FoT1s Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Εγω ειμαι στο 99% αγορασμενο μαρτιο, με δικο του φορτιστη και με κοφτη 80%. Λογικα μεσα στον μηνα η τον επομενο θα παω 98%. Περιπου 1% πεφτει ανα 3 μηνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Αγορασμένο Φεβρουάριο φόρτιση 10-80 Πάντα και είναι τώρα στο 98% οπότε πιστεύω έχει στάνταρ μέσα στο σύστημα κάθε πότε να πέφτει ανεξαρτήτως φόρτιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτό τον "περιορισμό" που βάζετε στον εαυτό σας απο το να χαρείτε το κινητό και το "αγχος" να μην πέσει η μπαταρία να μη ξεφυγει στην φόρτιση και τα συναφή. Η ίδια η εταιρία δίνει περίπου 1500 κυκλους φόρτισης μέχρι να πέσει κάτω απο 80% η χωρητικότητά της. Στο 11αρι μου με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πρωινή φόρτιση (πλην σουκού) είτε έχει 10% είτε εχει 90% έχω 94% υγεία μπαταρίας. Αγορασμένο 3/23 και πάντα φόρτιση με τον 100αρη φορτιστή. Δεν το έχω λυπηθεί ούτε μια μέρα. 5 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 42 minutes ago, mivechris said: συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτό τον "περιορισμό" που βάζετε στον εαυτό σας απο το να χαρείτε το κινητό και το "αγχος" να μην πέσει η μπαταρία να μη ξεφυγει στην φόρτιση και τα συναφή. Η ίδια η εταιρία δίνει περίπου 1500 κυκλους φόρτισης μέχρι να πέσει κάτω απο 80% η χωρητικότητά της. Στο 11αρι μου με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πρωινή φόρτιση (πλην σουκού) είτε έχει 10% είτε εχει 90% έχω 94% υγεία μπαταρίας. Αγορασμένο 3/23 και πάντα φόρτιση με τον 100αρη φορτιστή. Δεν το έχω λυπηθεί ούτε μια μέρα. Δυστυχώς έχουμε μπει όλοι (με πρώτο εμένα), στο τρυπάκι να κοιτάμε ποσοστά, νούμερα κ.τ.λ και να έχουμε χάσει το ζητούμενο, το οποίο είναι να ευχαριστιόμαστε τις συσκευές μας χωρίς περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mivechris said: συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αυτό τον "περιορισμό" που βάζετε στον εαυτό σας απο το να χαρείτε το κινητό και το "αγχος" να μην πέσει η μπαταρία να μη ξεφυγει στην φόρτιση και τα συναφή. Η ίδια η εταιρία δίνει περίπου 1500 κυκλους φόρτισης μέχρι να πέσει κάτω απο 80% η χωρητικότητά της. Στο 11αρι μου με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πρωινή φόρτιση (πλην σουκού) είτε έχει 10% είτε εχει 90% έχω 94% υγεία μπαταρίας. Αγορασμένο 3/23 και πάντα φόρτιση με τον 100αρη φορτιστή. Δεν το έχω λυπηθεί ούτε μια μέρα. Για να υπαρχει αυτη η επιλογη του κοφτη 80% και να σου αναγραφει πως ετσι επιβραδύνεται η γηρανση της, σιγουρα κατι προσφερει. Ισως αντι να πεσει σε 3 μηνες 1%, να πεφτει στους 4 μηνες 1%. Οποτε, 1 μηνα κερδιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dynamic4 said: Αγορασμένο Φεβρουάριο φόρτιση 10-80 Πάντα και είναι τώρα στο 98% οπότε πιστεύω έχει στάνταρ μέσα στο σύστημα κάθε πότε να πέφτει ανεξαρτήτως φόρτιση Λογικα το ποσοστο αυτο μειωνεται αναλογα με τους κυκλους φορτισης, δηλαδη ειναι ρυθμισμενο καθε 100 κυκλους να πεφτει 1%. Προφανως αν παρεις ενα δειγμα 100 χρηστων που χρησιμοποιουν τη συσκευη καθημερινα, θα φτασουν τους 100 κυκλους σε παρομοιο χρονικο διαστημα αναλογα της χρησης που κανουν, συχνοτητα φορτισης και τροπου φορτισης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, FoT1s said: Για να υπαρχει αυτη η επιλογη του κοφτη 80% και να σου αναγραφει πως ετσι επιβραδύνεται η γηρανση της, σιγουρα κατι προσφερει. Ισως αντι να πεσει σε 3 μηνες 1%, να πεφτει στους 4 μηνες 1%. Οποτε, 1 μηνα κερδιζεις. η μπαταρία θεωρείται αναλώσιμο. Με αυτή την λογική μην κάνεις πολλά χλμ στο καινουριο σου αμαξι να μην θέλει σέρβις. Μου λες δηλαδή αντι θα χρειαστείς μπαταρία στα 3 χρόνια θα σου βγάλει 3,5 χρόνια λες και θα αλλάξει κάτι. Και η επιλογή για 4G δίκτυα αντί για 5G, και 60HZ ρυθμό ανανέωσης και 1080p αναλυση για 1440 έχει, τα έχεις βάλει και αυτά για την οικονομία μπαταρίας; 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mivechris said: Και η επιλογή για 4G δίκτυα αντί για 5G, και 60HZ ρυθμό ανανέωσης και 1080p αναλυση για 1440 έχει, τα έχεις βάλει και αυτά για την οικονομία μπαταρίας; Αρκετοι τα βαζουμε κι αυτα. Προσωπικα δεν καταλαβαινω καμια απολυτως διαφορα μεταξυ 4g και 5g και μεταξυ 60Hz και 120Hz στη χρηση που του κανω. Ειδικα οταν ταξιδευω, το να εχω μπαταρια ολη την ημερα ειναι απειρως σημαντικοτερο απο το αν θα διαβαζω email και chat με 60hz αντι 120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, Mikepan_1 said: Αρκετοι τα βαζουμε κι αυτα. Προσωπικα δεν καταλαβαινω καμια απολυτως διαφορα μεταξυ 4g και 5g και μεταξυ 60Hz και 120Hz στη χρηση που του κανω. Ειδικα οταν ταξιδευω, το να εχω μπαταρια ολη την ημερα ειναι απειρως σημαντικοτερο απο το αν θα διαβαζω email και chat με 60hz αντι 120. ρε κ εγω τα ιδια κανω μη νομιζεις οτι απλά κράζω. Με την φόρτιση είναι που μου φαίνεται περίεργο το κόνσεπτ να το πω ετσι. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Με καμια προσοχη στη φορτιση, στο 100%, αγορασμενο απο την αρχη. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου (edited) Εγώ το πουλάω. Πάω για pixel 9 pro xp Edited 16 Σεπτεμβρίου by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Με την 840 δυστυχως η μπαταρια φευγει σαν νερακι. Μιλαμε μου βγαζει μισο χρονο απ οτι εβγαζε η 802.. Τρομερη διαφορα. Τα ποσοστα καταναλωσης των app ειναι πανω κατω τα ιδια οποτε δεν ξερω τι συμβαινει, προφανως καταναλωνει το συστημα καπως. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος τετοια διαφορα; Σημερα μου εβγαλε μολις 3 ωρες SOT 80-20% ενω με την 802 εβγαζε 7 ωρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 16 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Με την 840 δυστυχως η μπαταρια φευγει σαν νερακι. Μιλαμε μου βγαζει μισο χρονο απ οτι εβγαζε η 802.. Τρομερη διαφορα. Τα ποσοστα καταναλωσης των app ειναι πανω κατω τα ιδια οποτε δεν ξερω τι συμβαινει, προφανως καταναλωνει το συστημα καπως. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος τετοια διαφορα; Σημερα μου εβγαλε μολις 3 ωρες SOT 80-20% ενω με την 802 εβγαζε 7 ωρες! Σε γενικες γραμμες η μπαταρια της συσκευης ειδικα με δεδομενα χρηση ολη την ημερα, δεν ειναι και το καλυτερο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, FoT1s said: Σε γενικες γραμμες η μπαταρια της συσκευης ειδικα με δεδομενα χρηση ολη την ημερα, δεν ειναι και το καλυτερο της. Ειναι ισως η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε σε θεμα μπαταριας. Εννοειται εχω τα παντα ολα ανοιχτα. 5 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) 1 hour ago, marlboro man said: Ειναι ισως η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε σε θεμα μπαταριας. Εννοειται εχω τα παντα ολα ανοιχτα. Παρομοίως! Ξεκινώ Δευτέρα 07:00 με 100% και έχω Τρίτη βράδυ στις 20:00 (δλδ 36 ώρες περίπου), τουλάχιστον 20% Όλα ανοιχτά, μια καρτα SIM και μια eSIM, 5G, full αναλυση, full Hz οθονη... Edited 17 Σεπτεμβρίου by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, asot said: Παρομοίως! Ξεκινώ Δευτέρα 07:00 με 100% και έχω Τρίτη βράδυ στις 20:00 (δλδ 36 ώρες περίπου), τουλάχιστον 20% Όλα ανοιχτά, μια καρτα SIM και μια eSIM, 5G, full αναλυση, full Hz οθονη... Ακραιο στατιστικό - δεν εχω πιάσει ποτε τοση μπαταρια Περιπου ποση χρηση μες στη μέρα; (και τι χρηση;) Επισης, εχεις συνέχεια ανοικτό 5g/Wifi (και bluetooth)? Εγω πιάνω μια γεμάτη μέρα, αλλά τα τρελά νούμερα που ακούω δεν τα εχω πιάσει ποτε, και δεν κάνω και τρελά βαριά χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Καταενθουσιασμενοι σημερα στην δουλειά όλοι οι συνάδελφοι με iphone όπου με το τελευταίο update μπορούν να αφήσουν τα εικονίδια των εφαρμογών όπουδηποτε θέλουν στην αρχική οθόνη 😂😂😂😂έκλαιγα και τους ελεγα οτι αυτο υπάρχει στο android εδω μαι χρόνια 😂. 1 1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, marlboro man said: Ειναι ισως η καλυτερη συσκευη που ειχα ποτε σε θεμα μπαταριας. Εννοειται εχω τα παντα ολα ανοιχτα. Ετσι ηταν μεχρι την 802 και το δικο μου. Με την 840 για καποιο λογο ειναι πολυ χειροτερο. Σημερα 6 ωρες SOT απο 80%-10% μεσα σε 13 ωρες κυριως σε wifi ομως. Μεχρι την 802 μου εβγαζε με παρομοια χρηση 8+ ωρες. Δεν εχω αλλαξει apps και στην αναλυση ανα app δεν φαινεται τιποτα μεμπτο. Εκανα μια επανεκκινηση αλλα δεν βελτιωσε και πολλα. Υπαρχει τροπος να σβησω την cache απο ολα τα apps μαζεμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Ετσι ηταν μεχρι την 802 και το δικο μου. Με την 840 για καποιο λογο ειναι πολυ χειροτερο. Σημερα 6 ωρες SOT απο 80%-10% μεσα σε 13 ωρες κυριως σε wifi ομως. Μεχρι την 802 μου εβγαζε με παρομοια χρηση 8+ ωρες. Δεν εχω αλλαξει apps και στην αναλυση ανα app δεν φαινεται τιποτα μεμπτο. Εκανα μια επανεκκινηση αλλα δεν βελτιωσε και πολλα. Υπαρχει τροπος να σβησω την cache απο ολα τα apps μαζεμενα; Σωστά το έχεις παρατηρήσει δεν φταίνε τα apps κ ο συνάδελφος μου με το που θα δουλέψει δεδομένα φεύγει σαν νεράκι. Κάτι που δεν το είχε με την 802 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, challenge143 said: Σωστά το έχεις παρατηρήσει δεν φταίνε τα apps κ ο συνάδελφος μου με το που θα δουλέψει δεδομένα φεύγει σαν νεράκι. Κάτι που δεν το είχε με την 802 Τελεια οποτε περιμενουμε το επομενο Update μηπως και το φτιαξουν. Εχω φτασει να περιμενω τα updates της τραγο-oneplus με μεγαλυτερη ανυπομονησια απ οτι τα παιδια τον Αγιο Βασίλη. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου On 17/9/2024 at 1:28 ΜΜ, asot said: Παρομοίως! Ξεκινώ Δευτέρα 07:00 με 100% και έχω Τρίτη βράδυ στις 20:00 (δλδ 36 ώρες περίπου), τουλάχιστον 20% Όλα ανοιχτά, μια καρτα SIM και μια eSIM, 5G, full αναλυση, full Hz οθονη... Δεν έχει σημασία μόνο αν είναι όλα ανοιχτά, αλλά και τι χρήση κάνεις. Πόσες ώρες μιλάς, πόσο σερφάρεις, πόσο κάνεις πλοήγηση, αν βλέπεις βίντεο κλπ. Αν το έχεις και κάθεται πάνω σε ένα τραπέζι μόνο για καμία κλήση, τότε λογικό να βγάλει 2 και 3 μέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου On 17/9/2024 at 6:25 ΜΜ, nikatapi said: Ακραιο στατιστικό - δεν εχω πιάσει ποτε τοση μπαταρια Περιπου ποση χρηση μες στη μέρα; (και τι χρηση;) Επισης, εχεις συνέχεια ανοικτό 5g/Wifi (και bluetooth)? Εγω πιάνω μια γεμάτη μέρα, αλλά τα τρελά νούμερα που ακούω δεν τα εχω πιάσει ποτε, και δεν κάνω και τρελά βαριά χρηση. Στο μεταξύ εξαφανίστηκε από την Τρίτη μετά από τα απίστευτα στατιστικά που έγραψε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου (edited) 31 minutes ago, junglist said: Στο μεταξύ εξαφανίστηκε από την Τρίτη μετά από τα απίστευτα στατιστικά που έγραψε. Δεν ασχολούμαστε με τα Fora συνέχεια/σταθερά όσοι γράφουμε εδώ... Για να μην σε φάει η αγωνία λοιπόν, 5 με 5.30 ώρες SOT έχω κατά Μ.Ο. όταν η μπαταρία κρατάει 36 ώρες... Δεν παίζω παιχνίδια, όμως BT, 5G, WiFI είναι συνέχεια ανοικτά, οθόνη στα 120, καμια 20αρια φωτό βγάζω ανα ημέρα και ζω/κινούμαι/εργάζομαι σε αστικό περιβάλλον με σταθερή κάλυψη κινητής (συνήθως 5G) Κανα 2 ώρες κλήσεις ημερησίως, FB, Messenger, Viber, Google search, ελάχιστο Insta και σχεδόν καθόλου ΤικΤοκ Τέσσερις λογαριασμοί email με Push και 2 εργασιακοί στο OutLook Δεν έχω κόφτη στις φορτίσεις (τύπου 80%) αλλά συνήθως φορτίζω με έναν πολλαπλό φορτιστή (που στο OP12 δινει 40Watt) και η υγεία μπαταρίας (μετά από 4 μήνες κατοχής) είναι στο 100% Edited 20 Σεπτεμβρίου by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Να ρωτήσω κάτι. Οι ειδοποιήσεις του FB messenger δεν ακούγονται. Βλέπω το εικονακι στο κινητό, αλλά το ηχητικό δεν υπάρχει. Είναι η εφαρμογή locked και όλα τα κλασικά permissions. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, junglist said: Να ρωτήσω κάτι. Οι ειδοποιήσεις του FB messenger δεν ακούγονται. Βλέπω το εικονακι στο κινητό, αλλά το ηχητικό δεν υπάρχει. Είναι η εφαρμογή locked και όλα τα κλασικά permissions. Τι μπορεί να φταίει; οταν εχεις τετοιο θεμα κανε ενα force close to insta και ανοιξε το παλι. πες μου αν εστρωσε Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts