) μέσω Hellal PAK, με υπεραστική κλήση στο Ηράκλειο, αν το θυμάται κανείς πολύ παλιός, τώρα είχα με το ζόρι λόγω απόστασης από το τοπικό κτήριο του ΟΤΕ 29/3,5 για VDSL 50 η διαφορά που μου βγήκε 2€ περίπου παραπάνω σίγουρα VFM.

Έχεις ένα δίκιο, αλλά εγώ έχω οπτική ίνα και δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Στο κινητό έχω 1000 mbps. 

39 minutes ago, elkons said:

Υπάρχει πιθανότητα του χρόνου για πρόγραμμα με 500Mbps αλλά λογικά θα πρέπει να είσαι σχετικά κοντά με τη κεραία να ειναι εγγυημένη η ταχύτητα και μετά από τοπική μελέτη. 

Για 1Gbps δύσκολο ακόμα μέσω κινητής μπορεί να είναι ασταθές. Ποτέ μη λες ποτέ όμως. 

Εμένα θα δούλευε το 500αρι

1 ώρα πριν, leotzian said:

Από το υπάρχων δίκτυο μπορώ να μπω στο Interface του 888. Το πρόβλημα μου είναι αν συνδεθώ μέσω WIFI στο 888 δεν μπορώ να δώ το δεύτερο δίκτυο.

Θέλεις να μπαίνεις στο interface του fritzbox μέσω του wifi του zte 888...?

Συνδέσου στο fritzbox, μπες στο interface του και ενεργοποίησε το advanced view 

11 minutes ago, vslk said:

Θέλεις να μπαίνεις στο interface του fritzbox μέσω του wifi του zte 888...?

Συνδέσου στο fritzbox, μπες στο interface του και ενεργοποίησε το advanced view 

Θελω και να βλέπω και ολο το δίκτυο που συνδέεται στο Fritzbox γίνεται?  το advanced view που είναι?

34 minutes ago, leotzian said:

Θελω και να βλέπω και ολο το δίκτυο που συνδέεται στο Fritzbox γίνεται?  το advanced view που είναι?

Με τη λειτουργία advanced view έχεις περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις.

Κοίτα πάνω δεξιά στη σελίδα, στο interface του fritzbox (στις τρεις τελείες -> advanced view  on/off)

9 minutes ago, vslk said:

Με τη λειτουργία advanced view έχεις περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις.

Κοίτα πάνω δεξιά στη σελίδα, στο interface του fritzbox (στις τρεις τελείες -> advanced view  on/off)

Έτσι το εχω 4 χρόνια τώρα πως θα ορίσω Static route είναι το θέμα.

9 ώρες πριν, elkons said:

@mixtri @georgemv ??

Είναι άλλο προφίλ στο RAN, μπορεί να μην έχουν ενεργοποιήσει ακόμα την καταπληκτική ρύθμιση να κλείνει το CA σε κλήση

8 ώρες πριν, georgemv said:

Είναι άλλο προφίλ στο RAN, μπορεί να μην έχουν ενεργοποιήσει ακόμα την καταπληκτική ρύθμιση να κλείνει το CA σε κλήση

Σε FWA δεν υπάρχει λόγος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 ώρες πριν, mixtri said:

Σε FWA δεν υπάρχει λόγος.

Αυτά γίνονται όταν κάνουμε benchmark optimization και όχι user experience optimization

Στήνεται η κεραία της Κοσμοτε live στην Αργαλαστή 

Πάμε ρε ΚΟΣΜΟΤΕ!

IMG_20250730_144349.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, elkons said:

Καινούργια είναι;;;

Ναι βρε δε βλέπεις τον γερανό; Τέλεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Just now, mixtri said:

Ναι βρε δε βλέπεις τον γερανό; Τέλεια!

Καλα πήγες και έφερες καλοτυχία στη περιοχή.

Ελπίζω να μη ξεκινήσουν οι κάτοικοι τις λαλακίες. Και στην Άφυσσο θα ξανα βγει νέα άδεια γιατί στη προηγούμενη έγινε ανάκληση. Δε σηκώνει η Cosmote θα ξανά βγει 100%. Μαλλον πήραν απόφαση ότι χωρίς πυκνό δίκτυο δεν.

Καλορίζικη Ελπίζω με Ν78.😎

Hlias.

2 minutes ago, elkons said:

Καλα πήγες και έφερες καλοτυχία στη περιοχή.

Ελπίζω να μη ξεκινήσουν οι κάτοικοι τις λαλακίες. Και στην Άφυσσο θα ξανα βγει νέα άδεια γιατί στη προηγούμενη έγινε ανάκληση. Δε σηκώνει η Cosmote θα ξανά βγει 100%. Μαλλον πήραν απόφαση ότι χωρίς πυκνό δίκτυο δεν.

Καλορίζικη Ελπίζω με Ν78.😎

Αν έχει Ν78 παίρνω νέο router 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως αμα έχει άδεια για Ν78 και είναι να στήσουν μεγάλο ιστό βάζουν κατευθείαν.

Φαντάζομαι αύριο θα βάλουν τον εξοπλισμό εκτος και αμα τρέξουν σαν τρελοί. Τι μένει, συνεγκατασταση στη Ξυνόβρυση κοντά είναι. Παίζει η Αργαλαστή να έχει και το πιο πυκνό δίκτυο ακόμα και στον ΟΤΕ δηλωμένη Ν78 και εχει. Υπάρχει κάλυψη και στα υπόγεια έχει δυνατό δίκτυο.

Edited by elkons

Hlias.