s_nova Δημ. 14 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 18 ώρες πριν, highland1 said: Καλημέρα και καλή Κυριακή.Το εφτιαξα,ήταν λίγο πιο περίπλοκο αλλά γενικά είναι εύκολο.Εχει 3 βήματα για να τελειώσει.Στα δύο πρώτα βάζεις ένα λευκό χαρτάκι πάνω από το δαχτυλικο αποτύπωμα και στο τελευταίο βήμα σου λέει να το σκεπάσεις με κάτι μαύρο ,έβαλα τη θήκη του και πέρασε το τεστ επιτυχώς και δουλεύει.Ολα αυτό πρέπει να τα κάνεις με απενεργοποιημένα όλα τα κλειδώματα οθόνης και μετά να κάνεις επανεκκίνηση. Μπράβο όλα Καλώς λοιπόν... Υπερ-μαρκετ Σκλαβενίτης τέρμα Αχαρνών... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Bαλε 2 κιλά...θα το κάψουμε απόψε κυρ Λευτέρη! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 14 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Ουπς....Ενημέρωση Bt... Σωστές ρυθμίσεις Bt στο Developer Options👻 Edited 14 Απριλίου by s_nova 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Καλημέρα ,η esim της Vodafone δουλεύει στην συσκευή μας;Γράφει κάποιες συσκευές στο σάιτ τους,αλλά άκουσα ότι δουλεύει κ σε άλλες συσκευές.Αν έχει κάποιος esim Vodafone η το γνωρίζει σίγουρα ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 7 ώρες πριν, highland1 said: Καλημέρα ,η esim της Vodafone δουλεύει στην συσκευή μας;Γράφει κάποιες συσκευές στο σάιτ τους,αλλά άκουσα ότι δουλεύει κ σε άλλες συσκευές.Αν έχει κάποιος esim Vodafone η το γνωρίζει σίγουρα ας πει. POCO Phones: What’s the Deal with eSIM? As of now, POCO does not support eSIM technology directly in its devices. Despite some misconceptions online, the brand is yet to adopt this innovation. However, there are third-party solutions, such as eSIM adapters, which can add this functionality to your POCO device. While we expect POCO to roll out eSIM technology in future releases, for now, users looking for eSIM capabilities in this sub-brand will need to rely on traditional SIM cards or external eSIM adapters. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου On 12/4/2025 at 10:59 ΜΜ, s_nova said: Πρεπει να εχει πιο κατω κρυφο tab με βελακι που εαν το πατησεις μαλλον θα λεει "να επιτραπει η εγκατασταση ουτως η αλλως" για ξανα κοιτα.... Παντως να ξερεις την καλυτερη αποδοση στην καμερα την πετυχαινεις στην λειτουργια "Pro" με τις καταλληλες ρυθμισεις και το οριζεις μαλιστα μεσα απο το μενου να ειναι παντα πρωτη επιλογη καθε φορα που πατας την καμερα. Καλησπέρα , οι ρυθμίσεις είναι αυτές που είχες αναφέρει σε post στη σελίδα 66 ( ημερομηνία 30-11-2024) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Καλησπερα σε ολους και καλη Ανασταση να εχουμε. Προχθες πηρα και εγω την συσκευη σε γκρι χρωμα 12/512. Προς το παρον δεν την εχω ανοιξει καθολου οποτε βρισκεται στο κουτι της αθικτη. Σκεφτομαι να την δουλεψω σκεφτομαι να την πουλησω. Δεν ξερω ακομα για το X7 πηγαινα αλλο πηρα λογω προσφορας. Στο θεμα μας τωρα. Ποσα χρονια ενημερωσεις θα εχει αν ξερετε θα ηθελα να μου πειτε. Καλο απογευμα και και Καλη Ανασταση με υγεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 16 minutes ago, MCGITYS said: Καλησπερα σε ολους και καλη Ανασταση να εχουμε. Προχθες πηρα και εγω την συσκευη σε γκρι χρωμα 12/512. Προς το παρον δεν την εχω ανοιξει καθολου οποτε βρισκεται στο κουτι της αθικτη. Σκεφτομαι να την δουλεψω σκεφτομαι να την πουλησω. Δεν ξερω ακομα για το X7 πηγαινα αλλο πηρα λογω προσφορας. Στο θεμα μας τωρα. Ποσα χρονια ενημερωσεις θα εχει αν ξερετε θα ηθελα να μου πειτε. Καλο απογευμα και και Καλη Ανασταση με υγεια. Πόσο το πήρες φίλε; Με ποια προσφορά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 20 minutes ago, p_k said: Πόσο το πήρες φίλε; Με ποια προσφορά; στειλε μου μηνυμα να μιλησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 18 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 48 minutes ago, MCGITYS said: Καλησπερα σε ολους και καλη Ανασταση να εχουμε. Προχθες πηρα και εγω την συσκευη σε γκρι χρωμα 12/512. Προς το παρον δεν την εχω ανοιξει καθολου οποτε βρισκεται στο κουτι της αθικτη. Σκεφτομαι να την δουλεψω σκεφτομαι να την πουλησω. Δεν ξερω ακομα για το X7 πηγαινα αλλο πηρα λογω προσφορας. Στο θεμα μας τωρα. Ποσα χρονια ενημερωσεις θα εχει αν ξερετε θα ηθελα να μου πειτε. Καλο απογευμα και και Καλη Ανασταση με υγεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:47 μμ Με χώρα Ελλάδα ακόμα τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα 2.0.2.0 VNLEUXM ενώ χθες βγήκε η 2η επόμενη 2.0.103.0 VNLEUXM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 06:22 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:22 μμ (edited) Αυτη εχει βγει εδω και καιρο αλλα για καποιους λογους δεν ερχεται Ελλαδα γρηγορα. Κατι γινεται με τους παροχους δικτυων για να ενσωματωθουν καποια αρχεια στο λειτουργικο αλλιως τι λογο εχει η Xiaοmi να την καθυστερει ενω εχει βγει στην κυκλοφορια κανα διμηνο πριν . . . Edited Τρίτη στις 06:23 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 06:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:54 μμ Νόμιζα πως ήταν η 2.0.102. Όπως και να έχει είναι κρίμα τέτοια υποστήριξη. Πόσο μάλλον για τα χρήματα που το πουλούσαν εδώ από τις αλυσίδες όπως και τα καταστήματα των 3 παρόχων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 07:15 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:15 μμ (edited) 23 minutes ago, Arinos said: Νόμιζα πως ήταν η 2.0.102. Όπως και να έχει είναι κρίμα τέτοια υποστήριξη. Πόσο μάλλον για τα χρήματα που το πουλούσαν εδώ από τις αλυσίδες όπως και τα καταστήματα των 3 παρόχων. Δεν υπαρχει κανενα κριμα .Το οτι την αμολαει στο σερβερ να βγει αλλα στην Ελλαδα ΔΕΝ ερχεται ενω εαν αλλαξεις χωρα Αγγλια ισπανια , ελβετια ,ιταλια κτλ. υπαρχει ειδη και την βαζεις στο X6 Pro Δεν ειναι θεμα υποστηριξης της Xiaomi μα κυκλοφορει και εγκαθισταται η ενημερωση στα κινητα μαλιστα φετος πηραμε Android 15 πιο γρηγορα απο την Samsung γιατι αργει ελλαδα η πιο απλα γιατι η xiaomi ενω την εβγαλε σε πολλες χωρες αλλα δεν την στελνει ΕΔΩ καποιοι αλλοι φρεναρουν...Το λειτουργικο εχει διαφορα τμηματα (csc) τα οποια ανηκουν σε παροχους κτλ. Edited Τρίτη στις 07:18 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:41 μμ Σεβαστή η άποψη σου αλλά διαφωνώ. Δεν πήραμε την συσκευή για να αλλάζουμε χώρα για να μπορέσουμε να λάβουμε ενημερώσεις ασφαλείας. Όπως επίσης μην ξεχνάς αυτό που είχε πάθει ο @p_k και η συσκευή του δεν είχε volte vowifi μετά με τον πάροχο που είχε μετά από αλλαγή χώρας. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 08:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:56 μμ 14 minutes ago, Arinos said: Σεβαστή η άποψη σου αλλά διαφωνώ. Δεν πήραμε την συσκευή για να αλλάζουμε χώρα για να μπορέσουμε να λάβουμε ενημερώσεις ασφαλείας. Όπως επίσης μην ξεχνάς αυτό που είχε πάθει ο @p_k και η συσκευή του δεν είχε volte vowifi μετά με τον πάροχο που είχε μετά από αλλαγή χώρας. Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 09:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:17 μμ Πραγματικά δεν είναι κάτι που θα ήθελε κανείς να συμβεί στην συσκευή του. Για αυτό προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να περιμένω τις επίσημες ενημερώσεις χωρίς παρακάμψεις. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και μένει με χώρα Ελλάδα πίσω, αλλά δεν δικαιολογείται. Δεν έχω δει σε κάποια τέτοια καθυστέρηση πάντως, σίγουρα έχω δει ακόμα και εβδομάδα αλλά όχι μήνες. Δεν είναι συσκευή που πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα για παράδειγμα, ήρθε επίσημα στην χώρα μας από τον επίσημο εισαγωγέα όπως και ήταν στην αγορά στα μεγάλα καταστήματα όπως και τα καταστήματα των παροχών κινητής τηλεφωνίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 09:57 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:57 μμ (edited) 1 hour ago, Arinos said: Πραγματικά δεν είναι κάτι που θα ήθελε κανείς να συμβεί στην συσκευή του. Για αυτό προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να περιμένω τις επίσημες ενημερώσεις χωρίς παρακάμψεις. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και μένει με χώρα Ελλάδα πίσω, αλλά δεν δικαιολογείται. Δεν έχω δει σε κάποια τέτοια καθυστέρηση πάντως, σίγουρα έχω δει ακόμα και εβδομάδα αλλά όχι μήνες. Δεν είναι συσκευή που πωλείται αποκλειστικά στην Κίνα για παράδειγμα, ήρθε επίσημα στην χώρα μας από τον επίσημο εισαγωγέα όπως και ήταν στην αγορά στα μεγάλα καταστήματα όπως και τα καταστήματα των παροχών κινητής τηλεφωνίας. Ειλικρινά τώρα κάποιος έφαγε σφάλμα στη συσκευή γιατί κανείς δεν ξέρει τι έκανε ανεξάρτητα τι λέει ο ίδιος και πιστεύεις ότι γι'αυτό φταίει η Xiaomi ? Βρε φορουμιτη με το συμπάθειο πιστεύεις ότι αργοπορει η xiaomi να δώσει το Update στην Ελλάδα όταν το δίνει πάντα δυο μήνες νωρίτερα σε πάρα πολλές άλλες χώρες γιατί ??? Δεν γουστάρει η ίδια ??? Έχει κάποιο θέμα με την Ελλάδα??? Για να πεις ότι μια εταιρία δεν παρέχει καλή υποστήριξη δεν θα δινει update ,πουθενά και θα τα καθυστερεί μόνιμα ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο Ελλάδα... Χέστηκε απλά το γιατί καθυστερεί την ενημέρωση για Ελλάδα το πρόβλημα ειναι πασιφανες ότι δεν το δημιουργεί η ίδια εφόσον κάνει άπειρες διανομές Ενημέρωσης σε πολλές χώρες . Εάν βάλεις ενημέρωση άλλης χώρας το ίδιο λειτουργικό δεν μπαίνει ??? Άρα ΚΑΠΟΙΟΙ άλλοι φταίνε και δεν στέλνουν τα files τους στη Xiaomi και είναι λογικό να μη στέλνει την Ενημέρωση που έχει είδη στείλει η ίδια σε Άλλες χώρες πολύ πριν... Την 2.103 την έβαλα δύο μήνες νωρίτερα από Αγγλία αλλά και άλλες χώρες ναι Ελλάδα δεν ήρθε αλλά γιατί δεν γουστάρει ο Κινέζος να την στείλει εντάξει ρε φίλε κάτι άλλο συμβαίνει και όχι φυσικά δεν την νοιάζει την Xiaomi εάν κάποιοι δεν στέλνουν τα Files τους στην ώρα που πρέπει... Edited Τρίτη στις 10:25 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 03:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:42 μμ Συμβαίνει τώρα...🙃 Έπρεπε να κατέβω Αθήνα για να μου έρθει μουαχαχαχα!!! On 14/4/2025 at 6:11 ΠΜ, s_nova said: Μπράβο όλα Καλώς λοιπόν... Υπερ-μαρκετ Σκλαβενίτης τέρμα Αχαρνών... Vodafone mam@@@se!!! Πλατεία Κλαυθμώνος!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Χθες στς 05:45 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:45 μμ (edited) Cosmote 5G Σπιτι...τρωγοντας λιγουινι με τρια τυρια😂 Edited Χθες στς 05:48 μμ by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:34 μμ 46 minutes ago, s_nova said: Cosmote 5G Σπιτι...τρωγοντας λιγουινι με τρια τυρια😂 Το τέταρτο τυρί βγήκε ραντεβού? Επίσης....μετά το update εμφανίστηκε αυτό!!! Τι να πατήσω? Το κουτί 1 ή την κουρτίνα 3? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Χθες στς 07:55 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:55 μμ (edited) 2 ώρες πριν, specguard said: Το τέταρτο τυρί βγήκε ραντεβού? Επίσης....μετά το update εμφανίστηκε αυτό!!! Τι να πατήσω? Το κουτί 1 ή την κουρτίνα 3? Ναι πατατο ειναι λιγο καλυτερα το εχω λιγο καιρο ολα καλως. Edited Χθες στς 08:56 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 16 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) {Αναβαθμισμενο Camera App απο HyperOs 2.2 για Poco X6 Pro} . Η Νεα βελτιωμενη αναβαθμιση της εφαρμογης καμερα απο την επομενη αναβαθμιση λειτουργικου του X6 Pro ( 2.0.200 ) . Ειναι ακομα σε beta σταδιο αλλα λειτουργει κανονικα . Αφου την κατεβασουμε Την κανουμε εγκατασταση ως ενημερωση .Εαν θελουμε να την διαγραψουμε την κανουμε απεγκατασταση ενημερωσης και επανερχεται η προηγουμενη εγκατεστημενη εκδοση. DOWNLOAD: https://mega.nz/file/aJgQQIZD#tcLhQmoJuNlrTWdE9tRPpe66Kw2KdoT_Cb_K9VpD_f0 Edited 16 ώρες πριν by s_nova 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Done🙃 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 52 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 52 λεπτά πριν Έκανα τελικά την αναβάθμιση απο hyperOs 1 σε 2 ... αυτό με τα εικονίδια 5x9 εiναι πολύ βολικό και για τα widgets.. άντε να δούμε πως θα πάει και από μπαταρία. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts