kakourass Δημ. Παρασκευή στις 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:02 μμ Την εγκατεστησα, περα απο τις αλλαγες στο γραφικο περιβάλλον οι οποίες ειναι ομορφες σε γενικες γραμμες έχουν μικρύνει τα εικονίδια το οποιο με ενοχλεί και δεν εχω βρει τριπο να τα επαναφέρω στο μέγεθος που ηταν. Αυτα προς το παρόν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:06 μμ Hyper Os 2. Πριν λίγο την πέρασα 2 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Απόψεις για την HyperOS 2? Λειτουργία, μπαταρία, κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν On 13/1/2025 at 2:08 ΜΜ, fufutos said: Απόψεις για την HyperOS 2? Λειτουργία, μπαταρία, κάτι άλλο? Πολύ καλή. Ρολάρει τέλεια, κατά τη γνώμη μου η καλύτερη Ρομ που'χει φορέσει. Android 15 και κάποιες αλλαγές σε εφέ, γραφικά κλπ (όχι τίποτα κοσμογονικές αλλαγές βέβαια, αλλά το σύνολο απόδοσης είναι που μετράει). Για την μπαταρία δε μπορώ να πω κάτι γιατί δεν ασχολούμαι, μόλις πέσει το βάζω στη φόρτιση και στο τσακ μπαμ γεμίζει. Πάντως δεν με ξένισε κάτι σε αυτό το θέμα. Παραθέτω με κάποια screenshots τις αλλαγές που φέρνει το HyperOs 2 και να πω ότι το security patch που αναφέρει ως Νοεμβρίου είναι λάθος, είναι Δεκεμβρίου και φαίνεται στις ρυθμίσεις του κινητού. 1 1 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Να προσθέσω επίσης οτι κατα την εκκαθάριση της μνήμης εκεί που μου έδειχνε οτι "αδειάζει" 2,5-3 giga τώρα μου δείχνει κάτω απο 1. Η διαχείριση της μπαταρίας νομίζω έγινε χειρότερη αλλά νομίζω ειναι νωρις ακομη για συμπεράσματα. Edited 3 ώρες πριν by kakourass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 30 minutes ago, kakourass said: Να προσθέσω επίσης οτι κατα την εκκαθάριση της μνήμης εκεί που μου έδειχνε οτι "αδειάζει" 2,5-3 terra τώρα μου δείχνει κάτω απο 1. Η διαχείριση της μπαταρίας νομίζω έγινε χειρότερη αλλά νομίζω ειναι νωρις ακομη για συμπεράσματα. Terra δύσκολο 😉 Πάντως εν γένει εάν χρησιμοποιούμε συχνά ίδιες εφαρμογές, η εκκαθάριση δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Είναι πιο αποτελεσματικό να κρατάς στη μνήμη την προηγούμενη συνεδρία, παρά να την φορτώνεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ναι έχεις δίκιο 😅, το διορθωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts