specguard Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 3 ώρες πριν, sot20 said: Δουλεύει και η ηχογράφηση κλήσης; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Ρυθμίσεις/μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Αναφέρεται κάπου επακριβώς "Υγεία;" Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) Υγεία βλέπεις με Accubattery pro ...με την μαμά εφαρμογη δεν την έχω δει πουθενά. Υ.Γ Παράθεση υγεία μπαταρίας κοντά 10 μηνών, 19/07/24 το είχα λάβει. Edited 6 Μαΐου by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Τον Ιανουάριο ειχε ανέβει άρθρο και εδω στο site ότι με το hyperos 2 στο poco x7 pro θα υπάρχουν Ποσοστό της υγείας της μπαταρίας. Τρέχον ποσοστό χωρητικότητας μπαταρίας. Ημερομηνία κατασκευής μπαταρίας. Ημερομηνία πρώτης χρήσης. Μέσα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Στη δικιά μας συσκευή δε θα το δουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου https://youtu.be/PEkqaV1dUCA?feature=shared Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 15 ώρες πριν, specguard said: Σε ευχαριστώ, αλλά για να είμαστε σίγουροι δουλεύει όντως η ηχογράφηση; Ακούγεσαι και εσύ και ο συνομιλητής; Το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 22 ώρες πριν, Arinos said: Αμα έχεις την ευρωπαϊκή σίγουρα θα σου έρθει, πιστεύω είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών. ¨Ήλθε τελικά, κατέβηκε και όλα ΟΚ με τα προβλήματα που έχουν εδώ αναφερθεί πχ εικονίδια. Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 2 ώρες πριν, sot20 said: Σε ευχαριστώ, αλλά για να είμαστε σίγουροι δουλεύει όντως η ηχογράφηση; Ακούγεσαι και εσύ και ο συνομιλητής; Το δοκίμασες; 👌 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopapa123 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 23 ώρες πριν, sot20 said: Δουλεύει και η ηχογράφηση κλήσης; Δουλευει αν αλλαξεις τον dialer απο της google και βαλεις της xiaomi . κ αλλαξεις κ region πχ σε Ιρλανδια. Δες προηγούμενο post μου που παραθετω τις οδηγιες Edited 7 Μαΐου by geopapa123 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μόλις μου έβγαλε να κάνω το update σε 2.0.104.0. Να το κάνω άφοβα; Μετά θέλω να κάνω την διαδικασία που ανέφερες απλά έχω ένα φόβο μήπως κάνω καμιά πατάτα γιατί το τηλέφωνο το έχω επαγγελματικό. Χρειάζομαι οπωσδήποτε την ηχογράφηση κλήσης Θα μπορούσε κάποιος αν έχει χρόνο να με βοηθήσει έστω και με αμοιβή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Το update κάντο άφοβα....για το άλλο τα βήματα είναι straight forward που λένε και στο χωριό μου.Οτι θες pm. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου On 7/5/2025 at 12:05 ΠΜ, specguard said: https://youtu.be/PEkqaV1dUCA?feature=shared Αυτο το μενου δε το έχω εγώ. Με την 2.0.104.0 δε μου το εχει εμφανίσει στο poco x6 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Το βιντεακι αναφεραται για το Poco X7 Pro...το σηκωσα για να δειξω πως φαινεται και μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 6 minutes ago, specguard said: Το βιντεακι αναφεραται για το Poco X7 Pro...το σηκωσα για να δειξω πως φαινεται και μονο. Ναι το κατάλαβα. Το θεμα ειναι γιατι στο 7pro και όχι στο 6pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Γιατί ως γνωστόν η Xiaomi μπιπ😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Πήρα ένα update. Να δούμε τι θα χαλάσουν πάλι οι Κινέζοι. Τον τελευταίο καιρό είχα battery drain από τον launcher. Έκανα χθες delete cache. Στο δικό τους τον launcher. Οι άνθρωποι είναι για να τα πανηγύρια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Εγώ έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση και με έκαψε 1% όλο το βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 ώρα πριν, specguard said: Εγώ έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση και με έκαψε 1% όλο το βράδυ! Και εγώ επίσης παρατηρώ μειωμένη κατανάλωση στη μπαταρία περίπου -10% από την προηγούμενη version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Ποια έκδοση έχεις εσύ φορεμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 4 ώρες πριν, specguard said: Εγώ έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση και με έκαψε 1% όλο το βράδυ! μολιs το περασα και εγω..θα τσεκαρω τι παιζεται με την μπαταρια..να ρωτησω..κανει και για F5 Pro το συγκεγκριμενο Poco Launcher version..??... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Eιναι για Hyper os 2.0 ... πιστεύω πως ναι....μια δοκιμή δεν βλάπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 6 ώρες πριν, specguard said: Ποια έκδοση έχεις εσύ φορεμένη? 2.0.104.0 VNLEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Global έχω εγώ την τελευταία , οπότε θεωρώ ότι θα κάνει. Edited 13 Μαΐου by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 13 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Για τον φιλο που εστειλε μν οτι εχει κατα περιοδους προβληματα με το youtube vanced-revanced. Εδω ειδικη εκδοση χωρις εγκατασταση microG , λαγκαρισματα κτλ. Εγκατασταση : Απενεργοποιουμε το official youtube η αν εχουμε εγκατεστημενο microG η youtube vanced-revanced τα διαγραφουμε. Κατεβαζουμε το παρακατω αρχειο και το κανουμε εγκατασταση.Βαζουμε τον λογαριασμο gmail και κανουμε τις αναλογες ρυθμισεις που θελουμε , αναλυσεις κτλ. Παρακαλω οχι διανομη το λιγκ . Download: Edit: Μονο σε πμ. Edited 13 Μαΐου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts