Sofos_5 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Αφήστε και το σχολίαζα αρνητικά χρόνια τώρα στα iphone... και τελικά με βόλεψε τόσο που το κράτησα... Ντράπηκε η ντροπή! 1 1 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου On 10/4/2025 at 9:49 ΠΜ, Leonid111 said: Καλησπέρα, Στις επαφές δεν σου δίνει τη δυαντότητα πια να δεις πόσες έχεις περάσει; Δε το βρίσκω πουθενά. Expand Έχουν καταργηθεί και οι ομάδες επαφών, ενώ στις επαφές εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα, καθώς και οι ομάδες που είχα χωρίσει τις επαφές παλαιότερα. Έχει κατσργηθεί και το μενού που υπήρχε στα αριστερά του πάνελ των επαφών, όπου εκεί ήταν καταχωρημένες. Ψάχνω να βρω τρόπο προβολής ομάδων επαφών, αλλά τίποτα. Ήταν πολύ χρήσιμη στη δουλειά μου αυτή η δυνατότητα. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) On 10/4/2025 at 8:46 ΜΜ, Ipokratis said: Έχουν καταργηθεί και οι ομάδες επαφών, ενώ στις επαφές εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα, καθώς και οι ομάδες που είχα χωρίσει τις επαφές παλαιότερα. Έχει κατσργηθεί και το μενού που υπήρχε στα αριστερά του πάνελ των επαφών, όπου εκεί ήταν καταχωρημένες. Ψάχνω να βρω τρόπο προβολής ομάδων επαφών, αλλά τίποτα. Ήταν πολύ χρήσιμη στη δουλειά μου αυτή η δυνατότητα. Expand Υπαρχου οι ομαδες κλπ κλπ απλα τα αλλαζουνε και αντε να τις βρεις...😂 Λοιπον πας τηλεφωνο ή επαφες ανοιγεις σκρολαρεις μεχρι ανεμεσα στις επαφες να βρεις τις ομαδες μετα ειναι ολα ευκολα.. Edited 10 Απριλίου by zorbas100 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_rho Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Μπορούμε να επαναφέρουμε το συρτάρι εφαρμογών στην προηγούμενη κατάσταση...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Ακόμα τίποτα εδώ, έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως έρθει η αναβάθμιση...τίποτα. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 10/4/2025 at 8:57 ΜΜ, zorbas100 said: Υπαρχου οι ομαδες κλπ κλπ απλα τα αλλαζουνε και αντε να τις βρεις...😂 Λοιπον πας τηλεφωνο ή επαφες ανοιγεις σκρολαρεις μεχρι ανεμεσα στις επαφες να βρεις τις ομαδες μετα ειναι ολα ευκολα.. Expand υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το call log ανά επαφή ;γιατί τώρα δεν έχει μαζεμένες πχ του Γιώργου αλλα χύμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 5:04 ΠΜ, ilka71 said: υπάρχει τρόπος να βλέπουμε το call log ανά επαφή ;γιατί τώρα δεν έχει μαζεμένες πχ του Γιώργου αλλα χύμα Expand Πατάς πάνω στην επαφή και επιλέγεις το 4ο εικονίδιο, αυτό μετά το google meet. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 3:55 ΠΜ, peter77377 said: Ακόμα τίποτα εδώ, έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως έρθει η αναβάθμιση...τίποτα. Expand Δεν εισαι μονος..... 1 Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 3:27 ΠΜ, panos_rho said: Μπορούμε να επαναφέρουμε το συρτάρι εφαρμογών στην προηγούμενη κατάσταση...??? Expand Ναι ...Ανοιγεις τις ρυθμίσεις πίνακα και επιλέγεις το "Όλα μαζί" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 5:33 ΠΜ, Athkatla said: Πατάς πάνω στην επαφή και επιλέγεις το 4ο εικονίδιο, αυτό μετά το google meet. Expand ναι λέω στο γενικό call log να τις έχει ανά επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_rho Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 5:42 ΠΜ, rapsodos1979_ said: Ναι ...Ανοιγεις τις ρυθμίσεις πίνακα και επιλέγεις Expand Πού ακριβώς είναι αυτό δεν μπορώ να βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 5:57 ΠΜ, panos_rho said: Πού ακριβώς είναι αυτό δεν μπορώ να βρω Expand Θα πατήσεις το μολυβάκι και μετά ρυθμίσεις πίνακα και θα επιλέξεις μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_rho Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 6:19 ΠΜ, boymanos said: Θα πατήσεις το μολυβάκι και μετά ρυθμίσεις πίνακα και θα επιλέξεις μαζί. Expand Δεν εννοώ αυτό εννοώ τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη και μετά δεν μου τις βγάζει σε ξεχωριστές οθόνες μου τις βγάζει όλες μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 6:37 ΠΜ, panos_rho said: Δεν εννοώ αυτό εννοώ τις εφαρμογές στην αρχική οθόνη και μετά δεν μου τις βγάζει σε ξεχωριστές οθόνες μου τις βγάζει όλες μαζί Expand Άσε έχω φάει κι εγώ ξενερα με αυτό.Το καταργήσανε τελείως μην το ψάχνεις. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνουν στο good lock μπας και το επαναφέρουν κάπως και να φτιάξουν και το τραγικό εικονίδιο της μπαταρίας. Ακόμα και στην AOD το χαλάσανε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Καλημέρα παίδες! Μόνο με clear wipe partition, πριν την ota αναβάθμιση σε 7, φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά. Γενικά, το κινητό δίνει μια αίσθηση αεράτη σε σχέση με πριν. Μου φαίνεται πιο responsive και ίσως πιο γρήγορο. Ήταν ήδη άψογο, αλλά φαίνεται βελτίωση. Συνηθισμένος με την διαδικασία από τις ναυαρχίδες του S5(δεν θυμάμαι πώς λεγόταν η φουλ έκδοση) και του S9 plus, που η αναβάθμιση ήταν σωστή μόνο με hars reset και flashάρισμα από sammobile την αγγλική rom, ομολογώ πως δεν το περίμενα. Έχει δει κανείς αλλαγή με hard reset-flashάρισμα από sammobile-ξανά hard reset, βελτίωση του S4 ultra? Ή είναι μια διαδικασία ξεπερασμένη, που ασχολούνται μόνο δεινόσαυροι; Αλέξης Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Απο μπαταρια πως παει ?? Καμια αλλαγη ? Καλυτερη, χειροτερη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Άσχετο με την αναβάθμιση. Έχει καταφέρει κανείς να του δουλέψει το continued conversation στο Google assistant (ή στο Gemini); Μέχρι και γλώσσα στο τηλέφωνο άλλαξα, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Καλημερα στην ομάδα! Κι εγώ παρατήρησα ότι όταν έχω συνδεδεμένα ακουστικά με Bluetooth δεν εμφανίζει το εικονίδιο "συνδεδεμένο Bluetooth" στην πάνω μπάρα. Και επίσης για την μπαταρία, νομίζω τελειώνει πιο γρήγορα. Θέλω να το τσεκάρω πάλι βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 7:03 ΠΜ, panosfx said: Άσε έχω φάει κι εγώ ξενερα με αυτό.Το καταργήσανε τελείως μην το ψάχνεις. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα κάνουν στο good lock μπας και το επαναφέρουν κάπως και να φτιάξουν και το τραγικό εικονίδιο της μπαταρίας. Ακόμα και στην AOD το χαλάσανε Expand Αυτό ψάχνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 7:05 ΠΜ, alex1987car2150 said: Καλημέρα παίδες! Μόνο με clear wipe partition, πριν την ota αναβάθμιση σε 7, φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά. Γενικά, το κινητό δίνει μια αίσθηση αεράτη σε σχέση με πριν. Μου φαίνεται πιο responsive και ίσως πιο γρήγορο. Ήταν ήδη άψογο, αλλά φαίνεται βελτίωση. Συνηθισμένος με την διαδικασία από τις ναυαρχίδες του S5(δεν θυμάμαι πώς λεγόταν η φουλ έκδοση) και του S9 plus, που η αναβάθμιση ήταν σωστή μόνο με hars reset και flashάρισμα από sammobile την αγγλική rom, ομολογώ πως δεν το περίμενα. Έχει δει κανείς αλλαγή με hard reset-flashάρισμα από sammobile-ξανά hard reset, βελτίωση του S4 ultra? Ή είναι μια διαδικασία ξεπερασμένη, που ασχολούνται μόνο δεινόσαυροι; Αλέξης Expand Λοιπον εκανα χθες το απογευμα το update... εχει πολλα να ψαξεις και πολλα που θελεις να αλλαξεις στην 7, ετσι το βραδυ αφου το εψαχνα ποσες ωρες αποφασισα και εκανα hard reset.. δεν εχω τελειωσει ακομα το στησιμο, ουτε pc να ηταν ουφ, και εχω δει ηδη σημαντικη βελτιωση... οχι μονο στα γραφικα γιατι εκει φαινεται σε πρωτη φαση.. αλλα και πως λειτουργει.. θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Γιατί αφού έκανες το update πρώτα, μετά αποφάσισες να κάνεις reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου On 11/4/2025 at 10:20 ΠΜ, challenge143 said: Γιατί αφού έκανες το update πρώτα, μετά αποφάσισες να κάνεις reset? Expand Γιατι ειδα πως πολλα νεες ρυθμισεις που εχει κλπ καλο ειναι να τις περασω καινουργιες και οχι να παραμεινουν οπως στο προηγουμενο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Εμενα η μπαταρία εχει σίγουρα χειροτερεψει.Η οθόνη φαινεται βελτιωμένη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Εμένα η μπαταρία συνεχίζει και είναι στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα που ήταν και πριν. Ίσως και λίγο καλύτερη. Και όλα δουλεύουν ρολόι. Ωραίο το φρεσκάρισμα σε οτι αφορά το αισθητικό, αλλά έχουν προστεθεί και πάρα πολλές λειτουργίες. Γενικά πολύ ευχαριστημένος. 4 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Πόσοι είμαστε ρε παιδιά εδώ μέσα που δεν πήραμε ακόμα αναβάθμιση; (λέτε να μας πάνε εμάς κατευθείαν στο ONE UI 8???) 1 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts