patrik Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου On 31/1/2024 at 12:13 ΠΜ, kainotomia said: εγινε η παραγγελια του τηλεφωνου 8 pro. τα φωτα σας για θηκη να μην γλστραει και τζαμακι.προτιμησεις μου η spigen Απο που το παρήγγειλες φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s24-ultra-camera-moving-pets-3409393/ Κλασσικά, μερικά σκαλιά πιο πάνω. 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθουν επίσημα; απ' όσο θυμάμαι είχα διαβάσει πως το 8 θα έφερνε η Vodafone. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, vastegial_74 said: Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθουν επίσημα; απ' όσο θυμάμαι είχα διαβάσει πως το 8 θα έφερνε η Vodafone. Φήμες μέχρι στιγμής για το Pixel 9 μάλλον και μετά. Και για Cosmote είχαν ακουστεί παρόμοιες φήμες. 1 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, baiosss said: https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s24-ultra-camera-moving-pets-3409393/ Κλασσικά, μερικά σκαλιά πιο πάνω. πάντα ήταν πιο πάνω και σε νυχτερινές απογειώνεται! 2 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, vastegial_74 said: Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθουν επίσημα; απ' όσο θυμάμαι είχα διαβάσει πως το 8 θα έφερνε η Vodafone. Για Vodafone και Pixel από την κυκλοφορία του 7 υπήρχε σαν είδηση ,αλλά δεν έγινε ποτέ .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Τι άλλη υποστήριξη να δώσουν; cosmote - voda είναι ΟΚ, όποιος θέλει vowifi κάνει από shizuku 3 λεπτά διαδικασία. Έχανα κλήσεις για κάποιο διάστημα με cosmote αλλά έφτιαξε μόνο του. Edited 4 Φεβρουαρίου by konandrio Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgiorgos93 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Ενημέρωση Φεβρουαριου https://support-google-com.translate.goog/pixelphone/thread/257224668/google-pixel-update-feb-2024?hl=en&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kainotomia Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου On 4/2/2024 at 1:05 ΠΜ, patrik said: Απο που το παρήγγειλες φίλε μου; απο ελλαδα απο το jmctech 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου On 7/2/2024 at 10:24 ΠΜ, kainotomia said: απο ελλαδα απο το jmctech Φίλε μου χωρίς να θέλω να σε τρομάξω έχεις κάνει άλλη παραγγελία από το συγκεκριμένο μαγαζί; Γιατί πολλά παράπονα διαβάζω για το jmc. Και πρωσοπικα σε έμενα πριν 2 χρόνια μου ακύρωσε παραγγελία σε ενα ταμπλετ. Οπως και να χει ελπίζω να σου πάνε όλα καλά και να παραλάβεις το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylamelo Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Ρε παιδιά γιατί τόσο νεκρα στο συγκεκριμένο νήμα;τόσο χάλια είναι συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου συνήθως όταν κάτι κυλάει ρολόι δεν έχεις να γράψεις και κάτι! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, billylamelo said: Ρε παιδιά γιατί τόσο νεκρα στο συγκεκριμένο νήμα;τόσο χάλια είναι συσκευή; Άμα ήταν χάλια συσκευή θα ήταν γεμάτο το τόπικ με ανθρώπους που θα γκρίνιαζαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Εφόσον έχετε όρεξη, 1) Πιάστε το κινητό στα χέρια σας. 2) Κουνήστε το πέρα δώθε. 3) Ακούστε το κρακ κρακ που κάνει η κάμερα. Enjoy ~ Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, ibanezman192 said: Εφόσον έχετε όρεξη, 1) Πιάστε το κινητό στα χέρια σας. 2) Κουνήστε το πέρα δώθε. 3) Ακούστε το κρακ κρακ που κάνει η κάμερα. Enjoy ~ Ναι και; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου άμα είσαι χάκερ, τα ανακαλύπτεις αυτά.... :double facepalm: 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, ibanezman192 said: Εφόσον έχετε όρεξη, 1) Πιάστε το κινητό στα χέρια σας. 2) Κουνήστε το πέρα δώθε. 3) Ακούστε το κρακ κρακ που κάνει η κάμερα. Enjoy ~ Είναι ο οπτικός σταθεροποιητής, γίνεται σε χιλιάδες κινητά διαφόρων εταιρείων. Enjoy your camera and Google before you post 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, doganos said: Ναι και; Μήπως δεν έχει ντριγκιντράγκα το τηλέφωνο; 6 ώρες πριν, Nikos_s3 said: άμα είσαι χάκερ, τα ανακαλύπτεις αυτά.... :double facepalm: Όταν εγώ είχα LG Nexus 5, εσείς κύριε είχατε Nokia 8310. 4 ώρες πριν, Sotnem said: Είναι ο οπτικός σταθεροποιητής, γίνεται σε χιλιάδες κινητά διαφόρων εταιρείων. Enjoy your camera and Google before you post Το ξέρω, απλά ήθελα να δημιουργήσω δράμα και να ξαναθερμάνω το thread. 3 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα αξιζει ειμαι σε διλλημα αυτο η oneplus 12 η να περιμενω κατι μακρινο το 9αρι προς το τελος του χρονου γιατι οτι παρω εχω σκοπο να το κρατησω αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, chris1974 said: Εγω σκεφτομαι να το παρω αλλα αξιζει ειμαι σε διλλημα αυτο η oneplus 12 η να περιμενω κατι μακρινο το 9αρι προς το τελος του χρονου γιατι οτι παρω εχω σκοπο να το κρατησω αρκετα. Κοίτα, με τις αναβαθμίσεις μπορείς να το κρατήσεις αρκετά. Τώρα για το δίλημμά σου δεν ξέρω. Είναι ανάλογα και τι κάνεις. Αν π.χ. παίζεις παιχνίδια θα σου έλεγα να κινηθείς προς OP. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, να πας προς Pixel. Δες τι θέλεις περισσότερο και αποφάσισε. Επίσης δεν ξέρω πώς τα πάει με υποστήριξη σε βάθος χρόνου η OP. Είχα διαβάσει κάτι παράπονα, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν για τα Nord. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Μια βοήθεια.πως μπορούμε να κάνουμε back up στο κινητό αλλά τοπικά σε υπολογιστή όχι σε cloud? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου On 20/2/2024 at 7:13 ΜΜ, ibanezman192 said: Όταν εγώ είχα LG Nexus 5, εσείς κύριε είχατε Nokia 8310. you were saying...?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisGP Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου On 7/2/2024 at 10:24 ΠΜ, kainotomia said: απο ελλαδα απο το jmctech Πότε έδωσες παραγγελία και πότε περιμένεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, nikolasn80 said: Μια βοήθεια.πως μπορούμε να κάνουμε back up στο κινητό αλλά τοπικά σε υπολογιστή όχι σε cloud? Εξαρτάται τι backup θέλεις. Tι θέλεις να κρατήσεις. Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Αν θέλεις απλά αρχεία κτλ ενεργοποιείς το USB debugging, το συνδέεις με καλώδιο στον υπολογιστή, επιλέγεις τη μεταφορά αρχείων από τις επιλογές που βλέπεις και στη συνέχεια το βλέπεις ως εξωτερικό δίσκο στο pc σου. Από εκεί τραβάς τα αρχεία που θέλεις. Αν θες εφαρμογές κτλ, αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται χωρίς root και θέλει κάποια εξωτερική εφαρμογή. Νομίζω η πιο γνωστή είναι το Titanium Backup. Υπάρχουν και κάποιες άλλες εφαρμογές (π.χ. μόνο για SMS κτλ) Το πλήρες backup είναι μια πονεμένη ιστορία στο Android χωρίς root. H αλήθεια είναι ότι με το cloud τα πράγματα έχουν γίνει ευκολότερα στα περισσότερα πράγματα (στήνεις πιο εύκολα το κινητό από παλιά), αλλά για τις εφαρμογές είναι ζόρι. Νομίζω στο iOS τα πράγματα είναι ευκολότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου SMS επαφές κλήσεις φωτό βίντεο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts