Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάμερα ικανοποιητική είναι, μόνο στα βίντεο νύχτα σε περιβάλλον με πολλά φώτα έχει ένα θέμα. Τουλάχιστον το δικό μου... 

Όλα τα άλλα είναι κομπλέ 

• Απαντήσεις 877
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως μου φαίνεται οτι μετα το τελευταίο update ζεστενεται πιο πολύ απο πρίν με την παραμικρή ενέργεια. Χωρίς να κάνω βαριά πράγματα ζεστένεται όχι μονο στο σημείο της μπαταρίας την οποία ρουφάει πιό γρήγορα απο πρίν αλλα και πιο ψηλά στο σημείο του επεξεργαστή.

Redmi By Xiaomi

Σε εμένα δεν περνά τις φωτογραφίες αυτόματα στον υπολογιστή όπως πριν, πρέπει να ανοίγω το επάνω μενού για να κάνω επιλογή και δε βρίσκω επιλογή να σώσω τις προτιμήσεις μου

Παιδιά δε θυμάμαι αν σας το ειχα ρωτησει Gcam στο κινητο μας δεν παιζει ? Η διαφορα στις selfie στο poco x5 pro ειναι κυριολεκτικά μερα με τη νύχτα (πραγματικα ομως)   

5 ώρες πριν, freddaras said:

Παιδιά δε θυμάμαι αν σας το ειχα ρωτησει Gcam στο κινητο μας δεν παιζει ? Η διαφορα στις selfie στο poco x5 pro ειναι κυριολεκτικά μερα με τη νύχτα (πραγματικα ομως)   

Το Samsung είναι κλασης ανώτερο σε φωτογραφίες από το Xiaomi..εγώ έχω το Xiaomi poco M7 pro με πολυ τίμια βασική κάμερα με imx882 φακό αλλά ως εκεί...οι αλλες κάμερες άθλιες ..Είχα το Α55 και είχε πολύ καλές κάμερες..Σκέφτομαι να πάω σε Xiaomi 15T η A56 (8/256)..

Edited by Christos kitsos

13 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Το Samsung είναι κλασης ανώτερο σε φωτογραφίες από το Xiaomi..εγώ έχω το Xiaomi poco M7 pro με πολυ τίμια βασική κάμερα με imx882 φακό αλλά ως εκεί...οι αλλες κάμερες άθλιες ..Είχα το Α55 και είχε πολύ καλές κάμερες..Σκέφτομαι να πάω σε Xiaomi 15T η A56 (8/256)..

Η καμερα ειναι πολυ καλη για τα λεφτα του ! Δεν το συζητάμε καν αυτο ! Μιλάω για τις σελφι (που δεν ειναι στο επιπεδο της μπροστινής) ! Στο poco οταν τραβας με Gcam σελφι η διαφορα ειναι απίστευτη ακομη και σε χαμηλο φωτισμό!  Το a56 λογικα θα ειναι η επομενη επιλογή μου οταν θα μου ερθει απο το εταιρικό για ανανέωση στο συμβόλαιο ! Για την ωρα ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το A55//(λιγο μονο με κουρασε το βαρος του ) 

• 2 weeks later...

Μετά την αφαίρεση της εφαρμογής appcloud (φαίνεται μόνο από της ρυθμίσεις στις εφαρμογές, ενεργοποιήστε και του συστήματος) με ένα πρόγραμμα από υπολογιστή με εντολές το κινητό ρολάρει και λειτουργεί πολύ καλύτερα... για την συγκεκριμένη εφαρμογή έχει γίνει πολύ ντόρος και έχει έδρα το Τελ Αβίβ... παρακολουθεί τα πάντα στο κινητό και υπάρχει στα πιο πολλά κινητά της Samsung... αν την έχετε αφαιρέστε την γιατί και να την απενεργοποιήσεις επανέρχεται με τα update...

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-series/how-do-i-get-rid-of-appcloud/td-p/7918282/page/4

Edited by panoslvd

On 21/11/2025 at 12:13 ΠΜ, panoslvd said:

Μετά την αφαίρεση της εφαρμογής appcloud (φαίνεται μόνο από της ρυθμίσεις στις εφαρμογές, ενεργοποιήστε και του συστήματος) με ένα πρόγραμμα από υπολογιστή με εντολές το κινητό ρολάρει και λειτουργεί πολύ καλύτερα... για την συγκεκριμένη εφαρμογή έχει γίνει πολύ ντόρος και έχει έδρα το Τελ Αβίβ... παρακολουθεί τα πάντα στο κινητό και υπάρχει στα πιο πολλά κινητά της Samsung... αν την έχετε αφαιρέστε την γιατί και να την απενεργοποιήσεις επανέρχεται με τα update...

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-series/how-do-i-get-rid-of-appcloud/td-p/7918282/page/4

Thanks το δοκιμαζω τωρα ! Ξερεις ποιες αλλες εφαρμογες μπορουμε να αφαιρεσουμε με ασφαλεια ? (Παλια θυμαμαι ενα παιδι στο θεμα του redmi note 9 που μας προτεινε παρα πολλες εφαρμογες που ηταν εντελως αχρηστες ) 

Λογικά αυτές της samsung που δεν σβήνονται αλλά είναι και άχρηστες για σένα, θα πας κάτω στην σελίδα στο link να βρεις αυτά τα πρόγραμματα, ένα για το pc και το άλλο είναι το package name γιατί έχουν άλλη ονομασία τα πιο πολλά,  από εκεί μπορείς να δεις πια δεν θες. 

5 ώρες πριν, panoslvd said:

Λογικά αυτές της samsung που δεν σβήνονται αλλά είναι και άχρηστες για σένα, θα πας κάτω στην σελίδα στο link να βρεις αυτά τα πρόγραμματα, ένα για το pc και το άλλο είναι το package name γιατί έχουν άλλη ονομασία τα πιο πολλά,  από εκεί μπορείς να δεις πια δεν θες. 

thanks ...την εφαρμογη παντως που ειπες πανω εγω δεν την ειχα στο κινητό

Παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση ? Εχω περασει την καρτα εργασιας μου απο το Εργάνη στο google wallet ! Δεν το αναγνωριζει ομως το μηχανημα στην πορτα με τιποτα ! Αναγνωριζει στο σκαναρισμα απο φωτογραφια που εχω βγαλει το αναγνωριζει μεσα απο την εφαρμογη δεν το αναγνωριζει με τιποτα απο το google wallet ! παιζει κατι εδω γνωριζει κανεις ? 

On 24/11/2025 at 8:42 ΜΜ, freddaras said:

Παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση ? Εχω περασει την καρτα εργασιας μου απο το Εργάνη στο google wallet ! Δεν το αναγνωριζει ομως το μηχανημα στην πορτα με τιποτα ! Αναγνωριζει στο σκαναρισμα απο φωτογραφια που εχω βγαλει το αναγνωριζει μεσα απο την εφαρμογη δεν το αναγνωριζει με τιποτα απο το google wallet ! παιζει κατι εδω γνωριζει κανεις ? 

Δεν είσαι ο μόνος. Ούτε εμένα παίζει. Κάποια βλακεία κάνει το wallet και αλλοιώνει το qr

11 ώρες πριν, sgatzo said:

Δεν είσαι ο μόνος. Ούτε εμένα παίζει. Κάποια βλακεία κάνει το wallet και αλλοιώνει το qr

σε μια συναδελφο που εχει iphone δουλευει κανονικα σε εμενα οχι ..τι να πεις λογικα θα το διορθώσουν με το επομενο update !  σε ευχαριστω για την απαντηση γιατι νομιζα εκανα κατι λαθος εγω 

Η προσωρινή λύση που έχω βρει είναι 

Πατάς το + κάτω δεξιά 

Στην συνέχεια επιλέγεις οτιδήποτε άλλο 

Βγάζεις καθαρή φωτογραφία με μια αυτόματη λήψη ή παίρνεις κάποιο screenshot από την εφαρμογή της συλλογής 

Στη συνέχεια σε πάει στην επεξεργασία πληροφοριών κάρτας. Εκεί πατάς το μολύβι της επεξεργασίας και αντί για κάρτα αφοσίωσης επιλέγεις τύπο κάρτας άλλο.

Δίνεις μετά όνομα κλπ και είσαι αρχηγός 

Προσοχή, πάλι δημιουργεί qr στην ετικέτα, το αγνοείς και πατάς προβολή πληροφοριών κάρτας και θα σου φέρνει τη φωτογραφία του δικού σου σωστού qr την οποία θα δουλεύεις 

Όταν διορθωθεί από τη google το ποστάρουμε...

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο , γράψε αν σου δούλεψε 

Edited by sgatzo

24 minutes ago, Tasos oiko said:

Ήρθε ενημέρωση Νοεμβρίου  καλημέρα 

15 μέρες είναι που έχει έρθει.😅

Redmi By Xiaomi

Έχει καιρό να έρθει Google Play  ενημέρωση... είναι ακόμα στο Σεπτέμβριο.

Screenshot_20251210_163855_Settings.jpg

On 10/12/2025 at 4:41 ΜΜ, panoslvd said:

Έχει καιρό να έρθει Google Play  ενημέρωση... είναι ακόμα στο Σεπτέμβριο.

Screenshot_20251210_163855_Settings.jpg

Εμένα είναι ακόμα 1 Ιουλίου. Και δεν βγάζει update...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με το αυτοκίνητο Peugeot 2008 '20 μέσω Bluetooth. Άλλες μάρκες τηλεφώνων συνδέονται κανονικά. Σημείωση το προηγούμενο A54 συνδεόταν κανονικά. Καθε βοήθεια δεκτή 

• 2 weeks later...

Η γλυκιά μας Samsung μετά το σημερινό update Φεβρουαρίου απομακρύνε την επιλογή wipe catch από το boot menu...

5 ώρες πριν, panoslvd said:

Η γλυκιά μας Samsung μετά το σημερινό update Φεβρουαρίου απομακρύνε την επιλογή wipe catch από το boot menu...

Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό;