Jump to content

Οπτικές ίνες ΔΕΗ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρουμε για την περιοχή Γαλατά Χανίων εάν υπάρχει διαθέσιμη???🤔

• 4 weeks later...

Δεη fiber αίτηση από τον γείτονα πριν μια εβδομάδα πρώτη εγκατάσταση σήμερα. 

Εάν δεν ρίξουν τις τιμές οι υπόλοιπες εταιρίες στην λήξη του συμβολαίου εάν είμαι στο ίδιο σπίτι με βλέπω για Δεη. 

20260305_225554.jpg

20260305_225702.jpg

20260305_225843.jpg

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

2 μήνες με δεη fiber απόλυτα ευχαριστημένος.. Ούτε μισή αποσύνδεση μέχρι στιγμής..Και επειδή δουλεύω και τηλεεργασια οπως καταλαβαίνετε είμαι πολλές ώρες συνδεδεμένος.

On 5/3/2026 at 11:11 ΜΜ, Antonio21 said:

Εάν δεν ρίξουν τις τιμές οι υπόλοιπες εταιρίες στην λήξη του συμβολαίου εάν είμαι στο ίδιο σπίτι με βλέπω για Δεη. 

20260305_225554.jpg

20260305_225702.jpg

20260305_225843.jpg

Εμάς στην δικιά μας πολυκατοικία έχει περάσει οπτικές η cosmote. Αν ποτέ περάσει η ΔΕΗ οπτικές από το δρόμο και κάποιος κάνει αίτηση, θα βάλει και η ΔΕΗ νέο κουτί στην πολυκατοικία; Και αν περάσει και η inalan θα βάλει και αυτή; Δε θα είναι λίγο έως πολύ τσίρκο;

29 minutes ago, _NikitaS_ said:

Εμάς στην δικιά μας πολυκατοικία έχει περάσει οπτικές η cosmote. Αν ποτέ περάσει η ΔΕΗ οπτικές από το δρόμο και κάποιος κάνει αίτηση, θα βάλει και η ΔΕΗ νέο κουτί στην πολυκατοικία; Και αν περάσει και η inalan θα βάλει και αυτή; Δε θα είναι λίγο έως πολύ τσίρκο;

Ναι, θα είναι τσίρκο. Δυστυχώς μέχρι τώρα έτσι γίνεται.
Ελπίζουμε στο μέλλον η ΕΕΤΤ να βάλει κάποια τάξη σε συνεγκαταστάσεις.

Σκεφτομαι οταν ληξει το συμβολαιο μου στην βοντα το καλοκαιρι να μεταφερθω στην ΔΕΗ. Με την τηλεφωνια τι μπορω να κανω καθως η μητερα μου θελει να εχει σταθερο στο σπιτι? Χωρις να αλλαξω αριθμο εννοειται

4 ώρες πριν, makisg4 said:

Σκεφτομαι οταν ληξει το συμβολαιο μου στην βοντα το καλοκαιρι να μεταφερθω στην ΔΕΗ. Με την τηλεφωνια τι μπορω να κανω καθως η μητερα μου θελει να εχει σταθερο στο σπιτι? Χωρις να αλλαξω αριθμο εννοειται

Φορητότητα σε κάποιο VoIP provider, όπως γίνεται πχ στην Inalan. Πάντως μέχρι το καλοκαίρι δεν είναι απίθανο να δίνει η ίδια η ΔΕΗ τηλεφωνία, είτε απευθείας, είτε μέσω συνεργάτη.

• 4 weeks later...

Στην πόλη της Κοζάνης ξεκίνησαν και οι συνδέσεις απο αρχές Απρίλη 2026. Στην περιοχή Πλατάνια που μεν η Vodafone έσκαψε αλλά χρειάζεται ακόμη 5 μήνες για να παραδώσει το δίκτυο λειτουργικό  και για τους υπόλοιπους Nova και Cosmote, η ΔΕΗ fiber αναμένεται να έχει τις περισότερες νέες συνδέσεις.

https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#{"a3b_coverpointftthcoax_normal_dist_10th"%3A1%2C"FTTH%2FB"%3A1%2C"Κάλυψη χαλκού"%3A0%2C"grid_square1000sql"%3A0%2C"Κινητή"%3A0%2C"zoom"%3A15.956825621328894%2C"center"%3A{"lng"%3A21.798154781017274%2C"lat"%3A40.2918341175579}}

20260406_173918 (2).jpg

unnamed (2).jpg

• 3 weeks later...

και σε μένα στην πολυκατοικία μου πέρασε οπτικές η cosmote,σύντομα ελπίζω και η δεη να φέρει οπτικές ίνες αλλά πρέπει να σκάψει κι αυτή,προς το παρον έχω οπτική ίνα με HCN πιάνω 500mbps download και upload αλλά η δεη έχει καλύτερη τιμολόγηση,οπότε θα περιμένω...

• 3 weeks later...
On 29/10/2024 at 12:23 ΠΜ, Antonio21 said:

Μια άσχετη ερώτηση έχετε δει κάπου οπτική ίνα από την ΔΕΗ; 

Έχουμε διαθεσιμότητα σχεδόν παντού..

Είμαι από την ΔΕΗ. Πείτε μου που είστε για να σας εξυπηρετήσουμε αν μπορούμε

On 9/4/2026 at 1:40 ΜΜ, ant75 said:

Στην πόλη της Κοζάνης ξεκίνησαν και οι συνδέσεις απο αρχές Απρίλη 2026. Στην περιοχή Πλατάνια που μεν η Vodafone έσκαψε αλλά χρειάζεται ακόμη 5 μήνες για να παραδώσει το δίκτυο λειτουργικό  και για τους υπόλοιπους Nova και Cosmote, η ΔΕΗ fiber αναμένεται να έχει τις περισότερες νέες συνδέσεις.

https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#{"a3b_coverpointftthcoax_normal_dist_10th"%3A1%2C"FTTH%2FB"%3A1%2C"Κάλυψη χαλκού"%3A0%2C"grid_square1000sql"%3A0%2C"Κινητή"%3A0%2C"zoom"%3A15.956825621328894%2C"center"%3A{"lng"%3A21.798154781017274%2C"lat"%3A40.2918341175579}}

20260406_173918 (2).jpg

unnamed (2).jpg

On 7/3/2026 at 10:25 ΜΜ, makisg4 said:

Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την Κοζάνη; Έχει ξεκινήσει το δίκτυο στην πόλη; 

Ναι. Πείτε μου που είστε μήπως μπορώ να σας εξηπηρετησω. Στην ΔΕΗ είμαι 

On 5/3/2026 at 11:11 ΜΜ, Antonio21 said:

20260305_225554.jpg

20260305_225702.jpg

20260305_225843.jpg

Ότι χρειαστείτε με καλείται στο 6937303525 Νίκος ονομάζομαι και είμαι στην ΔΕΗ 

On 18/5/2026 at 12:50 ΜΜ, NikosGr30 said:

Αρχάνες Ηρακλείου πότε;; Έχετε κάποιο πλάνο;;

On 18/5/2026 at 12:50 ΜΜ, NikosGr30 said:

Στην Κρήτη/Χανιά τι διαθεσιμότητα έχετε;

• 1 month later...

Τελικά με την τηλεφωνία τι γίνεται; Κωδικούς δίνουν ; Θέλω να έχω το fritzbox για main router. 

8 minutes ago, UsualSuspect said:

Τελικά με την τηλεφωνία τι γίνεται; Κωδικούς δίνουν ; Θέλω να έχω το fritzbox για main router. 

Πλέον δίνουν. Οι απαιτούμενες ρυθμίσεις είναι εδώ:

https://www.dei.gr/media/1hybldzt/deh-fiber-setupinstructions-21x29-7cm-20260603.pdf

3 ώρες πριν, minast said:

Πλέον δίνουν. Οι απαιτούμενες ρυθμίσεις είναι εδώ:

https://www.dei.gr/media/1hybldzt/deh-fiber-setupinstructions-21x29-7cm-20260603.pdf

Είσαι ωραίος και μετράς !
Είχα ρωτήσει έναν τύπο πριν αρκετούς μήνες και μου είχε πει πως δεν δίνουν, οπότε είπα να ξανα ρωτήσω. 
Πριν λίγες εβδομάδες έβαλαν στην περιοχή μου και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο στον ΠΟΤΕ σε 4 μηνάκια. 

Διαβάζω διάφορα από δω και από κει πως δίνουν 3 μήνες δώρο και extender δώρο και κάτι τέτοια περίεργα. 
Επιβεβαιωμένο η αρλούμπες ; 
Όχι ότι χρειάζομαι το extender, αλλά αν το δίνουν δωρεάν, δεν θα πάει χαμένο 😛 

15 ώρες πριν, UsualSuspect said:

Διαβάζω διάφορα από δω και από κει πως δίνουν 3 μήνες δώρο και extender δώρο και κάτι τέτοια περίεργα. 

Μπορεί να δίνουν, αλλά φαντάζομαι θα είναι του κ@λου

20 ώρες πριν, UsualSuspect said:

Αν πετύχεις πλασιέ, επιβεβαιωμένο ότι δίνουν 3 μήνες και extender. Αν πάρεις στο τηλεφωνικό κέντρο, πιο δύσκολο αλλά δεν αποκλείεται

• 1 month later...

Πολύ καλό internet σε αυτή την τιμή. Υπάρχει δώρο τρεις μήνες τσάμπα. Πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! Έχει ακριβώς την ταχύτητα που επιλέγεις!! Γλύτωσα από τους άλλους!!