Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 4 minutes ago, elkons said: @Gv2008 Εσενα η εξωτερική κεραία έτσι είναι; μπορείς μήπως να περιγράψεις ή φωτογραφίσεις; Εγώ δνε την έβγαλα καν έξω. Δεν χρειαζόταν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Just now, Gv2008 said: Εγώ δνε την έβγαλα καν έξω. Δεν χρειαζόταν Εννοώ έχει υποδοχές να τη κρεμάσεις κτλ; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 5 minutes ago, AlexM2 said: Έχω οπτική επαφή με κεραία. Αλλά δεν ξέρω αν τα panel της κοιτάζουν προς τα εκεί. Εσωτερικά με κινητό έχω 150 Mbps. Τι περιλαμβάνει η κεραία; Κάποιο καλώδιο; Κεραία, καλώδιο και το εσωτερικό ρούτερ λογικά. Και φαντάζομαι κάποιο τροφοδοτικό για την κεραία και άλλο για το ρουτερ, αλλά θα σε γελάσω, ίσως η κεραία παίρνει ρεύμα από το ρουτερ με άλλο κύκλωμα ώστε το καλώδιο που βγαίνει έξω να είναι ένα και να μην έχεις θέμα να πρέπει να καλύψεις το τροφοδοτικό σε περίπτωση βροχής κλπ. Κοίτα, 150 Mbps καλά είναι, αλλά δε ξέρουμε αν έχεις Ν78. Αλλά είναι οκ ταχύτητα, λογικά έξω ανεβάζεις αρκετά πολύ. Δε χρεειαζεται να σε κοιτάει το πάνελ Ίσως να μη χρειάζεται να τη βγάλεις καν έξω όπως λέει και ο @Gv2008δοκιμάζεις απλά να την αφήσεις κάπου μέσα στο σπίτι ξέρω γω, κοντά με το ρουτερ Edited July 24, 2025 by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 11 minutes ago, elkons said: Και θα φέρνει γύρω γύρω με τη κεραία και το ρουτερ εξω; 😜 Περιοχή να βρω τη κεραία να δούμε αμα έχει Ν78 Περιοχή Καρδαμίτσια Ιωάννινα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 17 minutes ago, elkons said: Εννοώ έχει υποδοχές να τη κρεμάσεις κτλ; Ναι έχει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 31 minutes ago, johnny_htc said: Κεραία, καλώδιο και το εσωτερικό ρούτερ λογικά. Και φαντάζομαι κάποιο τροφοδοτικό για την κεραία και άλλο για το ρουτερ, αλλά θα σε γελάσω, ίσως η κεραία παίρνει ρεύμα από το ρουτερ με άλλο κύκλωμα ώστε το καλώδιο που βγαίνει έξω να είναι ένα και να μην έχεις θέμα να πρέπει να καλύψεις το τροφοδοτικό σε περίπτωση βροχής κλπ. Κοίτα, 150 Mbps καλά είναι, αλλά δε ξέρουμε αν έχεις Ν78. Αλλά είναι οκ ταχύτητα, λογικά έξω ανεβάζεις αρκετά πολύ. Δε χρεειαζεται να σε κοιτάει το πάνελ Ίσως να μη χρειάζεται να τη βγάλεις καν έξω όπως λέει και ο @Gv2008δοκιμάζεις απλά να την αφήσεις κάπου μέσα στο σπίτι ξέρω γω, κοντά με το ρουτερ Ευχαριστώ. Την τελευταία φορά Ν1 είχε νομίζω. Στον χάρτη λέει από 300 έως 1Giga 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 @elkons Ρε συ, Καρδαμίτσια Ιωάννινα, λες να του κάνει από Λιγκιάδες EN DC Ν78; Θα μπορούσε, αλλά μόνο εξωτερικό χώρο λογικά, μέσα θα τον ρίχνει Ν1 απ ο, τι φαίνεται. @AlexM2 έχεις κάνει κάποια μέτρηση εξωτερικά να δούμε περίπου τι δίνει; Καλό θα ήταν να κατέβαζες και netmonster να έβλεπες και τις κεραίες που συνδέεσαι, αν θες φυσικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: @elkons Ρε συ, Καρδαμίτσια Ιωάννινα, λες να του κάνει από Λιγκιάδες EN DC Ν78; Θα μπορούσε, αλλά μόνο εξωτερικό χώρο λογικά, μέσα θα τον ρίχνει Ν1 απ ο, τι φαίνεται. @AlexM2 έχεις κάνει κάποια μέτρηση εξωτερικά να δούμε περίπου τι δίνει; Καλό θα ήταν να κατέβαζες και netmonster να έβλεπες και τις κεραίες που συνδέεσαι, αν θες φυσικά Στην ταράτσα έχω οπτική με Λιγκιάδες σίγουρα. Η άλλη είναι της Nova συνεγκατασταση νομίζω αναφέρεται σαν Ioannina City 3. Έχω Iphone οπότε δεν παίζει netmonster. Έξω δεν έκανα γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο εσωτερική μονάδα Edited July 24, 2025 by AlexM2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 6 minutes ago, AlexM2 said: Στην ταράτσα έχω οπτική με Λιγκιάδες σίγουρα. Η άλλη είναι της Nova συνεγκατασταση νομίζω αναφέρεται σαν Ioannina City 3. Έχω Iphone οπότε δεν παίζει netmonster. Έξω δεν έκανα γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο εσωτερική μονάδα Α οκ, κατάλαβα, δεν πειράζει. Κάνε και έξω ένα τεστ όποτε μπορέσεις να δούμε απλά και αν θες όχι ταράτσα, αλλά στον όροφο σου γιατί δεν έχω ιδέα πόσα μέτρα είναι το καλώδιο μεταξύ ρουτερ και κεραίες που δίνουν, αν και θεωρώ γύρω στα 3m θα είναι, δε μπορεί. Ε και επίσης αν την έβαζες ταράτσα, φαντάζομαι κάποιο κλιμακοστασιο θα έχεις για να την στερεωσεις (αν σκεφτόσουν κάτι τέτοιο) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 hour ago, elkons said: Και θα φέρνει γύρω γύρω με τη κεραία και το ρουτερ εξω; 😜 Περιοχή να βρω τη κεραία να δούμε αμα έχει Ν78 Που είναι το περίεργο; 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 34 minutes ago, AlexM2 said: Στην ταράτσα έχω οπτική με Λιγκιάδες σίγουρα. Η άλλη είναι της Nova συνεγκατασταση νομίζω αναφέρεται σαν Ioannina City 3. Έχω Iphone οπότε δεν παίζει netmonster. Έξω δεν έκανα γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο εσωτερική μονάδα Με ποια απο όλες εισαι κοντά; 41 minutes ago, AlexM2 said: Ευχαριστώ. Την τελευταία φορά Ν1 είχε νομίζω. Στον χάρτη λέει από 300 έως 1Giga Καλα ο χάρτης έτσι λέει και στη Νέα Μάλγαρα ενω δεν πιάνει ούτε 50 (μέχρι στιγμής) Ταχύτητες σύνδεσης Download: 300 Mbit/s έως 1 Gbit/s Upload: 100 Mbit/s έως 300 Mbit/s Λογικά το πακέτο των 300Mbps κατάλαβα πως θα βάλετε, εάν το δίνουν οκ. Καλύτερα να βάλεις την εξωτερική κεραία, ή θα κάνει EN-DC με Λιγκιάδες (εκτός αμα έχει ανοίξει SA) ή θα επιλέξει κοντινή Ν1 με πολλά combo ισως καταφέρει 300Mbps με το ζόρι. Edited July 24, 2025 by elkons 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 35 minutes ago, elkons said: Με ποια απο όλες εισαι κοντά; Καλα ο χάρτης έτσι λέει και στη Νέα Μάλγαρα ενω δεν πιάνει ούτε 50 (μέχρι στιγμής) Ταχύτητες σύνδεσης Download: 300 Mbit/s έως 1 Gbit/s Upload: 100 Mbit/s έως 300 Mbit/s Λογικά το πακέτο των 300Mbps κατάλαβα πως θα βάλετε, εάν το δίνουν οκ. Καλύτερα να βάλεις την εξωτερική κεραία, ή θα κάνει EN-DC με Λιγκιάδες (εκτός αμα έχει ανοίξει SA) ή θα επιλέξει κοντινή Ν1 με πολλά combo ισως καταφέρει 300Mbps με το ζόρι. Εντάξει πάντως φαίνεται η περιοχή του με αρκετές κεραίες. Πιστεύω θα του προτείνουν ακριβώς τι πρόγραμμα να βάλει και όχι κάτι ανέφικτοβσε ταχύτητες λογικά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 6 minutes ago, johnny_htc said: Εντάξει πάντως φαίνεται η περιοχή του με αρκετές κεραίες. Πιστεύω θα του προτείνουν ακριβώς τι πρόγραμμα να βάλει και όχι κάτι ανέφικτοβσε ταχύτητες λογικά Η μια είναι κοντά στο νοσοκομείο ,pipe χωρις Ν78 φαίνεται. Καλα με καλό EN-DC και Combo δεν θέλει και πολλα πολλα 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 8 minutes ago, elkons said: Η μια είναι κοντά στο νοσοκομείο ,pipe χωρις Ν78 φαίνεται. Καλα με καλό EN-DC και Combo δεν θέλει και πολλα πολλα Γενικά δε φαίνεται περιοχή με πολυκατοικιες εκεί, άρα η Ν78 από Λιγκιάδες περνάει εύκολα. Απλά θέλει να εγκαταστάσεις εξωτερικά την κεραία, that's all 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: @elkons Ρε συ, Καρδαμίτσια Ιωάννινα, λες να του κάνει από Λιγκιάδες EN DC Ν78; Θα μπορούσε, αλλά μόνο εξωτερικό χώρο λογικά, μέσα θα τον ρίχνει Ν1 απ ο, τι φαίνεται. @AlexM2 έχεις κάνει κάποια μέτρηση εξωτερικά να δούμε περίπου τι δίνει; Καλό θα ήταν να κατέβαζες και netmonster να έβλεπες και τις κεραίες που συνδέεσαι, αν θες φυσικά Νομίζω ότι πιάνει με EN DC από Μάρμαρα. Λιγκιάδες δεν πολύ κάνει EN DC στα Καρδαμίτσια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 @elkons @johnny_htc. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σίγουρα αυτή στο νοσοκομείο δεν πιάνει. Η μία είναι από την συνεγκατασταση της Nova περιοχή Μάρμαρα. Και άλλη μία είναι η 4η στην λίστα που έβαλες. Νομίζω όταν είχα κοιτάξει στον χάρτη όταν δούλευα στον ΟΤΕ είναι μισή περιοχή που καλύπτει. Τουλάχιστον πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από VDSL. Το θέμα είναι στις πωλήσεις δεν μου ζήτησαν κάποια ακριβή τοποθεσία απλά μου είπαν τα πακέτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 3 minutes ago, AlexM2 said: @elkons @johnny_htc. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σίγουρα αυτή στο νοσοκομείο δεν πιάνει. Η μία είναι από την συνεγκατασταση της Nova περιοχή Μάρμαρα. Και άλλη μία είναι η 4η στην λίστα που έβαλες. Νομίζω όταν είχα κοιτάξει στον χάρτη όταν δούλευα στον ΟΤΕ είναι μισή περιοχή που καλύπτει. Τουλάχιστον πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από VDSL. Το θέμα είναι στις πωλήσεις δεν μου ζήτησαν κάποια ακριβή τοποθεσία απλά μου είπαν τα πακέτα Ωχ δεν την έψαξα κόλλησα και νόμιζα ότι είναι Nova Only. Εαν έχει έστω και έξω Ν78 θα είναι σούπερ. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 10 minutes ago, AlexM2 said: @elkons @johnny_htc. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σίγουρα αυτή στο νοσοκομείο δεν πιάνει. Η μία είναι από την συνεγκατασταση της Nova περιοχή Μάρμαρα. Και άλλη μία είναι η 4η στην λίστα που έβαλες. Νομίζω όταν είχα κοιτάξει στον χάρτη όταν δούλευα στον ΟΤΕ είναι μισή περιοχή που καλύπτει. Τουλάχιστον πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από VDSL. Το θέμα είναι στις πωλήσεις δεν μου ζήτησαν κάποια ακριβή τοποθεσία απλά μου είπαν τα πακέτα Σε παίρνουν μετά τεχνικοί 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) 7 minutes ago, elkons said: Ωχ δεν την έψαξα κόλλησα και νόμιζα ότι είναι Nova Only. Εαν έχει έστω και έξω Ν78 θα είναι σούπερ. Την έχω βρει αλλά δεν ξέρω που το βλέπεις αν εκπέμπει Ν78 1 minute ago, Gv2008 said: Σε παίρνουν μετά τεχνικοί Δεν ζήτησα εγκατάσταση από τεχνικό. Θα την κάνω μόνος μου η κοπέλα μου είπε απλά ότι θα στείλει τον εξοπλισμό Edited July 24, 2025 by AlexM2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 4 minutes ago, AlexM2 said: Την έχω βρει αλλά δεν ξέρω που το βλέπεις αν εκπέμπει Ν78 Δεν ζήτησα εγκατάσταση από τεχνικό. Θα την κάνω μόνος μου η κοπέλα μου είπε απλά ότι θα στείλει τον εξοπλισμό Εννοώ θα σε πάρουν τεχνικοί για τη διαθεσιμότητα ώστε να προχωρήσει η αίτηση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) Just now, Gv2008 said: Εννοώ θα σε πάρουν τεχνικοί για τη διαθεσιμότητα ώστε να προχωρήσει η αίτηση Α εντάξει. Απλά δεν μου είπαν τίποτα. Και βλέπω ότι την παραγγελία κανονικά στο my cosmote Edited July 24, 2025 by AlexM2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 24 minutes ago, AlexM2 said: @elkons @johnny_htc. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Σίγουρα αυτή στο νοσοκομείο δεν πιάνει. Η μία είναι από την συνεγκατασταση της Nova περιοχή Μάρμαρα. Και άλλη μία είναι η 4η στην λίστα που έβαλες. Δε βρήκα κάποια συνεγκατασταση στη περιοχή του Μάρμαρα. Εννοείς μια από αυτές τις δύο; Μαλλον ναι 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 13 minutes ago, elkons said: Δε βρήκα κάποια συνεγκατασταση στη περιοχή του Μάρμαρα. Εννοείς μια από αυτές τις δύο; Μαλλον ναι Στην από πάνω εικόνα είναι η μπροστά και από κάτω είσαι ακριβώς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Έχει γίνει συνεγκατασταση τελικά έχεις δίκιο. Απλα η ΕΕΤΤ δεν την έχει σβήσει τη προηγούμενη της Cosmote πιο μπροστά μια μικρή λογικά υπάρχει κιολας. Στη Γνωμάτευση του 2024 φαίνεται Ν78, λογικά θα την έχουν βάλει. Εαν ναι και περνάει έξω σήμα θα είστε πενα. με αυτή υπάρχει οπτική επαφή; 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 2 minutes ago, elkons said: Έχει γίνει συνεγκατασταση τελικά έχεις δίκιο. Απλα η ΕΕΤΤ δεν την έχει σβήσει τη προηγούμενη της Cosmote πιο μπροστά μια μικρή λογικά υπάρχει κιολας. Στη Γνωμάτευση του 2024 φαίνεται Ν78, λογικά θα την έχουν βάλει. Εαν ναι και περνάει έξω σήμα θα είστε πενα. με αυτή υπάρχει οπτική επαφή; Ναι υπάρχει οπτική επαφή χωρίς εμπόδια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts