oregon Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, ilka71 said: έχω τα πάντα στα αγγλικά και στο κινητό και στο pc αλλά στο μενού της google στο κινητό είναι στα ελληνικά.πως το αλλάζουμε αυτό; Άλλαξε γλώσσα στο Google account 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, oregon said: Άλλαξε γλώσσα στο Google account αγγλικά το έχω ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Η Samsung έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά το software και ενημερώσεις, αλλά όντως έχει μέλλον ακόμα! Πάντα ένα factory reset της συσκευής, στήσιμο ρυθμίσεων και εγκατάσταση των εφαρμογών από το μηδέν βοηθάει σε μπαταρία, smoothness και λοιπά θέματα που προκύπτουν πριν/μετά από την εγκατάσταση νέας major έκδοσης λογισμικού. Έπειτα σε βάθος 3/6 μηνών βγαίνουν μικρότερες ενημερώσεις που διορθώνουν ό,τι έχει μείνει από προβλήματα, σε αυτές σαφέστατα δεν χρειάζεται επαναφορά. Σε όποιον κάθεται καλά η αναβάθμιση, το αφήνει μέχρι την επόμενη, σε όποιον όχι λογικό είναι να γκρινιάξει γιατί είναι όντως χρονοβόρο το στήσιμο από την αρχή. Το να επιμένει όμως κάποιος να γκρινιάζει και πεισματικά να μην κάνει επαναφορά ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα... oh well! On 30/4/2025 at 12:53 ΜΜ, stamatis3133 said: Δες αυτό : https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s25-series/folder-colour-transparency-not-there/td-p/11584098 Λογικα θα στο λύσει το πρόβλημα. Εγω εγκατέστησα το Theme Park μονο και μονο για να το τεστάρω και μου χαλασε τη φαση 😂, ο φάκελος εχει χρωμα πριν τον ανοιξω, οταν τον ανοιξω βλεπω τα edit controls αλλα δεν εχει το χρωμα στο φόντο 😂. Για εμενα ολα αυτα τα setting που αλληλοκαλυπτονται ειναι κακη υλοποιηση. Αφαιροντας το θέμα υου Theme Park, εφτιαξε. Αφού φτιάξεις το θέμα στο Theme Park όπως θες, πηγαίνεις στην επιλογή εφαρμογής και γράφεις Folder, επιλέγεις την εφαρμογή, έπειτα το background χρώμα που θέλεις και είσαι έτοιμος. Είχα το ίδιο θέμα και βρήκα τη λύση στο reddit, είναι αυτά τα μικρά τα χαζά που μπορεί να σε τρελάνουν! Edited 11 Μαΐου by Sofos_5 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Παρατήρησα σημερα κάτι πολύ κουλό. Μου εμφανίζεται ένας κερσορας ποντικιού στην μέση της οθόνης.Εμφανιζεται για 2 δευτερόλεπτα κ σβήνει.Σε ανύποπτη στιγμη. Σας έχει συμβεί εσάς? Edited 11 Μαΐου by serkos 1 Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Μετά την αναβάθμιση σε κάθε επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirjohnbest Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου On 7/5/2025 at 8:51 ΜΜ, xalaros said: Επιβεβαιώνω κι εγώ μετά την αναβάθμιση OneUI 7 έχει χειροτερέψει κατά πολύ η αυτονομία, με αποτέλεσμα να φορτίζω 2 φορές την ημέρα από 1 που είχα πριν. Εγώ παιδιά έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην μπαταρία. Μην σας πω ότι είναι καλύτερα τώρα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Καλημερα.Επειδή βλέπω πολύ ντόρος γίνεται στο θέμα μπαταρίας.Εγώ έκανα στο recovery mode full wipe cache πριν και μετα την αναβάθμιση σε ui 7.0 με καθαρο στήσιμο της συσκευής απο την αρχή.Ναι βλέπω μια μικρή πτώση στο screen on time περίπου μια ωρα λιγότερη μετα απο 1 μηνα καθημερινής χρήσης κάνοντας πάνω κατω τα ιδια με το android 15 και το ui 7.0.Επισης δεν περιμένω να εχω την ιδια μπαταρία οπως είχα πέρσι day1 προπαραγγελια συσκευή ειναι λογικό να εχει πέσει η μπαταρια του μετα απο 16 μήνες χρήσης έμενα η χωρητικότητα της ειναι πλεον 95% μετα απο 349 φόρτισης.Οποίος θέλει τσεκάρει και την υγεια της μπαταρίας του free με 2 απλές εφαρμογές απο playstore (shizuku και aBattery) χωρίς root. Edited 12 Μαΐου by Rospy7 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Quote Οποίος θέλει τσεκάρει και την υγεια της μπαταρίας του free με 2 απλές εφαρμογές απο playstore (shizuku και aBattery) χωρίς root. Πολυ χρησιμο το post σου.👍 Πολυ ωραιο αυτο το Shizuku ,ελπιζω να μην εχουμε κανα θεμα ασφαλειας με την εφαρμογη. Παντως το εκανα ,μου εβγαλε 100% capacity,κι εγω 1μιση χρονο το εχω. Φορτιζω σχεδον παντα με πολυ αργο φορτιστη (εναν LG 800mA αν θυμαμαι....) Η μπαταρια ειναι οπως και με το ONE UI 6.1 ,κανενα θεμα εγω....παραμετροποιω βεβαια ποιες εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο κλπ. Ολα αυτα θελουν λιγη ωρα να ασχοληθεις,αν τρεχουν ολες οι εφαρμογες στο παρασκηνιο τι περιμενεις ? Οριζω εγω ποιες χρειαζομαι αμεσα. Υποψιν εχω 3-4 χρονια να κανω επαναφορα σε κινητο λογω της πολυ χρονοβορας διαδικασιας,πλεον σε καθε συσκευη απλα επαναφερω το BACKUP του προηγουμενου κινητου. Edited 12 Μαΐου by kek 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου @Rospy7 δεν είναι λίγο υπερβολικό με 95% υγείας μπαταρίας να έχεις χάσει 1 ώρα οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Το χω απ το Δεκέμβριο. Μήπως έπεσε η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Όχι καλή είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Γατάκια σας εχω! Αν και πολυ ύποπτη η όλη διαδικασία θα τα σβήσω ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. Τρίτη στις 06:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:24 πμ Καλημέρα! Μπορει καποιος να μου πει τον dns tis adguard giati evala tis google για πιο γρηγορο ιντερνετ αλλα εχω πήξει στην διαφημιση? Εκτος αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Τρίτη στις 06:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:32 πμ 7 minutes ago, koloko said: Καλημέρα! Μπορει καποιος να μου πει τον dns tis adguard giati evala tis google για πιο γρηγορο ιντερνετ αλλα εχω πήξει στην διαφημιση? Εκτος αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο. Ευχαριστώ dns.adguard.com 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Τρίτη στις 07:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:52 πμ (edited) Σε ένα άλλο νήμα προτείνεται το dns.adguard-dns.com Γιατί αυτό που έδωσε ο φίλος από πάνω κάνει διακοπές που και που Επίσης, εγώ στην άλλη μου συσκευή έχω βάλει το base.dns.mullvad.net Edited Τρίτη στις 07:53 πμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. Τρίτη στις 10:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:40 πμ Καλησπέρα.Ειπα και εγω μας είχε ξεχάσει κάνα 3 μηνο.Νεο update Google Play System. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Τρίτη στις 11:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:06 πμ 26 minutes ago, Rospy7 said: Καλησπέρα.Ειπα και εγω μας είχε ξεχάσει κάνα 3 μηνο.Νεο update Google Play System. Αυτό που το βρίσκουμε? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Τρίτη στις 11:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:41 πμ 5 ώρες πριν, koloko said: Καλημέρα! Μπορει καποιος να μου πει τον dns tis adguard giati evala tis google για πιο γρηγορο ιντερνετ αλλα εχω πήξει στην διαφημιση? Εκτος αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο. Ευχαριστώ Τρέχει μια προσφορά κάπου για το adguard με 15€ για παντα και εται έχετε προσωπικό dns με στατιστικά για να βλέπετε τι μπλοκάρει. Για μεχρι 5 συσκευές υπολογιστές κλπ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. Τρίτη στις 12:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:02 μμ 54 minutes ago, kountoura said: Αυτό που το βρίσκουμε? Ρυθμίσεις-Ασφάλεια και Απόρρητο-Ενημερώσεις-Ενημέρωση Συστήματος Google Play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. Τρίτη στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:30 μμ Καλησπέρα μου ήρθε μία ενημέρωση samsung vision model 1gb γνωρίζει κάνεις τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. Τρίτη στις 07:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:36 μμ 8 ώρες πριν, Rospy7 said: Καλησπέρα.Ειπα και εγω μας είχε ξεχάσει κάνα 3 μηνο.Νεο update Google Play System. Έβγαλε άλλη μια τωρα 13 mb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τετάρτη στις 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:07 πμ ξέρει κάποιος πως να λύσω το θέμα που όλα τα έχω στα αγγλικά (εκτός από το region στις ρυθμίσεις του google account) και στο μενού του κινητού εκεί που λέει Google είναι στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Πέμπτη στις 05:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:36 πμ Εγώ πάντως σε μπαταρία μετά την αναβάθμιση γύρισα στα φυσιολογικά επίπεδα που είχα στις αρχές που αγόρασα την συσκευή. Βλέπω ότι πολλοί έχετε προβλήματα με την διάρκεια της μπαταρίας αλλά εμένα μου έκατσε τέλεια. Να τονίσω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα για να κάτσει καλά η αναβάθμιση.απλα έκανα την αναβάθμιση και τίποτα άλλο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Πέμπτη στις 07:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:03 πμ (edited) 9,5 ώρες οθόνη δεν βλέπω, ούτε με τον φορτιστή πάνω. 😂 Edited Πέμπτη στις 07:06 πμ by oregon 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. Πέμπτη στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:04 πμ (edited) 1 hour ago, oregon said: 9,5 ώρες οθόνη δεν βλέπω, ούτε με τον φορτιστή πάνω. 😂 Παιδιά, πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν είναι όλες οι εργασίες και εφαρμογές στο κινητό μας το ίδιο ενεργοβόρες. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεσαι με 4G 5G συνέχεια και εντελώς διαφορετικό να είσαι σε κάλυψη WiFi. Όπως επίσης άλλο πράγμα είναι να παίζεις παιχνίδια και άλλο να βλέπεις τα mail σου. Ακόμα, άλλο να βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο και η φωτεινότητα να είναι στο 35% και άλλο να σε χτυπάει ο ήλιος και να δίνει τέρμα γκάζια η οθόνη. Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Προσωπικά σε μένα έχει τύχει να έχω SOT κοντά στις 8.5 ώρες, αλλά και 4 σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας. Φιλικά πάντα. Edited Πέμπτη στις 08:11 πμ by one2377 6 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts