Jump to content

Xiaomi 13T

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την εγκατεστησα, περα απο τις αλλαγες στο γραφικο περιβάλλον οι οποίες ειναι ομορφες σε γενικες γραμμες έχουν μικρύνει τα εικονίδια το οποιο με ενοχλεί και δεν εχω βρει τριπο να τα επαναφέρω στο μέγεθος που ηταν. Αυτα προς το παρόν.

• Απαντήσεις 206
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απόψεις για την HyperOS 2? Λειτουργία, μπαταρία, κάτι άλλο?

On 13/1/2025 at 2:08 ΜΜ, fufutos said:

Απόψεις για την HyperOS 2? Λειτουργία, μπαταρία, κάτι άλλο?

Πολύ καλή. Ρολάρει τέλεια, κατά τη γνώμη μου η καλύτερη Ρομ που'χει φορέσει. Android 15 και κάποιες αλλαγές σε εφέ, γραφικά κλπ (όχι τίποτα κοσμογονικές αλλαγές βέβαια, αλλά το σύνολο απόδοσης είναι που μετράει). Για την μπαταρία δε μπορώ να πω κάτι γιατί δεν ασχολούμαι, μόλις πέσει το βάζω στη φόρτιση και στο τσακ μπαμ γεμίζει. Πάντως δεν με ξένισε κάτι σε αυτό το θέμα. 

Παραθέτω με κάποια screenshots τις αλλαγές που φέρνει το HyperOs 2 και να πω ότι το security patch που αναφέρει ως Νοεμβρίου είναι λάθος, είναι Δεκεμβρίου και φαίνεται στις ρυθμίσεις του κινητού.

Screenshot_2025-01-15-21-17-36-747_com.android.updater-edit.jpg

Screenshot_2025-01-15-21-18-45-124_com.android.updater-edit.jpg

Screenshot_2025-01-15-21-19-19-904_com.android.updater-edit.jpg

Να προσθέσω επίσης οτι κατα την εκκαθάριση της μνήμης εκεί που μου έδειχνε οτι "αδειάζει" 2,5-3 giga τώρα μου δείχνει κάτω απο 1. Η διαχείριση της μπαταρίας νομίζω έγινε χειρότερη αλλά νομίζω ειναι νωρις ακομη για συμπεράσματα.

Edited by kakourass

30 minutes ago, kakourass said:

Να προσθέσω επίσης οτι κατα την εκκαθάριση της μνήμης εκεί που μου έδειχνε οτι "αδειάζει" 2,5-3 terra τώρα μου δείχνει κάτω απο 1. Η διαχείριση της μπαταρίας νομίζω έγινε χειρότερη αλλά νομίζω ειναι νωρις ακομη για συμπεράσματα.

Terra δύσκολο 😉

Πάντως εν γένει εάν χρησιμοποιούμε συχνά ίδιες εφαρμογές, η εκκαθάριση δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Είναι πιο αποτελεσματικό να κρατάς στη μνήμη την προηγούμενη συνεδρία, παρά να την φορτώνεις από την αρχή.