Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει κανένας με Α55 και πάροχο τη Nova;

Ρωτάω για να καταλάβω αν παίζει το WiFi calling. 

Διότι επίσημα, σύμφωνα με τη Nova η συσκευή μας δεν είναι συμβατή 🙄

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/poies-einai-oi-simvates-siskeues-gia-to-wifi-calling

Εγώ στη Vodafone πάντως έχω μια χαρά WiFi calling. Αλλά παίζει να μεταβώ στη Nova, γι' αυτό ρωτάω.

• Απαντήσεις 877
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

19 ώρες πριν, stark said:

Κρατα μικρο καλαθι σε αυτο. Το A52s δεν πηρε ουτε UI 7, το σταματησαν στο 6.x και εδω λεει οτι παρει και 8 :classic_laugh:

1 ώρα πριν, stark said:

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/poies-einai-oi-simvates-siskeues-gia-to-wifi-calling

Εγώ στη Vodafone πάντως έχω μια χαρά WiFi calling. Αλλά παίζει να μεταβώ στη Nova, γι' αυτό ρωτάω.

Θεωρω οτι ειναι outdated η λιστα. Εδω εχει παλια κινητα μεσα, δεν θα εχει το A55?

5 ώρες πριν, stark said:

Έχει η σύζυγος Α55 και παίζει μια χαρά το WiFi calling.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Συνήθως δεν κάνω αναβαθμίσεις γιατί στο παρελθόν βαρυνε η συσκευή και μερικές φορές μερικά πράγματα γινόταν χειρότερα αντί για καλυτερα. Κρατάω λοιπόν το Α55 με το λογισμικό με το οποίο το αγόρασα.

Θεωρείτε ότι αξίζει να κάνω τις αναβαθμίσεις και πια πράγματα έγιναν καλύτερα η χειρότερα?

Ευχαριστώ!

20 ώρες πριν, runner70 said:

Κρατα μικρο καλαθι σε αυτο. Το A52s δεν πηρε ουτε UI 7, το σταματησαν στο 6.x και εδω λεει οτι παρει και 8 :classic_laugh:

Πάντως κι εδώ το έχουν μέσα το A52s 5G. 

Samsung One UI 8: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για συσκευές Galaxy | Techblog.gr https://share.google/bg8YOoZKr2nw8bSfG

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 2 weeks later...

Εδώ και ώρα κανω προσπάθειες να ανοιξω την εφαρμογή του facebook και ενώ κάνει το εφέ προσπάθειας να ανοίξει, απότομα κλείνει..Δεν πάει ούτε στο κεντρικό μενού πρίν την είσοδο... Απεγκατεστησα την ξαναέβαλα, μπήκε στην πρώτη σύνδεση και όταν αποσυνδέθηκα και ξαναπροσπάθησα παλι τα ίδια.. Κάνει την κίνηση το app σαν να το μπλοκάρει κάτι να ανοίξει. Τυχαίνει σε κάποιον αλλον ή μόνο σε μένα;

Redmi By Xiaomi

35 minutes ago, Tasos oiko said:

Καλό μεσημέρι  ήρθε  ενημέρωση Σεπτεμβρίου 

Οπότε για One UI 8.0 πάμε τέλος Οκτώβρη ή μπορεί και αργότερα..🤔

Redmi By Xiaomi

20 ώρες πριν, Siberian Tiger said:

Μόλις ήρθε! 

Screenshot_20251006_163428_Software update.jpg

Εχουμε καποια ενημερωση για το πως ειναι;
Ενα Α55 που υπαρχει στην οικογενεια δε το εχει λαβει ακομα

46 minutes ago, merkon said:

Εχουμε καποια ενημερωση για το πως ειναι;
Ενα Α55 που υπαρχει στην οικογενεια δε το εχει λαβει ακομα

καμία διαφορά με πρίν.. Στις μεγάλες ενημερώσεις τα μόνα που παίρνουν όλες τις αλλαγές είναι τα flagship μοντέλα. Η μεσαία κατηγορία δεν βλέπει πολλές αλλαγές.. Δέν διαπίστωσα κάτι που να μου τραβήξει την προσοχή..

Redmi By Xiaomi

Εγώ το έκανα εχθές, όχι σημαντικές αλλαγές, μου φαίνεται πιο σταθερό από πριν αλλά η μπαταρία σαν φεύγει πιο γρήγορα....

Παιδιά το έβαλα και εγώ. Και εμένα μου φαίνεται πιο σβέλτο το κινητό. Διαφορά στην μπαταρία δεν είδα καμιά. Μην πω ότι μου φάνηκε και ένα κλικ καλύτερη. Θα δείξει 

• 2 weeks later...

Με το κινητο μετα απο καιρο που το εχω σαν βασικό ειμαι πολυ ευχαριστημένος ! Με ολα ! Και με την καμερα ! (Αξιοπρεπέστατη για τα λεφτα της )! Το μοναδικο πραγματικα μειον για μενα ειναι το βαρος του ! Τελικά (μαζι με θήκη ειδικα) οντως κουραζει οταν το κρατας στο χερ! Οταν το φορτίζω και παιρνω σαν δευτερο το poco x 5 pro που εχω  ειναι σαν να κραταω βαμβάκι στο χέρι με το δεύτερο !😁 Kαι μελλοντικά θα ειναι ο μονος λογος που θα το αλλάξω ! (ειτε για το 56 ειτε για redmi ) ...

Εγώ σκέφτομαι να πάω στο 56.ειχα Α 35,Α 55 και κούρασαν όντως στο χέρι ...

4 ώρες πριν, Christos kitsos said:

Εγώ σκέφτομαι να πάω στο 56.ειχα Α 35,Α 55 και κούρασαν όντως στο χέρι ...

Στην επομενη αναβαθμιση θα παω και εγω 56 δαγκωτο ..οχι γιατι εχω προβλημα με το κινητο ισα ισα αλλα οπως ειπα ειναι λιγο βαρυ και κουραζει στο χερι (εχω και τριποδακι με μαγνητη που το βαζω εκει οταν βλεπω τηλεοραση youtube κτλ αλλα το βλεπω πολλες φορες ακομη και αυτο κλαταρει απο το βαρος ενω με το poco δεν καταλαβαινει τιποτα )! Αλλα περα απο αυτο το ξαναλεω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το κινητο ! Στα λεφτα του ειναι λουκουμι ! (και οσο μεγαλώνουμε δεν θελουμε πλεον φανφαρες λιγα και καλα ! Και το α55 τα κανει ολα σωστα για μενα 🥰)

Σε καμια περιπτωση δεν θα σκεφτομουν αλλαγη του A55 με το A56. Και μονο που χανεις το sd slot για εμενα ειναι deal breaker.

Επισης ρε παιδια το ενα ειναι 213gr και το αλλο 198gr. Δηλ αυτα τα 15gr ειναι που σας κουραζουν τοσο πολυ; Μην υπερβαλλουμε.:classic_tongue:

29 minutes ago, runner70 said:

Σε καμια περιπτωση δεν θα σκεφτομουν αλλαγη του A55 με το A56. Και μονο που χανεις το sd slot για εμενα ειναι deal breaker.

Επισης ρε παιδια το ενα ειναι 213gr και το αλλο 198gr. Δηλ αυτα τα 15gr ειναι που σας κουραζουν τοσο πολυ; Μην υπερβαλλουμε.:classic_tongue:

Κοίτα μπροστα στα 181 γρ.του poco που εχω σαν δευτερο η διαφορα ειναι τεραστια ! 😃 ! Συμφωνώ για το sd slot που λες αν και εχω πλεον google drive ..με 20 ευρω το χρονο εχεις 100 giga εξτρα ...έχω και απεριόριστα data στο κινητο οποτε σιγα σιγα για μενα τουλαχιστον και η καρτα μνημης σαν απωλεια δεν ειναι κατι τοσο τραγικο οσο ηταν παλιοτερα ..

Η κάμερα παντως για τα λεφτα του και το βράδυ ειναι πολυ καλή ! (δε θελω πολλα πολλα πλεον να κανει τα βασικα λιγα και καλα )! Εδώ την τραβηξα γυρνώντας απο τη δουλεια φουλ σκοταδι (μονο αμαξια απο το δρομο) και στο μηχανάκι πανω ! 

20251028_203416.jpg