Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι καινούργιο. Υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και διόρθωνε περιπτώσεις με unresponsiveness στα galaxy s6 (νομίζω)

Μπορείτε να δείτε και εδώ https://forums.androidcentral.com/threads/touchscreen-unresponsive-multiple-times-samsung-s6.518527/post-6230681

Edited by oregon

Μου βγάζει ενημέρωση στην εφαρμογή των κλήσεων, αλλά οταν πατάω να γίνει δεν προχωράει...Το παρατήρησε κανένας? 

Screenshot_20250527_222346_Call settings.jpg

52 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Μου βγάζει ενημέρωση στην εφαρμογή των κλήσεων, αλλά οταν πατάω να γίνει δεν προχωράει...Το παρατήρησε κανένας? 

Screenshot_20250527_222346_Call settings.jpg

Κ σ εμενα το κάνει... το προσπάθησα 2-3 φορές κ το άφησα... 

Μήπως θα πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή τηλέφωνο και να πάτε στο Store να την κάνετε ενημέρωση; 

Καλησπέρα σε όλους, 

Ηρθε ενημέρωση σημερα...δεν ξέρω αν είναι καινούρια ή απλώς εμφανίστηκε τώρα σε εμένα. 

Screenshot_20250528_141423_Software update.jpg

Έχει και το Google play ενημέρωση. Να πω ότι σήμερα έκανα  την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας και για πρώτη φορά το τηλ μου καίει βλέποντας βιντεάκια στο YouTube. Είμαι στο σπίτι με WiFi και όχι τόσο ζεστή μέσα στο σπίτι . Δεν μου είχε ανεβάσει ποτέ θερμοκρασία το τηλ. Οπότε θεωρώ ότι φταίει η τελευταία ενημέρωση.

1 ώρα πριν, kostis2001 said:

Τοσο συντομα και τοσο μεγάλη?1,14GB...Ελπίζω να εχουν κανει κατι με τη μπαταρία...

Εχω την αίσθηση ότι είναι αυτή που πήραμε κάποιοι πριν δυο βδομάδες περίπου, βλέπω securtiy patch 1 Μαϊου

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

1 ώρα πριν, peter77377 said:

Εχω την αίσθηση ότι είναι αυτή που πήραμε κάποιοι πριν δυο βδομάδες περίπου, βλέπω securtiy patch 1 Μαϊου

Μα την είχα κάνει και εκείνη και σήμερα έβαλα τη νέα. 

Η δεύτερη ενημέρωση Μαΐου  4BYE7, μεγέθους 1145MB.

Η εφαρμογή της Κάμερας ενημερώθηκε από την έκδοση 15.0.02.36 στην 15.0.02.40.

Edited by zorbas100

33 minutes ago, kostis2001 said:

Σαν να βελτιωθηκαν κάπως τα πραγματα με τη μπαταρία...

Καπου διαβαζα οτι φταιει η εφαρμογη του instagram και οτι θα εβγαζαν update...εκεινο που πιστευω νομιζω οτι καποια εφαρμογη θα ειναι υπευθυνη για την μπαταρια μιας και προσωπικα δεν εχω μεχρι σημερα κανενα προβλημα αντιθετα νομιζω οτι ειναι πολυ καλη αλλα και απο καποιους αλλους το ιδιο διαβαζω.

Edited by zorbas100

Κ εγώ με μπαταρία κανένα πρόβλημα βράχος.  Αλλά εδώ κ 2 μέρες δεν ξέρω τι έγινε πάλι κ έχω χαμένες κλήσεις, αλλά μάλλον οφείλεται στην περιβόητη εταιρεία που είμαι 

παντως παιδες το εκανα ρεσετ, το εστησα απο το μηδεν, το εχω για 2ο βεβαια και δεν κανω κλησεις αλλα εχω στησει παρα πολλες εφαρμογες πανω, drone, καμερες, συναγερμοι κτλ κτλ και παρολο οτι δεχεται συνεχεια ειδοποιησεις κτλ (δεν κοιμαται δηλαδη η συσκευη), ειναι βραχος. ΘΕωρω λοιπον οτι σε μεγαλες αναβαθμισεις χρειαζεται μια τετοια δοκιμη αν καποιος εχει θεματα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

45 minutes ago, ilka71 said:

μπορούμε στον μαμά dialer να βλέπουμε το ιστορικό κλήσεων ΑΝΆ ΕΠΑΦΉ;

Ναι κανονικά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

On 26/5/2025 at 4:20 ΜΜ, xalaros said:

Δοκίμασε να κάνεις αυτά που λέει στο παρακάτω βίντεο μήπως σε βοηθήσουν...
https://www.youtube.com/watch?v=QvjDdz5_2tw

Δεν μπαίνει με τιποτα στο μενου για wipe cashe. Υπάρχει αλλος τροπος? 

4 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

παντως παιδες το εκανα ρεσετ, το εστησα απο το μηδεν, το εχω για 2ο βεβαια και δεν κανω κλησεις αλλα εχω στησει παρα πολλες εφαρμογες πανω, drone, καμερες, συναγερμοι κτλ κτλ και παρολο οτι δεχεται συνεχεια ειδοποιησεις κτλ (δεν κοιμαται δηλαδη η συσκευη), ειναι βραχος. ΘΕωρω λοιπον οτι σε μεγαλες αναβαθμισεις χρειαζεται μια τετοια δοκιμη αν καποιος εχει θεματα..

Έκανες restore μέσω του smart switch? 

11 minutes ago, chios said:

Ναι κανονικά.

πως; βλέπω πχ μια αναπάντητη ,μετά μια που την απάντησα κλπ.δεν είναι σε μια γραμμή όλες με το όνομα της επαφής

16 minutes ago, chios said:

Ναι κανονικά.

είναι ξεχωριστά αλλη η αναπάντητη άλλη η καταχώριση για απαντημενη κλπ!

Screenshot_20250530_000935_Phone~2.jpg

Αυτό εννοείς;; Αν πατήσεις στις 3 παύλες τα βγάζει αναλυτικά για κάθε επαφή.

Screenshot_20250530_002114_Phone.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μέσα στον Μαιο ηρθαν 2 ενημερωσεις... Μια 490 mb και μια 2η, 1150 mb.  Δεν εχω κανει καμια απο τις 2.. 

Γνωριζει καποιος να μας αναφερει θεματα με μπαταρία κτλ ??? 

7 ώρες πριν, chios said:

Αυτό εννοείς;; Αν πατήσεις στις 3 παύλες τα βγάζει αναλυτικά για κάθε επαφή.

Screenshot_20250530_002114_Phone.jpg

όχι λέω κατευθείαν στην λίστα να δείχνει ανά επαφή τις κλήσεις όλες όχι να πρέπει να πατήσω τις 3 παύλες 

12 ώρες πριν, Nikos_Mpl said:

και εγω που εχω αρκετα μεγαλο θεμα με την μπαταρια, πιστευω οτι ετσι θα βελτιωθει αλλα δεν θελω να το καταλαβω... Ειναι μαρτηριο να την στησω απο την αρχη...

23 minutes ago, HSP said:

Μέσα στον Μαιο ηρθαν 2 ενημερωσεις... Μια 490 mb και μια 2η, 1150 mb.  Δεν εχω κανει καμια απο τις 2.. 

Γνωριζει καποιος να μας αναφερει θεματα με μπαταρία κτλ ??? 

Κανένα πρόβλημα προχωράς άφοβα. Η μπαταρία είναι πολύ καλή.