Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, MAGAKOS-E said:

Έχει κανα 2 βδομάδες που πέρασα την 16... πέρα του ότι δεν λειτουργούσε σωστά ο nova launcher, τον οποίο αφαίρεσα....το τηλέφωνο λειτουργεί καταπληκτικά...και νομίζω ότι κρατάει περισσότερο η μπαταρία...σαν τα βελτιώθηκε η διαχείριση της...παρα πολύ ευχαριστημένος γενικά! Μπράβο στην OnePlus!

Ποια εκδοση εχεις στη 16; Μετα το δευτερο update που εκανα στη 16 (16.0.1.300) η μπαταρια ειναι τρισαθλια. Εχει χειροτερεψει σημαντικα. Ειχα SOT 8 ωρες και εχει πεσει στις 5 ωρες ενω τρωει σημαντικα κ οταν ειναι stand-by. Εχω φτασει να το φορτιζω 2 φορες την ημερα ενω μου εβγαζε ευκολα απο το πρωι μεχρι το βραδυ με αρκετη χρηση. 

Κατα τα λοιπα το κινητο λειτουργει αψογα κ εχει βελτιωσει αρκετα στο OS. 

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

7 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Ποια εκδοση εχεις στη 16; Μετα το δευτερο update που εκανα στη 16 (16.0.1.300) η μπαταρια ειναι τρισαθλια. Εχει χειροτερεψει σημαντικα. Ειχα SOT 8 ωρες και εχει πεσει στις 5 ωρες ενω τρωει σημαντικα κ οταν ειναι stand-by. Εχω φτασει να το φορτιζω 2 φορες την ημερα ενω μου εβγαζε ευκολα απο το πρωι μεχρι το βραδυ με αρκετη χρηση. 

Μήπως να δοκίμαζες ένα factory reset?

Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα, παρόμοια διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τη 15.

20 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Την ίδια έκδοση έχουμε. Ή θα χρειαστείς factory reset ή μπαταρία σου τα έχει παίξει... εμένα το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι σχεδόν καινούργια έχει κανα 6μηνο που το αγόρασα.. κέρδισε την μάχη το op12 vs op13 στα μάτια μου. Τα είχα δίπλα δίπλα...το op12 και πιο όμορφο και καλύτερη οθόνη. Πάντως και το op 12r που έχει η σύζυγος σε αυτή την έκδοση, μια χαρά είναι η μπαταρία.

On 19/1/2026 at 9:07 ΠΜ, MAGAKOS-E said:

Την ίδια έκδοση έχουμε. Ή θα χρειαστείς factory reset ή μπαταρία σου τα έχει παίξει... εμένα το τηλέφωνο και η μπαταρία είναι σχεδόν καινούργια έχει κανα 6μηνο που το αγόρασα.. κέρδισε την μάχη το op12 vs op13 στα μάτια μου. Τα είχα δίπλα δίπλα...το op12 και πιο όμορφο και καλύτερη οθόνη. Πάντως και το op 12r που έχει η σύζυγος σε αυτή την έκδοση, μια χαρά είναι η μπαταρία.

Επεσε σημαντικα η αποδοση μετα την αναβαθμιση και η αληθεια ειναι το εψαξα και βρηκα παρα πολλα παραπονα στο ιντερνετ και στο φορουμ της OP απο χρηστες OP12 οποτε θεωρησα οτι ειναι θεμα της εκδοσης αυτης. Σιγουρα το OS φταιει απλα ισως καποιο σκαλωμα να τρωει σε αρκετους ενω σε αλλους οχι. Βλεπω ας πουμε τωρα εχουν 12% περιπου καταναλωση συνολικα τα System launcher και System UI που το βλεπω ιδιαιτερα υψηλο. 

Factory reset δεν κανω ποτε εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα, εδω δεν αλλαζω κινητα γιατι βαριεμαι να ξαναστηνω τις εφαρμογες. Εκανα ενα wipe cache αλλα δεν αλλαξε τιποτα. 

Οταν βρω χρονο θα ψαξω πιο αναλυτικα να δω μηπως καποια εφαρμογη εχει φαει σκαλωμα κ κανει συχνα sync και ξοδευει την μπαταρια. 

Edited by Mikepan_1

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω φιλμακι για την οθόνη.

Δεν έχω απαιτήσεις, αλλά να μην είναι και πανάκριβο.

Έχετε να συστήσετε μαγαζιά στην Αθήνα που θα βρω σίγουρα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

1 ώρα πριν, junglist said:

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω φιλμακι για την οθόνη.

Δεν έχω απαιτήσεις, αλλά να μην είναι και πανάκριβο.

Έχετε να συστήσετε μαγαζιά στην Αθήνα που θα βρω σίγουρα;

Αλλαζω σχεδον καθε 3-4 μηνες (κανω βαρια χρηση κ το αλλαζω συχνα γιατι με τον καιρο νοιωθω οτι αλλαζει η αισθηση στο touch, για καποιον που χρησιμοποιει λιγοτερο ισως εχει μεγαλυτερη διαρκεια) στα public και ειναι μια χαρα. 10 ευρω το απλο, δοκιμασα μια φορα και το ματ στα 15 ευρω αλλα δεν δουλευε το δαχτυλικο με το ματ. Οπτικά δεν καταλαβαινω πως εχει φιλμ, στην αισθηση προφανως υπαρχει καποια διαφορα αλλα μου φαινεται πολυ καλη η αισθηση. 

Αυτο ειναι φιλμ-ζελατινα για γρατζουνιες. Οχι τζαμι. 

On 19/1/2026 at 9:07 ΠΜ, MAGAKOS-E said:

Τελικα φαινεται πως ηθελε calibration η μπαταρια. Εκανα 2 φορες 0%-100%-0%-100% και εστρωσε καπως πηγε το SOT στις 7 ωρες περιπου τωρα και 8 ωρες το βραδυ εχασε μονο 6% αντι 10+ που εχανε.

5 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Αλλαζω σχεδον καθε 3-4 μηνες (κανω βαρια χρηση κ το αλλαζω συχνα γιατι με τον καιρο νοιωθω οτι αλλαζει η αισθηση στο touch, για καποιον που χρησιμοποιει λιγοτερο ισως εχει μεγαλυτερη διαρκεια) στα public και ειναι μια χαρα. 10 ευρω το απλο, δοκιμασα μια φορα και το ματ στα 15 ευρω αλλα δεν δουλευε το δαχτυλικο με το ματ. Οπτικά δεν καταλαβαινω πως εχει φιλμ, στην αισθηση προφανως υπαρχει καποια διαφορα αλλα μου φαινεται πολυ καλη η αισθηση. 

Αυτο ειναι φιλμ-ζελατινα για γρατζουνιες. Οχι τζαμι. 

Τελικα φαινεται πως ηθελε calibration η μπαταρια. Εκανα 2 φορες 0%-100%-0%-100% και εστρωσε καπως πηγε το SOT στις 7 ωρες περιπου τωρα και 8 ωρες το βραδυ εχασε μονο 6% αντι 10+ που εχανε.

Μόνο θήκες βρίσκω στη σελίδα του Public.

Μπορείς να μου δείξεις ποιο λινκ είναι αυτό;

Άλλες προτάσεις από μαγαζιά που αν πάω θα βρω εκεί;

Amazon Fire stick 4k max

56 minutes ago, junglist said:

Μόνο θήκες βρίσκω στη σελίδα του Public.

Μπορείς να μου δείξεις ποιο λινκ είναι αυτό;

Άλλες προτάσεις από μαγαζιά που αν πάω θα βρω εκεί;

Το τοποθετουν στο irepair. Custom κοψιμο εκεινη την ωρα. Καποιες φορες εχει και επιλογη με κοπη/χωρις κοπη στη εμπρος καμερα. Καποιοι υπαλληλοι ρωτανε, σε αλλους απλα πρεπει να το ζητησεις αν εχεις προτιμηση. 

https://irepair.gr/blog/article/προστασία-οθόνης-με-νανοτεχνολογία-fonefx/

1 ώρα πριν, Mikepan_1 said:

Το τοποθετουν στο irepair. Custom κοψιμο εκεινη την ωρα. Καποιες φορες εχει και επιλογη με κοπη/χωρις κοπη στη εμπρος καμερα. Καποιοι υπαλληλοι ρωτανε, σε αλλους απλα πρεπει να το ζητησεις αν εχεις προτιμηση. 

https://irepair.gr/blog/article/προστασία-οθόνης-με-νανοτεχνολογία-fonefx/

Τιμουλα;

Amazon Fire stick 4k max

19 minutes ago, junglist said:

Τιμουλα;

10 ευρω το απλο. 15 ευρω το ματ αλλα δεν αξιζει το ματ γιατι δεν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα. 

Ερωτηση ρε παιδια γιατι 2 χρονια δεν εχω βρει λυση. Δεν ξερω αν υπαρχει κιολας δηλαδη. 

Εχω αποθηκευμενες τις επαφες με το +30 κλπ ανα καθε χωρα. Οταν ειμαι Ελλαδα και καλω μια επαφη με ελληνικο νουμερο απο τα recent calls ολα ΟΚ. Οταν παω εκτος ελλαδας την πρωτη φορα που θα κανω κληση την επαφη απο τα recents μου λεει "ο αριθμος δεν υπαρχει" και βλεπω πως οταν κανω κλικ την επαφη απο τα recent τον παιρνει τον αριθμο χωρις το +30 κ οχι οπως εχω αποθηκευσει την επαφη!! Πρεπει να μπω στα contacts να βρω την επαφη κ να κανω κλικ απο εκει κληση τον αριθμο για να δουλεψει. Το ιδιο συμβαινει αντιστοιχα κ για αλλες χωρες. 

Πολυ κουφο ειναι αυτο.. Με το Huawei που ειχα πριν δεν υπηρχε τετοιο θεμα, οταν εκανα κλικ απο τα recent calls το ονομα της επαφης καλουσε τον αριθμο οπως ακριβως τον ειχα αποθηκευμενο. 

Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει? 

Edited by Mikepan_1

15 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Ερωτηση ρε παιδια γιατι 2 χρονια δεν εχω βρει λυση. Δεν ξερω αν υπαρχει κιολας δηλαδη. 

Εχω αποθηκευμενες τις επαφες με το +30 κλπ ανα καθε χωρα. Οταν ειμαι Ελλαδα και καλω μια επαφη με ελληνικο νουμερο απο τα recent calls ολα ΟΚ. Οταν παω εκτος ελλαδας την πρωτη φορα που θα κανω κληση την επαφη απο τα recents μου λεει "ο αριθμος δεν υπαρχει" και βλεπω πως οταν κανω κλικ την επαφη απο τα recent τον παιρνει τον αριθμο χωρις το +30 κ οχι οπως εχω αποθηκευσει την επαφη!! Πρεπει να μπω στα contacts να βρω την επαφη κ να κανω κλικ απο εκει κληση τον αριθμο για να δουλεψει. Το ιδιο συμβαινει αντιστοιχα κ για αλλες χωρες. 

Πολυ κουφο ειναι αυτο.. Με το Huawei που ειχα πριν δεν υπηρχε τετοιο θεμα, οταν εκανα κλικ απο τα recent calls το ονομα της επαφης καλουσε τον αριθμο οπως ακριβως τον ειχα αποθηκευμενο. 

Καλά αυτό,,,, τώρα που το έψαξα λίγο είδα ότι όταν  οι κλήσεις είναι εξερχόμενες είναι με το +30 αλλά όταν είναι εισερχόμενες είναι χωρίς το +30 !!! Τώρα μόνο το είδα... βέβαια δεν ταξιδεύω εξωτερικό και έτσι δεν έχω θέμα και ούτε το είχα προσέξει. Δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις κάτι. Ποιά εφαρμογή έχεις γιά dialer; Μάλλον με τον google dialer πρέπει να δουλεύει κανονικά...(αλλά είναι πολύ χάλια σαν εφαρμογή). Εγώ που έχω το true phone είναι όπως το λες...

Edited by geotzia

On 28/1/2026 at 6:48 ΜΜ, geotzia said:

Καλά αυτό,,,, τώρα που το έψαξα λίγο είδα ότι όταν  οι κλήσεις είναι εξερχόμενες είναι με το +30 αλλά όταν είναι εισερχόμενες είναι χωρίς το +30 !!! Τώρα μόνο το είδα... βέβαια δεν ταξιδεύω εξωτερικό και έτσι δεν έχω θέμα και ούτε το είχα προσέξει. Δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις κάτι. Ποιά εφαρμογή έχεις γιά dialer; Μάλλον με τον google dialer πρέπει να δουλεύει κανονικά...(αλλά είναι πολύ χάλια σαν εφαρμογή). Εγώ που έχω το true phone είναι όπως το λες...

Την εφαρμογη της google εχω (η οποια ειναι οντως ψιλοχαλια αλλα τη συνηθισα πλεον) και ειναι ετσι δυστυχως.

Το εψαξα και καταλαβαινω ειναι οντως θεμα dialer και οχι maker. Απλα η Huawei που ειχε το δικο της app εκανε normalisation με βαση τις αποθηκευμενες επαφες και βασικα αυτο ειναι και το σωστο.

Εστειλα feedback και στη google αλλα αμφιβαλω πως ασχολουνται με τα feedbacks που λαμβανουν. 

11 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Την εφαρμογη της google εχω (η οποια ειναι οντως ψιλοχαλια αλλα τη συνηθισα πλεον) και ειναι ετσι δυστυχως.

Το εψαξα και καταλαβαινω ειναι οντως θεμα dialer και οχι maker. Απλα η Huawei που ειχε το δικο της app εκανε normalisation με βαση τις αποθηκευμενες επαφες και βασικα αυτο ειναι και το σωστο.

Εστειλα feedback και στη google αλλα αμφιβαλω πως ασχολουνται με τα feedbacks που λαμβανουν. 

Έριξα μιά ματιά σε εφαρμογές, κοίτα μήπως το drupe σου κάνει... το είχα παλαιότερα και είναι καλή εφαρμογή. Το μόνο που βρήκα που ίσως κάνει αυτό που θέλεις.

On 28/1/2026 at 3:24 ΠΜ, Mikepan_1 said:

Χμμ ταξιδεύω συνέχεια εξωτερικό αλλά δεν κάνω ποτέ νορμάλ κλήσεις σε τηλέφωνα, μόνο μέσω WhatsApp, messenger κλπ.

Δοκίμασε μήπως να σώσεις το νούμερο με +0030. Δεν ξέρω αν βοηθάει, απλά μια ιδέα.

Να ρωτήσω για όσους έχουν Root με Magisk.

Όταν πήγατε στο Α16 όλα τα Magisk modules δουλεύουν;

Επίσης Gwallet, bank account apps κλπ δουλεύουν;

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...
  • 2 months later...

καλημερα σας 

ρε παιδια αγορασα και εγω ενα μεταχειρισμενο προχτες και με εχει στεναχωρησει για ενα πραγμα..

με το παραμικρο μολις το πιασω στα χερια μου ζεσταινεται. Και μιλαω μεσα στο σπιτι με κλιματισμο..φανταστειτε τι φτιαχνει εξω στον ηλιο και με δεδομενα...εγω ειχα διαβασει τα καλυτερα για θεματα θερμοκρασίας..εναι οντως ετσι? ή λετε εχει κατι η συσκευη?κατα τα αλλα πυροβολαει!!

ευχαριστω !!

φοραει android 16-oxygenos 16.0.7

9 minutes ago, Gringo said:

Κάποια εφαρμογή στην κάνει την δουλειά

το παιδί που το αγόρασα μου είπε ότι έτσι δουλεύει λόγω επεξεργαστή..

Πάντως και μετά από καθαρή εγκατάσταση πάλι τα ίδια 

Πάντως σε ευχαριστώ 

• 3 weeks later...

Οπότε παίδες πάμε σε Oppo για επόμενο;

Amazon Fire stick 4k max

• 5 weeks later...

Παιδιά το 16.09.400 είναι το τελευταίο update ;

Δεν είδα κάτι νεώτερο.

Edited by junglist