Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, ilka71 said:

έχω τα πάντα στα αγγλικά και στο κινητό και στο pc αλλά στο μενού της google στο κινητό είναι στα ελληνικά.πως το αλλάζουμε αυτό;

Screenshot_20250511_094416_Google Play services.jpg

Άλλαξε γλώσσα στο Google account 

Η Samsung έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά το software και ενημερώσεις, αλλά όντως έχει μέλλον ακόμα!

Πάντα ένα factory reset της συσκευής, στήσιμο ρυθμίσεων και εγκατάσταση των εφαρμογών από το μηδέν βοηθάει σε μπαταρία, smoothness και λοιπά θέματα που προκύπτουν πριν/μετά από την εγκατάσταση νέας major έκδοσης λογισμικού. Έπειτα σε βάθος 3/6 μηνών βγαίνουν μικρότερες ενημερώσεις που διορθώνουν ό,τι έχει μείνει από προβλήματα, σε αυτές σαφέστατα δεν χρειάζεται επαναφορά. 

Σε όποιον κάθεται καλά η αναβάθμιση, το αφήνει μέχρι την επόμενη, σε όποιον όχι λογικό είναι να γκρινιάξει γιατί είναι όντως χρονοβόρο το στήσιμο από την αρχή. Το να επιμένει όμως κάποιος να γκρινιάζει και πεισματικά να μην κάνει επαναφορά ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα... oh well!

On 30/4/2025 at 12:53 ΜΜ, stamatis3133 said:

Δες αυτό :

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s25-series/folder-colour-transparency-not-there/td-p/11584098

Λογικα θα στο λύσει το πρόβλημα. 

Εγω εγκατέστησα το Theme Park μονο και μονο για να το τεστάρω και μου χαλασε τη φαση 😂, ο φάκελος εχει χρωμα πριν τον ανοιξω, οταν τον ανοιξω βλεπω τα edit controls αλλα δεν εχει το χρωμα στο φόντο 😂

Για εμενα ολα αυτα τα setting που αλληλοκαλυπτονται ειναι κακη υλοποιηση. 

Αφαιροντας το θέμα υου Theme Park, εφτιαξε. 

Αφού φτιάξεις το θέμα στο Theme Park όπως θες, πηγαίνεις στην επιλογή εφαρμογής και γράφεις Folder, επιλέγεις την εφαρμογή, έπειτα το background χρώμα που θέλεις και είσαι έτοιμος. Είχα το ίδιο θέμα και βρήκα τη λύση στο reddit, είναι αυτά τα μικρά τα χαζά που μπορεί να σε τρελάνουν!

Edited by Sofos_5

Παρατήρησα σημερα κάτι πολύ κουλό.

Μου εμφανίζεται ένας κερσορας ποντικιού στην μέση της οθόνης.Εμφανιζεται για 2 δευτερόλεπτα κ σβήνει.Σε ανύποπτη στιγμη.

Σας έχει συμβεί εσάς?

Screenshot_20250511_180530_Settings.jpg

Edited by serkos

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

On 7/5/2025 at 8:51 ΜΜ, xalaros said:

Επιβεβαιώνω κι εγώ μετά την αναβάθμιση OneUI 7 έχει χειροτερέψει κατά πολύ η αυτονομία, με αποτέλεσμα να φορτίζω 2 φορές την ημέρα από 1 που είχα πριν.

Εγώ παιδιά έκανα καθαρή εγκατάσταση και δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην μπαταρία. Μην σας πω ότι είναι καλύτερα τώρα...

Καλημερα.Επειδή βλέπω πολύ ντόρος γίνεται στο θέμα μπαταρίας.Εγώ έκανα στο recovery mode full wipe cache πριν και μετα την αναβάθμιση σε ui 7.0 με καθαρο στήσιμο της συσκευής απο την αρχή.Ναι βλέπω μια μικρή πτώση στο screen on time περίπου μια ωρα λιγότερη μετα απο 1 μηνα καθημερινής χρήσης κάνοντας πάνω κατω τα ιδια με το android 15 και το ui 7.0.Επισης δεν περιμένω να εχω την ιδια μπαταρία οπως είχα πέρσι day1 προπαραγγελια συσκευή ειναι λογικό να εχει πέσει η μπαταρια του μετα απο 16 μήνες χρήσης έμενα η χωρητικότητα της ειναι πλεον 95% μετα απο 349 φόρτισης.Οποίος θέλει τσεκάρει και την υγεια της μπαταρίας του free με 2 απλές εφαρμογές απο playstore (shizuku και aBattery) χωρίς root.

Screenshot_20250512_103523_aBattery.jpg

Edited by Rospy7

Οποίος θέλει τσεκάρει και την υγεια της μπαταρίας του free με 2 απλές εφαρμογές απο playstore (shizuku και aBattery) χωρίς root.

Πολυ χρησιμο το post σου.👍

Πολυ ωραιο αυτο το Shizuku ,ελπιζω να μην εχουμε κανα θεμα ασφαλειας με την εφαρμογη.

Παντως το εκανα ,μου εβγαλε 100% capacity,κι εγω 1μιση χρονο το εχω.

Φορτιζω σχεδον παντα με πολυ αργο φορτιστη (εναν LG 800mA αν θυμαμαι....)

Η μπαταρια ειναι οπως και με το ONE UI 6.1 ,κανενα θεμα εγω....παραμετροποιω βεβαια ποιες εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο κλπ.

Ολα αυτα θελουν λιγη ωρα να ασχοληθεις,αν τρεχουν ολες οι εφαρμογες στο παρασκηνιο τι περιμενεις ? Οριζω εγω ποιες χρειαζομαι αμεσα.

Υποψιν εχω 3-4 χρονια να κανω επαναφορα σε κινητο λογω της πολυ χρονοβορας διαδικασιας,πλεον σε καθε συσκευη απλα επαναφερω το BACKUP του προηγουμενου κινητου.

Edited by kek

@Rospy7 δεν είναι λίγο υπερβολικό με 95% υγείας μπαταρίας να έχεις χάσει 1 ώρα οθόνης;  

Καλημέρα! Μπορει καποιος να μου πει τον dns tis adguard giati evala tis google για πιο γρηγορο ιντερνετ αλλα εχω πήξει στην διαφημιση? Εκτος αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο. 

Ευχαριστώ 

7 minutes ago, koloko said:

Καλημέρα! Μπορει καποιος να μου πει τον dns tis adguard giati evala tis google για πιο γρηγορο ιντερνετ αλλα εχω πήξει στην διαφημιση? Εκτος αν εχετε να προτείνετε κατι αλλο. 

Ευχαριστώ 

dns.adguard.com

Σε ένα άλλο νήμα προτείνεται το

dns.adguard-dns.com

Γιατί αυτό που έδωσε ο φίλος από πάνω κάνει διακοπές που και που

Επίσης, εγώ στην άλλη μου συσκευή έχω βάλει το

base.dns.mullvad.net

Edited by Kostas_Ts_86

26 minutes ago, Rospy7 said:

Καλησπέρα.Ειπα και εγω μας είχε ξεχάσει κάνα 3 μηνο.Νεο update Google Play System.

Screenshot_20250513_133612_Google Play Store.jpg

Αυτό που το βρίσκουμε? 

kountouraN

5 ώρες πριν, koloko said:

Ευχαριστώ 

Τρέχει μια προσφορά κάπου για το adguard με 15€ για παντα και εται έχετε προσωπικό dns με στατιστικά για να βλέπετε τι μπλοκάρει. Για μεχρι 5 συσκευές υπολογιστές κλπ

54 minutes ago, kountoura said:

Αυτό που το βρίσκουμε? 

Ρυθμίσεις-Ασφάλεια και Απόρρητο-Ενημερώσεις-Ενημέρωση Συστήματος Google Play

8 ώρες πριν, Rospy7 said:

Καλησπέρα.Ειπα και εγω μας είχε ξεχάσει κάνα 3 μηνο.Νεο update Google Play System.

Screenshot_20250513_133612_Google Play Store.jpg

Έβγαλε άλλη μια τωρα 13 mb 

Screenshot_20250513_223445_Google Play Store.jpg

ξέρει κάποιος πως να λύσω το θέμα που όλα τα έχω στα αγγλικά (εκτός από το region στις ρυθμίσεις του google account) και στο μενού του κινητού εκεί που λέει Google είναι στα ελληνικά;

Screenshot_20250514_100527_Google Play services.jpg

Εγώ πάντως σε μπαταρία μετά την αναβάθμιση γύρισα στα φυσιολογικά επίπεδα που είχα στις αρχές που αγόρασα την συσκευή. Βλέπω ότι πολλοί έχετε προβλήματα με την διάρκεια της μπαταρίας αλλά εμένα μου έκατσε τέλεια. Να τονίσω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα για να κάτσει καλά η αναβάθμιση.απλα έκανα την αναβάθμιση και τίποτα άλλο.

Screenshot_20250515_082956_Device care.jpg

9,5 ώρες οθόνη δεν βλέπω, ούτε με τον φορτιστή πάνω. 😂

Edited by oregon

1 hour ago, oregon said:

9,5 ώρες οθόνη δεν βλέπω, ούτε με τον φορτιστή πάνω. 😂

Παιδιά, πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν είναι όλες οι εργασίες και εφαρμογές στο κινητό μας το ίδιο ενεργοβόρες. Είναι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεσαι με 4G 5G συνέχεια και εντελώς διαφορετικό να είσαι σε κάλυψη WiFi. Όπως επίσης άλλο πράγμα είναι να παίζεις παιχνίδια και άλλο να βλέπεις τα mail σου. Ακόμα, άλλο να βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο και η φωτεινότητα να είναι στο 35% και άλλο να σε χτυπάει ο ήλιος και να δίνει τέρμα γκάζια η οθόνη. Μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.

Προσωπικά σε μένα έχει τύχει να έχω SOT κοντά στις 8.5 ώρες, αλλά και 4 σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα της διάρκειας της μπαταρίας.

Φιλικά πάντα.

Edited by one2377

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....