tasos_v Δημ. Πέμπτη στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:03 μμ On 26/12/2024 at 12:11 ΠΜ, specguard said: Εγκαθίσταται η 2 και κάτι ψιλά βασισμένη σε Android 15 Αλλιώς αν θες αυτοματοποίηση κάνε εγκατάσταση από το play store την εφαρμογή meme os enhancerκαι βάλε τον αυτόματο πιλότο να κάνει τα υπόλοιπα https://xiaomitime.com/hyperos/duchamp/version/OS2.0.2.0.VNLEUXM https://bkt-sgp-miui-ota-update-alisgp.oss-ap-southeast-1.aliyuncs.com/OS2.0.2.0.VNLEUXM/duchamp_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VNLEUXM-user-15.0-f72d3e9b10.zip Λοιπόν,την κατεβάζεις από εδώ....και την περνάς με το updater της συσκευής.Οδηγιες κάποια ποσταρισματα πιο πάνω Έχω Android 14 αρα να περιμένω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:50 μμ (edited) Εσύ βάλε Άγιο Κωνσταντίνο και θα σου έρθει....Αν έχεις την UNLEUXM προχωράς με τα βήματα που έχω ήδη πει. Αν τώρα είσαι με την UNLMIXM τότε τον ήπιες όπως και οι υπόλοιποι που έχουμε την ίδια και πάμε για Μάρτιο του 25! ΥΓ Τώρα που το κοίταξα 2 σελίδες πίσω φοράς την ευρωπαϊκή οπότε προχωράς με τα ανωτέρω βήματα,και ναι μετά την αναβάθμιση θα έχεις την 15. Edited Πέμπτη στις 11:56 μμ by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Παρασκευή στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:28 πμ Άγιο Κωνσταντίνο ;;; Που;; Λαμία;;; Να πάω εκεί και θα μου έλθει; λες έ; 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 10:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:45 πμ Κατέβασε την από το link που ανέβασα και γλιτώνεις και τις βενζίνες και τα διόδια! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. Παρασκευή στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:56 πμ 21 ώρες πριν, maikoss said: Παγώνει η οθόνη του αυτοκινήτου και παραμένει μαύρη. Μετά από αρκετό ψάξιμο είδα ότι μάλλον είναι πρόβλημα της XIAOMI με κάποιες συσκευές ή εκδόσεις και δεν μπόρεσα να βρω λύση. Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν έχει ξανά αναφερθεί καθόλου εδώ. Τώρα που το συζητάμε θυμάμαι ότι υπάρχει ένα θέμα με το android auto και διπλοτυπες εφαρμογές. Δεν θυμάμαι τι πρόβλημα ακριβώς δημιουργεί. Εσύ έχεις διπλοτυπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikoss Δημ. Παρασκευή στις 11:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:37 πμ 41 minutes ago, SERS1612 said: Τώρα που το συζητάμε θυμάμαι ότι υπάρχει ένα θέμα με το android auto και διπλοτυπες εφαρμογές. Δεν θυμάμαι τι πρόβλημα ακριβώς δημιουργεί. Εσύ έχεις διπλοτυπες; Όχι δεν χρησιμοποιώ κάποια διπλότυπη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Σε αυτά που σε έγραψα κάνε και μια αναβάθμιση τα Google play services ή καθαρισμό αν έχεις την τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:29 μμ 12 ώρες πριν, specguard said: Εσύ βάλε Άγιο Κωνσταντίνο και θα σου έρθει....Αν έχεις την UNLEUXM προχωράς με τα βήματα που έχω ήδη πει. Αν τώρα είσαι με την UNLMIXM τότε τον ήπιες όπως και οι υπόλοιποι που έχουμε την ίδια και πάμε για Μάρτιο του 25! ΥΓ Τώρα που το κοίταξα 2 σελίδες πίσω φοράς την ευρωπαϊκή οπότε προχωράς με τα ανωτέρω βήματα,και ναι μετά την αναβάθμιση θα έχεις την 15. Σε μένα πάντως εγινε κατι κουφο..το κινητο μου παντα επαιρνε EU roms. Τελευταια ειχα την 1.0.15 σε EU. Χτες πηρε με OTA την 1.0.17 και τωρα μόλις διαπιστωσα οτι την πηρε σε global UNLMIXM και μοιραια δεν μπορω να βάλω το OS2.0.2.0.VNLEUXM πανω σε αυτό 🤬 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:54 μμ 2 ώρες πριν, saras_gr said: Σε μένα πάντως εγινε κατι κουφο..το κινητο μου παντα επαιρνε EU roms. Τελευταια ειχα την 1.0.15 σε EU. Χτες πηρε με OTA την 1.0.17 και τωρα μόλις διαπιστωσα οτι την πηρε σε global UNLMIXM και μοιραια δεν μπορω να βάλω το OS2.0.2.0.VNLEUXM πανω σε αυτό 🤬 Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε, από eu για να πας σε global θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader. 2 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 04:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:10 μμ Συμφωνώ με τον @chios, η ευρωπαϊκή η τελευταία της ήταν η 1.0.14.0 πριν πάρει την αναβάθμιση της 2. Και εγώ φοράω την 1.0.15.0 και είμαι global από τότε που το πήρα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Τι να πω...μπορει να κάνω λάθος. Πάντως θυμαμαι οτι οταν πηρα το τηλεφωνο πριν κανα 3μηνο επίτηδες μπήκα να δω αν φοραει EU ή global..και ειχα δει EU..Η ετσι πιστευει το θολωμενο μου μυαλο 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Τελικά όποιος κατέβασε την 2 ας μας πει αν παρατήρησε κάποιες εμφανείς αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
element21 Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Επειδή ειπώθηκε κάτι για dual apps να αναφέρω πως το είχα ενεργοποιημένο για να κάνω abuse μερικές εφαρμογές, ύστερα αφού έκανα την αναβάθμιση σε hyper os 2 είπα να το κλείσω, ζητήθηκε να κάνω restart την συσκευή και ύστερα δεν δούλευε τίποτα, δεν άνοιγε καμία εφαρμογή, κανένας τρόπος επιδιόρθωσης και έκανα hard format έχασα τα πάντα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Παρασκευή στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:20 μμ 8 minutes ago, saras_gr said: Τι να πω...μπορει να κάνω λάθος. Πάντως θυμαμαι οτι οταν πηρα το τηλεφωνο πριν κανα 3μηνο επίτηδες μπήκα να δω αν φοραει EU ή global..και ειχα δει EU..Η ετσι πιστευει το θολωμενο μου μυαλο 🤣 Ποντάρω στο δεύτερο ....όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση αν δεν το πειράξεις να αλλάξει ROM έτσι από μόνο του!Τέτοια λάθη γίνονται...εγώ μια φορά νόμιζα ότι κοιμήθηκα με την Αντζελίνα Τζολί και όταν ξύπνησε είδα τον Μπάμπη τον νταλικερη σε θυλική βερσιόν🤣,μετά θυμήθηκα οτι είχα κατεβάσει μερικά τσιπουρα παραπάνω....🤣 19 minutes ago, tasos_v said: Τελικά όποιος κατέβασε την 2 ας μας πει αν παρατήρησε κάποιες εμφανείς αλλαγές Η πιο εμφανής αλλαγη που είδα είναι ότι άλλαξε η αρχική οθόνη και πλέον δεν μπορείς να βάλεις 5 εικονίδια στη σειρά.Κατι άλλο δεν έχω προσέξει ακόμα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. Παρασκευή στις 08:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:29 μμ 7 minutes ago, highland1 said: 🤣.🤣 Η πιο εμφανής αλλαγη που είδα είναι ότι άλλαξε η αρχική οθόνη και πλέον δεν μπορείς να βάλεις 5 εικονίδια στη σειρά.Κατι άλλο δεν έχω προσέξει ακόμα. Τι εννοείς με τα εικονίδια; δεν έχει διάταξη 5x6? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Παρασκευή στις 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:15 μμ 44 minutes ago, nikotsal said: Τι εννοείς με τα εικονίδια; δεν έχει διάταξη 5x6? Όχι και δεν ξέρω για ποιον ηλίθιο λόγο το αφαίρεσαν!Ήταν τόσο βολικό και βλέπω όλοι έτσι το είχαμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:17 μμ Κι εγώ 5*6 το είχα και πραγματικά το θέλω πίσω, είναι πολύ άβολα τα υπόλοιπα. 2 ώρες πριν, tasos_v said: Τελικά όποιος κατέβασε την 2 ας μας πει αν παρατήρησε κάποιες εμφανείς αλλαγές Είναι σταθερή αν και το μόνο που παρατήρησα σήμερα είναι πως ίσως σαν να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αν συνδέεται σε n78 κεραία. Έχω 2 sim όμως και ίσως να έχει κάποιο ρόλο; Δεν ξέρω. Επίσης ζεσταινόταν από μόνο του και το γύρισα σε 4g και πάγωσε άμεσα. Δεν το παρατήρησα πάλι όμως παρόλο που το έτυχε πάλι το ίδιο με n78, 2 sim και n78. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Παρασκευή στις 11:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:17 μμ Η διάταξη καταργήθηκε με τον καινούργιο Poco launcher,τον δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου και τον γύρισα σε αυτόν που είχα. Ο καινούργιος έχει ένα τρικ σχετικά με την διάταξη κανονική και πυκνή.Στην κανονική προσομοιάζει την διάταξη 4Χ6 Να ζήσετε να την θυμοσαστε την 5Χ6😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 09:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:29 πμ Klein mein που λένε....και η ζωή συνεχίζεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 09:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:31 πμ Μπορείτε να δοκιμάσετε με κάποιον άλλον launcher παραδείγματος χάρη nova και να κάνετε τα πάντα εκεί, βέβαια δεν δουλεύουν τα gedtures. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Χθες στς 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:38 πμ 2 minutes ago, p_k said: Μπορείτε να δοκιμάσετε με κάποιον άλλον launcher παραδείγματος χάρη nova και να κάνετε τα πάντα εκεί, βέβαια δεν δουλεύουν τα gedtures. Δουλεύουν βέβαια εφαρμογές από playstore, όπως my gestures-edge gestures-fng κλπ. Και για τους λίγο πιό σχετικούς μπορείς να κρύψεις το 3 nav bar με shizuku και ashell με εντολή adb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Χθες στς 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:40 πμ 10 ώρες πριν, specguard said: Η διάταξη καταργήθηκε με τον καινούργιο Poco launcher,τον δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου και τον γύρισα σε αυτόν που είχα. Ο καινούργιος έχει ένα τρικ σχετικά με την διάταξη κανονική και πυκνή.Στην κανονική προσομοιάζει την διάταξη 4Χ6 Να ζήσετε να την θυμοσαστε την 5Χ6😂 Άρα δεν την κατεβάζω ακόμη προτιμώ να περιμένω . Σίγουρα θα το διορθώσει. Αν και χρησιμοποιώ τον Nova launcher και ρυθμίζω τη διάταξη από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:46 πμ Ενας εθελοντης της HyperOs 1 να μου πει αν μπορει να μπει στο mtk enginering mode με την χρηση κωδικου *#*#3646633#*#* Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:34 μμ 47 minutes ago, specguard said: Ενας εθελοντης της HyperOs 1 να μου πει αν μπορει να μπει στο mtk enginering mode με την χρηση κωδικου *#*#3646633#*#* Ευχαριστω! Με την 14 Ευρωπαϊκή δεν μπορούσα και τώρα με την 2 που δοκίμασα δεν δουλεύει. Βγάζει connection problem or invalid MMI code. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 12:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:57 μμ Mαλλον φταίει η Google με τα security patch. Google @@@@@@σε!!! Τελικα ολα καλα, εκανα μια καλη επαναφορα το εστησα εκ νεου και δουλευει. 1.0.17.0 UNLMIXM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts