Nikos_Mpl Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 8 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Έκανες restore μέσω του smart switch? επειδη το εχω για 2ο και δε με ενδιεφερε τοσο, εκανα επαναφορα εργοστασικων, μετα ληψη της αναβαθμισης και εγκατασταση, μετα ξανα επαναφορα και ρυθμιση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Βοηθηστε με λιγο ρε παιδια. Κλεινω το κινητο, παταω volume up kai to kentriko koumpi για να μπω στο μενού για wipe cashe και δεν μπαινει με τίποτα παντα μου ανοιγει κανονικα και εμφανίζεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 9 minutes ago, koloko said: Βοηθηστε με λιγο ρε παιδια. Κλεινω το κινητο, παταω volume up kai to kentriko koumpi για να μπω στο μενού για wipe cashe και δεν μπαινει με τίποτα παντα μου ανοιγει κανονικα και εμφανίζεται αυτο Πρέπει να το συνδέσεις στον φορτιστή πχ. Πρέπει να ειναι συνδεμένο το καλωδιο type c. Μετα κανε την διαδικασία που ειναι για recovery και μπαίνει κανονικά. ** εγώ το βαζω σε καλωδιο που εχω φιξ με το πισι συνδεμένο..και ετσι μπαίνω recovery mode. Αλλα λογικα και στην φορτιστή να το βαλεις ειναι το ιδιο. Edited 30 Μαΐου by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου (edited) 14 ώρες πριν, koloko said: Δεν μπαίνει με τιποτα στο μενου για wipe cashe. Υπάρχει αλλος τροπος? Δες τις οδηγίες που είχα γράψει παλιά... https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7296263 Στο βίντεο δεν αναφέρει το βήμα 2 Υ.Γ. Διαβάζω στο Reddit για τις εφαρμογές YouTube και Instagram που πιθανώς οφείλεται το battery drain. Edited 30 Μαΐου by xalaros 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου Μετά την αναβάθμιση σε UI 7 (που πέρασα χειροκίνητα γιατί δεν ήρθε ποτέ, την ευρωπαϊκή), ενώ η προηγούμενη ενημέρωση η μικρή ήρθε αμέσως από μόνη της, αυτή η νέα μεγάλη δεν ήρθε ποτέ. Συνέβη και σε άλλους αυτό; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 4 ώρες πριν, xalaros said: Δες τις οδηγίες που είχα γράψει παλιά... https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7296263 Στο βίντεο δεν αναφέρει το βήμα 2 Υ.Γ. Διαβάζω στο Reddit για τις εφαρμογές YouTube και Instagram που πιθανώς οφείλεται το battery drain. Instagram παιδιά.... τις τελευταίες μέρες έτρωγε την μπαταρία για πλάκα. Απίστευτη κατανάλωση... που δεν είχα δει ποτέ άλλη φορά. Πήρε update. Φαίνεται να είναι εντάξει τώρα. 2 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 30 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαΐου 4 ώρες πριν, one2377 said: Instagram παιδιά.... τις τελευταίες μέρες έτρωγε την μπαταρία για πλάκα. Απίστευτη κατανάλωση... που δεν είχα δει ποτέ άλλη φορά. Πήρε update. Φαίνεται να είναι εντάξει τώρα. Να ρωτήσω μιας και ανέφερες το Instagram. Εγώ έχω Instagram μόνο στον κλειδωμένο φάκελο αλλά την εφαρμογή δεν την έχω κατεβάσει από το play store. Εννοώ δεν έχω καν την εφαρμογή του Instagram στο κινητό μου. Οπότε το Instagram που έχω στον κλειδωμένο φάκελο πως κάνει αναβάθμιση; 43 minutes ago, pazu said: Να ρωτήσω μιας και ανέφερες το Instagram. Εγώ έχω Instagram μόνο στον κλειδωμένο φάκελο αλλά την εφαρμογή δεν την έχω κατεβάσει από το play store. Εννοώ δεν έχω καν την εφαρμογή του Instagram στο κινητό μου. Οπότε το Instagram που έχω στον κλειδωμένο φάκελο πως κάνει αναβάθμιση; Απαντώ εγώ σε όποιον δεν το γνωρίζει. Κατέβασα τώρα το Instagram και έκανε αναβάθμιση και στο Instagram που είχα στον ασφαλή φάκελο. Οπότε δεν γίνεται αναβάθμιση των εφαρμογών του ασφαλή φάκελου εάν δεν έχεις και τις εφαρμογές εκτός ασφαλού φάκελου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Παιδες καλημερα μετα το φιασκο που εφταιγε το instagram για την υπεβολικη καταναλωση μπαταριας , τελικα λυθηκε σε εσας η αυτονομια ? ή ακομα εχετε μεγαλη καταναλωση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου (edited) Εμένα, νομίζω έστρωσε στο θέμα μπαταρίας, με την τελευταία αναβάθμιση Edited 31 Μαΐου by rapsodos1979_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Σε τι ρυθμίσεις έχετε το βίντεο εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο; Εχθές γύρισα 3 βιντεάκια την κόρη μου που χόρευε στην σχολική εκδήλωση. Τα βίντεο ήταν 2 γιγα το καθένα. Αλλά δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που θέλω να το στείλω σε άλλους αλλά όταν το στέλνω σε αυτούς βγαίνει χάλια! Σαν να είναι από κινητό του 2010. Έχετε καμιά ιδέα; Just now, pazu said: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Σε τι ρυθμίσεις έχετε το βίντεο εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο; Εχθές γύρισα 3 βιντεάκια την κόρη μου που χόρευε στην σχολική εκδήλωση. Τα βίντεο ήταν 2 γιγα το καθένα. Αλλά δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που θέλω να το στείλω σε άλλους αλλά όταν το στέλνω σε αυτούς βγαίνει χάλια! Σαν να είναι από κινητό του 2010. Έχετε καμιά ιδέα; Ξέχασα να πω πως ήταν από 2 λεπτά το καθένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 hour ago, pazu said: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Σε τι ρυθμίσεις έχετε το βίντεο εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο; Εχθές γύρισα 3 βιντεάκια την κόρη μου που χόρευε στην σχολική εκδήλωση. Τα βίντεο ήταν 2 γιγα το καθένα. Αλλά δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που θέλω να το στείλω σε άλλους αλλά όταν το στέλνω σε αυτούς βγαίνει χάλια! Σαν να είναι από κινητό του 2010. Έχετε καμιά ιδέα; Ξέχασα να πω πως ήταν από 2 λεπτά το καθένα είναι απόλυτα λογικό καθώς όλες οι εφαρμογές messaging κάνουν συμπίεση στα αρχεία αυτά. Αν θες να το δουν σε πλήρη ποιότητα θα πρέπει να το αποστείλεις ως αρχείο. Νομίζω μόνο το telegram σε αφήνει να στείλεις τόσο μεγάλα αρχεία. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 30 minutes ago, mivechris said: είναι απόλυτα λογικό καθώς όλες οι εφαρμογές messaging κάνουν συμπίεση στα αρχεία αυτά. Αν θες να το δουν σε πλήρη ποιότητα θα πρέπει να το αποστείλεις ως αρχείο. Νομίζω μόνο το telegram σε αφήνει να στείλεις τόσο μεγάλα αρχεία. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλοι οι γονείς έχουν viber και Whatsapp . Καμία άλλη ιδέα; Θα ψάξω να βρω εάν αλλάξω ανάλυση των βίντεο εάν γίνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 36 minutes ago, pazu said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλοι οι γονείς έχουν viber και Whatsapp . Καμία άλλη ιδέα; Θα ψάξω να βρω εάν αλλάξω ανάλυση των βίντεο εάν γίνεται τίποτα Μπορείς εύκολα μέσω Quick share (QR code or link), copy URL και το στέλνεις... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 4 minutes ago, pazu said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλοι οι γονείς έχουν viber και Whatsapp . Καμία άλλη ιδέα; Θα ψάξω να βρω εάν αλλάξω ανάλυση των βίντεο εάν γίνεται τίποτα Και πάλι θα συμπιεστούν στην αποστολή. Δυστυχώς. 30 minutes ago, pug_rules said: Μπορείς εύκολα μέσω Quick share (QR code or link), copy URL και το στέλνεις... Αυτό απαιτεί να ειναι στον ίδιο χώρο/δίκτυο για να τους στείλει το βίντεο. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 1 ώρα πριν, pazu said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλοι οι γονείς έχουν viber και Whatsapp . Καμία άλλη ιδέα; Θα ψάξω να βρω εάν αλλάξω ανάλυση των βίντεο εάν γίνεται τίποτα Μπορείς να το αφήσεις να ανέβει στο google photos για backup και μετά να στείλεις λινκ για να το κατεβάσουν από εκεί. Εγώ έτσι κάνω σε μεγάλα αρχεία, ειδικά βιντεο. Είναι πολύ εύκολο. 1 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 4 ώρες πριν, pazu said: Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Σε τι ρυθμίσεις έχετε το βίντεο εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο; Εχθές γύρισα 3 βιντεάκια την κόρη μου που χόρευε στην σχολική εκδήλωση. Τα βίντεο ήταν 2 γιγα το καθένα. Αλλά δεν με πειράζει αυτό. Με πειράζει που θέλω να το στείλω σε άλλους αλλά όταν το στέλνω σε αυτούς βγαίνει χάλια! Σαν να είναι από κινητό του 2010. Έχετε καμιά ιδέα; Ξέχασα να πω πως ήταν από 2 λεπτά το καθένα Εκτός από τις συμβουλές που σου έδωσαν οι προηγούμενοι φίλοι υπάρχουν και διάφορα προγράμματα/εφαρμογές μέσο ιστοσελίδων για επεξεργασία video και εικόνας δωρεάν καθώς και ποιο προχωρημένες εφαρμογές επεξεργασίας video με πληρωμή. Εγώ χρησιμοποιώ το Pinnacle Studio. Είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας video και εικόνας το οποίο μπορεί να αλλάξει την ανάλυση ενός video χωρίς να χαθεί σε μεγάλο βαθμό η αρχική του ποιότητα ή να διατηρηθεί ακόμα και η ίδια και μειώνοντας παράλληλα το μέγεθος του αρχείου που έχεις γράψει. Απλά θέλει λίγο χρόνο και δουλειά να ασχοληθείς και να μάθεις το πρόγραμμα. Σιγουρα υπάρχουν και πιο απλές εφαρμογές... Θυμάμαι παλιά έβγαζε και η Microsoft το Windows Movie Maker αρκετά καλό για αρχάριους στην επεξεργασία εικόνας και video. 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug_rules Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου 2 ώρες πριν, mivechris said: Και πάλι θα συμπιεστούν στην αποστολή. Δυστυχώς. Αυτό απαιτεί να ειναι στον ίδιο χώρο/δίκτυο για να τους στείλει το βίντεο. Όχι, δε λέω για το κλασσικό quick share μέσω συσκευών Samsung. Ανεβαίνει για 2 ημέρες στο Samsung cloud και μέσω url είναι διαθέσιμο για download από οποιονδήποτε του κοινοποιηθεί... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) Για την αλλαγή ανάλυσης (και συνεπώς μεγέθους σε MB) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η ίδια η εφαρμογή Gallery της Samsung (εκτός από τρίτες εφαρμογές επεξεργασίας video). Στο βίντεο που θέλεις, πατάς επεξεργασία και μετά πατάς τις 3 τελίτσες (γνωστές και σαν "χαμπουργκερ") πάνω δεξιά. Εκεί σου δίνει την επιλογή "size and format". Αυτό σαν γενική πληροφορία. Τώρα, τι μπορεί να κάνει για ένα αρχείο 3,5,8 GB ώστε να μπορεί αυτό να σταλεί μέσω εφαρμογών messenger, δεν μπορώ να το ξέρω. Για την αποστολή του όμως και εγώ θα χρησιμοποιούσα το QuickSHare στέλνοντας το link ή το QR Code. Edited 1 Ιουνίου by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Εμένα βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία τις τελευταιες μέρες...Βλέπω οτι καταναλώνει αρκετα το AOD ....Σκεφτόμουν αν μειώνεται η φωτεινότητα στο Always On Display. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Ναι η αλήθεια είναι ότι καταναλώνει το AOD . Βάλτο όπως το έχω εγώ να ανάβει μόνο στην ειδοποίηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. Τρίτη στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:14 μμ Πάντως, μετά απο λίγη ταλαίπα, η μπαταρία πάει πάλι σφαίρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Τρίτη στις 09:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:07 μμ Κάτι τέτοια διαβάζω και έχω επίσης εμπειρίες και λέω , τι να τα κάνω τα 8k αν δεν μπορεί να τα λάβει ο αλλος; Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή το onen camera το οποίο νομίζω σε αφήνει να τραβήξεις βίντεο ακόμα και 144p . Αξίζει ομως; Αξίζει να μοιράζεσαι βίντεο και να πηγαίνουν στον παραλήπτη σε χαμηλή ανάλυση; Και να να βλέπει ένας το βίντεο ενας τριτος και να λέει στον δεύτερο, "μα καλά, με 3310 τράβαγε ο πρωτος; " .. Με κάτι τέτοια ξενερώνω άσχημα. Έχω ανεβάσει 200mp στο Facebook φωτογραφία και φαίνεται για 2 mp! Πραγματικά πάνω από 12mp σε φωτογραφία και πάνω από 720p σε βίντεο δεν αξίζει να μοιράζεσαι στα κοινωνικά δίκτυα. Ότι τραβάμε τα Galaxy s series δυστυχώς είναι για να τα βλέπουμε μόνο οι ιδιοκτήτες. Στα κοινωνικά δίκτυα ανεβαίνουν σαν να εχεις sony ericsson .. φαντάζομαι ξέρετε ποια χρόνια σταμάτησε η sony ericsson! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Τετάρτη στις 05:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:39 πμ 8 ώρες πριν, EricssonyFan said: Κάτι τέτοια διαβάζω και έχω επίσης εμπειρίες και λέω , τι να τα κάνω τα 8k αν δεν μπορεί να τα λάβει ο αλλος; Έχω κατεβάσει μια εφαρμογή το onen camera το οποίο νομίζω σε αφήνει να τραβήξεις βίντεο ακόμα και 144p . Αξίζει ομως; Αξίζει να μοιράζεσαι βίντεο και να πηγαίνουν στον παραλήπτη σε χαμηλή ανάλυση; Και να να βλέπει ένας το βίντεο ενας τριτος και να λέει στον δεύτερο, "μα καλά, με 3310 τράβαγε ο πρωτος; " .. Με κάτι τέτοια ξενερώνω άσχημα. Έχω ανεβάσει 200mp στο Facebook φωτογραφία και φαίνεται για 2 mp! Πραγματικά πάνω από 12mp σε φωτογραφία και πάνω από 720p σε βίντεο δεν αξίζει να μοιράζεσαι στα κοινωνικά δίκτυα. Ότι τραβάμε τα Galaxy s series δυστυχώς είναι για να τα βλέπουμε μόνο οι ιδιοκτήτες. Στα κοινωνικά δίκτυα ανεβαίνουν σαν να εχεις sony ericsson .. φαντάζομαι ξέρετε ποια χρόνια σταμάτησε η sony ericsson! Καλημερα κυριε πωλητή, δώσε μου το πιο ακριβό Samsung, θέλω το καλύτερο 😅😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. Παρασκευή στις 04:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:26 πμ εντυπώσεις απο το κομμάτι μπαταρια μετα το 2ο update patch του Μαιου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Παρασκευή στις 04:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:43 πμ 13 minutes ago, HSP said: εντυπώσεις απο το κομμάτι μπαταρια μετα το 2ο update patch του Μαιου ?? Εμένα που ήταν μια χαρά άρχισε πάλι να πέφτει πιο γρήγορα. Και άρχισε να θερμαίνεται σημαντικά περισσότερο! Βασικά τις τελευταίες δυο μέρες το κινητό καίει πραγματικά. Πριν πείτε ότι κάνει σημαντική ζεστή τις τελευταίες μέρες να πω ότι είμαι Ναυτικός και γύρισα πριν λίγο καιρό από περιοχές που είχε περισσότερη ζέστη από εδώ και δεν είχα τέτοια προβλήματα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts