Jump to content

nikatapi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikatapi

  1. Θα περιμενα ίσως το F4. Αλλιώς και η σειρα Realme GT Neo φαίνεται VFM, το 2 βγαίνει γύρω στα 300 με snapdragon 870 και αξιοπρεπή κάμερα.
  2. Λογικό φαίνεται εφόσον παίζεις και με hot spot το οποίο τρώει και πολύ μπαταρία γενικά.
  3. Πάντως με miui.gr rom μια χαρά είναι το κινητό και ειδικά με τα τελευταία updates παει σφαίρα. Δεν ειχα προβλήματα με lags/bugs κλπ.
  4. Υπερευρυγώνιος, το zoom για μενα ειναι δευτερευον και με τους αισθητήρες που έχουμε πλέον το ψηφιακό 2x ειναι συνήθως πολύ καλό σαν αποτέλεσμα.
  5. Εχει δοκιμάσει κανείς custom rom aosp based? Θελω να φύγω απο miui, μου έχει λέιψει λίγο η πιο stock εμπειρία.
  6. Καλό αυτό για το 5g. Δυστυχώς εδώ στο Μαρούσι παρότι έχω κάνει κάτι αντίστοιχο, δεν εχω δει διαφορά στην ταχύτητα σε σχέση με το 4G. Επίσης στο speedtest μου γραφει LTE παρόλο που το κινητό έχει το 5G στην ένδειξη δικτύου.
  7. Ισως με λίγη επιμονή και σε ενα κατάστημα να γίνει δουλειά, αλλιώς sim ejector και πηγαινε σε ενα κατάστημα και κάντο επιτόπου:lol:. Θυμάμαι κάτι αντίστοιχο έπαιξε και με το volte-vowifi στις αρχές που έγιναν διαθέσιμα, με γκρίνια στο support το ενεργοποιούσαν.
  8. Πάντως παιδια για όποιον ενδιαφέρεται για 5G με Cosmote, εγώ το ενεργοποίησα με κινητό ενός φίλου (iPhone 12 mini), εβαλα τη sim κι έστειλα το 5G στο 1333. Πλέον δείχνει πως πιάνει 5G αν και στην περιοχή μου οι ταχύτητες είναι όσο ήταν και με το 4g+.
  9. Μια χαρά εμένα προς το παρόν με το τελευταίο update. Όντως μερικές φορές όταν γυρνάς στην αρχική δε φορτώνει όλα τα εικονίδια, αλλά ανοίγοντας το συρτάρι εφαρμογών επανέρχονται. Και η μπαταρία μου φαίνεται λίγο καλύτερη, δεν είδα κάποιο άλλο bug.
  10. Εχεις ενεργοποιήσει τα επιπλέον στατιστικά μέσω ADB? (μεσω υπολογιστή όπως λέει και στις οδηγίες της εφαρμογής) Γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι τα στατιστικά της μπαταρίας, ούτε στη μανίσια επιλογή.
  11. Νομίζω το πρόβλημα με το messenger και τα bubbles ειναι γενικό με miui και android 11, ελπιζω να το φτιαξουν συντομα.
  12. Δεν μου το κάνει αυτό στην αρχική οχι. Είμαι με stock launcher. Δυστυχώς αν βλέπει κανείς lag και τέτοια θέματα δεν υπάρχει λύση πέρα από wipe, όσο επώδυνο κι αν είναι...
  13. Μαλλον εισαι για factory reset. Περα απο τα θεματακια με τα bubbles (messenger) δεν εχω αλλο προβλημα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, για lag ουτε λογος.
  14. Καινούριο update σημερα, 12.2.3, με security patch Δεκεμβρίου.
  15. Εχει κατι μικροbugs, οπότε καλύτερα αν την πήραν πισω να τα διορθώσουν.
  16. Μια χαρά παίζει και σε εμενα, και με τα gestures. To μονο που δε βλεπω να παιζει σωστα ειναι το bubble του messenger, αφου ανοιγει σε προκαθορισμενο υψος και δεν βλέπω τι γραφω γιατι κανει overlap το πληκτρολογιο. Επισης δεν βλεπω την επιλογη για floating windows στο recents menu.
  17. Μολις έκανα κι εγώ την αναβάθμιση. Προς το παρόν φαίνονται όλα ενταξει, περιμένω να δω και κατανάλωση μπαταρίας.
  18. Το κινητό είναι δυναμίτης. Νομίζω ότι πιο πλήρες για τα χρήματά του αν εξαιρέσεις το refresh rate της οθόνης. Για πρώτη φορα μετά απο χρόνια νιώθω οτι εχω συσκευή που θα μου κρατήσει πολλά χρόνια.
  19. Μια χαρά είναι η κάμερα. Και με gcam φτιαχνουν πολύ και οι βραδινές φωτογραφίες.
  20. Νομίζω το Poco έχει καίριες βελτιώσεις σε σχέση με το Note 9 pro. Τωρα αν αξίζει το upgrade, θα έλεγα πως όχι, εκτός αν πουλησεις το 9 pro η το δώσεις σε κάποιο συγγενικό/φιλικό πρόσωπο. Σίγουρα ομως έχει καλυτερη οθονη, καλυτερες καμερες, στερεοφωνικά ηχεία και λίγο καλύτερο επεξεργαστή, οπότε αν είχε κανεις να επιλέξει μεταξυ των 2 το poco φαίνεται καλύτερη επιλογή.
  21. Σημερα απέκτησα κι εγώ το κινητό που ζαχάρωνα τόσο καιρό. Ερχόμενος απο redmi note 9 pro, φανερή διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και φυσικά την οθονάρα. Ανυπομονώ να δω σε καθημερινή χρήση πως είναι, και να τεστάρω λίγο και τις κάμερες.
  22. Με fastboot flash, απο recovery δεν επαιξε σωστα κ μου εβγαλε system destroyed στο boot. Ισως επρεπε να εχω κανει unmount καποια partitions πριν flashάρω αλλά δεν ασχοληθηκα περισσότερο, απλά ξαναφλάσαρα μεσω fastboot (χανοντας και το twrp το οποιο κ δεν χρησιμοποιησα ιδιαίτερα).
×
×
  • Create New...