kostis2001 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Μεγάλη βελτίωση η μπαταρία...Δε το περίμενα.Φαινεται πολύ σταθερό.Μακαρι να συνεχίσει ετσι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 8 ώρες πριν, sakis88888 said: Και σε εμένα έχει θέμα το Chrome που το εμφανίζει κομμένο κάτω Επίσης δεν λειτουργεί το Samsung news, ανοίγουν πι ειδήσεις στιγμιαία αλλα μετά λευκη σελίδα Αν έχεις βαλει καποιο προσωπικό DNS για να κόβει διαφημίσεις απενεργοποιησετο και δοκίμασε πάλι αν δουλεύει το samsung news 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) Για το Samsung News και με απενεργοποιημένο το DNS block πάλι βγάζει λευκή σελίδα και μετά από λίγο μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση ειδήσεων...Οι Ειδήσεις Samsung δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή... cmp 408" Edited September 29, 2025 by xalaros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 4 ώρες πριν, kostis2001 said: Μεγάλη βελτίωση η μπαταρία...Δε το περίμενα.Φαινεται πολύ σταθερό.Μακαρι να συνεχίσει ετσι. Ναι και εμενα με εχει εντυπωσιάσει η μπαταρία του μετα την αναβάθμιση ελπίζω με επερχόμενο update να μην τα κάνουν πάλι σαλάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Καλημέρα να ρωτήσω κατι πως απενεργοποιώ το now brief απο την οθόνη κλειδωματος; Πατάω πανω και μετα απόρριψη φεύγει αλλα οταν κάνω επανεκκίνηση το ξαναβγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 (edited) 11 minutes ago, theo7ashm said: Καλημέρα να ρωτήσω κατι πως απενεργοποιώ το now brief απο την οθόνη κλειδωματος; Πατάω πανω και μετα απόρριψη φεύγει αλλα οταν κάνω επανεκκίνηση το ξαναβγάζει. 1 hour ago, xalaros said: Για το Samsung News και με απενεργοποιημένο το DNS block πάλι βγάζει λευκή σελίδα και μετά από λίγο μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση ειδήσεων...Οι Ειδήσεις Samsung δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή... cmp 408" για κάνε clear cache στην εφαρμογή μπας και στρώσει Edited September 29, 2025 by Johnny_Johnny 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 20 minutes ago, Johnny_Johnny said: για κάνε clear cache στην εφαρμογή μπας και στρώσει Παραμένει το πρόβλημα και μετά από clear cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 25 minutes ago, Johnny_Johnny said: Σ ευχαριστώ πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 1 ώρα πριν, xalaros said: Για το Samsung News και με απενεργοποιημένο το DNS block πάλι βγάζει λευκή σελίδα και μετά από λίγο μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση ειδήσεων...Οι Ειδήσεις Samsung δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή... cmp 408" Το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε και εμένα. Μετά την απενεργοποιηση του DNS το πρόβλημα διορθώθηκε. Δεν ξέρω τι να πω. 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 καλησπέρα! το now brief το βρήκα τελικά: εκανα απεγκατασταση της εφαρμογής Personal data intelligence απο την εφαρμογή Canta μέσο Shizuku με την αφορμή κάποιος στο reddit έγραφε για το ποιες εφαρμογές είναι ασφαλές να τις φύγεις για καλύτερη διαχείριση αυτονομίας της μπαταρίας και εγώ το ακολούθησα όταν είχαμε το oneUI7 πάντως τώρα και εγώ βλέπω καλύτερη μπαταρία μακάρι να μείνει έτσι. Εχω μια ερώτηση σχετικά με το screenshot. Εκεί που γράφει: A full charge will last about 21 h 27 m είναι φυσιολογικό; ρωτώ γιατί βλέπω άλλες συσκευές που γράφουν 1 μερα και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2025 Είχα βάλει Now brief στο oneui7 μέσω shizuku κλπ. Μου βγάζει αυτό το bug στα widgets από τότε που το έβαλα. Δεν μπορώ να uninstall τα updates στο personal intelligence. Λέω να κάνω clean install το firmware μεσω odin ή ένα απλό Factory reset θα κάνει τη δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) On 28/9/2025 at 12:19 ΜΜ, xrhstos1974 said: Καλημέρα. Παρατήρησα ότι στην εγγραφή βίντεο δεν υπάρχει η επιλογή να τραβήξεις φωτογραφία την ίδια στιγμή που τραβάς βίντεο. Εξαφανίστηκε. Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κρίμα αν είναι έτσι όντως. Το χρησιμοποιούσα συχνά. Φιλε μου για απενεργοποιησε το hdr10 και θα εμφανιστει.... Edited September 30, 2025 by MAFAdo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) Το κινητο με αυτη την αναβάθμιση και σχεδόν δυο χρονια μετα την αγορά του εχει γίνει καλύτερο απο ποτε... Ειδικά η μπαταρία ουτε οταν ήταν καινουριο δεν κραταγε τόσο... Edited October 1, 2025 by kostis2001 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Καλημέρα σε όλους. Σίγουρα έχει ξανά συζητηθεί, αλλά ψάχνω να βρω μια καλή προστασία για την οθόνη σε μεβράνη ή τζαμάκι που να μη χάνει την ευαισθησία σε δακτυλικό αποτύπωμα και να διατηρεί την αντιανακλαστική ιδιότητα όσο καλύτερα γίνεται. Έως τώρα χρησιμοποιώ την αυθεντική μεβράνη της samsung, που εμένα με ευχαριστέι σε όλα, αλλά γραντζουνίζεται με το παραμικρό ( και που τη προσέχω πολύ ) και έχω αλλάξει σε 1,5 χρόνο τέσσερις. Ψάχν ω λοιπόν κάτι καλύτερο που να μην γραντζουνίζεται τόσο έυκολα και να έχει τα παραπάνω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 On 28/9/2025 at 1:02 ΜΜ, Rospy7 said: Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά. Αυτο ρε παιδια αδυνατώ να το καταλαβω οτι το κανετε. Εγω λογο κατανάλωσης και μονο δοκιμασα και εκανα factory reset και μου πηρε 2 μερες να το επαναφέρω. Και δηλαδη εσεις το κανετε σε καθε αναβάθμιση; Ή δεν εχετε αλλη δουλεια, ή το εχετε με 2-3 εφαρμογές μονο. btw ακομα και τωρα εχω θεματα με την μπαταρια. και μου την δεινει που δεν εμφανιζει ακριβως πια εφαρμογη κανει κατανάλωση. γιατι αν εχω 20% και μου λεει 5 εφαρμογες οτι εχουν παρει 3,4% δεν μου λεει κατι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 2 ώρες πριν, Gorge said: Αυτο ρε παιδια αδυνατώ να το καταλαβω οτι το κανετε. Εγω λογο κατανάλωσης και μονο δοκιμασα και εκανα factory reset και μου πηρε 2 μερες να το επαναφέρω. Και δηλαδη εσεις το κανετε σε καθε αναβάθμιση; Ή δεν εχετε αλλη δουλεια, ή το εχετε με 2-3 εφαρμογές μονο. btw ακομα και τωρα εχω θεματα με την μπαταρια. και μου την δεινει που δεν εμφανιζει ακριβως πια εφαρμογη κανει κατανάλωση. γιατι αν εχω 20% και μου λεει 5 εφαρμογες οτι εχουν παρει 3,4% δεν μου λεει κατι Ακριβώς όπως το λες 2-3 εφαρμογές μονο🤣.Πιο πανω διευκρινίζω εκανα backup σε 512 GB USB stick.Επισης με την εφαρμογη smartswitch είναι πολυ εύκολο να γίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 47 minutes ago, Rospy7 said: Ακριβώς όπως το λες 2-3 εφαρμογές μονο🤣.Πιο πανω διευκρινίζω εκανα backup σε 512 GB USB stick.Επισης με την εφαρμογη smartswitch είναι πολυ εύκολο να γίνει. Καλα και εγω επαναφορα εκανα με smartswitch αλλα μεχρι να περασω ρυθμισεις, ηχους, login σε εφαρμογες, vpn tuneling κλπ δεν παλεύετε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 (edited) Ερώτηση. Από την στιγμή που μπήκε το UI 8 η ραμ που απασχολεί το τηλέφωνο είναι μόνιμα πάνω απο 8GB. Με το που κάνω εκκαθάριση μνήμης το πολύ να κατέβει στα 8GB. Σε εσάς συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Θυμάμαι πριν δεν ξεπερνούσε το 6GB και με πολλές εργασίες να τρέχουν. Σίγουρα πάντως σαν αναμονή είναι αρκετά καλύτερο από πριν. Edited October 2, 2025 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 14 minutes ago, makouin said: Ερώτηση. Από την στιγμή που μπήκε το UI 8 η ραμ που απασχολεί το τηλέφωνο είναι μόνιμα πάνω απο 8GB. Με το που κάνω εκκαθάριση μνήμης το πολύ να κατέβει στα 8GB. Σε εσάς συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Θυμάμαι πριν δεν ξεπερνούσε το 6GB και με πολλές εργασίες να τρέχουν. Σίγουρα πάντως σαν αναμονή είναι αρκετά καλύτερο από πριν. Έχεις κάνει optimization μέσω του galaxy app booster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. October 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2025 Υπηρεσίες Google - Μπαταρία Μετά την αναβάθμιση σε one ui 8 έκανα backup, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και έστησα το κινητό μέσω του backup που είχα κάνει στη google και στη samsung. Παρατήρησα ότι οι Υπηρεσίες Google τρώνε την περισσότερη μπαταρία. Έψαξα στο ίντερνετ, απενεργοποίησα διάφορα για ειδοποιήσεις, για να μην έχει πρόσβαση στη θέση κτλ, αλλά δεν έγινε τίποτα. Γνωρίζει κάποιος πώς διορθώνεται αυτό; (και παλιότερα είχα διαβάσει για αντίστοιχα προβλήματα, αλλά είναι πολλές οι 242 του θέματος εδώ και δεν έχω πολύ χρόνο). Σας ευχαριστώ. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 (edited) όποιος μου βρει πως ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το auto brightness στην AOD κερδίζει χρυσουν ωρολογιο.... στο lockstar ΔΕΝ υπάρχει το toggle για απενεργοποιηση της auto brightness της AOD! Edited October 5, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 21 ώρες πριν, ilka71 said: όποιος μου βρει πως ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το auto brightness στην AOD κερδίζει χρυσουν ωρολογιο.... στο lockstar ΔΕΝ υπάρχει το toggle για απενεργοποιηση της auto brightness της AOD! για τι ρολοι μιλαμε ? κατεβασα απο apk mirror την εκδοση Samsung LockStar 7.0.01.5 , ειμαι με one ui 8 , εγκατασταθηκε κανονικα , και εχει μεσα την επιλογη για manual brightness .απλα δεν θα την κανω update ποτε , οσο παει https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/samsung-lockstar-7-0-01-5-release/samsung-lockstar-7-0-01-5-android-apk-download/download/?key=0e9fb10c8c70166dba7698e1528c3e56824d1a0d Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 18 minutes ago, stelioz78 said: για τι ρολοι μιλαμε ? κατεβασα απο apk mirror την εκδοση Samsung LockStar 7.0.01.5 , ειμαι με one ui 8 , εγκατασταθηκε κανονικα , και εχει μεσα την επιλογη για manual brightness .απλα δεν θα την κανω update ποτε , οσο παει https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/samsung-lockstar-7-0-01-5-release/samsung-lockstar-7-0-01-5-android-apk-download/download/?key=0e9fb10c8c70166dba7698e1528c3e56824d1a0d Τι στον κορακα;εγώ έχω αυτήν και δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση! 4 minutes ago, ilka71 said: Τι στον κορακα;εγώ έχω αυτήν και δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση! την έβαλα αλλά πάλι τα ίδια! δεν μπορώ να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 (edited) 26 minutes ago, ilka71 said: Τι στον κορακα;εγώ έχω αυτήν και δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση! την έβαλα αλλά πάλι τα ίδια! δεν μπορώ να καταλάβω εβαλες την 7.0.01.5 ? σε μενα με το που μπαινει δειχνει lock screen ,παταω το always on display , με παει στην aod και εκει γραφει aod auto brightness με ενα κλειδακι απο διπλα . το πατας και εμφανιζεται η επιλογη Edited October 6, 2025 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 46 minutes ago, stelioz78 said: εβαλες την 7.0.01.5 ? σε μενα με το που μπαινει δειχνει lock screen ,παταω το always on display , με παει στην aod και εκει γραφει aod auto brightness με ενα κλειδακι απο διπλα . το πατας και εμφανιζεται η επιλογη δεν το έχει εμένα γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts