fufutos Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Συνέχεια στα περί μπαταρίας: πριν δυό μήνες άλλαξα smartwatch από Huawei σε Amazefit, αλλά ξέχασα να αφαιρέσω την σχετική εφαρμογή από το κινητό. Πριν δυο-τρεις μέρες το... θυμήθηκα, ξήλωσα το οικοσύστημα που σε υποχρεώνει να εγκαταστήσεις η εταιρεία, και "ξαφνικά" η μπαταρία κρατάει περισσότερο - μια με μιάμισυ ώρα (κατ' εκτίμηση). Λέτε να έχουν δίκιο οι Αμερικάνοι και να μας κατασκοπεύει χοντρά (και) η huawei? Τα ξέραμε για Temu/shein, νάσου και η άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Πράγματι, οι .203 να ετοιμάζονται για την .205.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Έχω βάλει την 205 εδώ και αρκετές μέρες (ίσως και 2 εβδομάδες πλέον), οπότε έρχομαι με κάποιες εντυπώσεις. Δυστυχώς οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις όχι καλές - σωρεία από bugs, όχι μεγάλα (ευτυχώς), αλλά ενοχλητικά. Ενώ με τη 203 ήμουν γενικά χαρούμενος, με τη 205 έχω ποικίλα θέματα με το user interface που επηρεάζουν την καθημερινή χρήση: Οι εφαρμογές έχουν τη... μανία να γυρίζουν με το παραμικρό σε landscape (και κάποιες που πριν δε γύριζαν καθόλου), π.χ. η εφαρμογή του τηλεφώνου. Μιλάς, πας να κλείσεις το τηλέφωνο και διαπιστώνεις ότι η εφαρμογή έχει γυρίσει 90 μοίρες (κάτι που ποτέ δε γινόταν - ούτε σε άλλα τηλέφωνα το έχω δει ποτέ). Αφήνεις το τηλέφωνο στο τραπέζι (ακουμπώντας την πλευρά με το μικρόφωνο πρώτα - άρα όχι γέρνοντάς το στο πλάι - τουλάχιστον όσο μπορώ να προσδιορίσω με το χέρι και το μάτι!) και ό,τι έχει πάνω να τρέχει εκείνη τη στιγμή τείνει να γυρίσει σε landscape - ακόμα, όπως είπα, και εφαρμογές που ποτέ δε γύριζαν και δε θα έπρεπε, θεωρώ, να γυρίζουν. Πολύ ενοχλητικό... Η απεικόνιση των εφαρμογών που τρέχουν με το σχετικό κουμπί κάτω δεξιά (δεν ξέρω αν είναι κατάλληλος ο όρος "task manager", αν και όντως είναι το πλησιέστερο που έχει ενσωματωμένο το android σε task manager) παρουσιάζει σωρεία προβλημάτων. Επιχειρείς να κλείσεις όλες τις εφαρμογές μαζί και συνήθως μία αρνείται να κλείσει. Επιχειρείς να την κλείσεις μόνη της (κάνοντας swipe με το δάχτυλο) και... αρνείται. Συνήθως πρέπει να ανοίξεις τα Settings, να πας στη διαχείριση εφαρμογών και να την κάνεις force close(!) Ακόμα χειρότερο, επιχειρείς να μεταβείς από μία εφαρμογή σε άλλη (που έχεις ήδη ενεργή) και διαπιστώνεις ότι είναι αδύνατο να σε γυρίσει στην εφαρμογή που ήθελες - ό,τι και να κάνεις. Η λύση τελικά είναι να την κλείσεις (με swipe) και να την ξανανοίξεις. Τώρα αν είχες κάτι ανοιχτό σε αυτήν και δεν ήθελες να χάσεις τα δεδομένα ή την πρόοδό σου... tough luck! Δε συμβαίνει πάντα, αλλά μια στις 2 ή 3 που θα επιχειρήσεις να πας από μία εφαρμογή σε άλλη, θα το κάνει. To home screen πολλές φορές παγώνει τελείως και δε σε αφήνει να πατήσεις τίποτα. Συχνά μάλιστα διαπιστώνεις ότι το scaling της οθόνης είναι λάθος και τα εικονίδια πάνω στο κυρίως μέρος της οθόνης αλληλοεπικαλύπτονται με αυτά στο κάτω μέρος (dock). Ευτυχώς συνέρχεται (συνήθως...) αν σβήσεις και ξανανάψεις την οθόνη με το power button. Και άλλα τέτοια, μικρότερα ή μεγαλύτερα, συνολικά εκνευριστικά. Η εντύπωση που δίνει είναι ότι χρησιμοποιώ κάποια ερασιτεχνική ROM σε beta version (να μην πω σε alpha...) - και σίγουρα όχι την επίσημη ROM του κατασκευαστή, σε συσκευή μάλιστα που δεν ανήκει στο φτηνό άκρο της κατηγορίας (ή έστω δεν ανήκε... στα νιάτα της). Έχω χρόνια να ασχοληθώ με custom ROMs, αλλά η Xiaomi, βλέπω, σκέφτεται και τον χομπίστα και φρονίζει κάπου κάπου να του θυμίζει τα παλιά (κατά προτίμηση τις... χειρότερες αναμνήσεις, μιας και συνήθως τις εποχές που το έκανα, φρόντιζα να εγκαθιστώ σε συσκευές μου ROM που ήταν και σταθερές, και πιο αποδοτικές, γενικά, από αυτές της... 'μαμάς'). Αφήνοντας κατά μέρος τα αστεία, μπορώ να πω ότι οκ, η συσκευή... λειτουργεί ακόμα, αλλά αν ήξερα τι θα αντιμετώπιζα, δε θα εγκαθιστούσα ποτέ την 205. Οπότε δε θα το συνιστούσα και σε όσους από σας δεν το έχουν, τυχόν, κάνει ακόμα. Μπορεί βέβαια στη δική μου συσκευή να 'έκατσε' στραβά - για τον οποιοδήποτε λόγο, και να μην αντιμετωπίσετε ανάλογα φαινόμενα. Με βάση πάντως αυτά που αντιμετωπίζω, θα έλεγα... μακριά. Α ναι, επίσης δεν είδα οποιαδήποτε βελτίωση σε κάτι, για να... χρυσώσει έστω κάπως το χάπι, οπότε όλες οι αλλαγές μέχρι στιγμής μόνο αρνητικές... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Εγώ την έχω περίπου μία εβδομάδα, αλλά ευτυχώς δεν έχω συναντήσει κάποιο από τα προβλήματα που περιγράφεις... Η μία διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι ότι πλέον παίρνω ειδοποιήσεις από defragmentation που κάνει το σύστημα κάθε μέρα. Κατά τα άλλα, η βασική διαφορά του 205 ήταν το security patch του Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 (edited) Ευτυχώς! Άρα απλά... 'έκατσε' στραβά σε μένα. Ίσως δοκιμάσω να την ξαναπεράσω από πάνω - καμιά φορά βοηθάει. Αυτό με τα defragmentation notifications το είχα δει κι εγώ (και με είχε εκνευρίσει λίγο που το έκανε χωρίς να μου έχει δώσει τη δυνατότητα να το επιλέξω εγώ - έστω και αν τελικά ήταν χρήσιμο). Μετά από μερικές μέρες όμως σταμάτησε και δεν το ξανάκανε, χωρίς να έχω κάνει κάτι γι' αυτό (προφανώς κ ά τ ι θα άλλαξα κάπου, χωρίς να το αντιληφθώ - πράγμα που μου επιτρέπει να... γκρινιάξω λίγο ακόμα: Xiaomi, πείτε μας τι ακριβώς κάνατε, και πού το βάλατε, μη μας το κάνετε απλά... έκπληξη! 😋) Edited September 30, 2025 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 Παρατήρησα κι εγώ μια τάση να γυρνάει αραιά και που η εφαρμογή τηλ. σε ladscape, αλλά νόμιζα ότι φταίει η ίδια η εφαρμογή - χρησιμοποιώ το true phone - αλλά όχι τα υπόλοιπα. Υπέθεσα επίσης ότι είναι έκδοση pilot, αφού συμμετέχω ως... πειραματόζωο. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 22 ώρες πριν, fufutos said: Παρατήρησα κι εγώ μια τάση να γυρνάει αραιά και που η εφαρμογή τηλ. σε ladscape, αλλά νόμιζα ότι φταίει η ίδια η εφαρμογή - χρησιμοποιώ το true phone - αλλά όχι τα υπόλοιπα. Υπέθεσα επίσης ότι είναι έκδοση pilot, αφού συμμετέχω ως... πειραματόζωο. Είδωμεν... Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Δημήτρη και είναι ενοχλητικό. Τη λύση την έδωσα με την ενεργοποίση της κατεύθυνσης κλειδώματος αλλά όταν θέλεις να γυρίσεις σε landscape πρέπει να την απενεργοποιήσεις κάθε φορά και μετά να την ενεργοποιήσεις πάλι για να μην γυρίζει η οθόνη. Πιστεύω (θέλω να πιστεύω) ότι θα το φτιάξουν σε επόμενο update. Θα δούμε... Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Όταν μια εφαρμογή είναι se landscape και βγεις, για να επανέλθει το τηλέφωνο στο "κανονικό" περνάει λίγη περισσότερη ώρα. Σαν να υπάρχει "μπέρδεμα". Δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης, ή μπαταρία όταν φτάσει στο 40-30%, ειναι ουσιαστικά σαν να μην έχεις μπαταρία. Αρχίζει και δείχνει τα χρονάκια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 2 ώρες πριν, PRATINAS said: Επίσης, ή μπαταρία όταν φτάσει στο 40-30%, ειναι ουσιαστικά σαν να μην έχεις μπαταρία. Φαντάζομαι ότι -όπως όλοι μας- αποφεύγεις να αφήσεις την μπαταρία να εκφορτιστεί τελείως πριν τη βάλεις ξανά για φόρτιση. Κάνε μια φορά τη σχετική... βαρβαρότητα και άφησε να αδειάσει τελείως, μέχρι να σβήσει. Κατά προτίμηση μάλιστα με κανονική / ελαφριά χρήση, παρά με κάτι βαρύ, όπως gaming. Στη συνέχεια, φόρτισέ το μέχρι το 100% και άφησέ το και για μισή-μία ώρα ακόμα στη φόρτιση (ή, αν έχεις ένα από τα ιδιαίτερα χρήσιμα μαραφέτια που παρεμβάλλονται μεταξύ φορτιστή και συσκευής και δείχνουν τάση, ρεύμα φόρτισης κ.ά. -εγώ έχω κακομάθει με δαύτα και τα χρησιμοποιώ παντού!- μέχρι να δείξει ότι το ρεύμα φόρτισης μηδενίστηκε τελείως). Αυτό, το να πας την μπαταρία από το μηδέν (που δεν είναι στην πραγματικότητα μηδέν, καθώς το τηλέφωνο για να την προστατεύσει τη δείχνει ως μηδέν -και σβήνει και το ίδιο- ενώ η μπαταρία έχει ακόμα φορτίο πάνω της) μέχρι το (πλήρες) 100%, είναι καλό να γίνεται μια φορά στο τόσο - π.χ. κάθε 2 μήνες. Παρ' ότι όντως βάρβαρο για την ίδια την μπαταρία, βοηθάει τον controller της (στο τηλέφωνο - και αναφέρομαι στο ηλεκτρονικό κομμάτι και όχι τόσο στο κομμάτι εντός του λειτουργικού, που προσπαθεί να έχει κι αυτό έναν ανάλογο ρόλο), να (ξανα)δεί σωστά τα όρια της μπαταρίας και να τη χειρίζεται από εκεί και πέρα ανάλογα.με την πραγματική της κατάσταση. Δοκίμασέ το, αν θέλεις βεβαίως, και δες αν μετά απ' αυτό η μπαταρία θα δείχνει να εκφορτίζεται πιο γραμμικά. Μπορεί -ίσως- να δείξει, μετά απ' αυτό, ότι πέφτει και πιο γρήγορα από το 100%, αλλά πάμε για γραμμική και ρεαλιστική απεικόνιση, και όχι να νομίζει ότι είναι γεμάτο, και ξαφνικά από ένα σημείο και κάτω να αντιλαμβάνεται ότι... δεν είναι, και να πέφτει σαν την πέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 On 30/9/2025 at 5:44 ΜΜ, w2o4ts said: Ευτυχώς! Άρα απλά... 'έκατσε' στραβά σε μένα. Ίσως δοκιμάσω να την ξαναπεράσω από πάνω - καμιά φορά βοηθάει. Δεν ξέρω αν κάτι έκατσε στραβά σε σένα αλλά αυτό με το landscape το εμφάνισε και στο 14Τ μου. Νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή μου, δεν το συνέδεσα με την 205. Το μπλοκάρισα από τις ρυθμίσεις, τώρα που το λέμε θα το ξεμπλοκάρω να δω αν αποκαταστάθηκε με την 206. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέπω λίγο πιο εύκολο γύρισμα σε landscape, απλά δεν το είχα παρατηρήσει στην αρχή επειδή συνήθως το έχω κλειδωμένο. Πάντως δεν μου έχει τύχει να το κάνει σε περίπτωση που δεν γυρίζω το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 5 ώρες πριν, nxen said: Δεν ξέρω αν κάτι έκατσε στραβά σε σένα αλλά αυτό με το landscape το εμφάνισε και στο 14Τ μου. Νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή μου, δεν το συνέδεσα με την 205. Το μπλοκάρισα από τις ρυθμίσεις, τώρα που το λέμε θα το ξεμπλοκάρω να δω αν αποκαταστάθηκε με την 206. Γενικά μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα με τη 205 - π.χ. όπως γράφω και παραπάνω η οθόνη κολλάει συχνά τελείως και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα χειρισμό. Πρέπει να σβήσω και να ξανανάψω την οθόνη με το power button για να επανέλθει. Και μιας και οι υπόλοιποι δεν έχετε δει τέτοια - με εξαίρεση αυτό με τις... τούμπες στον προσανατολισμό της οθόνης, θεωρώ ότι κάτι έχει κάτσει στραβά γενικότερα με τη 205 στο δικό μου... 5 ώρες πριν, nxen said: [...] Το μπλοκάρισα από τις ρυθμίσεις, [...] Εννοείς μπλόκαρες την περιστροφή γενικά, σωστά; Είναι εκνευριστικό το ρημάδι... Εμένα με το που το αφήνω κάτω, χωρίς να το γείρω προς το πλάι καθόλου, γυρίζει σε landscape! Δεν τα έκανε αυτά με τις προηγούμενες... Ελπίζω όντως να το φτιάξουν με την επόμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 17 ώρες πριν, w2o4ts said: Εννοείς μπλόκαρες την περιστροφή γενικά, σωστά; Είναι εκνευριστικό το ρημάδι... Εμένα με το που το αφήνω κάτω, χωρίς να το γείρω προς το πλάι καθόλου, γυρίζει σε landscape! Δεν τα έκανε αυτά με τις προηγούμενες... Ελπίζω όντως να το φτιάξουν με την επόμενη... Ναι, κλείδωσα την περιστροφή γενικά. Με την ευκαρία της ανάρτησής σου την ξεκλείδωσα, δείχνει ότι με την 206 έφτιαξε. Θα το παρατηρήσω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Άντε να έρθει και για το 13Τ η 206 (αν έρθει...), μπας και διορθώσει και κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα που προέκυψαν (οκ, τουλάχιστον σε μένα!) με τη 205... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. October 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2025 On 6/10/2025 at 2:17 ΠΜ, w2o4ts said: Άντε να έρθει και για το 13Τ η 206 (αν έρθει...), μπας και διορθώσει και κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα που προέκυψαν (οκ, τουλάχιστον σε μένα!) με τη 205... Τελικά δεν! Το κρατούσα στο αυτί μου μιλώντας και ξαφνικά βλέπω την οθόνη να παίρνει ξάπλες... 😒 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2025 Το κάνει και το αρχαίο redmi note 11 pro 5g της γυναίκας μου μετά από πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας, οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 (edited) 2.0.211 Εντάξει. Καλά πάμε. Σχεδόν 800 mb και φέρνει: Ενημέρωση ασφαλείας (Security Patch November 2025) Bugs που εμφανίζονταν σε προηγούμενες 2.0.205.x εκδόσεις Πιθανά fixes σε Bluetooth, εφαρμογές συστήματος, UI glitches Αναβαθμισμένες δικλείδες ασφαλείας Android + HyperOS Κλείσιμο γνωστών ευπαθειών (λέει.... ) Βελτιστοποιήσεις στο παρασκήνιο (μεγάλο μέρος του update) Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Πιο αποδοτικός kernel & system framework Καλύτερη διαχείριση RAM Πιο ομαλά animations Το 2026 η επόμενη! Edited November 6, 2025 by PRATINAS 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 9 ώρες πριν, PRATINAS said: 2.0.211 Εντάξει. Καλά πάμε. Σχεδόν 800 mb και φέρνει: Ενημέρωση ασφαλείας (Security Patch November 2025) Bugs που εμφανίζονταν σε προηγούμενες 2.0.205.x εκδόσεις Πιθανά fixes σε Bluetooth, εφαρμογές συστήματος, UI glitches Αναβαθμισμένες δικλείδες ασφαλείας Android + HyperOS Κλείσιμο γνωστών ευπαθειών (λέει.... ) Βελτιστοποιήσεις στο παρασκήνιο (μεγάλο μέρος του update) Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Πιο αποδοτικός kernel & system framework Καλύτερη διαχείριση RAM Πιο ομαλά animations Το 2026 η επόμενη! Ποιά έκδοση είχες πρίν? Μου ήρθε και μένα η 211 (απο 208) αλλά είναι 190mb και αναφέρει μόνο το security patch. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Εμένα από .205 ήταν 755MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 2 ώρες πριν, bad_freddy said: Ποιά έκδοση είχες πρίν? Μου ήρθε και μένα η 211 (απο 208) αλλά είναι 190mb και αναφέρει μόνο το security patch. 2.0.205.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Κάτι παίζει το wifi... Μετα την αναβάθμιση έγινε unstable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Την έβαλα κι εγώ εδώ και μερικές μέρες, δεν είδα διαφορές. Και με την 205 μια ψιλοαστάθεια στο wifi υπήρχε - αλλά όχι τραγικά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 Android 16 θα πάρουμε (κάποια στιγμή)? Γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 On 8/11/2025 at 8:44 ΜΜ, nikiforos_ said: Android 16 θα πάρουμε (κάποια στιγμή)? Γνωρίζει κάποιος? Καλησπέρα φίλε μου, ναι θα πάρει την εν λόγω αναβάθμιση, μέχρι το Μάρτιο του 2026. 1 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2025 (edited) Υπάρχει εφαρμογή SMS της ΧΙΑΟΜΙ? Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του google messages? (Και για εφαρμογή κλήσεων θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, αν υπάρχει) Edited November 21, 2025 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts