soublaki-3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Από το adslgr.com Κάποιος χρήστης μου είπε να δω εδώ για κάποιες ερωτήσεις που είχα κάνει τότε! Οταν βλέπεις αλληλοβοήθεια μεταξύ δύο "ανταγωνιστικών" φόρουμ είναι πολύ θετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godfather_8jk Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Απο ενα μελος του forum αλλα και απο συζητησεις με διαφορα ατομα που ασχολουνται πολυ με τα κινητα! Παράθεση ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 κατα τυχη..ηθελα να ρουταρω το x8 μου και οπως εψαχνα για τροπους,μου εμφανισε το google το νημα του x8 εδω...ετσι αρχισαν ολα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Χαιρετώ τα πλήθη.. Το φόρουμ το έμαθα πριν λίγες μέρες μέσω του γκούγκλη, αναζητώντας πληροφορίες για ένα κινητό που έβαλα στο μάτι, (galaxy s plus). Oι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι χρηστικότατες, κατατοπιστικότατες όσο και πάάάρα πολλές. Έχουν λυθεί οι απορίες που είχα για ορισμένα κινητά, ενώ παράλληλα έμαθα κι άλλα πολλά, που ούτε καν τα γνώριζα και πραγματικά το μόνο που έχω να πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, (και λίγο είναι...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Kάτι άσχετο.. το όνομα της ιστοσελίδας 'myphone' υπήρχε πριν την έλευση του πρώτου iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Kάτι άσχετο.. το όνομα της ιστοσελίδας 'myphone' υπήρχε πριν την έλευση του πρώτου iphone; 9 χρόνια είναι το site, εσύ τι λες;;;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Από το IRC ενώ ήταν ακόμα Unwired... :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokathimenos Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ότι μα ότι απορία είχα για το android, είτε με στέλναν οι περισσότερο γνώστες φίλοι μου, είτε με έστελνε το google, πάλι πάνω στω myphone.gr έπεφτα, έχω περάσει ώρες να διαβάζω συζητήσεις χωρίς να έχω ποτε κάνει μέχρι τόρα τον κόπο να κάνο έγγραφή... Αλλά αυτό άλλαξε και είμαι πολύ ευτυχισμένος σήμερα να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης κοινότητας...Α, και το περιβάλλον του φόρουμ απο αισθητική, γραφίκα κλπ .... σπέρνει! Παράθεση Sinking to new depths of paranoia since 1927... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 το 04-05 που εψαχνα εφαρμογες για symbian :D γοογλης :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Κατα τυχη αναφερθηκε το site αυτο στο iphonehellas.gr και το παρατηρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Έψαχνα πληροφορίες για ένα κινητό και το βρήκα τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_ier Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 απο ενα φιλαρακι μου..... μου ειπε οτι μπενει στο site και εχει βρει πολες λυσεις σε προβληματα που τον απασχολουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 το εμαθα απο ενα φιλο που ηθελε να παρει κινητο εκεινη την εποχη.καποια στιγμη μου ανεφερε οτι βρηκε ενα φορουμ και εχει συνεχη επικοινωνια και υποστηριξη απο τα μελη του.τον ρωτησα ποιο ειναι,και το ανοιξα απλα για να δω τι λεει.απο τοτε ,καθε μερα μπαινω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Από το google. Στην αρχή το παρακολουθούσα ως επισκέπτης και έκανα εγγραφή όταν πήρα το n8. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Google κλασικά..ψαχνομουν τότε πως μπορώ να βάλω 2.2στο x8 μου κ από τότε κόλλησα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Google...Πρωτοτυπώ πάλι!:lol: Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy_wave Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 googling και εγώ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Απο το unwired ;-) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 από Google...πρωτότυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag_chris Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 από Google...πρωτότυπο +1. Αν και ήμουν γραμμένος πριν 2 χρόνια...αλλά έχω ξεχάσει τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phobil Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Δεν θυμάμαι πια, γνωρίζω το myphone από το 2003, από τότε και μετά κάθε φορά μπαίνω στο ιντερνέτ σίγουρα θα μπω και στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Αφού οτιδήποτε και να αναζητήσεις όσον αφορά κινητά και smartphones στον φίλο μας τον Google, τικάροντας την επιλογή "Σελίδες από Ελλάδα", τσουπ!! Εμφανίζεται το myphone.. Αγαπάμε..! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannabuyaphone Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Εψαχνα καποιεσ πληροφοριεσ για κατι κηνιτα και ηρθα στο myphone...ΤΕΛΕΙΟ σιτε..εχω βρει πολλεσ λυσεισ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos2000 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Google φυσικά (σαν το Χρυσό Οδηγό). Πάντως μιλάμε για πολύ ψαγμένο, ενημερωμένο και σοβαρό site. Αν δεν είχε κι αυτό τον περιορισμό:cry::cry: με τις αγγελίες θα ήταν καθόλου λιγότερο από ΤΕΛΕΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juana7 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Google φυσικα, ψαχνοντας για να βρω site σχετικα με την τεχνολογια.. τσουπ επεσα εδω μεσα!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts