challenge143 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Περιμένουμε εντυπώσεις κ αν δουλεύει απροβληματιστα για να την περάσουμε χωρίς φόβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Άλλαξαν λίγο εμφάνιση τα εικονίδια μέσα στο μενού όπως και η ένδςιξη μπαταρίας στο status bar. Αν κάνεις στο δεξί μέρος της οθόνης προς τα κάτω να κατεβάσεις την κουρτίνα σου δείχνει το control center. Αν κάνεις στο αριστερό σου έχει τα notifications αν έχεις. Αυτά είναι τα πρώτα που παρατήρησα. Τα άλλα θέλουν ψάξιμο. 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 2 minutes ago, xrhstos1974 said: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση τα εικονίδια μέσα στο μενού όπως και η ένδςιξη μπαταρίας στο status bar. Αν κάνεις στο δεξί μέρος της οθόνης προς τα κάτω να κατεβάσεις την κουρτίνα σου δείχνει το control center. Αν κάνεις στο αριστερό σου έχει τα notifications αν έχεις. Αυτά είναι τα πρώτα που παρατήρησα. Τα άλλα θέλουν ψάξιμο. Και αν κάνεις δεξιά αριστερά πας από το ένα στο άλλο...ειδοποιήσεις εικονίδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 3 minutes ago, xrhstos1974 said: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση τα εικονίδια μέσα στο μενού όπως και η ένδςιξη μπαταρίας στο status bar. Αν κάνεις στο δεξί μέρος της οθόνης προς τα κάτω να κατεβάσεις την κουρτίνα σου δείχνει το control center. Αν κάνεις στο αριστερό σου έχει τα notifications αν έχεις. Αυτά είναι τα πρώτα που παρατήρησα. Τα άλλα θέλουν ψάξιμο. Φιλε καλησπερα μια ερωτηση μονο μιας και εδω μαλλον θα το παρουμε τελευταιοι τις πληροφοριες της μπαταριας μπορεις να πας να δεις εαν σου λεει στοιχεια υγειας και κυκλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 7 minutes ago, MAFAdo said: Φιλε καλησπερα μια ερωτηση μονο μιας και εδω μαλλον θα το παρουμε τελευταιοι τις πληροφοριες της μπαταριας μπορεις να πας να δεις εαν σου λεει στοιχεια υγειας και κυκλους... Στο s23 στη beta δεν ελεγε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Just now, Andreaszel said: Στο s23 στη beta δεν ελεγε ουτε στα s24 ultra μεχρι την 4 beta hotfix 2 ελεγε...οπως ειπε ενας youtube απο την αμερικη ο jimmy is promo στην 5 και στην 6 δεν ανεφερε τιποτα για αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 8 minutes ago, MAFAdo said: ουτε στα s24 ultra μεχρι την 4 beta hotfix 2 ελεγε...οπως ειπε ενας youtube απο την αμερικη ο jimmy is promo στην 5 και στην 6 δεν ανεφερε τιποτα για αυτο ρωταω Άρα μάλλον το βγάλανε..κλασικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 21 minutes ago, MAFAdo said: Φιλε καλησπερα μια ερωτηση μονο μιας και εδω μαλλον θα το παρουμε τελευταιοι τις πληροφοριες της μπαταριας μπορεις να πας να δεις εαν σου λεει στοιχεια υγειας και κυκλους... Μια γρήγορη ματιά που έριξα τώρα δεν είδα κάτι σχετικό. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Σε ευχαριστω πολυ....μαλλον φαγαμε ακυρο απο την sammy εμεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 @xrhstos1974 thx 🙏 κατάλαβα το έκαναν όπως στο Xiaomi HyperOS το οποίο έχω στο Mi11 που χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 1 hour ago, xrhstos1974 said: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση τα εικονίδια μέσα στο μενού όπως και η ένδςιξη μπαταρίας στο status bar. Αν κάνεις στο δεξί μέρος της οθόνης προς τα κάτω να κατεβάσεις την κουρτίνα σου δείχνει το control center. Αν κάνεις στο αριστερό σου έχει τα notifications αν έχεις. Αυτά είναι τα πρώτα που παρατήρησα. Τα άλλα θέλουν ψάξιμο. αυτήν την ειδοποίηση με του myphone πως την έχεις βάλει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 51 minutes ago, Andreaszel said: Άρα μάλλον το βγάλανε..κλασικά Καποια πραγματα ειναι αποκλειστηκα για s25....δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 1 ώρα πριν, xrhstos1974 said: Άλλαξαν λίγο εμφάνιση τα εικονίδια μέσα στο μενού όπως και η ένδςιξη μπαταρίας στο status bar. Αν κάνεις στο δεξί μέρος της οθόνης προς τα κάτω να κατεβάσεις την κουρτίνα σου δείχνει το control center. Αν κάνεις στο αριστερό σου έχει τα notifications αν έχεις. Αυτά είναι τα πρώτα που παρατήρησα. Τα άλλα θέλουν ψάξιμο. Τα animations πως σου φαίνονται; Πως είναι; Είπαν οτι τα βελτίωσαν ... Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση, σορι αν εχει αναφερθει ξανα. Καμια εφαρμογη Call Recording που να λειτουργει στην συσκευη μας, υπαρχει? Χωρις να μπω σε διαδικασια αλλαγης CSC κλπ. Ευχαριστω 🙂 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 1 hour ago, Prattein_Aloga said: Παιδες μια γρηγορη ερωτηση, σορι αν εχει αναφερθει ξανα. Καμια εφαρμογη Call Recording που να λειτουργει στην συσκευη μας, υπαρχει? Χωρις να μπω σε διαδικασια αλλαγης CSC κλπ. Ευχαριστω 🙂 Δοκίμασε το Cube ACR αλλά δεν γράφει με bluetooth 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 3 ώρες πριν, Andreaszel said: Άρα μάλλον το βγάλανε..κλασικά Αυτό είναι καλό νέο, θα το πουλήσουμε πιο εύκολα το τηλέφωνο όταν έρθει η ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Κολλήματα έχει το oneui7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 4 ώρες πριν, one2377 said: Τα animations πως σου φαίνονται; Πως είναι; Είπαν οτι τα βελτίωσαν ... Εντάξει εγώ σαν χρήστης δεν έχω τρελές απαιτήσεις. Οι αλλαγές είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Είναι πιο όμορφα πιστεύω αλλά είναι καθαρά προσωπική άποψη αυτή. 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Κολλήματα έχει το oneui7? Όχι. Μέχρι τώρα μια χαρά πάει. Έχω την εντύπωση πάντως ότι βελτιώθηκε στη μπαταρία. Θα δούμε και στο μέλλον. Αυτό πάντως που δεν μου αρέσει είναι ότι στο always on display που το έχω πάντα, την ώρα πλέον την αναγράφει με τις ώρες πάνω και από κάτω τα λεπτά. Πριν την αναβάθμιση ήταν στην ίδια ευθεία και μου άρεσε περισσότερο. Επίσης τώρα είναι και πιο μεγάλη η γραμματοσειρά στο always on display. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα λύση να το φέρω στην ίδια ευθεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 6 ώρες πριν, MAFAdo said: ουτε στα s24 ultra μεχρι την 4 beta hotfix 2 ελεγε...οπως ειπε ενας youtube απο την αμερικη ο jimmy is promo στην 5 και στην 6 δεν ανεφερε τιποτα για αυτο ρωταω Είσαι σίγουρος? Νομίζω καμία έκδοση oneui7 στο 24ultra δεν έλεγε υγεία μπαταρίας και καλύτερα θα έλεγα εγώ να μην έχει. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 12 minutes ago, OverClocker said: Είσαι σίγουρος? Νομίζω καμία έκδοση oneui7 στο 24ultra δεν έλεγε υγεία μπαταρίας και καλύτερα θα έλεγα εγώ να μην έχει. Ναι συμφωνω σε καμια beta δεν το ειχε το δικο μου (ελεγε πηγαινε στον youtuber οτι αναφεροταν στα video του για τις πληροφοριες της μπαταριας)δικο μου λαθος...Εγω θα το ηθελα σαν χαρακτηριστικο στιλ iphone...αλλα οκ πηραμε log video....χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 Θα χουμε ai τώρα 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 3 ώρες πριν, mips said: Δοκίμασε το Cube ACR αλλά δεν γράφει με bluetooth Thanks! Τσεκαρω! Με bluetooth δεν με καίει τόσο 🙂 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PREVEZIANOS Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 19 minutes ago, Johnny_Johnny said: Θα χουμε ai τώρα 🤣 Έχετε κάνει κάποια αλλαγή γλώσσας ώστε να σας έρθει ποιο νωρίς η αναβάθμιση;γιατί δεν ηρθε σε όλους.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2025 14 Απριλίου διάβασα θα την πάρουμε Τώρα είναι Κορέα μετά Αμερική και μετά global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts