Jump to content

Matrix64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Matrix64

  1. Παιδιά μια ερώτηση : όταν βάζεις δεύτερη κάρτα sim από ποια κάρτα τραβάει data το 4g?
  2. κάποιο νεο σχετικά με το volte και vowifi που χάσαμε με την miui 11 έχουμε ?
  3. Μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με το gps ?
  4. Έπειτα από αναβάθμιση στην 10.3.6.0 PFGEUXM δεν έχω πλέον gps. Χρησιμοποιώ sygic και gps test και δεν δουλεύει κανένα, βγάζει μηνυμα searching gps και δεν lockάρει δορυφόρους. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος και εάν βρήκε λύση να βοηθήσει?
  5. Σκλαβενίτης. Καλός εργοδότης
  6. μακριά επικίνδυνο για την Ελλάδα λόγω σεισμών
  7. Λυκόσκυλο εκπαιδευμένο :lol:
  8. Έχει καποιος απο εδώ κανένα προγραμματάκι που να υπολογίζει και να μοιράζει την κατανάλωση πετρελαίου ανα ένοικο? (αυτόνομη θέρμανση)
  9. Rayban polarized. Το μόνο πρόβλημα οτι δεν βλέπουν την οθόνη του κινητού σε landscape (redmi note 7) (απίστευτο:lol:)
  10. Το έκοψα μετά από 25 χρόνια. Βοήθησε πολύ το ηλεκτρονικό που μετά 6μήνες το έκοψα και αυτό
  11. τα alerts της Εθνικής είναι με χρέωση?
  12. Το συγκεκριμμένο <<κατάστημα>> easy buy word είναι απλά Απαράδεκτοι !!! παρέλαβα laptop lenovo 663 € με ανοιγμένη συσκευασία και ηταν εμφανώς μεταχειρισμένο - κακοποιημένο, πιθανώς εκθεσιακό το οποίο και έστειλα πίσω την ίδια στιγμή. Δεν επικοινώνησε ποτέ κανείς μαζί μου παρά μόνο εγώ επίσης δεν απάντησε ποτέ κανένας στα 5 e-mails που έστειλα. Η μόνη διακαιολογία τους ήταν οτι το έχουν στείλει στο service !!!. Πήρα τα χρήματά μου πίσω μετά από αγώνα 33 ημερών και έπειτα από καταγγελία μου στο συνήγορο του καταναλωτή. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε εγώ μακριά !!!
  13. <<πάγωμα>> με το link2sd εννοείς η με τον γνωστό τρόπο? λίγο που είδα αυτή την εφαρμογή κανει ενα σωρό πράγματα και βασικά μεταφορά εφαρμογών στην sd σωστά?
  14. καλησπέρα. πως μπορούμε να σβήσουμε εφαρμογές συστήματος όπως mail η browser πχ. ? εχω την ελληνικη dev 6.9.22
  15. σε αναμονή λοιπόν, νομίζω θα έχει ενδιαφέρον :):):)
  16. καλημέρα, υπάρχει η δυνατότητα να περαστούν άλλα εικονίδια εφαρμογών χωρίς να χρησιμοποιηθεί κάποιος lancher?
  17. Που μπορώ να βρώ αναλυτικές οδηγίες για να περάσω omega rom και ποιά? εχω 4.3 με πολλά lug το τηλέφωνο έχει γίνει απαράδεκτο.
  18. εγώ έχω κάνει ηδη αναβάθμιση σε 4.1.2 αλλά ακόμα <ψάχνει> τις επαφές μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάτι άλλο?
  19. Στο δικό μου S/N γράφει στον κωδικό για την χώρα προέλευσης (BGL) και στην σχετική λίστα που βρίσκουμε την χώρα δίπλα στ BGL γράφει unnown ξέρει κανείς για ποιά χώρα είναι ???
×
×
  • Create New...