damianos Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Ξέρουμε για την περιοχή Γαλατά Χανίων εάν υπάρχει διαθέσιμη???🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) Δεη fiber αίτηση από τον γείτονα πριν μια εβδομάδα πρώτη εγκατάσταση σήμερα. Εάν δεν ρίξουν τις τιμές οι υπόλοιπες εταιρίες στην λήξη του συμβολαίου εάν είμαι στο ίδιο σπίτι με βλέπω για Δεη. Edited 6 Μαρτίου by Antonio21 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 2 μήνες με δεη fiber απόλυτα ευχαριστημένος.. Ούτε μισή αποσύνδεση μέχρι στιγμής..Και επειδή δουλεύω και τηλεεργασια οπως καταλαβαίνετε είμαι πολλές ώρες συνδεδεμένος. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την Κοζάνη; Έχει ξεκινήσει το δίκτυο στην πόλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 5/3/2026 at 11:11 ΜΜ, Antonio21 said: Δεη fiber αίτηση από τον γείτονα πριν μια εβδομάδα πρώτη εγκατάσταση σήμερα. Εάν δεν ρίξουν τις τιμές οι υπόλοιπες εταιρίες στην λήξη του συμβολαίου εάν είμαι στο ίδιο σπίτι με βλέπω για Δεη. Εμάς στην δικιά μας πολυκατοικία έχει περάσει οπτικές η cosmote. Αν ποτέ περάσει η ΔΕΗ οπτικές από το δρόμο και κάποιος κάνει αίτηση, θα βάλει και η ΔΕΗ νέο κουτί στην πολυκατοικία; Και αν περάσει και η inalan θα βάλει και αυτή; Δε θα είναι λίγο έως πολύ τσίρκο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 29 minutes ago, _NikitaS_ said: Εμάς στην δικιά μας πολυκατοικία έχει περάσει οπτικές η cosmote. Αν ποτέ περάσει η ΔΕΗ οπτικές από το δρόμο και κάποιος κάνει αίτηση, θα βάλει και η ΔΕΗ νέο κουτί στην πολυκατοικία; Και αν περάσει και η inalan θα βάλει και αυτή; Δε θα είναι λίγο έως πολύ τσίρκο; Ναι, θα είναι τσίρκο. Δυστυχώς μέχρι τώρα έτσι γίνεται. Ελπίζουμε στο μέλλον η ΕΕΤΤ να βάλει κάποια τάξη σε συνεγκαταστάσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Σκεφτομαι οταν ληξει το συμβολαιο μου στην βοντα το καλοκαιρι να μεταφερθω στην ΔΕΗ. Με την τηλεφωνια τι μπορω να κανω καθως η μητερα μου θελει να εχει σταθερο στο σπιτι? Χωρις να αλλαξω αριθμο εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 4 ώρες πριν, makisg4 said: Σκεφτομαι οταν ληξει το συμβολαιο μου στην βοντα το καλοκαιρι να μεταφερθω στην ΔΕΗ. Με την τηλεφωνια τι μπορω να κανω καθως η μητερα μου θελει να εχει σταθερο στο σπιτι? Χωρις να αλλαξω αριθμο εννοειται Φορητότητα σε κάποιο VoIP provider, όπως γίνεται πχ στην Inalan. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι δεν είναι απίθανο να δίνει η ίδια η ΔΕΗ τηλεφωνία, είτε απευθείας, είτε μέσω συνεργάτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant75 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Στην πόλη της Κοζάνης ξεκίνησαν και οι συνδέσεις απο αρχές Απρίλη 2026. Στην περιοχή Πλατάνια που μεν η Vodafone έσκαψε αλλά χρειάζεται ακόμη 5 μήνες για να παραδώσει το δίκτυο λειτουργικό και για τους υπόλοιπους Nova και Cosmote, η ΔΕΗ fiber αναμένεται να έχει τις περισότερες νέες συνδέσεις. https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#{"a3b_coverpointftthcoax_normal_dist_10th"%3A1%2C"FTTH%2FB"%3A1%2C"Κάλυψη χαλκού"%3A0%2C"grid_square1000sql"%3A0%2C"Κινητή"%3A0%2C"zoom"%3A15.956825621328894%2C"center"%3A{"lng"%3A21.798154781017274%2C"lat"%3A40.2918341175579}} 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου και σε μένα στην πολυκατοικία μου πέρασε οπτικές η cosmote,σύντομα ελπίζω και η δεη να φέρει οπτικές ίνες αλλά πρέπει να σκάψει κι αυτή,προς το παρον έχω οπτική ίνα με HCN πιάνω 500mbps download και upload αλλά η δεη έχει καλύτερη τιμολόγηση,οπότε θα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGr30 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου On 29/10/2024 at 12:23 ΠΜ, Antonio21 said: Μια άσχετη ερώτηση έχετε δει κάπου οπτική ίνα από την ΔΕΗ; Έχουμε διαθεσιμότητα σχεδόν παντού.. Είμαι από την ΔΕΗ. Πείτε μου που είστε για να σας εξυπηρετήσουμε αν μπορούμε On 9/4/2026 at 1:40 ΜΜ, ant75 said: Στην πόλη της Κοζάνης ξεκίνησαν και οι συνδέσεις απο αρχές Απρίλη 2026. Στην περιοχή Πλατάνια που μεν η Vodafone έσκαψε αλλά χρειάζεται ακόμη 5 μήνες για να παραδώσει το δίκτυο λειτουργικό και για τους υπόλοιπους Nova και Cosmote, η ΔΕΗ fiber αναμένεται να έχει τις περισότερες νέες συνδέσεις. https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#{"a3b_coverpointftthcoax_normal_dist_10th"%3A1%2C"FTTH%2FB"%3A1%2C"Κάλυψη χαλκού"%3A0%2C"grid_square1000sql"%3A0%2C"Κινητή"%3A0%2C"zoom"%3A15.956825621328894%2C"center"%3A{"lng"%3A21.798154781017274%2C"lat"%3A40.2918341175579}} On 7/3/2026 at 10:25 ΜΜ, makisg4 said: Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την Κοζάνη; Έχει ξεκινήσει το δίκτυο στην πόλη; Ναι. Πείτε μου που είστε μήπως μπορώ να σας εξηπηρετησω. Στην ΔΕΗ είμαι On 5/3/2026 at 11:11 ΜΜ, Antonio21 said: Δεη fiber αίτηση από τον γείτονα πριν μια εβδομάδα πρώτη εγκατάσταση σήμερα. Εάν δεν ρίξουν τις τιμές οι υπόλοιπες εταιρίες στην λήξη του συμβολαίου εάν είμαι στο ίδιο σπίτι με βλέπω για Δεη. Ότι χρειαστείτε με καλείται στο 6937303525 Νίκος ονομάζομαι και είμαι στην ΔΕΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Έφτασε και η τηλεφωνία! https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/dei-fiber/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosStavr4 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου On 18/5/2026 at 12:50 ΜΜ, NikosGr30 said: Έχουμε διαθεσιμότητα σχεδόν παντού.. Είμαι από την ΔΕΗ. Πείτε μου που είστε για να σας εξυπηρετήσουμε αν μπορούμε Ναι. Πείτε μου που είστε μήπως μπορώ να σας εξηπηρετησω. Στην ΔΕΗ είμαι Ότι χρειαστείτε με καλείται στο 6937303525 Νίκος ονομάζομαι και είμαι στην ΔΕΗ Αρχάνες Ηρακλείου πότε;; Έχετε κάποιο πλάνο;; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου On 18/5/2026 at 12:50 ΜΜ, NikosGr30 said: Έχουμε διαθεσιμότητα σχεδόν παντού.. Είμαι από την ΔΕΗ. Πείτε μου που είστε για να σας εξυπηρετήσουμε αν μπορούμε Ναι. Πείτε μου που είστε μήπως μπορώ να σας εξηπηρετησω. Στην ΔΕΗ είμαι Ότι χρειαστείτε με καλείται στο 6937303525 Νίκος ονομάζομαι και είμαι στην ΔΕΗ Στην Κρήτη/Χανιά τι διαθεσιμότητα έχετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Τελικά με την τηλεφωνία τι γίνεται; Κωδικούς δίνουν ; Θέλω να έχω το fritzbox για main router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 8 minutes ago, UsualSuspect said: Τελικά με την τηλεφωνία τι γίνεται; Κωδικούς δίνουν ; Θέλω να έχω το fritzbox για main router. Πλέον δίνουν. Οι απαιτούμενες ρυθμίσεις είναι εδώ: https://www.dei.gr/media/1hybldzt/deh-fiber-setupinstructions-21x29-7cm-20260603.pdf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 3 ώρες πριν, minast said: Πλέον δίνουν. Οι απαιτούμενες ρυθμίσεις είναι εδώ: https://www.dei.gr/media/1hybldzt/deh-fiber-setupinstructions-21x29-7cm-20260603.pdf Είσαι ωραίος και μετράς ! Είχα ρωτήσει έναν τύπο πριν αρκετούς μήνες και μου είχε πει πως δεν δίνουν, οπότε είπα να ξανα ρωτήσω. Πριν λίγες εβδομάδες έβαλαν στην περιοχή μου και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο στον ΠΟΤΕ σε 4 μηνάκια. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Διαβάζω διάφορα από δω και από κει πως δίνουν 3 μήνες δώρο και extender δώρο και κάτι τέτοια περίεργα. Επιβεβαιωμένο η αρλούμπες ; Όχι ότι χρειάζομαι το extender, αλλά αν το δίνουν δωρεάν, δεν θα πάει χαμένο 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 15 ώρες πριν, UsualSuspect said: Διαβάζω διάφορα από δω και από κει πως δίνουν 3 μήνες δώρο και extender δώρο και κάτι τέτοια περίεργα. Επιβεβαιωμένο η αρλούμπες ; Όχι ότι χρειάζομαι το extender, αλλά αν το δίνουν δωρεάν, δεν θα πάει χαμένο 😛 Μπορεί να δίνουν, αλλά φαντάζομαι θα είναι του κ@λου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
debatable broker Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 20 ώρες πριν, UsualSuspect said: Διαβάζω διάφορα από δω και από κει πως δίνουν 3 μήνες δώρο και extender δώρο και κάτι τέτοια περίεργα. Επιβεβαιωμένο η αρλούμπες ; Όχι ότι χρειάζομαι το extender, αλλά αν το δίνουν δωρεάν, δεν θα πάει χαμένο 😛 Αν πετύχεις πλασιέ, επιβεβαιωμένο ότι δίνουν 3 μήνες και extender. Αν πάρεις στο τηλεφωνικό κέντρο, πιο δύσκολο αλλά δεν αποκλείεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Σεπτεμβρίου Πολύ καλό internet σε αυτή την τιμή. Υπάρχει δώρο τρεις μήνες τσάμπα. Πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! Έχει ακριβώς την ταχύτητα που επιλέγεις!! Γλύτωσα από τους άλλους!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts