Jump to content

COSMOTE 5G WiFi

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι ίσα ίσα 

απλα ειναι καινούριο το αφμ σαν εταιρεία αλλά κ

πάλι έχουν όλα τα στοιχεία μου 

τους ενημερώνω ότι μου φαινετε παράλογο εν έτη 2025 να μου ζητάνε εγγύηση κ πως το ζητάνε κ σε άλλους κ απλά πριν την διακοπή για ηθικούς λόγους ήθελα να τσεκάρω αν είμαι ο μόνος 

On 17/9/2025 at 4:28 ΜΜ, killer22 said:

Καλησπέρα σας 

Απορία σε όσους έχουν βάλει ή είναι να βάλουν 

Σας έχουν ζητήσει εγγύηση για την γραμμή (250 ευρώ) ή έτυχε σε εμένα κ προσπαθώ να καταλάβω τι κ πως 

χρονια πελάτης cosmote και μεταβίβαση σε ήδη υπάρχον γραμμή 

Εγγύηση ζητάνε αν στο παρελθόν έχεις αφήσει απλήρωτα.

Στον ΟΤΕ ή και σε άλλη εταιρεία.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Αυτό το γνωρίζω 

δεν υπάρχει σε καμία εταιρεία υπόλοιπο όπως κ διατηρώ λογαριασμούς κινητής κ σταθερής είτε σε ατομικό είτε σε εταιρικά ΑΦΜ χρόνια 

Η απάντηση τους μου φάνηκε περίεργη το ζητάμε σχεδόν σε όλους κ είπα να ρωτήσω μήπως είναι καινούριο κόλπο 

Τους έχω ενημερώσει βέβαια πως θα προβώ σε διακοπή της γραμμής του σταθερού (ούτε μήνα) μόνο κ μόνο για ηθικούς λόγους 

4 ώρες πριν, MIKU said:

Εγγύηση ζητάνε αν στο παρελθόν έχεις αφήσει απλήρωτα.

Στον ΟΤΕ ή και σε άλλη εταιρεία.

Όχι μόνο, είναι πιθανό να γίνει και χωρίς προφανή λόγο.
Μου έχει συμβεί πριν από χρόνια, αναμενόμενα κι εγώ είχα ξαφνιαστεί και μου είπαν ότι συμβαίνει καμιά φορά "από το σύστημα" 😛. Προφανώς δεν είχα αφήσει κάτι ανεξόφλητο.
Τελικά η δική μου αίτηση προχώρησε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλω εγγύηση.

Το αστείο είναι ότι τους ζήτησα να γίνει διακοπή στην γραμμή κ με πήραν τηλέφωνο να μου πουν πως έχει γίνει λάθος κ δεν θα πληρώσω εγγύηση 

κ με παίρνουν για να κάνω ενεργοποίηση το 5g μου λένε όλα καλά 

δεν περνάνε 2 μέρες κ ξανά τηλ να πρέπει να πληρώσετε εγγύηση λέω έχω μιλήσει με τον τάδε τπτ 

λέω δεν πειράζει εσείς θα χάσετε απο όλα 

• 2 weeks later...

Για όποιον έχει κανείς την υπηρεσία μαζί με το Cosmote TV Full, πόσο πληρώνετε τον μήνα; Γιατί ψάχνω στην σελίδα αλλά δεν βρίσκω την απάντηση που θέλω.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

8 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Για όποιον έχει κανείς την υπηρεσία μαζί με το Cosmote TV Full, πόσο πληρώνετε τον μήνα; Γιατί ψάχνω στην σελίδα αλλά δεν βρίσκω την απάντηση που θέλω.

Λογαριασμό δεν εχω λάβει λογω των 2 μηνών δώρο αλλά πρέπει να είναι -12 ευρώ για το full pack και -6 για το Cinema αν δεν κάνω λάθος.

2 ώρες πριν, leotzian said:

Λογαριασμό δεν εχω λάβει λογω των 2 μηνών δώρο αλλά πρέπει να είναι -12 ευρώ για το full pack και -6 για το Cinema αν δεν κάνω λάθος.

Δηλαδή ξεχωριστά πληρώνεται το ένα και το άλλο, όχι όπως πχ τα άλλα πακέτα σταθερής...

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Εγώ πληρώνω 35.9€ κανονικά το 5G wifi και 25€ cosmote tv full pack (χωρίς τα novasports).

Δεν εχω καμια εκπτωση.

Σε ίδιο λογαριασμό, αλλά ξεχωριστά συμβόλαια.

Νομίζω για να πάρεις έκπτωση πρέπει να είναι ένα συμβόλαιο.

Λοιπόν, επανέρχομαι με φρέσκιες εντυπώσεις μετά την εγκατάσταση:

Η εγκατάσταση έγινε στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Οι ταχύτητες που μου έδειξαν οι μετρήσεις κυμαίνονται από 178-220 Mbps στο dowload, αλλά το upload είναι χαμηλό (περίπου 10 Mbps). H διαφορά από πριν είναι απλά χαοτική με εκείνο το δωδεκάρι που μου είχα σπάσει τα νεύρα, ειδικά σε περιόδους με άσχημο καιρό. Επιτέλους είδα άσπρη μέρα! Ακόμη και μέσα στην αποθήκη κάπως πιο μακριά και χαμηλα από το router η ταχύτητα δεν έπεσε. 

Σημ.: Δεν έχω εγκαταστήσει εξωτερική κεραία. 

Αν πάλι έχετε να μου προτείνετε κάτι παραπάνω. πείτε το. Πάντως προς το παρόν δείχνει να δουλεύει σωστά. 

Edited by asylyptos

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

38 minutes ago, asylyptos said:

Λοιπόν, επανέρχομαι με φρέσκιες εντυπώσεις μετά την εγκατάσταση:

Η εγκατάσταση έγινε στην Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Οι ταχύτητες που μου έδειξαν οι μετρήσεις κυμαίνονται από 178-220 Mbps στο dowload, αλλά το upload είναι χαμηλό (περίπου 10 Mbps). H διαφορά από πριν είναι απλά χαοτική με εκείνο το δωδεκάρι που μου είχα σπάσει τα νεύρα, ειδικά σε περιόδους με άσχημο καιρό. Επιτέλους είδα άσπρη μέρα! Ακόμη και μέσα στην αποθήκη κάπως πιο μακριά και χαμηλα από το router η ταχύτητα δεν έπεσε. 

Σημ.: Δεν έχω εγκαταστήσει εξωτερική κεραία. 

Αν πάλι έχετε να μου προτείνετε κάτι παραπάνω. πείτε το. Πάντως προς το παρόν δείχνει να δουλεύει σωστά. 

Ο σταθμός στη νέα Αγχίαλο παίζει; Στο κέντρο;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

14 minutes ago, mixtri said:

Για τη καινούργια λες; 

2 ώρες πριν, Bayern7 said:

Εγώ πληρώνω 35.9€ κανονικά το 5G wifi και 25€ cosmote tv full pack (χωρίς τα novasports).

Δεν εχω καμια εκπτωση.

Αν έχεις κινητό φτιάξε MagentaONE, στο site μπορείς να δεις αναλυτικά τις εκπτώσεις. 

Δε νομίζω να έχουν συνδυαστικά πακέτα, κακώς βέβαια. Χρειάζεται μια οργάνωση. 

47 minutes ago, mixtri said:

Νομίζω όχι ακόμα, γιατί ήταν σε διαμαχες κάποιοι περίοικοι. Αν τον ενεργοποιήσουν, πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερα

Τάσος

12 minutes ago, asylyptos said:

Νομίζω όχι ακόμα, γιατί ήταν σε διαμαχες κάποιοι περίοικοι. Αν τον ενεργοποιήσουν, πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερα

Θα είναι σίγουρα γιατί έχει (είχε, είναι κλειστή) passive N78.

Λογικά τώρα θα παίρνει από ΟΤΕ Αερδρομιο, Μικροθήβες δε νομίζω, ούτε Ν78 δεν έχει (κακώς).

Εάν βάλεις εξωτερική κεραία ίσως φτάσει καλύτερα. 

Edited by elkons

7 ώρες πριν, zurabi_97 said:

Δηλαδή ξεχωριστά πληρώνεται το ένα και το άλλο, όχι όπως πχ τα άλλα πακέτα σταθερής...

Δύο λογαριασμοί η έκπτωση μπαίνει στο 5G Wifi έτσι είχε αναφερθεί τουλάχιστον
Πρέπει βέβαια η Tv και το 5GWifi να έχουν ενταχθεί στο Magenda One 

Edit

Μόλις ήρθε ο λογαριασμός εχω -6€ εχω Cinema Pack

Edited by leotzian

25 minutes ago, elkons said:

Λογικά τώρα θα παίρνει από ΟΤΕ Αερδρομιο, Μικροθήβες δε νομίζω, ούτε Ν78 δεν έχει (κακώς).

Μακάρι! Μένω και κοντά εκεί.

Τάσος

5 ώρες πριν, Bayern7 said:

Δεν εχω καμια εκπτωση.

Εγώ πιστεύω ότι δικαιουσαι εκπτωση αν προλαβαίνεις μέσα στο μήνα ενεργοποίησης. Στο site για το magenta τέρμα κάτω έχει συχνές ερωτήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεσή, ένα από τα δύο να έχει ανανεώσει τη δέσμευση του εντός 30 ημέρων και ας ανήκουν σε διαφορετικό ΑΦΜ. Απλά να είναι streaming το COSMOTE tv, όχι δορυφορικό από ότι κατάλαβα.

Edited by omnian

11 ώρες πριν, elkons said:

Αν έχεις κινητό φτιάξε MagentaONE, στο site μπορείς να δεις αναλυτικά τις εκπτώσεις. 

Δε νομίζω να έχουν συνδυαστικά πακέτα, κακώς βέβαια. Χρειάζεται μια οργάνωση. 

Δεν εχω κινητό στη cosmote. Μόνο το 5g wifi και cosmote tv full ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.

7 ώρες πριν, omnian said:

Εγώ πιστεύω ότι δικαιουσαι εκπτωση αν προλαβαίνεις μέσα στο μήνα ενεργοποίησης. Στο site για το magenta τέρμα κάτω έχει συχνές ερωτήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεσή, ένα από τα δύο να έχει ανανεώσει τη δέσμευση του εντός 30 ημέρων και ας ανήκουν σε διαφορετικό ΑΦΜ. Απλά να είναι streaming το COSMOTE tv, όχι δορυφορικό από ότι κατάλαβα.

Στο ιδιο  αφμ ειναι και το 5g wifi και το cosmote tv ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.
Πριν 2 βδομάδες ενεργοποιήθηκε το 5g wifi.

Οπως βλέπω στο site πρέπει να έχεις κινητό.

Εχει μια σαν εφαρμογη στο site που επιλέγεις τι συνδέσεις έχεις και σου βγάζει τι έκπτωση δικαιούσαι.

ΔΙαλέγω τα 2 που έχω και δε βγάζει τιποτα. Ούτε σε fiber + cosmote tv. Θέλει και κινητό μέσα.

8 ώρες πριν, omnian said:

Δηλαδή μπορώ να βάλω το καρτοκινητό της συζύγου, του γείτονα κλπ και να κάνω magenta one? Πως γινεται αυτο;

Update:

Ακυρο τελικά. Εβαλα ένα whatsup που ειχα πάρει παλιά για τη γιαγιά μου, αλλά δεν γίνεται να δημιουργηθεί magenta one.

ΤΟ cosmote tv δεν πρεπει να ειναι δορυφορικό, αλλά ιντερνετικό.

Ανθρακας ο θησαυρός. Συνεχίζουμε με τις τιμές καταλόγου.

Edited by Bayern7

Αυτό που μπορείς να κερδίσεις είναι έως 10% έκπτωση σε κάθε φόρτιση του καρτοκινητου και 1000 λεπτά κάθε μήνα κλήσεις προς το σταθερό του 5g wifi. Αν υπάρχουν έως και 4 καρτοκινητα τότε τα 1000 λεπτά ισχύουν και για όλα αυτά μεταξύ τους.

Σήμερα το πρωί κατά τις 6 μου χτύπησε ένα 278 στο up. Ίσως γιατί το δίκτυο ήταν πιο ελεύθερο, δεν ξέρω.

Πάντως μέχρι τώρα δείχνει να δουλεύει καλά.

Τάσος

1 minute ago, asylyptos said:

Σήμερα το πρωί κατά τις 6 μου χτύπησε ένα 278 στο up. Ίσως γιατί το δίκτυο ήταν πιο ελεύθερο, δεν ξέρω.

Πάντως μέχρι τώρα δείχνει να δουλεύει καλά.

Μήπως εννοείς download; ποιο πρόγραμμα έχεις;

278Mbps Upload μου φαίνεται υπερβολικό..

On 11/10/2025 at 11:17 ΜΜ, elkons said:

Ναι, διόρθωση, download ήθελα να γράψω.

Τάσος

On 2/10/2025 at 2:48 ΜΜ, asylyptos said:

Μακάρι! Μένω και κοντά εκεί.

On 11/10/2025 at 11:17 ΜΜ, elkons said:

On 2/10/2025 at 2:22 ΜΜ, elkons said:

Μικροθηβες η κεραία δεν είναι κοντά στην εθνική νομίζω; Θυμάμαι ακόμα χωρίς Ν78, στο αεροδρόμιο μόνο πρέπει να έχουν βγάλει. Θέλει μαζέματα η Cosmote, έχει κάποιες περιοχές που δεν παίζουν ακόμα με EN DC τουλάχιστον από κάποιον άλλον σταθμό. Αλλά τα 278 είναι οκ για Download προς το παρόν. Σε ώρες αιχμής πόσο σου δίνει; 

Υπάρχει εφαρμογή στο IOS iPhone 

για να βλέπεις τις κεραίες κινητής στην περιοχή σου ; 

5 ώρες πριν, johnny_htc said:

Μικροθηβες η κεραία δεν είναι κοντά στην εθνική νομίζω; Θυμάμαι ακόμα χωρίς Ν78, στο αεροδρόμιο μόνο πρέπει να έχουν βγάλει. Θέλει μαζέματα η Cosmote, έχει κάποιες περιοχές που δεν παίζουν ακόμα με EN DC τουλάχιστον από κάποιον άλλον σταθμό. Αλλά τα 278 είναι οκ για Download προς το παρόν. Σε ώρες αιχμής πόσο σου δίνει; 

Είναι 2 σε ύψωμα, μια τεράστια και μια πιο μικρή. Δεν έχω ιδέα ποιανού είναι η κάθε μία αλλά σίγουρα δεν έχει Ν78 η Cosmote. EN-DC δεν κάνει μόνο Ν1 εκεί, Ν78 καλύπτει λίγο μέσα στην Νέα Αγχίαλο και πιο έξω. Εάν ήταν ανοιχτή η καινούργια θα ήταν τα πράγματα διαφορετικά.